Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SzAbbbI avatar
Sziasztok,
A következő lenne a problémám: San Andreas Multy-val játszom már egy jóideje (3év). Egyik nap szeretnék játszani.. rákattintok az ikonra egy másodpercre megjelenik a kis homokóra és utána nemtörténik semmi. Single playernél ugyanez. Újratettem a játékot teljesen új mappába... ugyanaz.
Késöbb a gépemet is újratettem (már amúgyis televolt szeméttel). Feltettem az SA-t rákattintok és elindul. Mondom húrrá...
Másnap újra játszanék rákattintok ikonra és ugyanaztörténik mint elötte. Kis homokóra megjelenik, majd nemtörténik semmi.
Szerintetek milehet a gond? Hogytudnám megoldani a problémát?
(én arragondoltam, hogy a videókártyám hibásodott meg vagy iesmi.)
0
0
0
0
akos328 avatar
Mit, mire akartál patchelni???
Én a hibaüzenetből azt vettem ki, újabb, verzió van fent mint ami a patch.
0
0
0
0
Csikinelli avatar
az mitől lehet h nem engedi le patch-elni az assassin creed -et? azt írja ki h:
Could not retrieve version nubmer! Installation will be aborted.
?????
0
0
0
0
Feki1991 avatar
dennis63 írta:
nem az hogy kicsi hanem a ez a pikel shader verzió alacsony ahoz hogy elfusson a game,de mégis elfut.(bár nem kicsit akadva)
am köszi a választ 😀

nem az SM végett "akad" a játék, semmi köze nincs a teljesítményhez, csak annyit jelez hogy a VGA-d melyik DX verziót támogatja.
nincs mit 😀
0
0
0
0
dennis63 avatar
nem az hogy kicsi hanem a ez a pikel shader verzió alacsony ahoz hogy elfusson a game,de mégis elfut.(bár nem kicsit akadva)
am köszi a választ 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
dennis63 írta:
sziasztok!!
az a kérdésem lenne hogy a videókártyám pixel shader verzióját hol lehet frissíteni???
ez a videókártyám:ATI Radeon HD 4800 series
(amit itt megnézek gépigény azoknál ezt írja ki:A Videókártyád Pixel shader verziója túl kicsi a gépigényben megadottnál. Ezért a játék nem fog elindulni a gépeden! ezért szeretném frissíteni!!)

Csak úgy ha veszel egy másik VGA-t. Túl kicsi?! hisz a 48** szériának 4.1-es (DX 10.1)
0
0
0
0
dennis63 avatar
sziasztok!!
az a kérdésem lenne hogy a videókártyám pixel shader verzióját hol lehet frissíteni???
ez a videókártyám:ATI Radeon HD 4800 series
(amit itt megnézek gépigény azoknál ezt írja ki:A Videókártyád Pixel shader verziója túl kicsi a gépigényben megadottnál. Ezért a játék nem fog elindulni a gépeden! ezért szeretném frissíteni!!)
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
üdv! Bármilyen OpenGL-t használó programot elindítok, ezt írja ki: LoadLibrary failed with error 126: A modul nem található! Arra már rájöttem, h open GL error, viszont nem tudok vle mit csinálni! 10.10-es cata fent....
0
0
0
0
Csikinelli avatar
az mitől lehet h nem engedi le patch-elni az assassin creed -et? azt írja ki h:
Could not retrieve version nubmer! Installation will be aborted.
?????
0
0
0
0
noname95 avatar
Csikinelli írta:
az lenne a problémám, h az assassin's creed nevű játékot nem tudom feltelepíteni mert azt írja ki h.:
Line-1:
Error: unable to execute the program.
A kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges.
Tegnap tettem újra a gépemen a win 7-et és most akartam vissza feltelepíteni a gépre...
Mi lehet a gond?

Nem vagy Admin (rendszergazda) vagy futtatsd a telepítőt rendszergazdaként.
0
0
0
0
Csikinelli avatar
az lenne a problémám, h az assassin's creed nevű játékot nem tudom feltelepíteni mert azt írja ki h.:
Line-1:
Error: unable to execute the program.
A kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges.
Tegnap tettem újra a gépemen a win 7-et és most akartam vissza feltelepíteni a gépre...
Mi lehet a gond?
0
0
0
0
no avatar
GTA IV nem indul(eredeti)Feltelepítettem a játékot és az ÖSSZES programot ami ír a kézikönyvében,a két internetes alkalmazásra is regisztráltam,frissítettem,ujratelepítettem többször az összes programot és a játékot is de ugyanaz a hibaüzenet:Microsoft Visual c++ runtime library-runtime error!
Már ajánlották,hogy a Registry Easy programmal tisztítsam meg a gépet,sikerült is,de ugyanaz a hibaüzenet!Ja és a háttérben futó alkalmazások leállítasát is ajánlották(msconfig),de semmi eredmény!
Kérlek titeket,segítsetek!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
SEGITSEEG !

Regota vartam a demo-t, sikerult letoltenem mar az ekszluziv napon, felraktam, de NEM megy ! 😞
Eloszor azthittem, h a demo rossz, v. hibas a telepito, de a MAFIA 2 sem indul, ami eddig lazan ment, + a Civilization 5 demo sem akar indulni. Viszont a tobbi jatek fut szepen tovabbra is !!!
pl. METRO 2033, Alien VS Predator dX11-ben is, tovabbra is szepen fut. Gothic 3, Stronghold, stb. is szepen fut. NEM ertem, h mi lehet a gond !
Rendszer-visszaallitas em segitett sajnos. Valakinek van vmi otlete, mi segithetne ???

Elore is koszonom a segitseget ! 😉

Windows 7, 64bit, H.Premium-ot hasznalok. Konfig: Q9550, 8 Gb DDR2, GTX480

Csikinelli nekem UGYANEZ tortenik voltakeppen, parancsikonnal valo inditas utan fekete kepernyo es hibauzenet, a G4 DEMO eseteben, a tobbinel meg bejonnek a logok, de aztan kiakad a MAFIA 2 es a CIV 5 DEMO is, azok raadasul hibauzi nelkul !!! 😞 😕

SZERK.: physX, es dX is ujratelepitve, de ez sem segitett, most ujraraktam a MAFIA 2-ot, a mentesek megtartasaval es szerencsere MUKODIK !!! 😀
G4 DEMOval meg mindig vacakolok. 😜 :/

