Megjegyzések az aktuális szavazáshoz

2011. March 14., téma
Fórum » Az oldalról
Megjegyzések az aktuális szavazáshoz. Bármi hozzáfűznivalótok lenne, akkor itt megtehetitek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
@insane666 avatar
A pc mindig is jobb volt és mindig is jobb lesz, mert folyamatosan fejleszthető és sokkal jobb ár arány értékkel rendelkezik. Egy Xbox One vagy egy PS4 árából erősebb gamer pc-t lehet építeni. A játékkiadók persze nem követik ezt a logikát, mert a warez miatt kevesebb játékot tudnak eladni pc-re ráadásul ki tudja mennyit fizet nekik a Microsoft és a Sony. Tipikus példa a GTA 5. Én csak azért vettem egy használt xbox 360-at hogy tudjak vele játszani. Persze a grafika nincs sehol kicsi felbontás és még ésimítás sincs, az asztali gépemen pedig elmenne fullon (I7, GTX 770).
0
0
0
0
no avatar
Elég a ps3,nem kell ide ps4 mert még nincs rajta sok game szóval😃DD
0
0
0
0
norb3 avatar
Nekem az xbox 360 bőven megfelel😀 Amúgy meg inkább egy f@sza pc kéne mint egy új gen. konzol..😃
0
0
0
0
dgam2 avatar
Nekem most egy Xbox 360 Arcade van már vagy 4éve és sokat kell javítatni, ezért egy Slimre gyűjtök 😀
0
0
0
0
hellboy213 avatar
hát én sem vagyok nagyon oda a konzolokért egyszerüen nem tok velük játszani amugy van egy trust ps2/usb-s joy-om de alig használtam mert fura es szo szerint fps játékot nem jó vele játszani 😜
0
0
0
0
sean avatar
Kimaradtak az életemből a konzolok, így nem is nagyon érdekelnek 😃 próbáltam havernál de rosszul áll a kezemben a kontroller 😃 inkább PC 😃
0
0
0
0
OtasRm avatar
Hát, nálam a ps3 kilőve..😀 inkább, Xbox360 + RGH..😀
Habár ha lenne egy kis pénzem, biztos egy gamer pc-t vennék...😆😆
0
0
0
0
ViewSonicHD avatar
Én ha vennék is csak később mikor lemegy az ára meg több játék lesz hozzá, de amíg nem jön el az a idő addig vesszek majd egy xbox 360-ant!!
0
0
0
0
tive avatar
Tervezek én mindent, csak nincs hozzá, amiből megtudnám venni a tervezett dolgokat.
0
0
0
0
Crafter avatar
Vennék csak nincs rá pénzem sajna 😞
0
0
0
0
R3mZy avatar
szabo176: De gondolom nme 2005ben össze álitot PC-vel rendelkezel, de ha tudsz nekem mutatni egy olyan PC-t ami 2005-ben lett összerakva 150.000Ftból és megy rajta a FarCry 3 akkor szolj és enyhén szolva össze****** magam.. 😃 igen lehet fikázni 9éves konzolt végülis... fer dolog 😃
0
0
0
0
szabo176 avatar
Hát az a sanda gyanúm hogy pc nélkül nem lenne konzol! 😀
A konzol gyengébb, ugyanúgy "zajos" még mindíg nem levegővel működnek, tehát akkor már inkább a konzolok atyja a PC :$ Járt már a kezem közt nem 1-2 konzol, az xbox360 kontrollerjén kívűl semmi más nem fogott meg! 😆 Vegyük a FarCry3-mat! először console-on játszottam gyönyörködtem benne és azt hittem mikor végeztem a játékkal hogy mindenen túl vagyok amit a játék kínál. Majd kész lett a szörnyeteg és újra nekifutottam. Nem is kell mondanom hogy perceket töltöttem el azzal hogy játszottam a fények csillogásával, árnyékok vetülésével, és közben döbbentem rá hogy újra fel kell fedeznem a játékot, mert ez már más szint mint a console.

