Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GTA 5 többet fog kérni? 😲
Akkor az én gépemen sem fog elfutni 😞
DCMAN nem tudom honnan szedte ezt az információt.
Elterjeszti a marhaságokat.
Akkor az én gépemen sem fog elfutni 😞
uuu az kevés.több kéne gta 5 nek😆
még mindig nem lehet tudni hogy mekkora lesz a gépigénye, addig teljesen felesleges találgatni, hogy mekkora proci kell neki.
gondolom annyi esze van hogy nem egy 1-magos 754-eset kérdez
Hát azt remélem én is.. de nem lehet tudni 😆
Nem egy ismerősöm van aki rá akarja erőszakolni a 1.6GhZ -es 1 magos Athlon procijára az új játékokat... ettől kiakadok 😕
Helo amd athlon (vmienk nevezik) jó, használható játékra?
Több fajta athlon van... ugyanúgy mint Pentiumból is például...
Athlonból van 1 magos, és 1.6GhZ-es is... azzal nem sokra méssz... vannakpersze jó atholok is pl: Athlon 2 X2, vagy Athlon 2 X4, stb.
Pentiumbóül is van pédául a Pentium I, Pentium II Stb. amin ugyancsak majdnem semmi nem fut...
U.I : Ezek a nevek csak márkán belüli megnevezések... van belőlük újabb, és régebbi, jobb is, és gyengébb is...
Helo amd athlon (vmienk nevezik) jó, használható játékra?
nekem az van, és panaszom nincs rá 😃😃
mindent visz.
Szerintetek milyen procit vegyek a hd6770 es videókártyámhoz?
Mennyi pénzed van rá?😃
Szerintetek milyen procit vegyek a hd6770 es videókártyámhoz?
AMD: Phenom II X4 960T (30.000Ft)
Intel: Intel Core i3-2120 (29.000Ft)
Nagyon megtetszett ez a dolog 😆 😃
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek 😀
És ha egy Nvidiát, vagy más Ati kártyát tenék bele akkor összedolgoznának?
Pl: Egy ati radeon Hd4650 -el, vagy egy Nvidia GT 440-el?
azt hiszem csak 6-os atival működik, nvidiával végképp nem.
Pl: Egy ati radeon Hd4650 -el, vagy egy Nvidia GT 440-el?
Jól látom ,hogy az AMD -nek is vannak beépített videókártyás processzorai? 😲
Valakinek valami tapasztalata hozzájuk? Nem néznek ki rossznak 😃
Link: [LINK]
Elég erősek ezek az integrált GPU-k.
Tulajodnképpen a HD 6570 alatti VGA-kat feleslegessé teszi, ki tudja őket váltani.
És ha egy 6570-et beteszel mellé,akkor CF-ben is mehet..Nem? 😀
Igen
Tulajodnképpen a HD 6570 alatti VGA-kat feleslegessé teszi, ki tudja őket váltani.
És ha egy 6570-et beteszel mellé,akkor CF-ben is mehet..Nem? 😀
De a megoldás nem butább VGA vétele hanem jobb procié.
A 2 mag 2,4 GHz-n ma már elég karcsú, főleg hogy celeron a proci.
Ha nincs pénzed új alaplapra is, akkor vegyél használtan egy core 2 duo-t, vagy ha találsz olcsón akkor quadot, vagy válts platformot, ez lenne a legjobb.
sztek egy intel celeron e1600 ki tud hajtani egy hd5770-et vagy cpu limitem lesz?
nagy CPU limited lesz!
Sziasztok!
Battlefield 3-hoz szeretnék egy új négymagos processzort venni, lehetőleg AMD-t, mert az olcsóbb. Ma voltam két számítástechnikai üzletben is, azt mondták, ha AMD-t akarok, akkor új alaplap is kell. De még így is olcsóbban kijövök az egészből, mint egy Intel procival. Eddig úgy voltam vele, hogy a négymagos mindenképp jobb, mint a jelenlegi kétmagos, de azt mondták, lehet hogy a VGA-mat nem biztos hogy jobban ki tudja használni, szóval teljesen megkeveredtem. Szóval a kérdésem, hogy milyen 30-40ezer forint körüli négymagosokat tudtok ajánlani?
Előre is köszönöm a válaszokat! 😀
Gépem adatai
AMD Phenom II X4 960T (30.000Ft) "Best Buy"!
Köszönöm!!!😃
Sziasztok!
Battlefield 3-hoz szeretnék egy új négymagos processzort venni, lehetőleg AMD-t, mert az olcsóbb. Ma voltam két számítástechnikai üzletben is, azt mondták, ha AMD-t akarok, akkor új alaplap is kell. De még így is olcsóbban kijövök az egészből, mint egy Intel procival. Eddig úgy voltam vele, hogy a négymagos mindenképp jobb, mint a jelenlegi kétmagos, de azt mondták, lehet hogy a VGA-mat nem biztos hogy jobban ki tudja használni, szóval teljesen megkeveredtem. Szóval a kérdésem, hogy milyen 30-40ezer forint körüli négymagosokat tudtok ajánlani?
Gépem adatai
Köszönöm!!!😃
Sziasztok!
Gépem adatai
Gépem adatai
A sandy bridge-s procik ára le fog csökkeni ha kijön az ivy bridge?
Valószínűleg.
Mikor fognak majd jönni?
Ha minden igaz április végétől jelennek meg..
Valószínűleg.
Mikor fognak majd jönni?
Valószínűleg.