Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
most pl simán végig tudtam tolni az 1 óra AC4-et és nem problémázott 😜
Rmélem jólesz majd,a másik meg h remélem jön a fószer a 7950-ért,azt mondta 18h környékénn jön,rem nem csak szivatott,én meg megrendeltem a másikat...P-)
Rendben majd, ha megint csinálja és orodreath javaslata se mükszik jön ez, Köszönöm!(:
őőő igen, a memória az, nem tudom lehet fordítva szokták, de nyilván a több a memória x d
ja sztem se, vmelyik bírja az 1400/1200-at is alapon (ha jól emlékszek ) szóval ez csak nem akkora probléma... azért Köszi Neked is!😀
[LINK]
[LINK]
Volt már MSI meg GIGABYTE kártyám is,mindkettövel elégedett voltam/vagyok...?
jólvan akkor, ha még1x előjönne át teszem másikba és akkor már remélem nem találkozok vele...
Köszi! : D
[LINK]
na azért beteszem távolról is:
[LINK]
Ej de szépen beszélsz. 😆 Egy mágussal nem illik így kommunikálni..
Itt egy másik cikk is a témával kapcsolatban: [LINK] (tőle vettem anno a 4870X2 kártyámat)
Na mi van mégis mágus vagyok??? Törölted az előző hozzászólásodat? Egy kis segítség ha ez ennyire hihetetlennek hangzik: [LINK]