Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Később rakok fel képet 😃
Amúgy Avici Burn -t, Bomba pet palackos Sugar Free, 335 -ös RB beszerezve! 😀 azaz +4! 😃
Amúgy oké, hogy gyűjtjük a dobozokat, beszélgetünk róluk, kinézet, íz stb. De emellett megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy milyen szintű fogyasztás, mi az a mennyiség, ami már károsnak minősül ??
ha naponta iszol 1 nél többet... az káros... elvileg...
Kivéve ha hetente ez csak 1-2 nap...
De olyan is volt hogy szinte mindennap 1 , 1,5 doboz..😀
Amúgy oké, hogy gyűjtjük a dobozokat, beszélgetünk róluk, kinézet, íz stb. De emellett megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy milyen szintű fogyasztás, mi az a mennyiség, ami már károsnak minősül ??
Amikor a nagy gyűjtő korszakomat éltem, akkor napi 3-4 simán elfogyott.
thepatrick: hát 1-nél többet nem nagyon max 2-t...de attól is függ h melyikből.Pl. Hellből ugy érzem 2 lemenne de a harmadik lehet rosszul esne
mmilan: Nem onnan van. Németországból jött ismerős által 😀
djwarp: Az zöld XL-t még nem ittam meg. 😀 Ma a Monster Rehab Orangeade-t kósoltam meg. 😀
Az zöld XL-t csak óvatosan 😀
djwarp: Az zöld XL-t még nem ittam meg. 😀 Ma a Monster Rehab Orangeade-t kósoltam meg. 😀
Fullra azt hittem, hogy Musz vagy 😆
Valami maricuja íze van, de semmit nem éreztem rajta, szerintem olyan, mint az alap Hell.
Nem nagy szám...:/
-alu. dobozok: 139
-pet palackok: 14
-shot: 2
-üveg: -
Egyenlőre ennyi 😃
Én még semmit nem találtam. De szerintem megint pár hónapra utánatok fogom megtalálni.
[/img]
És már be is szereztem.😀
Tudom és sokan mondták és ti is említettétek párszor, már többször is voltam, de én még nem találtam erre falun. 😃
Károly körúton sparban egyszer talán láttam már, de lehet az nem az volt.