Na ez sem től nehéz 😆 Kérdezzetek sokat és meglesz. És ne a hülyeség irányába menjetek el és akkor hamar meglesz. Ezt még ma este megfejtitek. Ha ismeri valaki ne árulje el. köszi
ÚJ FELADVÁNY
Béla a kukoricamező közepe felé halad. Amikor odaér, biztosan meghal, de mégsem áll meg. Miért?
András egy törpe!!! Aki a 20. emeleten lakik és ha lefele megy akkor eléri az 1. szint gombját, de ha felfele megy akkor nem éri el a 20. emelet gombját, kivéve ha esik az eső mert akkor mindig nála van az esernyő, amivel eléri a gombot.
akkora hazudtál, szegény elég fogyatékos lehet, ha képes a 20.ra fellépcsőzni.....😂
András egy törpe!!! Aki a 20. emeleten lakik és ha lefele megy akkor eléri az 1. szint gombját, de ha felfele megy akkor nem éri el a 20. emelet gombját, kivéve ha esik az eső mert akkor mindig nála van az esernyő, amivel eléri a gombot.
Tesla GoD írta:
András útépítő munkás, aki lopja a betont, amit lépcsőn visz fel, mert nem akarja, hogy meglássák, de ha esik az eső, akkor beázik a beton, és megkeményedik, így nem lopja, és lifttel megy fel?😂
Tesla GoD írta:
András útépítő munkás, aki lopja a betont, amit lépcsőn visz fel, mert nem akarja, hogy meglássák, de ha esik az eső, akkor beázik a beton, és megkeményedik, így nem lopja, és lifttel megy fel?😂
Minden bizonnyal ez lehet a megoldás,csak maniacc sem meri bevallani hogy ilyen jó a logikád... 😆
maniacc írta:
Nem idős ember. Mondjuk úgy hogy 30 körüli.
Összefoglalás:
András egy 30 körüli fickó aki nem mozgássérült és oka van arra hogy felfelé lépcsőn közlekedjen, kivéve ha esik az eső. Tudjuk már, hogy ha esik az eső akkor mindig nála van az esernyője, és ez nagyon fontos. Tudjuk, hogy a fizikumában/külsejében lesz a megoldás mert voltam olyan jó fej, hogy elmondtam. Röviden ennyi.
vizes az esernyője basszus! de minyárt jön hogy NEM
András egy 30 körüli fickó aki nem mozgássérült és oka van arra hogy felfelé lépcsőn közlekedjen, kivéve ha esik az eső. Tudjuk már, hogy ha esik az eső akkor mindig nála van az esernyője, és ez nagyon fontos. Tudjuk, hogy a fizikumában/külsejében lesz a megoldás mert voltam olyan jó fej, hogy elmondtam. Röviden ennyi.
maniacc írta: Tériszonya van? Esőben fél attól, hogy megcsúszik?
Nem. térj vissza a fizikumára, külsejére.
András férfi?😆..Akkor várjunk csak...András a 20.-on lakik.Esőben nem lépcsőzik felfelé,de szép időben igen.Nincs rendellenessége,és megtehetné hogy felmenjen de nem teszi...Ááá nemtudom 😆
szóval
nem deszkás
nem parkouros
nem mozgássérült
nem kövér
nincs semmi baja
agglegény
és nem (valami tag neve 😆😉
ja és nem tesztla
és nem én vagyok
nem MTZ
nem endúró
akkor mi?
Azért írtam, mert mondjuk tegyük fel, hogy botokat használ. Lefelé nem mer menni, mert hátha leesik. Az a kis mozgás pedig kell neki, hogy felmegy. Ami az esőt illeti. Esőben esernyőt is visz magával és ezért nehezebb botoznia😆 Megint elkalandoztam.
ezt nem értem...
Na ez sem től nehéz 😆 Kérdezzetek sokat és meglesz. És ne a hülyeség irányába menjetek el és akkor hamar meglesz. Ezt még ma este megfejtitek. Ha ismeri valaki ne árulje el. köszi
Béla a kukoricamező közepe felé halad. Amikor odaér, biztosan meghal, de mégsem áll meg. Miért?
