Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nandius avatar
S hogyha a SRI 29 es es magas akkor menni fog a játék élvezheto modon is konkrétan a Assassin Creed IV?
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Jelmagyarázat:

SRI: Játék gépigényének nagysága (System Req. Index)

UR: tagok értékelése (User's Rate)

TBA: ismeretlen megjelenési dátum (To be announced)

- Új játék az adatbázisban.
0
0
0
0
Nandius avatar
Kezdo vagyok az oldalon mit jelent az hogy: SRI pl 44 nagyon magas?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Anonymus: Nézd meg az alaplap specifikációinál, hogy támogatja-e. Elvileg a z87-es lapok java része bios frissítés után viszi a devil's canyon procikat.
0
0
0
0
szilyno1:

Nem ide tartozik amit írtál,de segítek:

The Elder Scrolls Oblivion(bár a vidi kártyádat annyira nem ismerem)Need fors Speed Most wanted(régi)Command&Conquer 3 Medal of Honor,Amnesia...igyekesztem minden fajta játékstílusból sorolni de biztos sokat kihagytam.😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok a segitség kérném .... Tudtok valami játékokat sorolni Ami a gépemen elfutna :

[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=118400&sub=usercomp&comp=120132]Gépem adatai[/url]
0
0
0
0
MaTpro0F:

Igen utólag rájöttem😃 Akkor egy intel i7 4790k-ba egy ilyen alaplap jó?

Attila007: Utánanéztem,de nem lettem okosabb.

Ha igaz az amit írsz hogy automatikusan OC-zi az alkatrészeket,akkor eléggé érdekesen fog kinézni ha netán(nem hiszem hogy van ilyen de hátha mégis)automatikusan túlhajtja magát és repülnek a cuccok 😆
0
0
0
0
Joker avatar
Anonymus1
Az Oc genie ,tuningolja a gépet autómatikusan,ha szükség van rá asszem.De nem biztos,már nem emlékszem.Nézz utána a weboldalon.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
MSI z87 csak így magában nincs. 😀
0
0
0
0
Sziasztok!

Sok különbség van az MSI z87 és az MSI Z87-GD65 Gaming alaplap között?Annyira nem láttam,de több szem többet lát.
Azt észrevettem hogy az utóbbi alaplap: OC Genie 4: 1 másodperces Overclock

Ez mi?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Szerintetek milyen multifunkcionális nyomtatót éri meg venni? olyan 16ezerig gondoltam.
Csak nem értek hozzá.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Szia szívesen, erre várjuk még a választ:
"Mi a kettő között a különbség,melyiket kell használni?"
Csak úgy semmiféle állítgatásnak ne állj neki,mert a hardvered bánhatja, ha nem értesz hozzá,olvass sokat a google-ben akár rákeresett szak oldalon vagy azzal foglalkozóban ill kérdezni-kérdezni-kérdezni és csak aztán cselekedni ahány oldal,annyi topik ami ezekkel foglalkozik,nem szoktam vele foglalkozni mert nem érdekel és a játék sem annyira,viszont kerestem neked egy kis olvasnivalót ezzel kapcsolatban:
[url]http://***/videokartya-tuning/2011/09/20[/url]
http://rendsz erigeny.hu/videokartya-tuning/2011/09/20 a szabad helyet töröld és másold be fentre.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Anonymus1:
Spoiler!
https://kepfeltoltes.hu/141026/lap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"Konkrétan a te esetedben azt jelenti hogy támogatja az 1866mhz-es memóriamodulokat, de ezt sebességet csak túlhajtással (OC*) érheted el, ráadásul csak abban az esetben ha csak a 3. és a 4. memória slotot használod az alaplapon.

[LINK]

Igen pontosan azt jelenti! Más néven ez a switchable graphics technológia. Mivel az APU -ba integrált VGA sokkal kevesebbet fogyaszt mint a diszkrét VGA kártya. Ezért profilok létrehozásával eldöntheted, hogy melyik program használja a APU -t és melyik a jóval nagyobb teljesítményű de többet fogyasztó diszkrét kártyát. Így akkut kímélhetsz és "zöldebb" lehetsz.
Amúgy ez a technológia véleményem szerint nem kiforrott, eszméletlen, hogy mennyi fórumban szidják és szenvednek vele. És sajnos a BIOS -ban sem kapcsolható ki az APU egység video adaptere.

