Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Azért én senkinek se kívánnék ilyen rosszat.
0
0
0
0
cseszka avatar
Ja,bár én nembánnám ha már 1x,de legalább 300al vettel is befurodna egy falba.Kocsog.😂
0
0
0
0
gregorpgm avatar
Jaja, 2010-ben a Hungaroringen. Az mondjuk ennél is veszélyesebb volt, mert ott pont nem volt bukótér a boxutca kijárata előtt.
0
0
0
0
cseszka avatar
Jogos,tavaj v tavaj elött,sumi is ezt csinálta baricselloval,és öt meg is büntették.
0
0
0
0
gregorpgm avatar
Versenyezzenek, de lehetőleg a pályán belül. Egyébként meg nem sírt Alonso, teljesen jogosan mondta, amit mondott. Egyenesben voltak, Alonso gyorsabb volt, és simán kielőzte volna, ha nem tolja le Rosberg a pályáról. Ennyi erővel bárki aki engem ki akar előzni, azt csak fogom és kiszorítom a pályáról. Az meg a másik, hogy ha nincs ott bukótér, hanem csak egy fal, akkor mi történhetett volna Alonsoval meg Hamiltonnal is...
0
0
0
0
gregorpgm avatar
Ez most nem volt annyira izgalmas futam. Viszont a kínai szerintem nagyon jó volt, azt szinte végig izgultam. 😀
Nekem tetszett egyébként, hogy Kimi nem örült a 2. helynek, ez is azt mutatja, hogy már az első évében a visszatérése után a világbajnoki címet akarja.
Viszont amit Rosberg csinált Hamiltonnal, meg Alonsoval, az nevetséges volt. Nekem semmi bajom nincs vele, de amit most csinált, az tényleg túlzás volt.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Tavaly se voltak jó, de most még rosszabbak... 2010-ben voltak jók.
0
0
0
0
DCMAN avatar
ott valami nagy gáz van
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
A Ferrari csillaga leáldozott
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A ferrari most nagyon hulladék. Tapsolnak, ha bejutnak a Q3-ba, s szereznek pár pontot.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A vége feléáltalában mindig visszafogják a tempót. Inkább biztos második helyre mentek, minthogy belekavarodjanak egy esetleges balesetbe.
0
0
0
0
DCMAN avatar
de nemsok kellet volna hogy megfogja Vettelt-ott volt a nyakában de a vége fele már leeresztett Kimi.persze hogy csalodott volt mikor első is lehetett volna
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az elején volt néhány előzés, de a többi részét nem láttam.
0
0
0
0
DCMAN avatar
na mit szoltok a futamhoz?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A pontverseny jó, de a futamok nem.
0
0
0
0
Demoz avatar
Időnkéne ránéztem, de nem volt különösebben izgalmas futam. Rosberg egy kicsit agresszívan védekezett szerintem. Kapott érte valamilyen büntetést?
0
0
0
0
gigazte avatar
Én az elejétől a végéig megnéztem! A kockás zászlónál érdekes volt, amikor Rosberg üzemanyaga elfogyott és szerintem Di Resta és Alonso is megelőzte! Az összefoglalóban visszalassították azt az esetet?(mert ott már kikapcsoltam a tévét)
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Superlompos írta:
Az első öt kört néztem, utána porszívóztam. De látom nem maradtam le semmiről se.

:D Kimi második lett, ennyi a lényeg.;)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az első öt kört néztem, utána porszívóztam. De látom nem maradtam le semmiről se.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Senki sem nézi?:) Kimi nagyon ott van!<3 :D
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Kanadában szoktak jó versenyek lenni, s az jó pálya.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Synda írta:
"A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) biztos abban, hogy minden biztonságos lesz a helyszínen, Bahreinben.

A tiltakozók egy csoportja azonban folyamatosan szabotálni szeretné a 2012-es nagydíjat, és ennek most ismét hangot adott.

Az összecsapások mellett most F1-es óriásplakátokat égettek az országban.

A helyszínre megérkező újságírók eddig azonban nem találkoztak komoly problémával."

