Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
The Emptiness avatar
Szabcsi írta:
Nekem is küldhetnéd,ha fut két magos egyenként 1,2Ghz-es procin...(köszi előre is) 😀

Holnap küldök csa ember vagyok én is alszok :-) De nincs mit ;-)
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Nekem is küldhetnéd,ha fut két magos egyenként 1,2Ghz-es procin...(köszi előre is) 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Bershka írta:
S2-esem van, azon gondolkodom h meg-e vegyem mert nem találtam működő ingyenes verziót 😃

Nem találtál ingyenest? máris küldöm privátba.
0
0
0
0
Bershka avatar
S2-esem van, azon gondolkodom h meg-e vegyem mert nem találtam működő ingyenes verziót 😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Bershka írta:
Megvan valakinek a vice city? 😃

Aha nekem igen de nagyon akad a galaxy s plus omon. ugyhogy letöröltem. De ha vam legalább s2-d vagy valami hasonlo 2ahos telefonod vagy tableted akkor jol fog menni (én nem fizettem érte)
0
0
0
0
Bershka avatar
Megvan valakinek a vice city? 😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
apetit1989 írta:
Nem tudok. Samsungom sosem volt.

ó de kár :-\ Amugy milyen telefonod van ?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem tudok. Samsungom sosem volt.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
apetit1989 írta:
Például [LINK]. Ez az oldal kimondottan Sony Ericsson és Sony telefonokkal foglalkozik.

Na az 1 nagyon jó oldal valami hasonlo-t samsung osba nem tudsz? ha.lehet magyart. Kösz előre is.
0
0
0
0
alex13 avatar
alex1997 írta:
Igaz de a nem hozzá értőt rám gondoltál ugye? :'(
Szerintemis a 2.3 lenne a legjobb :-) De az 😆a.com on lehet a legjobban optimalizált stabil magyar rom ot találni.

Nem, én arra gondoltam, hogy olyanok ne írjanak akik még nem próbálták és nem is látták, mert azoknak az információja lehet, hogy helytelen.(bár nem minden esetben) Nem gondoltam konkrétan senkire 😉

ui: ty

Szerk: konkrét linked nincs hozzá?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Igaz de a nem hozzá értőt rám gondoltál ugye? :'(
Szerintemis a 2.3 lenne a legjobb :-) De az xda.com on lehet a legjobban optimalizált stabil magyar rom ot találni.
0
0
0
0
alex13 avatar
apetit1989 írta:
Például [LINK]. Ez az oldal kimondottan Sony Ericsson és Sony telefonokkal foglalkozik.

Oké, köszi 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
0
0
0
0
alex13 avatar
apetit1989 írta:
Hivatalos 2.3-as nincs X8-ra. Főzött rom viszont annyi van mint a tenger. Bonyolult lenne elmagyarázni hogy kell frissíteni, kutakodj a neten. Nem olyan nagy ördöngősség, ugyan szélsőséges esetekben meg lehet vele ölni a telefont, de ahhoz nagyon hülyének kell lenni.

Ok, ty. 😉, amúgy hogyan keressek rá? x8 főzőtt romok?

Ezt találtam :
[url]http://xperiamodding.5mp.eu/web.php?a=xperiamodding&o=vyul94dbLM[/url]
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hivatalos 2.3-as nincs X8-ra. Főzött rom viszont annyi van mint a tenger. Bonyolult lenne elmagyarázni hogy kell frissíteni, kutakodj a neten. Nem olyan nagy ördöngősség, ugyan szélsőséges esetekben meg lehet vele ölni a telefont, de ahhoz nagyon hülyének kell lenni.
0
0
0
0
alex13 avatar
Xperia x8-on ugyebár 2.1-es android van, és ezt kellene fel frissíteni. Nem tudom meddig érdemes, azt hiszem 2.3-ig.(javítsatok ki ha rosszul tudom) Nah és ezt, hogyan lehetséges kivitelezni?

ui: Olyan írjon aki tényleg ért hozzá.^^ Előre is ty.
0
0
0
0
alex13 avatar
powond írta:
Na csak jól gondoltam én, hogy a quad core a 4 magot jelenti 😃

Így van ^^
0
0
0
0
powond avatar
Na csak jól gondoltam én, hogy a quad core a 4 magot jelenti 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Röhögve. Az a még minden mai játékra elég kell hogy legyen szerintem még a most kijött vice city-t is vinné bár nálam az S3 mon hajlamos belaggolni de az szerintem azért van mert még 1.0.0.0. ás a vice citym.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Az xperia u mennyire van optimalizálva? Játékokkal megbírkózik? 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Norbi777 írta:
Én is csak 2 magost láttam, de mind1(alex: nem cour, hanem core, olyan szó nincs).