[LINK]

Csakúgy, mint a lassabban fut ( fő rendszer memória lassabb , mint a dedikált grafikus RAM-ot) is ugyanazt a buszok a rendszeren belül az adatátvitelhez körül másik ok az aggodalomra , mert van még állítását, mint a memória busz kell osztani a rendszer többi részével . Ennek eredményeként nehéz grafikus vezérlő lassul a teljes sebességgel a rendszer egy UMA gép ."
0
0
0
0
Sziasztok!

Mi az a UMA Grapihcs,és a Switchable Grapichs?

Mi a kettő között a különbség,melyiket kell használni?

msi z87 támogatja az 1866mhz memóriát,de ott van egy * és a csillaghoz egy (OC) van írva.Az mit jelent?

+1

Az MSI Afterbunner-nél lehet"turóbzni"a vidikártyát.Csak addig húzom amíg engedi gyári beállításokom pl.:mag órajel alapon van 825-ön én felhúztam 950-ig eddig engedi mindenféle modósítás nélkül.Ezzel így nem lesz baj?
0
0
0
0
Kehbya avatar
MaTpr0F: ott a pont 😊
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
És mi intelesek csak csendben mosolygunk 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
mikor lett ez az AMD VS INTEL topic? 😜
0
0
0
0
MariusTitus avatar
szegény csóró amdsek nem szeretnek venni 5x annyi pénzért processzort ami ugyanazt tudja mint az intel és ugyanúgy sőt...... úgyhogy szerintem ezt most itt fejezzük be. Ár érték arányban az Intel a béka segge alatt sincsen az AMDhez képest
0
0
0
0
Bronson avatar
Vicc volt emberek, mindenki nyugodjon le...
0
0
0
0
FoLey avatar
2 magossal meg később elfogsz vérezni újabb kiadású játékok alatt nem véletlenül kérnek már minium 4 magos procit.
0
0
0
0
kung avatar
FoLey-v: a 6 magos AMD-s processzorral mit fogsz kezdeni ha már most jobb a 2 magos intel, játékok alatt.

[LINK]
0
0
0
0
FoLey avatar
Intel G3258 2 maggal mit fogsz kezdeni?
Inkább legyen a 6 magos lenézett AMD-s processzor.

A másiknál az okés.
0
0
0
0
kung avatar
Szegény csóró AMD-sek, nagyon sajnálom őket. Apropó, melyik AMD proci olcsóbb a hasonló erős intelnél?

[LINK]
[LINK]
[LINK]

