Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Namost az kérdezném tőletek,hogy mit jelent az,h "kettős GPU"?
"AMD Radeon HD 8350G/8670M kettős GPU"
(:
13.12 catalystot töltöttem le mert ujra raktam a gépet
Crysis 3-al szeretnék játszani.A COD Ghost nem érdekel annyira.Csak ez a 2 nem fut a 4870-en,és ugye jönnek az újabb játékok.
TaylorXIII
4870-nak az alapórajele 750mhz,5770-nek 850mhz.
Én lennék a helyzetedbe én nem váltanék hanem inkább gyűjtök pénzt egy komolyabbra. De ez én vagyok persze. 😀
13000-ért Gigabyte HD 6870 mennyire gyanús?Nagyon olcsónak találom.
Lehet hogy ez ennek a kártyának az működési hőfoka ha terhelve van?
azt szeretném kérdezni, hogy normális-e a vga-mnál, hogy az ujjam szó szerint megégeti ? !
mw 12-ztem, full grafon, mondom közben megnézem már a vga-t mit csinál...
rendesen lehetett érezni azt a "meleg szagot" mikor kinyitottam a szekrényajtóm..
közben meg is néztem a catalystban, 69 fokot mutatott, és 77% aktivitást, valamint 50% venti sebességet ..
normálisak ezek az adatok ?
ja és az oc nincs bekapcsolva rajta...
Lett egy 6870 Radeonom alapjáraton 44 fok körül lézeng..... egy óra BF4 játék közbe eszembe jutott megnézni és 82-83 fok volt! Mondjuk amint letettem tálcára 5sével ugráltak le a fokok 10 sec múlva már 60 alatt volt. Szóval azt szeretném kérdezni hogy menyire gáz az a 83 maximális terhelés alatt??
"So you have just updated your Nvidia driver. And now you're seeing all kinds of weird things. For instance, an innocent usage of Google Maps, or any hardware-accelerated application, causes the mouse cursor to hang for a few seconds, then resume moving. Or maybe the browser and the whole system hangs indefinitely. Or the system crashes. The only thing in common is that you probably have one of the 460-560 family cards and that the problem occurs with Nvidia driver version above 314.22. "
Sajnos ez a probléma engem is érint és kifejezetten idegesítő, főleg amikor próbálok tanulni (a sulim előszerettel használja a google drive-ot) és csak úgy lefagy a gép, akad a kurzor stb. Nem ezért fizettem több mint 2k koronát egy videó kártyáért, hogy még netezni se lehessen vele...:/
Van erre valami megoldás?
HD3870~2900XT
A fogyasztáson finomított a 38xx szériánál az AMD.
szerk: Alaplapod kézikönyvében sajnos letojják ezt és az alaplap specben sincs ott a weboldalon de nézünk gigabyte példát. Itt ki van írva igaz itt sem normálisan de most olyat nem találtam ahol bővebben ki van fejtve. De korábban már láttam.
Whether PCI Express 3.0 is supported depends on CPU and graphics card compatibility.
ivy kéne, hogy legyen PCI-E 3.0.
[LINK]
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2037&psn=&lid=1&leg=0#
ezt a kártyát vettem meg !
de már fel is húzott !!
azt írja pcie 3.0, az alaplapom is azt írja van rajta 3.0, de a catalyst centerben mégis azt írja hogy pcie 2.0.
most akkor mi a a baj ? !
persze én is úgy húztam, hogy apránként, és közbe közbe teszteltem Furmark-ba.... ez stabil volt, ha jól emlékszem 69 fok körül volt, addig ment fel 😀 játékoknál meg 53-55 fokos szokott lenni...