Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Végül a 2GB-os R7 260x-et rendeltem meg, 33k-ba fog fájni (szállítással). Úgy voltam vele, hogy mivel az 1GB-os 29k+szállítás lenne, ezt az 1-2 ezer forint plusszot megéri.
Igaz ami igaz, a [url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=64845&sub=usercomp&comp=67670]MOSTANI GÉPEM[/url] procija egy "kicsit" gyenge lesz hozzá, de majd később azt is be fogok szerezni 😃
Minden esetre kíváncsi leszek hogy játékok terén mennyit fog számítani ez a kártya, annyi biztos, hogy a mostaninál 1000x jobb 😀
Tudnátok nekem ajánlani egy jófajta videókártyát gémeléshez max 55ezer ft értékben? 😀
(üziben jelezz kérlek)
43,5 ezerFt
Nem vagyok egy nagy pc guru, de szerintem fölös ha nem fullHD fölött akarsz játszani. Javítsatok ki ha nincs igazam 😊
BitFenix Merc Alpha 13k
[LINK]
CORSAIR Carbide Series SPEC-01 ablakos CC-9011050-WW 14k
[LINK]
SHARKOON REX MWC 15k
[LINK]
INWIN GT1 15k
[url]http://www.inwin-style.com/en/goods.php?act=view&id=GT1[/url]
ZALMAN ZM-Z3 Plus 15k
[LINK]
A modularishoz is kapsz kabeleket,de ott te dontod el melyik v melyikeket szeretned beaktivalni a tapegysegbe.
Nem feltétlen ide tartozik, de talán itt kapok a leghamarabb választ rá.
Befogok újítani egy új VGA-ra, de ahoz még dolgoznom kell egy kicsit (GTX 750Ti).
Tápot mindenféleképpen kell cseréljek az lenne a kérdésem melyik a legjobb ezek közül: Cooler Master Thunder 500W; FSP 500W HEXA; Chieftech 500W (CTG-550-80P)
A logika annyi hogy így ha elakarom adni a két régi cuccosom akkor nem kell majd gép nélkül maradjak. Válaszokat előre is köszönöm !
[LINK]
Asus GTX 650 Ti 1GB DDR5 vagy Asus R7 260X 1GB DDR5 vagy MSI GTX 750 Ti 2GB DDR5 ?
Köszi a segítséget 😀
Igen a 3 kártya közül mindenképp az R9 270X....
Amúgy én már úgy vagyok az alkatrészek vásárlásával, hogy nem újonnan veszem, hanem használtan... Eddig amit vettem semmivel sem volt probléma, simán kilehet küszöbölni a csalókat csak olyantól kell venni akinek több pozitív visszajelzése van... Garanciás termékek is vannak akár..
Ha nem zárkózol el a használt kártya vásárlástól akkor ajánlanám neked a gtx 670-et ez kb. annyiba van mint az R9 270X újonnan és kicsivel erősebb is, ha jól tudom, de javítsatok ki ha tévedek.. 😀
Tervezek lassan egy videókártya vételt, három kártyát össze is szedtem de nem tudok dönteni.Valaki segítene hogy melyik és miért jobb? (legfőbbképen BF4-re kéne, gépemet lásd: [url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=85512&sub=usercomp&comp=96009]Gépem adatai[/url]) Szóval a három versenyző: Asus GTX660 vagy Asus HD 7850 vagy Asus Radeon R9 270X.Ha esetleg ilyen ár kategóriában van jobb is ennél a háromnál, írjátok nyugodtan! Köszönöm!
+ ezer forint és r7 265 a sapphire dual-x változata 43.242 Ft i-p-o-n-on.
http://ájpon.hu/webshop/product/sapphire_11232_00_20g_r7_265_2gb_gddr5_dual_x_pice/608270