Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka: Igen.
http://kepfeltoltes.hu/131102/7870_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/131102/r9_270x_www.kepfeltoltes.hu_.gif
külön külön egyesével a gépben 😉
A 270X is Pitcairn XT.
orodreath :Nekem annó volt 2db 6870 kari cf-ban,egy 1090T procival,volt FPS csökkenés néha,(néha le esett az fps,azota procit is cseréltem,mert sz oc-t se szerette,lhet ezért volt bajban a CF-al is)de viszont átlag 60% több fps-em volt.
És a 7870 aktivitása 0%
Szerintetek egy Phenom II x4 965 3,7GHZ kihajtana egy R9 270X vga-t?
Ide töltöttem fel pár videót a frissen megérkezett R9 290X videókártyáimról,Crossfire-be kötve,egyenlőre van Heaven 3.0 bench,Hitman Absolution,3D Mark 11 illetve közben afterburner-el monitorozom a hőmérsékletet,gpu órajelet és a fan speed-et.Akit érdekel nézze meg,mobiltelefonos felvételek úgyhogy elnézést kérek előre is,a minőség nem a legjobb,illetve én se vagyok a legnagyobb szakértő,ha valami hülyeséget mondok akkor bocsánatot kérek 😀
Rég nem jártam itt, és rég nem követem a VGA piacot, de ismerősöm azt kérte vegyek neki egyet, hétköznapi használatra.
HDMI kimenet legyen, hogy TV-re köthesse. Full HD se okozzon neki gondot 😃 és 10K-s limitbe férjen bele.
Tehát játékra egyáltalán nem használná, ami a legjobban számítana, hogy Full HD-ban tudjon filmeket nézni TV-n keresztül. Mit tudnátok ajánlani?
köszi előre is
Ilyen típusú van benne.
És a 12cm-es venti felfelé néz.
Ha normálisan szerelted be a tápot, akkor az a gép alól szívja be a levegőt, és hátul fújja ki, a ház légáramlásába nem is zavar be. Ha fordítva szerelted be, akkor a ház belsejéből szívja a relatív melegebb levegőt, de akkor is hátul kell hogy kifújja.
Még annyit szeretnék kérdezni hogy mivel alsó tápos a házam így a táp a videokártyára fújja ki a levegőt, ha a ház oldalára raknék egy ventilátort ami kifele szív akkor az csökkentené a hőmérsékletet??
[LINK]
Van egy sapphire hd7850 2gb gddr5-ös videokártya a gépben és mikor játszok akkor a hőmérséklete felmegy 67 fokig, ez jó vagy már nem annyira.
Ha jó akkor még meddig mehet fel biztonságosan??
1. netezős, 2. otthoni, 3. közép gémer, 4. felső gémer, 5. hardcore gémer
leveleket leőre is köszönöm
GeForce GT750m és a GeForce GT755m közt mekkora különbség van? Megéri inkább 755-öt venni nagyobb árért?
Rövid kérdésem lenne:Ugye nekem AMD (7850) kártyám van. Drivere fent van ok azzal nincs baj. De amikor rakok fel egy inkább Nvidia suportos játékot akkor az leszedi nekem rögtön az Nvidia drivert. Ez nem probléma? Nem zavarodik meg vagy valami?
Kösz előre is!
Ez az ami nekem kellett. Koszonom 😀
Koszi 😀
Arra tudsz valami progit amivel megnezhetem hogy mennyi a jelenlegi es a terheles alatt? 😲
Koszi! 😀
Egy kerdes!
HD7950 alapbealitassal semmi OC emelessel! Mennyi a max hofok ami meg nem problema nala?
[LINK]
100%terhelesnel!