Vicc, nem értem miért nem lehet kihagyni. 😕

Amúgy is gagyi pálya...😆

Igaz, hogy egy nagy darab sz*r az a pálya, de általában ezeken szoktak a legjobb futamok lenni.😃 Lásd: Monaco😎
0
0
0
0
gigazte avatar
Jó kis futam volt(Az utolsó 10 kör)! Sajnálom, hogy az elejét végig aludtam!😊
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Spoiler!
Kimi elszarta, Vettel nagyon szépet futott, ahogy Rosberg is, Alonso és Massa is elég szarul mentek, a Sauberek most is jók voltak, bár többet vártam tőlük!

Jó futam volt, aki tudja nézze meg! 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Már ki is kapcsoltam a Tv-t. 😆
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Rosbergnek most nagyon megy,Vettel meg csak 12. :S
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Elég bugos Schumi Mercije. A múltkor is bedobta a törülközőt műszaki hiba miatt.
0
0
0
0
AlwinHD avatar
2 éve majdnem minden időmérőt megnyert, most legalább megszokja. Holnap go Hamilton, bár 7. helyről nehéz lesz 😀
0
0
0
0
gregorpgm avatar
Hát Vettel-től ez elég gyenge teljesítmény volt. Nehéz átlagos autóval gyors lenni... 😜 Rosbergre kíváncsi leszek!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ma megint lemaradtam az időmérőről! 😆
0
0
0
0
Joker avatar
én meg csak annyit mondok kartyikeyan+hrt+vettel+szopatás=boldogság😆
0
0
0
0
sisko avatar
000frank000 írta:
csak annyit írok ide, hogy Hamilton+Buttin+McLaren=WIN ^^ 😃 puszi 😜

Igen,csak Hamilton máris hátrányból kezd az 5 rajthelyes bünti miatt 😆
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Hajrá Raikkönen!! Hajrá Vettel!😀😀😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
jaja gooo Button!!!hétvégén F1!!!!!Kínai nagydíj😃
0
0
0
0
AdamVmm avatar
csak annyit írok ide, hogy Hamilton+Buttin+McLaren=WIN ^^ 😃 puszi 😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Na de jó... Csak jövő hétvégén lesz F1. Azt hittem, hogy 2 hét után lesz, de még várni kell a következő unalmas futamig.
0
0
0
0
thug85 avatar
Érdekességképp itt egy Senna interjú 86-ból a Hungaroringről!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=0Q6jtGFBajY&context=C48c1303ADvjVQa1PpcFMhjav504qkXrQ29shSFNTSqhpauQ09cB4=[/url]
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
na, f*sza akkor 😕
Na majd este megnézem barátnőméknél.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Sajnos nem volt annyira érdekes. 😶
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Na, ahogy látom a kommenteket elég érdekes futam volt 😆
Majd este visszanézem, mivel sajnos munka miatt lemaradtam az élő közvetítésről.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Grosjean: Schumacher eltalált, és Räikkönen miatt nem cserélhettem kereket.

[LINK]

Szerintetek ez normális?
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Michael Schumacher [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6f/Sz%C3%ADv_(heraldika).PNG/47px-Sz%C3%ADv_(heraldika).PNG[/img]
Remélem lassan senki\semmi nem tesz már neki keresztbe 😕
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Elvesztegett idő volt végignézni! 😆
0
0
0
0
sisko avatar
cseszka írta:
Synda írta:
Lehet 3h múlva indítják újra,izgalmas futamnak ígérkezik.😂

Legaláb megvan a programod du 4ig.😜

Már csak du.2-ig,az új szabály értelmében max 4 óra lehet a futam. 😆
0
0
0
0
cseszka avatar
Synda írta:
Lehet 3h múlva indítják újra,izgalmas futamnak ígérkezik.😂

Legaláb megvan a programod du 4ig.😜
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Ez már nem igaz, komolyan mondom. Mikor látunk már végre egy normális versenyt?:/ Amúgy persze, Kimi megint rosszul jött ki az egészből.:| ááááááá:\
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Viszont megint unalmas lesz a futam, mert piros zászló van.

1998-as Belga nagydíjon nem volt ilyen.

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció