Gépem alkalmas-e játekra?
Sziasztok lenne egy kérdésem most kap egy Gépet és nem tudodom hogy alkalmas-e játékra
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez akkor okés ha nem akarsz v tudsz sokat rákölteni.Ha jól gondolom 775 a socket,ami már elég régi,ezekhez is lehet quad procit venni (sajna egyre több játék igényli) a Q6XXX,Q8XXX,Q9XXX szeriában.Valamint a ddr2 memok igen drágák,a DDR3 ujabb,valamint olcsobb is,de ehhez lap csere is kellen.😕
Pentium Dual Core 2.60Ghz
2GB DDR2 800Mhz memória
Geforce 210 1GB
Üdv
Az mitől lehet hogy sok játéknál ahol 4gb az ajánlott gépigény ott nekem pirossal írja?
És 4 gb ram elég windows 7-nek meg játéknak? (sajna csak 2 slot van az alaplapon)
Elég.
20 alatt 4850-et is tudsz szerezni. Ez is egy jó alternatíva.
Valami olcsóbb? olyan 10.000 körül?
10.000 ft-os videókártyát ne akarjál már abba a gépbe rakni. Inkább gyűjtsél egy jóra. Sokkal jobban jársz vele.
tudnátok ajánlani pár játékot ami szépen futna a gépemen? 😀
u.i: NE(!) szóljatok semmit arról hogy mit kéne kicserélnem, hogy valami jól menjen, az ilyen tanácsokat ne haragudjatok de nem szeretem 😆
köszi 😉
kb minden kisebb felbontáson és részletességgel! a felbontást elárulhatnád azért mekkora 😆
u.i: NE(!) szóljatok semmit arról hogy mit kéne kicserélnem, hogy valami jól menjen, az ilyen tanácsokat ne haragudjatok de nem szeretem 😆
köszi 😉
Ahoy fellow!
Nem vagyok valami nagy guru pc összerakások terén, ezért meg tudnátok mondani mire számíthatok ettől a pc től?
Középszintű játékok, alacsony felbontáson, akár High (afölött nemigazán) grafikai részletességgel. Vegyél egy komolyabb vidkarit ha van pénzed, és akkor már sokkal jobb lenne, az a baj hogy ennek csak fél giga RAMja van.
Nem vagyok valami nagy guru pc összerakások terén, ezért meg tudnátok mondani mire számíthatok ettől a pc től?
intel platform Gigabyte H61M-S2V-B3 alaplap IntelG620-as proci 4gb ddr3 ram hd5450 vagy gt210-es amd platform asus alaplap proci a6-3500 llano 4gb ddr3 melyik jobb játékra? Melyiket ajánlanátok ami a mai játékokat minden nagy extrák nélkül elvinné soha nem játszottam fullhdba nem kell élsímitás se semmi!
mi a velemenyetek az Intel Pentium D procikrol? lesz hamarosan egy uj gepem es egy ilyen 3.2GHz-es proci lesz benne! alkalmas jobb jatekok futtatasara?
Szia szerintem már a D-s procit ne vegyél ha játékra akarod használni! Mivel max fél év éven belül cserélhetnéd bár ha sok ramot teszel bele illetve egy combosabb karit akkor még lowon elkarcolsz egy darabig😀
Honnan lehet tudni, hogy egy game támogatja-e a crossfire-t vagy sem???
Lehet azt előre tudni egyáltalán vásárlás előtt, vagy csak játék közben derül ki???
Azért mert Fm 1-es lap, Ahhoz való prociban nincs L3, tuningot sem szeretik.
nem értem miért kellene tuningolni?! 😲
Menne ezen az Alan Wake?
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz
4x1GB DDR2 1066Mhz RAM
ATI HD 4860 GDDR5 1GB DX: 10.1
A Gépigénynél csak a proci piros fullon😕
Menne. Hogy milyen beállításon, azt ki kell tesztelni. De szerintem Low-Medium beállítások között menne.
Érdekes 1360x768 full high-on megy lagg nélkül szépen 😀
Menne ezen az Alan Wake?
4x1GB DDR2 1066Mhz RAM
Menne. Hogy milyen beállításon, azt ki kell tesztelni. De szerintem Low-Medium beállítások között menne.
4x1GB DDR2 1066Mhz RAM
üdv! ehhez az alaplap-hoz( gigabyte m68mt-s2p ) milyen procit illetve vgat ajánlotok hogy menjen a GTA IV (maximális felbontáson) és pár szimulátor játék?!
szerintem x6 és egy jó gtx460-al menne maxon 1600x felbontáson de full hdban nem hiszem.
oké köszi át is cseréltem a lapomat egy Gigabyte A75M-D2H AMD A75 Socket FM1 -re márcsak az a kérdés hogy milyen procit vegyek bele?!
Rossz húzás volt...
kifejtenéd?
üdv! ehhez az alaplap-hoz( gigabyte m68mt-s2p ) milyen procit illetve vgat ajánlotok hogy menjen a GTA IV (maximális felbontáson) és pár szimulátor játék?!
szerintem x6 és egy jó gtx460-al menne maxon 1600x felbontáson de full hdban nem hiszem.
oké köszi át is cseréltem a lapomat egy Gigabyte A75M-D2H AMD A75 Socket FM1 -re márcsak az a kérdés hogy milyen procit vegyek bele?!
Rossz húzás volt...
3gb ddr2 ram
MSI N9500GT 512mb
Core 2 Duo 2.4ghz
miniATX lap
Haveromtól venném 25ezerért, megérné?és jól futnának rajta a dolgok?😀
talán megérné, de nem az igazi
Nekem elmenne a mário fórevör? 😊
Most kajak az hiszed, hogy azért mert ironikusan felteszel egy kérdést menő leszel?
Mert nem hinném, hogy azért a a gépért ami neked van azért te dolgoztál meg 14 évesen.
de inkább 5000-es szériából vegyen már akkor.
5770 v 4870? én lehet hogy 4870-et vennék
Sziasztok!
Valaki pls megnézné a gépeim közt a jelenlegit, és elmondaná, hogy mit kell, hogy vegyek belem ha BF3-at akarom rajta futtatni min. fix 40-45 FPS-sel olyan 1280-as felbontáson?(max 1680x1050)
Előre is köszi!
Új VGA -t és új procit. Igazából új gépet 😞 .
háááát ez nagyon határ eset 😃 próbáld ki, de szerintem nem lesz valami jó a VGA hurka nagyon 😃
Kipróbáltam, egy két résznél ugyan szaggat, de elmegy a játék.
Milyen VGA-t vagyek ami kijön 20.000-ből?
Sapphire Radeon HD5670 (19.000Ft)
háááát ez nagyon határ eset 😃 próbáld ki, de szerintem nem lesz valami jó a VGA hurka nagyon 😃
Kipróbáltam, egy két résznél ugyan szaggat, de elmegy a játék.
Milyen VGA-t vagyek ami kijön 20.000-ből?