[LINK]
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
Borbi avatar
Bronson: Te is csóró vagy? 😆
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Bronson: Nem szégyenlem, h nekem csak AMD-re telik. 😆
0
0
0
0
Bronson avatar
robinho89 : az AMD a csórók Intelje 😆
0
0
0
0
roba1996 avatar
Értem köszönöm a válaszokat!!
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Wifi hálózathoz kell egy wifiképes router és egy wifi adapter a gépbe (usb-s vagy belső pci-os).
Máshogy nem lehet vezeték nélküli hálózatot kiépíteni. Pont.
0
0
0
0
roba1996 avatar
Értem és máshogy nem lehetne meg oldani?
0
0
0
0
FoLey avatar
Fel teszem ide is a kérdést,hogy érdemes lenne lecserélni ezt a tápot FSP350-60APN erre Cooler Master RS-500-ASAA?
0
0
0
0
barnav avatar
roba1996: az alaplapon nincs integrált wifi, itt nézegethetsz http://www.a rukereso.hu/halozati-kartya-c3658/
ezzel tudsz wifizni de kell hozzá egy router is amibe a kábeles net megy 😀
0
0
0
0
sisko avatar
roba1996 : tudtommal azon az alaplapon nincs is integrált wifi,csak külső eszközzel oldható meg (pl usb-s wiifivel).
0
0
0
0
roba1996 avatar
Valaki tudna nekem küldeni ehez az alaplaphoz Gigabyte GA-B75M-D2V wifi drivert , hogy ne kábelról menjen a net hanem wifiről! Meg van az alaplapnak a driver cd-je de azon nem talátam ilyen drivert!
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Bronson: Nem térek át intel cuccra. 😀 Nem azért, mert nem jó az intel, hanem, azért mert csóró vagyok. 😆 VGA ideiglenesen maradni fog. Többi fejlesztés is idővel várható, de ebben az évben. FX-8320 lesz a cpu, alá egy lap, meg 8 gb ram.
0
0
0
0
MFeri4615 avatar
Hali
Azt szeretném kérdezni hogy szeretnék venni egy xbox360-at és láttam hogy van 4Gb-os meg 500Gb-is meg ilyenek. És ezek között mi a külömbség ? Fel lehet rá másolni a játékokat vagy mi ? Vagy esetleg netről letudok tölteni rá játékokat úgy hogy nem kell érte fizetnem ? Valaki feltudna világosítani hogy hogyan is van ez mert fontos lenne.
0
0
0
0
Bronson avatar
pfff... menj fel kupujem prodajemra, olyan rozzant régi DDR2-es gépeket árulnak valami kamu 2GB-os kártyával 250euróért hogy csak lesel, ez most hogy... 😂 a phenom prociknak valamiért nem akar leesni az áruk, a vga-k garanciával többet érnek nyilván... áttérsz intel cuccra és csak a vga marad amúgy?
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Azt hittem 30 piros kb. 250eu körül saccoltam a gépemet. Nem gondoltam volna, h ennyivel többért is elbírnám adni. VGA 2 hetes kb. 3 év gari van rá.
Akkor nyugodt szívvel kérhetek 140-145eu-t a cpu,ram,lap kombóért. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
robinho89 :most hogy megváltoztattad a hozzászólást, már érthető! 😀 sacc/kb árak:

proci : 80 euró
ram : 30euró
vga : 150 eurótól felfelé (garancia, gyártó stb függő)
lap : 35 euró
hdd : 30 euró
ház : 20euró
táp : 30euró

ezek tényleg hozzávetőleges árak, meg egyben ugye nálunk többért is el lehet passzolni...
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Bronson: Hát meg a benne lévő dolgokra is gondoltam. Rosszul fogalmaztam, tokkal vonóval mennyit kaphatnák a gépemért. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha jó állapotban van (képek alapján igen) , akkor olyan 2-2,5 ezer dinár...
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Mennyi pénzt bírnák kérni a gépemért, vagyis csak a gépház tartalmáért? Jó lenne tudnom minél előbb. 😃
0
0
0
0
barnav avatar
Reinkz: köszi, tudom a gt430 nem fhdra van kitalálva csak még nem tudom lecserélni 😀 majd jövőre 😆
0
0
0
0
barnav avatar
Robin😆: Köszi
Még annyit hogy ha a Battlefield 3 most megy 35-40 FPS-el (medium beállításokkal) akkor másik monitoron kb mennyivel menne?
0
0
0
0
Payphoner avatar
barnav: Igen csökkenne a teljesítmény nem is olyan kicsivel !
0
0
0
0
barnav avatar
Sziasztok! Az a kérdésem lenne, hogy a jelenlegi konfigommal a jelenlegi 17 colos 1280×1024-es monitort lecserélném mondjuk egy 27 colos 1080p-s IPS monitorra akkor lenne teljesítménycsökkenés? Például egy játék most megy 40 FPS-el és ha lecserélem a monitort akkor mennyivel menne? Bocs ha elég hülye kérdés csak kíváncsi vagyok! 😆
0
0
0
0
Thomech avatar
Értem köszönöm a választ. 😀
0
0
0
0
Thomech avatar
Igen ahogy ddkk22 írta. Tudom nincs semmi jelentősége csak még is mitől lehet ez? Egyszerűen csak a GPU-Z téved és hibásan ismeri fel? Mert szétnéztem az ASUS oldalán és EN8600GT nem is szereltek GDDR3 as Rammal.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
dobozon ddr3 a gpu-z-be meg gddr3
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció