Szerintem jó a kezelése én a black-et is végig tudtam tolni
A Killzone-ba nagyon jó hogy lehet botok ellen is menni egy csapatöldökést vagy megkeres megsemmísitést nagyon jó összesen 14 vagy 15 bottal tudsz játszani. nagyon jó még a XIII még azt akarom meg szerezni mert abban is lehet botokkal menni
nah ez tetszik 😃 irányítás mennyire macerás? pl én béna vok psen az fpsekbe de ha ez amolyan könnyű fajta akkor sajt 😃 nem mint a black mert az oylan nehéz h mire kinyírok 9 embert addigra kinyírnak 😆
nah megnéztem EMUn is a gamet és ott se jó S:
úgy tudom arról szól hogy a helghastok (az ellenfelünk) bolygólyán egy fertözés történik és az ottani vezér az embereket hibáztatja ezért lerohanja a földet mi fogjuk megvédeni a földet az isa oldalán
Fuu sok van😃 néhányat felsorolok:
1. Killzone (kedvenc)
2.Gta Vice city stories
3.Call of duty finest hour meg a többi
4.Burnout 3 Takedown
5.Fifa street 2 (ez is kedvenc)
6.Bully
7.The Simpsons Road Rage (crazy taxi beütésü)
8.Dynasty Warriors 5
9.Mercenaries (lerombolható az egész pálya szinte)
10.Max Payne 1, 2,
11.Scarface The World is Yours
12.Gran Turismo 4
Még van egy csomó csak most rögtön ez jutott eszembe
én ps2re keresek sok gamet 😃 sonymeans leírod mik vannak neked ps2re gamek? egyébként most killzonera hajtok 😃 ha az is szarakszik akkor vmit szét török 😆
http://www.gamestar.hu/apix_collect/0907/ps2-jatekgyujto/ps2-jatekgyujto_screenshot_20090706150826_normal.jpg ez szép pack 😃 elfogadnék a szobámba 😃 nem unatkoznék 😆
Nagyon idegesítő mikor szarul töltöd le és írod ki az elején én is hót ideg voltam amúgy mivel szoktál játszani én ma írtam ki a Destroy All Humans! 2-őt nagyon faja 😀
ugyan az h ****************......egyébként pontossabban ezt írja ki
This disc cannot be read. asszem ez volt megint meg nézem hátha tud vki segíteni mert angyon akarok veel játszani
nah ezt írta
Kiírás: Alcohol 120% vagy más hasonló programmal kiírod 4x-es sebességgel és máris mehet a PS2-be
neroval írtam ki 4x-esen....egyébként néztem a kommenteket a feltöltőnek műxik akik leszedték azoknak nem :S lehet h Alcohol 120%al kéne?
őő hát én úgy írtam ki hogy beraktam Deamon Toolsba és a virtuális meghajtón lévő cuccokat átmásoltam dvdre (persze nero segítségével)
azt nem tudom már ha megvan még vhol a lemez akkor megnézem de a sw battlefront 2 is mds-es (erik: az mds-t írtam ki) és az megy gond nélkül de még fent van a gépen szóval max kiírom megint 😀
akkor persze h nem jó azt a fájlt konvertád át isoba direkt van hozzá ilyen progi poweriso vagy mi a neve átkonvizod és fog menni isot kell kiirni!!! mindig😉
4x-es sebességen :S maxell a lemez kb 56 játékom van azon és mind jó :S a sonic riders zero gravity is ezt csniálta....akkor talán a program nem jó hozzá? mert neroval írtam és mds/mdf formátumú :S nagyon szeretnék vele játszani :S
ceni98 írta:
fiúk lányok figyelem segtítség kéne
beraktam 1 gamet (samurai jack shadow of aku) a konzolba de nem működik...azt írja h data cannot be loaded (ennyi az egész a fekete képernyőn) sehol nem találtam rá semmit :S PLS HELP!!
Nagy sebességen lett írva ? Mert ha igen akkor az a baja
ui: Vagy lehet hogy nem minőségi lemezen van és elveszett róla pár adat
beraktam 1 gamet (samurai jack shadow of aku) a konzolba de nem működik...azt írja h data cannot be loaded (ennyi az egész a fekete képernyőn) sehol nem találtam rá semmit :S PLS HELP!!
Sonymeans írta:
Tegnap találtam egy nagyon jó élvezetes kis játékot ps2-re Destruction Derby Arenas nagyon jó játék tegnap óta csak azt tolom a grafika is nagyon szép ha jól tudom 2004-es 😃
Itt van pár kép😃
És itt a bórítója😃
Ez tényleg jó játék! Nagyon sokat toltuk, főleg az aréna része tetszik! 😜
ceni98: Remélem én is, hogy hamarosan lehet konzolos teszteket küldeni, mert akkor fogok ps1-es és ps2-es játékokról is írni! 😀
Tegnap találtam egy nagyon jó élvezetes kis játékot ps2-re Destruction Derby Arenas nagyon jó játék tegnap óta csak azt tolom a grafika is nagyon szép ha jól tudom 2004-es 😃
GokuTM írta:
Eddig amit összeszedtem neten, az annyi, hogy a FAT-ba lehet HDD-t tenni, viszont ügyesen megoldahtó a Slim-be is.
-és a Slim jóval gyorsabb.
"pff amit utoljára írtál az a soft mod:S"
Hogy érted, hogy pff??
A Killzone-ba nagyon jó hogy lehet botok ellen is menni egy csapatöldökést vagy megkeres megsemmísitést nagyon jó összesen 14 vagy 15 bottal tudsz játszani. nagyon jó még a XIII még azt akarom meg szerezni mert abban is lehet botokkal menni
nah megnéztem EMUn is a gamet és ott se jó S:
ez a bajom nekem is!
egyébként a killzone miről szól? mert q***ra tetszik a game 😃
1. Killzone (kedvenc)
2.Gta Vice city stories
3.Call of duty finest hour meg a többi
4.Burnout 3 Takedown
5.Fifa street 2 (ez is kedvenc)
6.Bully
7.The Simpsons Road Rage (crazy taxi beütésü)
8.Dynasty Warriors 5
9.Mercenaries (lerombolható az egész pálya szinte)
10.Max Payne 1, 2,
11.Scarface The World is Yours
12.Gran Turismo 4
Még van egy csomó csak most rögtön ez jutott eszembe
http://www.gamestar.hu/apix_collect/0907/ps2-jatekgyujto/ps2-jatekgyujto_screenshot_20090706150826_normal.jpg ez szép pack 😃 elfogadnék a szobámba 😃 nem unatkoznék 😆
This disc cannot be read. asszem ez volt megint meg nézem hátha tud vki segíteni mert angyon akarok veel játszani
lehet h hibás a fájl? mert akk keresek másikat leszedem azt csumi 😀
Kiírás: Alcohol 120% vagy más hasonló programmal kiírod 4x-es sebességgel és máris mehet a PS2-be
neroval írtam ki 4x-esen....egyébként néztem a kommenteket a feltöltőnek műxik akik leszedték azoknak nem :S lehet h Alcohol 120%al kéne?
azt nem tudom már ha megvan még vhol a lemez akkor megnézem de a sw battlefront 2 is mds-es (erik: az mds-t írtam ki) és az megy gond nélkül de még fent van a gépen szóval max kiírom megint 😀
ui:egyátalán megjelenik a ps2 logó mikor beolvassa mert akkor semmi sincs a lemezen csak egy 1mb mdf fájl amit a nero ráeröltetett a lemezre
Nagy sebességen lett írva ? Mert ha igen akkor az a baja
ui: Vagy lehet hogy nem minőségi lemezen van és elveszett róla pár adat
Akkor mért azon a szinten játszod játsz mediumon
mert már mindenben végig vittem
A Twisted metal lesz. Most jött ki egy rész PS3-ra.
igen ez az
régen láttam egy roncsderbis játékot
állat volt a kocsikon voltak fegyverek is
valaki tudna adni kódokat a god of war 2-hez?
akk vidd végig nekem titán módban ott egy csapás 1/4-ed életet vesz le 😃
Hol tartasz benne?
Mondjuk a 2. rész szerintem nehezebb, mint az első.
Ha normál szint felett vagy, akkor már sokat kell védekezni. Könnyű fokozatnál lehet védekezés nélkül öldökölni, de annál feljebb már nem igazán.
A modern combat az a 2es része.
Nekem megvan origibe de neten nem tudok játszani valami licensz miatt pedig eredeti
régen láttam egy roncsderbis játékot
Persze.
[LINK]
😆 De god of war-hoz minek kódok...??Anélkül vidd végig és aztán lesz...
Abban tényleg jó zenék vannak, bár az nem roncsderbi.
Itt van pár kép😃
És itt a bórítója😃
Ez tényleg jó játék! Nagyon sokat toltuk, főleg az aréna része tetszik! 😜
ceni98: Remélem én is, hogy hamarosan lehet konzolos teszteket küldeni, mert akkor fogok ps1-es és ps2-es játékokról is írni! 😀
Itt van pár kép😃
És itt a bórítója😃
Eddig amit összeszedtem neten, az annyi, hogy a FAT-ba lehet HDD-t tenni, viszont ügyesen megoldahtó a Slim-be is.
-és a Slim jóval gyorsabb.
"pff amit utoljára írtál az a soft mod:S"
Hogy érted, hogy pff??
milyen jó game van ps2-re amit lehet ketten is tolni és nem 6 éveseknek van, de nem is olyan morbid vagy horror
NFS talán😀
és palos volt mert ha ntsc vagy japan akkor nem biztos h viszi és jol kiegette a isot?
Egetés megvolt a Devil May 3-at is én írtam ki neki iso fájlba és vitte neki