Jo na majdnem :-) Nincs tökéletes ember.
0
0
0
0
no avatar
Én is csak 2 magost láttam, de mind1(alex: nem cour, hanem core, olyan szó nincs).
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát én nem tudom hol írják mindenhol 2 magosnak írták.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kmisi99 írta:
Akkor csak rosszul optimalizált.
"2 magos a proci magonként 1Ghz-n megy és Quad Cour-os"
Ez paradoxon a quad core az 4 magot jelent ha quad core a teló akkor 4 magos nem kettő.

Ja kösz. Pedig A Sony Experia T is quad cuor nak irják és az 2 magos.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Akkor csak rosszul optimalizált.
"2 magos a proci magonként 1Ghz-n megy és Quad Cour-os"
Ez paradoxon a quad core az 4 magot jelent ha quad core a teló akkor 4 magos nem kettő.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
powond írta:
Mi az, hogy 1 ghz 2 magos quad core? 😃

Hát pont az amit leirtam
2 magos a proci magonként 1Ghz-n megy és Quad Cour-os Ha nem csal az emlékezetem a quad cour os procikat jobban kihasználja az android rendszer a 2.3 felett. Mert ugye a 2.2 nem ismeri a 2 mag fogalmat. (De lehet hogy hülyeség nemtom igy olvastam valahol.)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kmisi99 írta:
alex1997 írta:
powond írta:
Alcatel ot-995 ULTRA

Na lenne 1 kérdésem a nagyobb gamek mint pl a temple run akad rajta? mert ja nem tolhatod is fel rá (ez azt jelenti hogy a telefon birja a nagyobb igénybevételt. Mert ha nem akkor akadna rajta az uj rom. De ez gondolom gyári. Akkor meg nyomd fel rás utána 1 ujrainditás szed ki az aksit hagyd estére pihenni és után használd egészséggel. (az aksi kivevés nekem ilyen perverziom nem tom miért minden nagyob műveletnél pl rendszer viszálitás 1 napot aksi nélkül tartom az asztalon megszokás nemtom honnan van de nekem mind 1 hogy.mit csinálsz vele az update után. )Na használd egészséggel.

Az nem is nagyobb game hót "gagyi" Vagyis a telefongépigényét tekintve. Minden nem armv6 os telón elvileg simán futna.

Akkor miért akad az én arm7 es 1.4 ghz-s procimon?? (Néha.)
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
alex1997 írta:
powond írta:
Alcatel ot-995 ULTRA

Na lenne 1 kérdésem a nagyobb gamek mint pl a temple run akad rajta? mert ja nem tolhatod is fel rá (ez azt jelenti hogy a telefon birja a nagyobb igénybevételt. Mert ha nem akkor akadna rajta az uj rom. De ez gondolom gyári. Akkor meg nyomd fel rás utána 1 ujrainditás szed ki az aksit hagyd estére pihenni és után használd egészséggel. (az aksi kivevés nekem ilyen perverziom nem tom miért minden nagyob műveletnél pl rendszer viszálitás 1 napot aksi nélkül tartom az asztalon megszokás nemtom honnan van de nekem mind 1 hogy.mit csinálsz vele az update után. )Na használd egészséggel.

Az nem is nagyobb game hót "gagyi" Vagyis a telefongépigényét tekintve. Minden nem armv6 os telón elvileg simán futna.
0
0
0
0
powond avatar
Mi az, hogy 1 ghz 2 magos quad core? 😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
powond írta:
A Sola az nagyjából olyan mint az Alcatel nem?
Nagyon nem mert abba 1 ghz 2 magos quad cor os.proci van meg minden egyéb bravia engine.meg extra érzékeny... Olyan 60 körül van. de éna fele enyit tudo galaxy s emet 75 ért vettem. Átkozom azt a napot.
0
0
0
0
powond avatar
A Sola az nagyjából olyan mint az Alcatel nem?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
powond írta:
Igazából karácsonyra kapom meg, de már elolvastam róla mindent, megy rajta asphalt 7, gta III néha laggol, de nem zavaróan... Köszönöm, majd szerintem frissítéssel kezdem, amint megkapom 😀
Jol
Jol teszed akkor. Nekem Galaxy S Plus om van de megjártam. Vettem volna Xperia Sola-t olcsobb jobb..
0
0
0
0
powond avatar
Igazából karácsonyra kapom meg, de már elolvastam róla mindent, megy rajta asphalt 7, gta III néha laggol, de nem zavaróan... Köszönöm, majd szerintem frissítéssel kezdem, amint megkapom 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
powond írta:
Alcatel ot-995 ULTRA

