Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Úgyis akartam venni egy full hd monitort, de erre még várok fél évet.Addig ki bírom a csíkozást, mert tényleg halványan csinálja.
Az egész monitoron és halványan csíkozz.
Sapphire hd 7950 játékok alatt egész végig csíkozz, már drivert is cseréltem a legújabbra de még mindig csíkozz.
Elõtte egy Gigabyte hd 7950 volt, ami természetesen gigához mélton hibás volt és cseréltem a mostani sapphire-ra, ugy hogy elég nagy szópás lenne, ha most ez is hibás.
Érdeklődni szeretnék vásároltam egy R9 270X videokártyát! Pontosabban: "GIGABYTE GV-R927XOC-2GD R9 270X 2GB GDDR5 PCIE" GPU 1100mhz Memoria: 1400mhz! AMD catalyst-ban a csúszka GPU: 1400mhz Memoria: 1625mhz-ig mennek! A kérdésem a következő. Fesz emelés nélkül kb. mennyi a stabil órajele, tudom ez kártyánként változó, de körülbelül személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi!
Az SLI-t meg nem fogom offolni, mert akkor meg minek van 2 VGA, ha csak 1-et használok? 😆
haverom vett egy gt630 1gb ddr3 elötte radeonja volt, de mivel wowozik ezt ajánlottam neki, meg persze ez fért bele a keretbe.
Na most az a problémája hogy játszik ki írja hogy az nvidia driver le állt jobb alul, ez a tdr hiba tudtommal, mi a tendő ellene, mert elégé idegesíti a dolog, ráadásul online játszik ahol egyáltalán nem szerencsés ha beszar a gépe.
Szuperlompos: a gtx-en lövésem nincs miért van hasonló hiba, most lehetne mondani, hogy az SLI hibája, gondolom próbáltad egy kártyával is?!
Egyszerűen nemtudok rájönni miért
Egyfolytába villognak a texturák akkármit csinálok.
Legúljabb driver van fent a 13.11 beta9 stb....
Nem hiszem hogy a vga szarakszik mert heaven,furmark,vga memtest minden hibátlan! Lehetséges csak a driver a gond?
Kérlek segítsetek.
Üdv.
ximo: miután írtam az után mutatta hogy írtál... akkor megfogadom a dolgot és amd-t veszek.
köszi a segítséget 😃
És Gaboo7 hozzászólásában 660Ti-ről van szó, nem sima 660-ról. Nagyon nem mindegy!
GTX770 Phantom
2GB 256bit DDR5 erősebb a 7970nél is? 😀
tucanagabor: 660Ti-t mondtuk neked és az valóban gyorsabb 1-2%-al mint a 7950. Olvass csak vissza nyugodtan.
De idézem neked pontosan amit írtam:
Mostani állás szerint:
GTX660~HD7870
GTX660Ti~HD7950
GTX670~HD7970
GTX680~GTX770~7970Ghz
Gpu igényes játéknál ez 3Fps különbség, de lehet 4.😜
Itt van egy összehasonlítás, mindegyik a 680 kistestvére, 770 annyiból kivétel, hogy nincs kiherélve.😃
660Ti 20% lassabb mint 770, piros számok: 1 a leggyorsabb.
Én 670 mellé teszem a voksom, újonnan 65k.
Nem tudok angolul de azt látom hogy lehetséges 😃
Köv. hónapban beiktatok egy kis gépfejlesztést!
A következő dolgokból állna:
-MSI B85-G41 PC Mate alaplap
-Intel core i5 4570 3,2GHz
És jelenleg van egy Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB kártyám. De a gépújítást követően szeretnék áttérni Geforce-ra! A köv. kártyát lennének érdeklődési körömben: MSI GTX 660 ti power edition, GTX 670 illetve GTX 760. Az adott frissítéshez melyik kártya típus érné meg a legjobban vagy lenne a legjobb választás? Természetesen beszerzésre is fog kerülni, ha nem is a köv. hónapban egy 1080p monitor is.
Válaszokat köszönöm!
Szeva!
Nézd meg ezt a vidit :