Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem is küldhetnéd,ha fut két magos egyenként 1,2Ghz-es procin...(köszi előre is) 😀
Holnap küldök csa ember vagyok én is alszok :-) De nincs mit ;-)
S2-esem van, azon gondolkodom h meg-e vegyem mert nem találtam működő ingyenes verziót 😃
Nem találtál ingyenest? máris küldöm privátba.
Megvan valakinek a vice city? 😃
Aha nekem igen de nagyon akad a galaxy s plus omon. ugyhogy letöröltem. De ha vam legalább s2-d vagy valami hasonlo 2ahos telefonod vagy tableted akkor jol fog menni (én nem fizettem érte)
Nem tudok. Samsungom sosem volt.
ó de kár :-\ Amugy milyen telefonod van ?
Például [LINK]. Ez az oldal kimondottan Sony Ericsson és Sony telefonokkal foglalkozik.
Na az 1 nagyon jó oldal valami hasonlo-t samsung osba nem tudsz? ha.lehet magyart. Kösz előre is.
Igaz de a nem hozzá értőt rám gondoltál ugye? :'(
Szerintemis a 2.3 lenne a legjobb :-) De az 😆a.com on lehet a legjobban optimalizált stabil magyar rom ot találni.
Nem, én arra gondoltam, hogy olyanok ne írjanak akik még nem próbálták és nem is látták, mert azoknak az információja lehet, hogy helytelen.(bár nem minden esetben) Nem gondoltam konkrétan senkire 😉
ui: ty
Szerk: konkrét linked nincs hozzá?
Szerintemis a 2.3 lenne a legjobb :-) De az xda.com on lehet a legjobban optimalizált stabil magyar rom ot találni.
Például [LINK]. Ez az oldal kimondottan Sony Ericsson és Sony telefonokkal foglalkozik.
Oké, köszi 😀
Hivatalos 2.3-as nincs X8-ra. Főzött rom viszont annyi van mint a tenger. Bonyolult lenne elmagyarázni hogy kell frissíteni, kutakodj a neten. Nem olyan nagy ördöngősség, ugyan szélsőséges esetekben meg lehet vele ölni a telefont, de ahhoz nagyon hülyének kell lenni.
Ok, ty. 😉, amúgy hogyan keressek rá? x8 főzőtt romok?
Ezt találtam :
[url]http://xperiamodding.5mp.eu/web.php?a=xperiamodding&o=vyul94dbLM[/url]
ui: Olyan írjon aki tényleg ért hozzá.^^ Előre is ty.
Na csak jól gondoltam én, hogy a quad core a 4 magot jelenti 😃
Így van ^^
Én is csak 2 magost láttam, de mind1(alex: nem cour, hanem core, olyan szó nincs).
Jo na majdnem :-) Nincs tökéletes ember.
Akkor csak rosszul optimalizált.
"2 magos a proci magonként 1Ghz-n megy és Quad Cour-os"
Ez paradoxon a quad core az 4 magot jelent ha quad core a teló akkor 4 magos nem kettő.
Ja kösz. Pedig A Sony Experia T is quad cuor nak irják és az 2 magos.
"2 magos a proci magonként 1Ghz-n megy és Quad Cour-os"
Ez paradoxon a quad core az 4 magot jelent ha quad core a teló akkor 4 magos nem kettő.
Mi az, hogy 1 ghz 2 magos quad core? 😃
Hát pont az amit leirtam
2 magos a proci magonként 1Ghz-n megy és Quad Cour-os Ha nem csal az emlékezetem a quad cour os procikat jobban kihasználja az android rendszer a 2.3 felett. Mert ugye a 2.2 nem ismeri a 2 mag fogalmat. (De lehet hogy hülyeség nemtom igy olvastam valahol.)
Alcatel ot-995 ULTRA
Na lenne 1 kérdésem a nagyobb gamek mint pl a temple run akad rajta? mert ja nem tolhatod is fel rá (ez azt jelenti hogy a telefon birja a nagyobb igénybevételt. Mert ha nem akkor akadna rajta az uj rom. De ez gondolom gyári. Akkor meg nyomd fel rás utána 1 ujrainditás szed ki az aksit hagyd estére pihenni és után használd egészséggel. (az aksi kivevés nekem ilyen perverziom nem tom miért minden nagyob műveletnél pl rendszer viszálitás 1 napot aksi nélkül tartom az asztalon megszokás nemtom honnan van de nekem mind 1 hogy.mit csinálsz vele az update után. )Na használd egészséggel.
Az nem is nagyobb game hót "gagyi" Vagyis a telefongépigényét tekintve. Minden nem armv6 os telón elvileg simán futna.
Akkor miért akad az én arm7 es 1.4 ghz-s procimon?? (Néha.)
Alcatel ot-995 ULTRA
Na lenne 1 kérdésem a nagyobb gamek mint pl a temple run akad rajta? mert ja nem tolhatod is fel rá (ez azt jelenti hogy a telefon birja a nagyobb igénybevételt. Mert ha nem akkor akadna rajta az uj rom. De ez gondolom gyári. Akkor meg nyomd fel rás utána 1 ujrainditás szed ki az aksit hagyd estére pihenni és után használd egészséggel. (az aksi kivevés nekem ilyen perverziom nem tom miért minden nagyob műveletnél pl rendszer viszálitás 1 napot aksi nélkül tartom az asztalon megszokás nemtom honnan van de nekem mind 1 hogy.mit csinálsz vele az update után. )Na használd egészséggel.
Az nem is nagyobb game hót "gagyi" Vagyis a telefongépigényét tekintve. Minden nem armv6 os telón elvileg simán futna.
A Sola az nagyjából olyan mint az Alcatel nem?
Igazából karácsonyra kapom meg, de már elolvastam róla mindent, megy rajta asphalt 7, gta III néha laggol, de nem zavaróan... Köszönöm, majd szerintem frissítéssel kezdem, amint megkapom 😀
Jol teszed akkor. Nekem Galaxy S Plus om van de megjártam. Vettem volna Xperia Sola-t olcsobb jobb..
Alcatel ot-995 ULTRA
Alcatel ot-995 ULTRA
Na lenne 1 kérdésem a nagyobb gamek mint pl a temple run akad rajta? mert ja nem tolhatod is fel rá (ez azt jelenti hogy a telefon birja a nagyobb igénybevételt. Mert ha nem akkor akadna rajta az uj rom.
Köszönöm a gyors választ 😀
Tudtommal 1.4 ghz-es procija és 512-es ramja van
Hát mecesen de ird le a telefon egyész nevét pontosan.
Ja hogy milyen android megy rajta pontosan. És ez nem volt gyors mert nagyon regen irtad. Bocs csak sok volt a D3 és nem neztem a forumra.
Köszönöm a gyors választ 😀
Tudtommal 1.4 ghz-es procija és 512-es ramja van
Ne nagyon piszkáld ezt. Nagyon hamar instabil lesz, és csak fogyasztja feleslegesen az akksit. A játék meg telefonon szerintem hülyeség, de ez a te dolgod.
Miért ne ha megvan 1500 mhz-s az aksi akkor 1ghz re huzhatja meg ha nem megy a net napig meg orakig nem játszik akkor mehet. Meg ja.melegszik akkor gyorsan vissza 800 ra és ha.kifagy akkor is.
Sziasztok😀
Szerintetek egy ot 995-öt érdemes 4.0.4-re frissíteni?
Szerintetek egy ot 995-öt érdemes 4.0.4-re frissíteni?
Ne nagyon piszkáld ezt. Nagyon hamar instabil lesz, és csak fogyasztja feleslegesen az akksit. A játék meg telefonon szerintem hülyeség, de ez a te dolgod.
Miért vannak nagyon jó játékok telefonra is 😃
Temple Run
Temple Run: Brave
Flow
Real Racing 2
Fight Night Champion
Na meg játék nélkül mivel mennek el gyorsabban az órák? 😃
Ajánlhatom az olvasást pl vagy valamilyen sportot vagy testmozgást😀
Sport megvan is tanítási órákra gondoltam és nem vagyok kíváncsi a további beszólásaidra...
Ja bocs😀 Azt hittem 60 perces órákra gondolsz😃 Sajnálatos ha ennyire unalmasak a tanítási órák.
R0x0r: Az király😀 Én nem arra asszociáltam sajnos először.
niteforce: rendben akkor ahhoz nem nagyon nyúlok 😃 De ha vmi komolyabb játékkal játszok akkor majd talán
Temple Run
Flow
Real Racing 2
Fight Night Champion
Sport megvan is tanítási órákra gondoltam és nem vagyok kíváncsi a további beszólásaidra...
Temple Run
Flow
Real Racing 2
Fight Night Champion
Temple Run
Flow
Real Racing 2
Fight Night Champion