0
0
0
0
The Emptiness avatar
powond írta:
Alcatel ot-995 ULTRA

Na lenne 1 kérdésem a nagyobb gamek mint pl a temple run akad rajta? mert ja nem tolhatod is fel rá (ez azt jelenti hogy a telefon birja a nagyobb igénybevételt. Mert ha nem akkor akadna rajta az uj rom.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
powond írta:
Ha van benne legalább 512 feletti ram vagyis 700 valamenyi és minimum 1.4 ghz-s 1 magos a procia akkor igen de ha 1.ik se akkor anyira nem mert lehet hogy akadni fog.

Köszönöm a gyors választ 😀
Tudtommal 1.4 ghz-es procija és 512-es ramja van

Hát mecesen de ird le a telefon egyész nevét pontosan.
Ja hogy milyen android megy rajta pontosan. És ez nem volt gyors mert nagyon regen irtad. Bocs csak sok volt a D3 és nem neztem a forumra.
0
0
0
0
powond avatar
Ha van benne legalább 512 feletti ram vagyis 700 valamenyi és minimum 1.4 ghz-s 1 magos a procia akkor igen de ha 1.ik se akkor anyira nem mert lehet hogy akadni fog.

Köszönöm a gyors választ 😀
Tudtommal 1.4 ghz-es procija és 512-es ramja van
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:
Ne nagyon piszkáld ezt. Nagyon hamar instabil lesz, és csak fogyasztja feleslegesen az akksit. A játék meg telefonon szerintem hülyeség, de ez a te dolgod.

Miért ne ha megvan 1500 mhz-s az aksi akkor 1ghz re huzhatja meg ha nem megy a net napig meg orakig nem játszik akkor mehet. Meg ja.melegszik akkor gyorsan vissza 800 ra és ha.kifagy akkor is.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
powond írta:
Sziasztok😀
Szerintetek egy ot 995-öt érdemes 4.0.4-re frissíteni?
0
0
0
0
powond avatar
Sziasztok😀
Szerintetek egy ot 995-öt érdemes 4.0.4-re frissíteni?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
hector maio írta:
TaylorXIII írta:
hector maio írta:
niteforce írta:
Ne nagyon piszkáld ezt. Nagyon hamar instabil lesz, és csak fogyasztja feleslegesen az akksit. A játék meg telefonon szerintem hülyeség, de ez a te dolgod.

Miért vannak nagyon jó játékok telefonra is 😃

Temple Run
Temple Run: Brave
Flow
Real Racing 2
Fight Night Champion

Na meg játék nélkül mivel mennek el gyorsabban az órák? 😃

Ajánlhatom az olvasást pl vagy valamilyen sportot vagy testmozgást😀

Sport megvan is tanítási órákra gondoltam és nem vagyok kíváncsi a további beszólásaidra...

Ja bocs😀 Azt hittem 60 perces órákra gondolsz😃 Sajnálatos ha ennyire unalmasak a tanítási órák.

R0x0r: Az király😀 Én nem arra asszociáltam sajnos először.
0
0
0
0
R0x0r avatar
TaylorXIII: Versenyszerűen bírkózom 5 éve, kondizni is szoktam, otthon nyomom a fekvőket, és sztem ő iskolai órákra gondol 😀
niteforce: rendben akkor ahhoz nem nagyon nyúlok 😃 De ha vmi komolyabb játékkal játszok akkor majd talán
0
0
0
0
Adam996 avatar
TaylorXIII írta:
hector maio írta:
niteforce írta:

Temple Run
Flow
Real Racing 2
Fight Night Champion

Sport megvan is tanítási órákra gondoltam és nem vagyok kíváncsi a további beszólásaidra...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
hector maio írta:
niteforce írta:

Temple Run
Flow
Real Racing 2
Fight Night Champion

0
0
0
0
niteforce avatar
én hülyeségnek tartom, de hát mindenki máshogy használja a telefonját
0
0
0
0
Adam996 avatar
niteforce írta:

Temple Run
Flow
Real Racing 2
Fight Night Champion

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
R0x0r avatar
800 Mhz 😀 Igazából komolyabb játékkal még alap beállításon nem próbáltam, de majd eljön az ideje 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció