Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csak még egy kérdésem lenne hogy az alaplapomba működni fog-e mert nem tudom hogy támogassa-e ezt a videokártyát várom válaszotokat köszi !
link az alaplaprol :http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p55a-ud3_10/
Én vga ASUS Radeon HD6670 DDR3 2GB
Volt egy HD 7870 2 Gigás, de ott 40!!! ezret kellett volna ráfizetnem, ami szerintem nevetséges..
Szerintetek megéri HD6850 X edition-ról Sapphire HD 7850-re váltani 10 ezerért?
Tudom,hogy nem ide tartozik de fontos. Véletlenül gyerekzárat raktam a Steam fiókomra és elfelejtettem a PIN kódot mit csináljak?
A családi programot vagy mit akartam beállítani erre lekódoltam :/
space-t töröld ki.
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen videókártyát vegyek ahhoz hogy jó legyen a crossfirehez is egy APU procim van amiben integrált VGA van
AMD A6-6400K a proci
jó ha használtat is tudtok Szabolcs Megye környékén, a keret szűkös
Agent 47:Meg r7 265 is van de a GTX 660-hoz járó nyalánkságok miatt jobban megéri a GTX 660:D
Galaxy nvidia 9500gt 512mb
40000 Ft lenne rá. FX6300 ASUS M5A97 EVO R2.0 4GB (bővítve lesz) 580w táp
Ajánlotok valamit?
Azt hallotam, h AMD mellé AMD való igaz ez? FPS játékhoz kéne! 😃
De ha csak a játékbeli FPS számít és az ár, akkor AMD.
Csak a GTX780 fér bele a keretbe
Pontosabban a GTX780 Ti-t.
Egy kis ösztönzés: [LINK]