Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudnátok olyan játékot mondani ami a Crysis Bulletstorm vagy a Turok-hoz hasonlít?(bármilyen jöhet!)😀
A xenus 2-ről tudtok valami infót adni?Mert itt nem találom..😞
Elég érdekes egy játék, amolyan nyilt terepű FPS... a grafika nem rossz, vannak vezethető járművek, rengeteg frakció van benne, sok-sok RPG elem, a beszélgetések fontosak hogy mire mit válaszolunk, jó pár fegyver van benne és úgy szabod a játékmenetet ahogy neked tetszik(tehát lehetsz gépfegyveres őrült vagy akár egy lopakodó is) 😀
Nem rossz játék, csak van pár bug és hasonló, a karaktermozgása pedig érdekes kicsit, és maga a lövöldözés rész is kicsit furcsa.
amúgy a PGO-n van egy cikk a játékról érdemes elolvasni 😀
Intel Pentium 4 2.66 ghz proci
Nvidia GeForce FX 5200
1024 MB RAM
A dead space már megvolt 😉 😃
A metro 2033 meg a dead island megérne egy próbát csak gyenge a gépem de a F.E.A.R. 2-t leszedem 😀 😃
metro 2033 😉
dead space 1,2
is horor FPS ha jol tudom
A Dead Space az TPS😉
dead space 1,2
is horor FPS ha jol tudom
Sziasztok! 😀
Tudnátok mondani néhány jóféle horror FPS-t?? 😀😉
jah és a F.E.A.R részek közül melyik a legjobb szerintetek? (a hármat leszámítva mer ez nem megy a gépemen :/) 😀
A F.E.A.R. 2 a legjobb😉
Dead Island van még ami horror fps😀
Tudnátok mondani néhány jóféle horror FPS-t?? 😀😉
jah és a F.E.A.R részek közül melyik a legjobb szerintetek? (a hármat leszámítva mer ez nem megy a gépemen :/) 😀
stalker sorozat
fallout sorozat
Memória: NoName DDR-3 2Gb /1333 Elixir - Axega 1600MHz
Videókártya: Sapphire ATi Radeon HD5670 512Mb
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: ASRock N68-GS3 UCC (mATX) (AMD-AM3)
Merevlemez: Western Digital 160Gb SATA-II 8Mb WD1600AAJS
Hangkártya: Integrált [de nagyon jó]
Optikai meghajtó: Black LG
Ház: Plexi - [Neon csöves]
Tápegység: 450W
Monitor: LG 19" Black
Billentyűzet: Delux - gamer
Egér: Media-tech .
Egyebek: GPU órajele: 4000MHz_______Memória órajele: 1600MHz
-
-
ERRE KÉRNÉK LÉTSZIVES EGY FPS GAMÉT! 😀😉
thx😆
SPORT játékot tudna valaki ajánlani, mondjuk téli sportok, vagy nyári 😀 teljesen mindegy csak ne legyen szögletes a kép....Köszönöm!!!!
Spoiler!
CPU: Itel Pentium E2160 1.8 gHz dual-core
Ram: DDR2 1024 MB
VGA: Radeon HD 4350 ( 512 MB )
előre is köszi!
Valami versenyes játékot nem tud valaki? 😃 Olyasmi kéne mint az nfs most wanted / carbon azoknak a története valahogy megfogott, meg "szabad" játék volt. Az újabbak nem nagyon jönnek be, driver sem, a "menüsök" pedig kizárva. Lényeg a lényeg, olyan játék kéne, ahol "ki lehet kapcsolódni" a küldetések között, szabadon mozogsz a térképen .
Street Legal Racing Redline
Cabela's Offroad Adventure
Motorm4x
Fuel
Street Racing Sindycate
King of the Road
Burnout Paradise
Test Drive Unlimited 1-2
Rigs of Rods
Midtown Madness 2
mást nem igazán tudok 😀
Valami versenyes játékot nem tud valaki? 😃 Olyasmi kéne mint az nfs most wanted / carbon azoknak a története valahogy megfogott, meg "szabad" játék volt. Az újabbak nem nagyon jönnek be, driver sem, a "menüsök" pedig kizárva. Lényeg a lényeg, olyan játék kéne, ahol "ki lehet kapcsolódni" a küldetések között, szabadon mozogsz a térképen .
GTA,Far Cry,Just Cause😀
lehet hujenek fogsz nezni (sot biztos) de mi az a coop ?
egyáltalán nem 😀
COOP az egy olyan játékmód amiben nem egymás ellen harcoltok, hanem együtt mentek, tehát együtt játszátok végig a Kampányt, tehát a haverod vagy egy netes emberke veled fog jönni csaptban 😀 Amúgy ilyen az Operation Flashpoint Dragon Rising-ben is van 😀 A Killing Floor is ilyen 😀 tehát csapatban harcoltok 😀 nagyából ez lenne a CO-OP. 😀
Ha lenne kérdésed akk nyugodtan írj,
de ha letöltöd a Tungle-t vagy esetleg a GameRanger-t az általuk támogatott multis(tört) játékok listája ott van, ott könnyebben találsz megfelelő játékot 😀
Csak az a kérdés hogy játsza-e őket egyáltalán valaki 😀
Remélem tudtam segíteni. 😀
grrr mostmar kezd aaaaa nekem tudtok valami jot mondani ?
meszes17: youtube ?