MEGOLDÁS:
Ezen sírva röhögtem! 😆 😆 😂😂
Minden bizonnyal ez lehet a megoldás,csak maniacc sem meri bevallani hogy ilyen jó a logikád... 😆
Egyiksem eddig 😆
esetleg ha nem esik az eső akkor a háztömbben lekapcsolják a liftet hogy evvel javítsák a lakosok egészségét?
Ez fájt!😂
nemkrisz11: Ha eszedbe jutott a megoldás akkor mondd meg! Eleget találgattunk mi már!
miért? talán nem volt jó a kérdés? 😆
Csak mégsem az.
Gondoljátok végig az összes momentumot, amikor elindul lefele, és amikor elindul felfele.
Vesz egy levegőt,pislog,belovi a haját,megemeli a lábát és elindul...De ez am hülyeség hát milyen momentum van akkor ha elindul?Elindul bakker 😆
Nem idős ember. Mondjuk úgy hogy 30 körüli.
Összefoglalás:
vizes az esernyője basszus! de minyárt jön hogy NEM
esetleg ha nem esik az eső akkor a háztömbben lekapcsolják a liftet hogy evvel javítsák a lakosok egészségét?
Ez fájt!😂
nemkrisz11: Ha eszedbe jutott a megoldás akkor mondd meg! Eleget találgattunk mi már!
Nem 😆
Gondoljátok végig az összes momentumot, amikor elindul lefele, és amikor elindul felfele.
András olyan gyenge, hogy nem tudja összecsukni az esernyőjét?😂
ez lehet a megoldás 😂
Összefoglalás:
Tériszonya van? Esőben fél attól, hogy megcsúszik?
András férfi?😆..Akkor várjunk csak...András a 20.-on lakik.Esőben nem lépcsőzik felfelé,de szép időben igen.Nincs rendellenessége,és megtehetné hogy felmenjen de nem teszi...Ááá nemtudom 😆
ki fogjátok találni.. azért se mondom el. nem igaz nem tudjátok már. már engem idegesít hogy nem tudjátok 😆😂
tesem tudod! 😆
am Tesla GOD miadt lépcsőzik ha nem esik
ki fogjátok találni.. azért se mondom el. nem igaz nem tudjátok már. már engem idegesít hogy nem tudjátok 😆😂
tesem tudod! 😆
am Tesla GOD miadt lépcsőzik ha nem esik
ja ? 😆 😲 mi a fenne akk? 😆
ember? erre még nem kérdeztünk 😆
nem deszkás
nem parkouros
nem mozgássérült
nem kövér
nincs semmi baja
agglegény
és nem (valami tag neve 😆😉
ja és nem tesztla
és nem én vagyok
nem MTZ
nem endúró
akkor mi?
nem, andrás egyedül van mindig. a liftben is és a lépcsőn is
Andrással van 1 kutya is?
van veled 1 kutya is?
Én egyedül gépezek. Forever Alone😢
Van neki oka rá, nem azért mert ez a hepije.
Van egyáltalán valami rendellenessége?
Így is nevezhetjük.
vak?
nem
meggátolja valami abban, hogy esőben felmenjen a lépcsőn?
nem
Mozgássérült András?
jaja felfele húzza maga után a tolószéket 😆
😆
Eddig egyik sem. de már közel vagy giga. de nem mozgás sérült, de jó irányba haladsz 😂
Mozgássérült András?
jaja felfele húzza maga után a tolószéket 😆
Azért írtam, mert mondjuk tegyük fel, hogy botokat használ. Lefelé nem mer menni, mert hátha leesik. Az a kis mozgás pedig kell neki, hogy felmegy. Ami az esőt illeti. Esőben esernyőt is visz magával és ezért nehezebb botoznia😆 Megint elkalandoztam.
András menő deszkás csávó, és mindig felugrál a lépcsőkön, kivéve mikor esik, mert akkor csúsznak?😂
parkour 😃