Kieg: baromisok játék ami mindkét platformon megjelenik, xboxon többesetben Medium szint a grafika pc-hez képest.
0
0
0
0
thomas32 avatar
Pc-s vagyok,de ha megnézitek egy kártya annyiba kerül,hogy úgy vigye a komolyabb játékokat,mint egy új xbox avagy ps 😀 és ezt 4 év után lecserélheted ha kütyümániás és tényleg extrán 1080p-be akarsz tolni mindent. Pc-n viszont sokkal élhetőbb az online game több is van és tételezük fel valaki mmorpg-s és új generációsat szereti az console-n nem megy 😀 Meg kényelmesebb jóval egy Pc,mint egy console fps játékokra gondolok itt vagy is nekem kényelmesebb.. 😀
0
0
0
0
Masterchief9 avatar
A család anyagi nehézsége terén most tudtam kitermelni magamnak a pcmet,
nem veszek konzolt ( szerintem értelmetlen) 😃
0
0
0
0
Yezi_ avatar
6 éve van PC-m! Leváltani BIZTOS nem fogom!! 😆 Marad a PC! 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mert aztán van PS3, Xbox360, PS4 és Xbox One emulátor...
0
0
0
0
huncut98 avatar
nincs ertelme valtani ami xboxra vagy ps re kijon az pc-n is, sott le is tudod ingyen tolteni ami csak a konzolra van jatek az neg az emulator megoldjak csak ahoz kell 1 pici teljesitmeny 😀 pc marad gyerekeimnek is pc-je lesz 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Nekem volt PS2őm is nagyon szerettem de el adtam,és vettem belőle egy XBOX360-at de ezt sose adom el 😀
a PC meg úgy is örök 😀
0
0
0
0
Rolszan98 avatar
PC volt, PC van, PC lesz!!! Soha nem fogok váltani
0
0
0
0
butaa avatar
most újítottam egy vadiúj 360 E-vel, jó néhány év múlva talán majd egy Xbox ONE-t szerzek, de az még nagyon a jövő zenéje szerintem 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
Mezzei Gabor:Nem kell újítani a konzolokon ez igaz de az,hogy nem kell félni,hogy akadnak-e a játékok az nem.Nekem volt egy xbox360 4gb S-em és a gears of war 1 akadt rajta néha sőt a gta 4-ről ne is beszéljünk szerintem ott átlag fps volt talán 25 de minimum 10 is volt.És az új generációs konzolokkal se lesz ez másképp ugyanis a multiplatformos címek egy része megfogja hajtani a masinákat pl:Az xbox one-on szaggat az nfs rivals.Akkor mi lesz később? De viszont fáj a szívem a Forza Horizon-ért,Gears of War szériáér :/
0
0
0
0
Kicsi_Joe avatar
a PC 1000000% hogy 100 év mulva is menő leszz de a ps és a xbox csődbe fog menni néhány évtized múlva!
0
0
0
0
furminka avatar
Inkább PC 😀
Ugyan az lesz a sorsa mint az xbox360 nak. Egy idő múlva kevés lesz és nem fognak olyan szép grafikával futni a játékok mint a pc-n
0
0
0
0
Silent Rain avatar
Furcsa dolog ez hogy melyiket....Mint írtam nekünk itthon van mindkettő igaz nem legújabbak de a célnak a megfelelnek és csak is ez a lényeg! Hiába idejét múlt a ps2-önk ha egyszer meg van a God of War 1-2 hozzá ami a kedvencem és bármikor neki tudok állni hogy újból végig toljam, illetve az összes Guitar hero ami a baráti összejövetelek sztárja 😀 illetve a gyerekek nagy kedvencei az Eye toy sorozat, amivel ugye lelkesen kalimpálnak a tv elött ! De ugy ez a lényeg a PCnél is amíg kiszolgál és AMIRE szeretném addig jo addig felesleges költeni rá. Pont ezekért a dolgokért nem vennék most nex gen konzolt mert még érnie kell...1-2 év minimum.... akkora kijön végre az összes cím amiért majd érdemes lesz megvenni, persze mindaddig az elkötelezett rajongók azért megfogják venni. Egy ps 3mon én is gondolkozom de még távlati.... talán jövő év vége addig már esni fog az ára az új generáció miatt hogy érdemes lesz venni. Hiszem valamin ki kell tolnom majd a God of War újabb részeit 😀 Addig meg rengeteg a bepótolni való a pc-n is mert pár hónapja van csak hogy kicsit újabb használt cuccokból meg lett a VAS újítása! Ezért sok olyan játékkal tudok játszani ami eddig nem ment! 😀
0
0
0
0
Mezzei Gabor avatar
én inkább konzolos vagyok, csak azért mert nem kell újitgatni hogy ne akadjon rajta a játék, nem kell aggódni hogy ez a játék most laggolni fog-e, és általában a grafika sem átlagon aluli 😃
0
0
0
0
cian880123 avatar
én mindig is pc párti voltam sokal nagyobb funkcionalitása mint konzolnak de ez csak szerény vélemény
0
0
0
0
no avatar
Damapapa:
Hát nem tudom, én inkább belenyomnám pc-be azt az összeget, persze ez magán vélemény.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Damapapa : Nekem ps1,ps2,ps3 mind megvolt/van.Majd összes exklúzív cím kijátszva (kivéve a japán,anime-s cuccokat,nekem azok nagyon nem jönnek be).Így elég nehéz kibírni h nem tudom megvenni az új ps4-t :/ szal gyűjtök rá 😀 de ha lenne rá cashem akkor már venném is 😃
0
0
0
0
Silent Rain avatar
Szerintem pont azt értelmet látja mint legtöbbünk akik bérből és fizetésből élnek illetve akinek a szülei nem tudják megvenni az újat 150EFtért vagy tudómisén mennyi csak hasra ütöttem és mondtam egy összeget 😃 No de nem baj mindig lesz egy haver vagy szomszéd ahol meg tudjuk lesni vagy kipróbálni milyen is a "technika legújabb vívmánya" 😃 DE nincs is ezzel baj.. attól hogy valamivel később játszol még ugyan olyan jól el tud majd szórakoztatni 😀
0
0
0
0
no avatar
barney stinson? és mi értelmét látod megvenni egy konzolt ami 7éves és itt az új? szerintem fölösleges pénz kidobás.
0
0
0
0
19ati93 avatar
ennyire hogy lehetnek valakik kockák vagy fanatikusok? 😆😆 nem bírom felfogni,uramatyám...😂😂
0
0
0
0
Davezorrr avatar
barney stinson:Nekem szerencsére jól működik a fat 40gb-s ps3 😃 (6éves)
0
0
0
0
Silent Rain avatar
Nekem elég a pc!
Van azért 2 régi konzol is: egy PS2 Eredeti állapotában(no hack)!!! 😃 (csak is a God of War miatt) és
egy Xbox Classic de az Media centerként van kiokosítva😀 Jó mert van benne egy 40GB vinyo + van hozzá eredeti xbox infra távirányító, teli töltöttem divx mesékkel és a gyerekek azt kapcsolnak róla amit csak akarnak. Igazi kis mese doboz 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Superlompos: Az nem kifejezés😃
Spoiler!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Rögtön nem is szabad megvenni őket. Az előbb felsoroltak miatt is. Mondjuk pár hónap után már csökkenni fog az áruk. De így is vannak szép számmal, akik azonnal megveszik.
0
0
0
0
OtasRm avatar
Én most tervezek ps3-mat venni...😀
Még ha ps4-et akarnék venni, még várnék vele, hisz kitudja hogy milyen hibái lesznek, mert a ps3-nál is először a fat jött, és aztán a jobbak, minőségibbek....😆😆
Meg rohadt drága...😜 Főleg még a játékok hozza, de ha jól tudom még kevés játék van rá..😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
ps vita sincs feltörve mert a kötsög sony millió dollárokra perelte a hackert akit elkaptak vele + egy szerződés hogy nem nyúlhat sony cuccokhoz.

Emiatt valóban "nagy kötsög", hogy nem hagyja... Most őszintén, ha te lennél a Sony elnöke, akkor még pacsit is adnál annak, aki megpróbálja meghackelni? Ne vicceljünk már.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
engem a ps4 valószínűleg majd akkor fog érdekelni ha fel lesz törve és menni fognak rajta a backup játékok 😆
ja meg ha lesz rá ps3,ps2 és ps1 emulátor

és az kb 1-2 év de lehet hogy több
addig el vagyok én a ps3-al

másoknak is inkább azt ajánlom hogy vegyenek ps3 at a ps4 helyett és a többi pénzt tartják meg vagy vegyenek még amit akarnak

a ps3 on mennek a backup játékok is ha az ember feltesz rá egy cfw-t

ja meg ha olcsó kézikonzolt akar az ember akkor egy psp+5.50 prome-4 cfw egy OpenIdea_ISO_Loader-el vegyítve csodákra képes

mer még a ps vita sincs feltörve mert a kötsög sony millió dollárokra perelte a hackert akit elkaptak vele + egy szerződés hogy nem nyúlhat sony cuccokhoz.

ja és egy haver mondta Egerben Németh Norbi : övé a playstation stúdió
hogyha egy ps3 ad meg volt flashelve és kinyíródik pl a blu-ray
a cfw-t visszaállítod ofw-re
és beviszed a hivatalos szervízbe és ha nyomát találják a gépedben annak hogy cfw volt rajta
1. nem javítják meg de a géped visszakapod (jobbik eset)
2. a gépedet bezúzzák és téged megkúrelnak 200 ezer forintra (rosszabik eset)

ilyen nyomorult a sony
0
0
0
0
xCube avatar
A PS3 egyik korai verziója még vitte a PS2 játékok egy részét, a Slim viszont már egyiket sem. A PS4 pedig egyáltalán nem is volt PS3 kompatibilisre tervezve, a PS3 játékokat majd Gaikai -n keresztül lehet Stream -elni.
0
0
0
0
cseszka avatar
PS játékok visszafele kompatibilisek nem?Pl PS3 viszi a PS2 játékokat is,mig a PS4 talán a PS3 játékait.Vagy csak én tudom igy?
0
0
0
0
xCube avatar
PS4 -et tervezek, illetve gyanús, hogy mellette jön egy PS3 is.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
a pc a legjobb de nem árt ha az embernek van mellette egy ps3 a
példának a final fantasy xiii at nem adták ki pc re
meg dragon ball z okat sem
ja meg a bleach et
és még sorolhatnám
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Bőven elvagyok én PC-n, egyáltalán nem tervezek konzolt venni.
0
0
0
0
PCfighters avatar
A PC jobb is és még pénz sincs, szóval nem is terveznék konzolt...
0
0
0
0
griff55 avatar
olyan kellett volna még, hogy: Nem, nincs rá pénzem
0
0
0
0
no avatar
Nem tervezek de csak azért mert a Régiómban nem elérhető -.-' ......
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció