amd athlon II x3 425 (elvileg 95w on mükszik)
80gb os hdd
asrock m3n78d
kingston ddr3 2gb 1333mhz
sapphire hd4350 256mb
1lg dvd író. ha több info kéne akk mondjátk a gépemnél megleshetitek a többi infot csak a procibol stb böl ezeket nézzétek am a psychosocial gépet nézzétek és ujat akarok szal...😆
berki_zsolt írta:
Ez nagyon jó ez is 22 ezer forintba kerül, kifejezetten Cf-Sli rendszerhez gyártották! Szóval neki remélem nincs rá nagy szüksége... a 12 ezer forint nagyon baráti ár érte...
Köszi, elég jó úton járok...
Tudom hogy annyiba kerül, mivel nekem ugyan az van amit te el akarsz adatni a haveroddal. 😆
Ez nagyon jó ez is 22 ezer forintba kerül, kifejezetten Cf-Sli rendszerhez gyártották! Szóval neki remélem nincs rá nagy szüksége... a 12 ezer forint nagyon baráti ár érte...
berki_zsolt írta:
Én tudok egy nagyon olcsó tápot, és most mindenki irigykedhet: CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W, 12 ezer forintért!! Csak még rá kell beszélni haveromat, hogy nem kell neki...!
Az szép, én 21 600 Ft-ért vettem ezt a tápot. És ahogy a neten néztem, nem is találni 20e alatt. Sok sikert a rábeszéléshez! 😀
Én tudok egy nagyon olcsó tápot, és most mindenki irigykedhet: CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W, 12 ezer forintért!! Csak még rá kell beszélni haveromat, hogy nem kell neki...!
Feki1991 írta:
Igen, Én is itt szoktam számolni, nos, hát hagynak rezervát, azt megkell hagyni! 😃😃😃😃..ezt ők úgy veszik, sztem, hogy nekiálssz őrülten O.C.-zni, vagy Én nem is tudom, de kicsit túl van lőve!
Nem kicsit van túl lőve, inkább nagyon. Nálam a gép 370 W körül vesz fel a konnektorból ha leterhelem teljesen a procit és a vga-t, szóval ha 85 %-os hatásfokkal számolok, akkor 315 W a fogyasztása, 80% hatásfoknál meg már 300 W alatt járok. A tuningolt fogyasztást még nem néztem, de meg lesz az is.
Mondanátok nekem valami olcsó de mégsem noname tápot?? Kell az új VGA ra a pénz de a mostani tápomban nem bízom tehát valami márkásabb táp kellene ami a lehető legolcsóbb. 😃 Köszi előre is
lehet venni, neten is, meg számtech boltokban is.
de ha használtan veszel, minden tartozékkal, elvileg ahhoz is adnak.(vagy ha olyan embertől veszed aki ezekkel foglalkozik, tud adni hozzá)
Nekem viszont most egyelőre ha még nem veszem meg, akkor problémám lesz a 2. vga-val, mert ahhoz nincs átalakító, remélem lehet hozzá kapni külön a boltokban(3870-eshez)!
O.C-zni most is őrülten csinálom( mármint amit a kilobyte lapom enged😢)! De most lehet venni tudok egy 650W-os Chieftech tápot tök olcsón, haverom elvileg eladja. Az viszont tény, hogy a mostani nagyon durva...
Igen, Én is itt szoktam számolni, nos, hát hagynak rezervát, azt megkell hagyni! 😃😃😃😃..ezt ők úgy veszik, sztem, hogy nekiálssz őrülten O.C.-zni, vagy Én nem is tudom, de kicsit túl van lőve!
De hogy én nem kockáztatnám meg az biztos.
Indulás is kérdéses 😃
amd athlon II x3 425 (elvileg 95w on mükszik)
80gb os hdd
asrock m3n78d
kingston ddr3 2gb 1333mhz
sapphire hd4350 256mb
1lg dvd író. ha több info kéne akk mondjátk a gépemnél megleshetitek a többi infot csak a procibol stb böl ezeket nézzétek am a psychosocial gépet nézzétek és ujat akarok szal...😆
vagy
CoolerMaster Real Power M620?: [LINK]
Ti ezt nem tartjátok egy hatalmas ökörségnek, amit az én konfigomra javasol?
de...nálam a tervezett gépemre 650W ot javasol....és még mit nem
Tudom hogy annyiba kerül, mivel nekem ugyan az van amit te el akarsz adatni a haveroddal. 😆
Az szép, én 21 600 Ft-ért vettem ezt a tápot. És ahogy a neten néztem, nem is találni 20e alatt. Sok sikert a rábeszéléshez! 😀
Nem kicsit van túl lőve, inkább nagyon. Nálam a gép 370 W körül vesz fel a konnektorból ha leterhelem teljesen a procit és a vga-t, szóval ha 85 %-os hatásfokkal számolok, akkor 315 W a fogyasztása, 80% hatásfoknál meg már 300 W alatt járok. A tuningolt fogyasztást még nem néztem, de meg lesz az is.
Gigabyte 460W az olcsó, és jó.
De egy FSP 350W is olcsó és jó.
Kinek mi.😉
de ha használtan veszel, minden tartozékkal, elvileg ahhoz is adnak.(vagy ha olyan embertől veszed aki ezekkel foglalkozik, tud adni hozzá)
biztos jók csak azokat nem ismerem😃
A Cieftech ,az még van is a boltunkba,ahonnan venni akarunk ,FSP azt sajna nem találtam,de ha a gigabyte is jó akkor az lesz!