Killing Floor
Operation Flashpoint Dragon Rising
Borderlands(COOP)
Grid
F1 2010
meszes17: youtube ?
hard reset az mien?jo jatek?
Battlefield 3-al szeretnék Multiban játszani ugy hogy nem kell megvenni steamen. Ha valaki tud segíteni ebben akk lécci dobj egy priv üzit. Előre is köszi.
valami ujabb ajtekok kénének mert mar elég eros a gépem 😆 de ebbol is jo sokat vegigvitem amiket meg nem azokat meg nem csipem mint pl a mechwarrior meg a ground controlt ilyeneneket meg rpgket meg ami strategia azt utalaom meg ujabb jatekok kenenek mint pl a dead island nah az nagy jatek volt vagy a teh cartel is vagy a saints row3 vagy a rage,valami ehez hasonlok
Hard Reset
Sniper Ghost Warrior
Brink
Bulletstorm
Red Orchestra 2
Mirror's Edge
Cryostasis
STALKER: Call of Pripyat
Armed Assault 2
The Godfather 2
Mafia 2
végülis valami pontosabb megfogalmazást is írhatnál hogy milyen játék kellene 😀 mert így nagyon nehéz 😃
az is hires amugy meg nem tecik az a game sorozat
Hidden and Dangerous 2
Alpha Protocol
SWINE
Killing Floor
Disciples 2-3(az egyet nem próbáltam)
Juiced 1-2
Street Legal Racing Redline
Singles 1-2
Jagged Alliance 2 (és majd hamarosan megjelenik a JA Back in Action) 😜
Shadow Company
Sniper Elite
Xpand Rally 1-2
Ride Em Low (erről most hallok először O.o)
Gearhead Garage
Monster Garage
Spore
Earth 2150-2160
Metal Fatique
World War 3 Black GOld
9th Company Rots on Terror
Pariah
Chrome
Shade
Janes Attack
Crimson Skies
Blitzkrieg 1-2-?3?
Sudden Strike 1-2-?3?
Zombie Driver
Land of the Dead
Cabela's Offroad Adventure 3
Motorm4x
The Club
Comndemned Criminal Origins
The Gun
Freedom Fighters
Arx Fatalist
Mechwarrior 4
Ground Control 2: Operation Exodus
Próbáltam minél több fajta játékot írni, remélem sikerült 😀 (a legjobbakat átraktam félkövérre)
Majd írj hogy tetszett-e valami 😀
ritka??😲
például fehér hollókat kell benne lőni😃
tudnátok ajánlani nekem valami jó vadászos játékot lehetöleg ujabb legyen max 3 éves 😀 köszi!! 😀
Hunting Unlimited 2009-2011-ig😀
hali all nekem valami game kéne amihez elég DX7 és online v van benne netes mód (az sem baj ha nincs de jó volna)
pontosabban Geforce 2 MX/MX 400 32MB SDR hez kéne
CS 1.6
batmant is de nem voltak jo gamek meg anyira nem is birom....
sztar warsot nem szeretem
ahogy a et-t se...😆
super mario
batman arkham asylum és arkham city
resident evil sorozat
epsxere tenchu
ceni:vegigvitem meg regen tobszor is ano nagyon jo jatekok voltak es grafikailag is 😆 es hoszu is volt de valami mas jatek?😂
ors11:nekem a vgam szinte ugyanaz nekem is 4 gb ram van es intel core 2 duo 2 magos 2.8 ghz proci neked hany magos?
crysis 2 megy maxon nfsrun is battlefield 3 megy highen dead island is megy highen coj the cartel is saints row 3 mediumon megy csak a gta 4 is a procim miatt de amugy eleg jol mennek pl battlefield 3 igy megy highen:
Az AMD Athlon II X3 460 3,4 Ghz-es proci 3-om magos,ha neked ezek így mennek,akkor nekem akár max-on is mennének sztem akadásmentesen.
Ha tévedek javítsatok ki 😆
ajanljatok nekem valami jo jatekot leci...
horror akcio autos verekedos tps fps gta-type tps 3D platformer csak ne legyen rpg strategiak....
es valami jot mondjatok mert mar par ezer ilyen jatekot vegignyomtam
Mass Effect 2
Dead Space 2
Test Drive Unlimited 2
Bulletstorm
Homefront
Assassin's Creed: Brotherhood
Crysis 2
Ghostbusters: Sanctum of Slime
Shift 2: Unleashed
Brink
Hydrophobia Prophecy
Red Faction: Armageddon
Alice: Madness Returns
F.E.A.R. 3
Deus Ex: Human Revolution
Call of Juarez: The Cartel
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
TrackMania 2: Canyon
Rage
stb...
mindet kivitem 😆 valami más?
Burnout Paradise: The Ultimate Box
F.E.A.R. 2: Project Origin
Shellshock 2: Blood Trails
Watchmen: The End Is Nigh
Wanted: Weapons of Fate
Tom Clancy's H.A.W.X.
The Wheelman
Velvet Assassin
Killing Floor
Terminator Salvation
Prototype
Ghostbusters: The Video Game
Fuel
ArmA 2
Bionic Commando
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
ha hiszitek ha nem de innet is mendet vegignyomtam 😆 kiveve a hawx-t mert az nem jott be más? 😆
just cause 1.2