Versenyezzenek, de lehetőleg a pályán belül. Egyébként meg nem sírt Alonso, teljesen jogosan mondta, amit mondott. Egyenesben voltak, Alonso gyorsabb volt, és simán kielőzte volna, ha nem tolja le Rosberg a pályáról. Ennyi erővel bárki aki engem ki akar előzni, azt csak fogom és kiszorítom a pályáról. Az meg a másik, hogy ha nincs ott bukótér, hanem csak egy fal, akkor mi történhetett volna Alonsoval meg Hamiltonnal is...
Ez most nem volt annyira izgalmas futam. Viszont a kínai szerintem nagyon jó volt, azt szinte végig izgultam. 😀
Nekem tetszett egyébként, hogy Kimi nem örült a 2. helynek, ez is azt mutatja, hogy már az első évében a visszatérése után a világbajnoki címet akarja.
Viszont amit Rosberg csinált Hamiltonnal, meg Alonsoval, az nevetséges volt. Nekem semmi bajom nincs vele, de amit most csinált, az tényleg túlzás volt.
de nemsok kellet volna hogy megfogja Vettelt-ott volt a nyakában de a vége fele már leeresztett Kimi.persze hogy csalodott volt mikor első is lehetett volna
Én az elejétől a végéig megnéztem! A kockás zászlónál érdekes volt, amikor Rosberg üzemanyaga elfogyott és szerintem Di Resta és Alonso is megelőzte! Az összefoglalóban visszalassították azt az esetet?(mert ott már kikapcsoltam a tévét)
Kimi elszarta, Vettel nagyon szépet futott, ahogy Rosberg is, Alonso és Massa is elég szarul mentek, a Sauberek most is jók voltak, bár többet vártam tőlük!
Érdekességképp itt egy Senna interjú 86-ból a Hungaroringről!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=0Q6jtGFBajY&context=C48c1303ADvjVQa1PpcFMhjav504qkXrQ29shSFNTSqhpauQ09cB4=[/url]
Michael Schumacher [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6f/Sz%C3%ADv_(heraldika).PNG/47px-Sz%C3%ADv_(heraldika).PNG[/img]
Remélem lassan senki\semmi nem tesz már neki keresztbe 😕
Nekem tetszett egyébként, hogy Kimi nem örült a 2. helynek, ez is azt mutatja, hogy már az első évében a visszatérése után a világbajnoki címet akarja.
Viszont amit Rosberg csinált Hamiltonnal, meg Alonsoval, az nevetséges volt. Nekem semmi bajom nincs vele, de amit most csinált, az tényleg túlzás volt.
Az első öt kört néztem, utána porszívóztam. De látom nem maradtam le semmiről se.
:D Kimi második lett, ennyi a lényeg.;)
"A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) biztos abban, hogy minden biztonságos lesz a helyszínen, Bahreinben.
A tiltakozók egy csoportja azonban folyamatosan szabotálni szeretné a 2012-es nagydíjat, és ennek most ismét hangot adott.
Az összecsapások mellett most F1-es óriásplakátokat égettek az országban.
A helyszínre megérkező újságírók eddig azonban nem találkoztak komoly problémával."
Vicc, nem értem miért nem lehet kihagyni. 😕
Amúgy is gagyi pálya...😆
Igaz, hogy egy nagy darab sz*r az a pálya, de általában ezeken szoktak a legjobb futamok lenni.😃 Lásd: Monaco😎
Jó futam volt, aki tudja nézze meg! 😀
csak annyit írok ide, hogy Hamilton+Buttin+McLaren=WIN ^^ 😃 puszi 😜
Igen,csak Hamilton máris hátrányból kezd az 5 rajthelyes bünti miatt 😆
[url]http://www.youtube.com/watch?v=0Q6jtGFBajY&context=C48c1303ADvjVQa1PpcFMhjav504qkXrQ29shSFNTSqhpauQ09cB4=[/url]
Na majd este megnézem barátnőméknél.
Majd este visszanézem, mivel sajnos munka miatt lemaradtam az élő közvetítésről.
[LINK]
Szerintetek ez normális?
Remélem lassan senki\semmi nem tesz már neki keresztbe 😕
Lehet 3h múlva indítják újra,izgalmas futamnak ígérkezik.😂
Legaláb megvan a programod du 4ig.😜
Már csak du.2-ig,az új szabály értelmében max 4 óra lehet a futam. 😆
Lehet 3h múlva indítják újra,izgalmas futamnak ígérkezik.😂
Legaláb megvan a programod du 4ig.😜
1998-as Belga nagydíjon nem volt ilyen.