Milyen tápegységet vegyek?

2008. September 11., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
deadly_cross avatar
Szerintetek egy AMD Phenom II X4 940 Black Edition mekkora táp szükséges?😀 + a jelenlegi videokártyám.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
😃😃😃😃 Ezért kellene nekem az a Chieftech!!😆😆
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Nem szoktam fogadni, lehet be fog, aztán ki tudja, nem biztos hogy letud adni annyi A-t.
De hogy én nem kockáztatnám meg az biztos.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Fogadjunk be fog kapcsolni!!
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Hát megnézném a te géped 2 vga-val, és kodegány táppal 😃
Indulás is kérdéses 😃
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
ÉS +1 vga??? KEll nekem a Chieftech nagyon!!!
0
0
0
0
sagesz93 avatar
berki neked 500W-s van, az már megfelel egy erős 350W-nak, az meg elég a gépednek 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Attól még szar nagyon megbízhatatlan rossz minőségű táp veszélyes a gépre a hatásfoka rossz semmiben nem jó új táp kell
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nana, nekem is olyan van!!!!
0
0
0
0
psychosocial avatar
codegen 350W iennel menne az uj gép? ottvan a gépeim közzött az info nem a psychosocial hanem az ien lesz blabla... pls help:S
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Attól függ milyen a márkája?
0
0
0
0
psychosocial avatar
sztetek erre elég a 350w os táp?

amd athlon II x3 425 (elvileg 95w on mükszik)
80gb os hdd
asrock m3n78d
kingston ddr3 2gb 1333mhz
sapphire hd4350 256mb
1lg dvd író. ha több info kéne akk mondjátk a gépemnél megleshetitek a többi infot csak a procibol stb böl ezeket nézzétek am a psychosocial gépet nézzétek és ujat akarok szal...😆
0
0
0
0
Flash avatar
Corsair TX650: [LINK]
vagy
CoolerMaster Real Power M620?: [LINK]
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
berki_zsolt írta:
Ti ezt nem tartjátok egy hatalmas ökörségnek, amit az én konfigomra javasol?
https://kepfeltoltes.hu/100320/t_p_www.kepfeltoltes.hu_.png

de...nálam a tervezett gépemre 650W ot javasol....és még mit nem
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ezenkívül még az fsp és corsair tápokat is ajánlom
0
0
0
0
azbizony avatar
Kösz a válaszokat 😀 Akkor tehát Gigabyte super b, és Chieftec tápot bátran vehetek 😃 Megnéztem ott ahol vásárolni szoktam és mind a 2 fajta táp van
0
0
0
0
toopa avatar
berki_zsolt írta:
Ez nagyon jó ez is 22 ezer forintba kerül, kifejezetten Cf-Sli rendszerhez gyártották! Szóval neki remélem nincs rá nagy szüksége... a 12 ezer forint nagyon baráti ár érte...
Köszi, elég jó úton járok...

Tudom hogy annyiba kerül, mivel nekem ugyan az van amit te el akarsz adatni a haveroddal. 😆
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Ez nagyon jó ez is 22 ezer forintba kerül, kifejezetten Cf-Sli rendszerhez gyártották! Szóval neki remélem nincs rá nagy szüksége... a 12 ezer forint nagyon baráti ár érte...
Köszi, elég jó úton járok...
0
0
0
0
toopa avatar
berki_zsolt írta:
Én tudok egy nagyon olcsó tápot, és most mindenki irigykedhet: CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W, 12 ezer forintért!! Csak még rá kell beszélni haveromat, hogy nem kell neki...!

Az szép, én 21 600 Ft-ért vettem ezt a tápot. És ahogy a neten néztem, nem is találni 20e alatt. Sok sikert a rábeszéléshez! 😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Én tudok egy nagyon olcsó tápot, és most mindenki irigykedhet: CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W, 12 ezer forintért!! Csak még rá kell beszélni haveromat, hogy nem kell neki...!
0
0
0
0
toopa avatar
Feki1991 írta:
Igen, Én is itt szoktam számolni, nos, hát hagynak rezervát, azt megkell hagyni! 😃😃😃😃..ezt ők úgy veszik, sztem, hogy nekiálssz őrülten O.C.-zni, vagy Én nem is tudom, de kicsit túl van lőve!

Nem kicsit van túl lőve, inkább nagyon. Nálam a gép 370 W körül vesz fel a konnektorból ha leterhelem teljesen a procit és a vga-t, szóval ha 85 %-os hatásfokkal számolok, akkor 315 W a fogyasztása, 80% hatásfoknál meg már 300 W alatt járok. A tuningolt fogyasztást még nem néztem, de meg lesz az is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Gigabyte super b 460 már 9-10 000ft ér és rohadt jó minőségű FSP belsővel rendelkezik
0
0
0
0
azbizony avatar
5-8 ezer között, max talán 10 ezer. 10 ezerért van már megbízható táp?? Én hiába nézegetem nekem nem mond semmit csak azt értem hogy hány pl 400w-os 😃
0
0
0
0
sagesz93 avatar
mi az hogy olcsó? mindenkinek mást jelent 😃
Gigabyte 460W az olcsó, és jó.
De egy FSP 350W is olcsó és jó.
Kinek mi.😉
0
0
0
0
azbizony avatar
Mondanátok nekem valami olcsó de mégsem noname tápot?? Kell az új VGA ra a pénz de a mostani tápomban nem bízom tehát valami márkásabb táp kellene ami a lehető legolcsóbb. 😃 Köszi előre is
0
0
0
0
sagesz93 avatar
lehet venni, neten is, meg számtech boltokban is.
de ha használtan veszel, minden tartozékkal, elvileg ahhoz is adnak.(vagy ha olyan embertől veszed aki ezekkel foglalkozik, tud adni hozzá)
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nekem viszont most egyelőre ha még nem veszem meg, akkor problémám lesz a 2. vga-val, mert ahhoz nincs átalakító, remélem lehet hozzá kapni külön a boltokban(3870-eshez)!
0
0
0
0
sagesz93 avatar
enyémen is van, 4730hoz volt 2 átalakító, azaz most 3 van rajta 😆 igazi tuningtáp 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Az az őrült, aki a PCi slotok frekijével, voltjával, meg ilyenekkel is sz@rakszik! 😃..az jó vétel lenne! 😉..azon tuti van legalább 2×6 PCi Expr. tű
0
0
0
0
sagesz93 avatar
ez csak direkt van, hogy minnél nagyobb tápot vegyél.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
O.C-zni most is őrülten csinálom( mármint amit a kilobyte lapom enged😢)! De most lehet venni tudok egy 650W-os Chieftech tápot tök olcsón, haverom elvileg eladja. Az viszont tény, hogy a mostani nagyon durva...
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Igen, Én is itt szoktam számolni, nos, hát hagynak rezervát, azt megkell hagyni! 😃😃😃😃..ezt ők úgy veszik, sztem, hogy nekiálssz őrülten O.C.-zni, vagy Én nem is tudom, de kicsit túl van lőve!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Ti ezt nem tartjátok egy hatalmas ökörségnek, amit az én konfigomra javasol?
https://kepfeltoltes.hu/100320/t_p_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
villamdavid avatar
Egyébként azzal a gigabyte 460-as táppal amit írtam azmár elvinné szépen a tervezett gépemet,vagy még az is kevés lenne neki???
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Én corsairt veszek az biztos.Mert ennek csak egyfázisú a 12voltos része.
0
0
0
0
villamdavid avatar
nemkrisz11 írta:
biztos jók csak azokat nem ismerem😃

A Cieftech ,az még van is a boltunkba,ahonnan venni akarunk ,FSP azt sajna nem találtam,de ha a gigabyte is jó akkor az lesz!
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
biztos jók csak azokat nem ismerem😃
0
0
0
0
pakai93 avatar
vagy FSP az is nagyon jó minőség... meg persze a Chieftec is 😀
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
A Gigabyte és a Corsair tápok mindíg jók😃 ha van rá keret, ezek közűl érdemes venni😃
0
0
0
0
villamdavid avatar
Akkor köszönöm szépen!!
0
0
0
0
villamdavid avatar
Mert épp néztem ez olcsóbb is volt és egy kicsivel többet is tud mint ez a CHIEFTEC 450W DELTA GPS-450AA TÁP 12CM
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nagyon jó táp. Kiváló minőségű és ezért a pénzért nagyon jó😀
0
0
0
0
villamdavid avatar
Sziasztok ez a Gigabyte táp szerintetek jó 9600FT-ért???: Gigabyte 460W SuperB GE-R460-V1
0
0
0
0
hory avatar
nekem is valaszolhatna vki :/
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
köszönöm😃 megnyugtató válasz