LINK a GOTHIC 4 DEMO HIBAUZIHEZ:
[LINK]
0
0
0
0
Csikinelli avatar
Helló!
Az lenne a problémám, h nemrég lett a gépem kicsit fejlesztve új alaplap ram hdd meg vga és a call of duty 2 multyplayer nem akar elindulni... Elindítom az exe-t, elfeketedik a kép és utána kidob, azt írja h problémát észlelt ezért leáll... Ez mitől lehet? Jah igen és az operációs rendszer az win 7...
A segítséget előre is thx...
Pls heelp...
0
0
0
0
no avatar
de multizni szeretnék azért kéne bejeentkeznem
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
elvileg nincs nálunk live, bár námsokára lesz, de én nem emlékszem h bármi gondom lett volna vele...na mind1 régen volt
0
0
0
0
Cooley avatar
Jelentkezz be offline módban.
0
0
0
0
no avatar
nem tudok bejelentkezni Games for Windows liveba...
megvettem dirt2őt regeltem beírtam kódot letöltötte a játékhoz a frissítést és amikor elindítom játékot nem tok belépni ezt írja ki
https://kepfeltoltes.hu/100923/dirt2_game_2010-09-22_20-56-10-16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Ronin avatar
Lenne egy kis problémás ami már lassan a sírba tesz.:
Mikor összeraktam a gépet még nem volt meg a vga-m és 32bites XP-t telepítettem a gépre és tökéletesen működött minden a játékok szépen futottak az alaplapin.Aztán megjött a vga-m amihez feltelepítettem a drivereket azonban a catalyst center nem nyílt meg az istenért sem pedig régebben az alaplapiéval működött.Aztán arra gondoltam hogy win 7-l biztos jó lesz.Elsőnek feltelepítettem egy 64 bites ultimate-t.Itt a probléma az volt hogy a driver telepítések után kibirt 2-3 ujraindítást aztán nyekk.Miután megjelen a windows inditása szövek akkor villan egyet a kép és mikor bekéne jelentkezni akkor fekete képernyő van..ha itt csak ugy beirom a jelszót akkor be is lép csak hát nincs se tálca se asztal csak maga háttérkép és semmit se lehet futatni.Ezután felnyomtam egy másik win verziót utána driverek és K.O. aztán megint egy másikat ami már 32 bites itt már kizárásos alapon ment nálam a telepítés/ujrainditás.Win telepítés után 3x ujraindítottam és ment aztán jöttek az alaplapi driverek 3x ujrainditás és ment.Jött az ATI driver ujraindítás után előjöttek a régi jó problémák a bejelentkezéssel.És ilyenkor csak csökkentett módban lehet használni a windows-t.Amugy catalyst 10.5-t telepítettem fel.Most ott tartok hogy kiszedtem az 5770-t és átálltam alaplapira ami jól működik legalábbis 10 ujraindításból csak 1x jött elő a szokásos hiba.Valaki segítsen légyszi
0
0
0
0
kisborda avatar
Valaki megtudná mondani, hogy mért nem tudok játékot elindítani ha megy az xfire? Mikor kivan kapcsolva akkor megy, de ha bekapcsolom akkor kilép a játék.
Ez azért zavaró mert szeretném ha játék közben is tudnék beszélni haverokkal meg mások is lássák, hogy éppen játszom.
Légyszíves segítsetek!
0
0
0
0
gigahertz avatar
Hello
Nekem az lenne a problémám h feltelepítettem a Mafia2 nevű játékot, crackeltem is, és amikor rákattintok az ikonra nem történik semmi egyszerűen nem indul el.
Vki segítsen pls
köszi
0
0
0
0
no avatar
citromail freemail gmail 1ikre sem érkezett meg😞
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
igen, van h bizonyos szolgáltatókhoz lassabban érkezik meg, de ez változó...
0
0
0
0
Ferrari avatar
Milyen szolgáltatótól van az email cím? Ha vmi citromail és ahhoz hasonló akk sztem cseréld vmi normálisra pl hotmail, gmail, windowslive stb...
0
0
0
0
no avatar
miértnem tudok regelni garenara? megprobáltam 3x 3 email címre de nem enged bejelentkezni email címekre meg nem jött semmi vmi ötlet?
0
0
0
0
tomtiraz avatar
Halihó!
Blacksite area 51 nem megy.A játék eredeti,a konfignak is bírni kellene,mégis amikor indítom vagy hibaüzenetet ad,hogy az ati illesztő behányt,vagy újra indul a gép.
A video driver 10.8,patchelni nem enged mivel magyar feliratú verzió és nem találok hozzá erre kiadott javítást.
Aki tud segítsen
Köszönöm

Megoldva,win7 alatt nincs probléma!
0
0
0
0
Airbornman avatar
sziasztok!
megvettem a Godafther-t és amikor kihozza azt hogy ea and paramount pictures present (amikor indítom a progit)akkor kidob a gaméból és azt írja ki hogy a windows hibát észlelt ezért leállítja a programot.de a többi game gond nélkül megy ja és erdeti a játék.valaki tud rá megoldást??( a kártyán nincs driver de ez eddig nem jelentett gondot)
0
0
0
0
no avatar
Ahor hogy multizz coddal, ajánlom az Xfire nevezetű progit, nekem is megy a multi krekkel ezerrel az uj lapostopon(minden minimumon 100 fps)
0
0
0
0
Ferrari avatar
Martinez000 írta:
Üdv mindenkinek....

Az lenne a gondom, hogy nagy reménnyel felraktam a COD 4-t, hogy de jó lesz Mp-zni, hát sajnos, ez az álom hamar szétment, az lenne a gondom, hogy, elakarom indítani, egyszer csak, bejön a fekete képernyő EXE fálj hiba, az SP indul, de az MP nem, 1.7 patch, és 1.7 crack MP/SP fáljhoz egyaránt.
Ha valaki tudna segíteni,az írjon mihamarabb, pls...😃

MP-t nem is kell crackelni, csak felrakod az 1.7-es patchot és tolhatod is, sztem azzal rontottál el vmit...
0
0
0
0
Airbornman avatar
gondoltam már rá.egy SKIDROW-os verziót szedtem le és letöltöttem mellé egy SKIDROWos crackot de azzal se jó.😞
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Neken A METRO 2033-mal van gondom 1 darabig ment most meg már a főmenü sem jön be rendesen szétesik a képernyőn 3 vagy 4 ablakra és az egéssz tiszta textúra hiba de az sem segít ha letörlöm és újra telepítem. Talán az új vga driver okozhatja?😢
0
0
0
0
kakas avatar
Megfelelő crack kell neki!
0
0
0
0
Airbornman avatar
nekem a Just Cause 2ővel van gondom.eddig az volt a baja hogy nem volt win 7em.ok feltettem a win7et akkor az volt a baj hogy csak 1gb ramom van ok vettem még 1gb ramot most felteszem a gamét és nem indul el.kihozza a launchert rákattintok hogy launch és semmi.valaki tudan segíteni??
0
0
0
0
ceni98 avatar
jah szerintem is jobb lezs😆
de szerintem 1 óra és itthon van😆
0
0
0
0
Cooley avatar
Ja félreértettem, amit mondtál, mind1, inkább várd is meg apád, nehogy valamit elállíts, amit aztán nem bírsz visszaállítani! ^^
0
0
0
0
twoKgames avatar
ceni98 írta:
nem nagyon tom h mit h kell csinálni
tán apu tudja de ő nincs itthon

akk kérd meg őt 😃
amúgy én is passzív vagyok...
de nekem megy a letöltés ...és a fel is csak kevesebbet tudok feltölteni
0
0
0
0
ceni98 avatar
nem nagyon tom h mit h kell csinálni
tán apu tudja de ő nincs itthon
0
0
0
0
Cooley avatar
És? Most már működik?
0
0
0
0
Cooley avatar
A portforwardingba természetesen a tűzfal buhera is beletartozik! 😆
0
0
0
0
Cooley avatar
Ez szolgáltató függő, ilyenkor passzívként kapcsolódsz, és csak az aktívokra tudsz csatlakozni vagy rosszabb esetben azokra sem. Csinálj egy porforwardingot, a neten vannak részletes leírások, hogy mit hogyan kell.
0
0
0
0
Ferrari avatar
Csak a tűzfalba engedélyezd a utorrentet és akkor jó lesz.
0
0
0
0
ceni98 avatar
őő hát nem tom h ide kell e írni mert nem nagyon találok mást
akk utorrentel van a gondom
nem megy a letöltés

nem lehet kapcsolódni
a tűzfal/router korlátozza a hálüzati forgalmat. nyitnok kell egy portot h mások is kapcsolódjaknak
0
0
0
0
Cooley avatar
GameGuardKiller... legalábbis Lineage 2-ben segített. ^^ fyyre oldalán tuti van rá gyógyír.
0
0
0
0
Dante15 avatar
valaki tudna segiteni abban hogy elinditom a cabal online-t és valami hack-et érzékel és kikapcsol. mit csináljak? pedig nem is hackeltem
0
0
0
0
Ferrari avatar
[LINK] regisztrálj be és aztán majd tudod használni.
0
0
0
0
gigahertz avatar
És hol lehet regisztrálni??
Mert még nem regisztráltam és a játék telepítésénél nem hozta fel.
0
0
0
0
Ferrari avatar
Be vagy regisztrálva az EA-re? Azt az email címet és jelszót kell megadnod amivel oda regeltél!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció