Sziasztok 😀 felvevő program kéne és 1-2 tipp😀 Jelenleg MSI-vel veszem fel..de nem olyna jó,actiont! próbáltam de nem tudom leszedni a teljes verziót sehonnan :S tudna valaki segíteni?😀
duplade24: Hello, nem lehetséges, mivel az alaplapod AM2-es foglalatú, az x2 370K pedig FM2-es. Új alaplapra lesz szükséged, ha mindenképp újítani akarsz.
sziasztok adott egy msi k9n neo v2/v3 (MS-7369) alaplap és egy amd athlon(tm) 64 X2 Dual core processor 4600+ és leszeretném cserélni egy AMD Athlon X2 370K processorra és azt szeretném kérdezni hogy ezzel müködne e vagy nem támogatja előre is köszönöm a válaszokat
hogyne lehetne. És a HDMi hangot is visz át. De minden bizonnyal lehet rajza sima aux bemenet amivel a pct filléres kábellel összekötöd. Egy ilyen kábellel 90% hogy össze tudod kötni a géppel. [LINK]
Lehet nem ide kéne írnom de nem találtam jobbat , biztos nem okos kérdés de egy házimozit össze lehet kötni pc-vel ? Hdmi van a mozin és a videokártyán is , igaz nekem hang kéne nem kép , gondolom ezt nem nagyon lehet összehozni ?
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. A gépemre ugye megy kábelen keresztül a net. Nincs itthon wifim. Kérdésem, hogy megoldható az valahogy, hogy a gépre kötött okostelefonnal valahogy csináljak wifit, hogy tudjam itthon használni egy laptopon is a netet? Köszönöm a segítséget.
PatrikVagyok
Az FX 9590 egy túlárazott processzor semmi több, ami 220w eszik, annyiért már veszel i5 4690k ami jelentősen erősebb és 88w eszik.
Nézd meg játékra sokkal jobb az intel, amd inkább csak programokban gyorsabb.
Itt egy videó, ja és ez az intel gyengébb mint az i5 4690k, és még is jobb mint az fx 9590, és még olcsóbb is. Meg i5-el már nem lesz cpu limited. fx-el meg igen. Ezért cserélem majd én is, nem tudok hozzá olyan erős kártyát venni mint amilyet akarok.
https://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU
Szerintem nem ér meg +10000 ft-t
És még a fogyasztást is növelheti (bár nem mindig igaz)
Általában a 150cd/m2 vagy a 200cd/m2 bőven elég másrészt a különbség érzékelhető de nem lényeges.
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem, hogyha nem az x86-os mappába telepítem a játékokat, hanem a sima Program Files-ba, akkor jobban fognak futni a játékok ?
Sziasztok
Nekem HDD fogyasztásban kellene a segítségetek.
Szeretnék venni ebay ről HDD tokot és hozzá egy 120-200Gb körüli laptop HDD-t. És az lenne a kérdésem van olyan amihez olyan USB kábel van ami y os tehát gondolom duplán biztosítsa így az áramot a HDD nek míg a másik egy kábeles de vastagított a normálhoz képest.
Ha az y osat veszem meg akkor az lesz a baj, hogy a TV például csak egy usb bemenet van és már nem is használható hozzá.
Másik kérdésem, hogyha a sima 1 kábeleset veszem akkor az usb s TV met tönkre tudja vágni? Mivel gondolom nagyobb az energiaigénye ennek mint egy sima 16gb os pendrive nak.
És nem szeretnék kárt tenni benne.
Előre köszönöm nektek 😀
Y usb -s tok: [url]http://www.ebay.com/itm/Blue-USB-3-0-HDD-Hard-Drive-External-Enclosure-2-5-Inch-SATA-HDD-Case-Box-/271435174920?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item3f32cc1408[/url]
Sima usb -s tok: [url]http://www.ebay.com/itm/External-USB-3-0-2-0-2-5-HDD-Case-Hard-Drive-SATA-External-Enclosure-Pouch-BOX-/251699022833?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item3a9a6e4bf1[/url]
Az a gép amibe szükséges az csak netezésre van használva és lesz is csak abból az okból kifolyólag akarok hűtöt cserélni hogy negyon hangos lett az utóbbi időben és a tisztítás sem segített rajta. És köszi a választ! 😀
Ez azt jelenti minél magasabb annál izmosabb pc-dnek kell lennie.
Ha kitöltöd a géped adatai akkor !NAGYJÁBÓL!(azért mert nem tudja biztosra megmondani)megmondja hogy hogy menne.És mivel majdnem ugyanolyan laptopunk van így azt mondom hogy low-on talán megy.
Ha játszani akarsz akkor vagy fx vagy i5. (de inkább i5)
Hát nem hallottam még olyanról, szóval szerintem rúter kell.
Igen. De egyszer kell rá költened, és utána egy darabig megy ha jó kártyát veszel mellé.
Az FX 9590 egy túlárazott processzor semmi több, ami 220w eszik, annyiért már veszel i5 4690k ami jelentősen erősebb és 88w eszik.
Nézd meg játékra sokkal jobb az intel, amd inkább csak programokban gyorsabb.
Itt egy videó, ja és ez az intel gyengébb mint az i5 4690k, és még is jobb mint az fx 9590, és még olcsóbb is. Meg i5-el már nem lesz cpu limited. fx-el meg igen. Ezért cserélem majd én is, nem tudok hozzá olyan erős kártyát venni mint amilyet akarok.
https://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU
Igen ,de lehetőleg egy i5-re lenne érdemes.
És még a fogyasztást is növelheti (bár nem mindig igaz)
Általában a 150cd/m2 vagy a 200cd/m2 bőven elég másrészt a különbség érzékelhető de nem lényeges.
GTX 980-at akarok venni, de nem tudom hogy jó-e hozzá a processzorom meg az alaplapom?
Nem értem hogy ez a gép hogyhogy nem viszi a FIFA 15 ot vagyis a gépigénynek nem felel meg..
Csak a CPU-t Xeli ki de az elég nagy baj :/
Ajánlott: 95 %
Ajánlott grafikai beállítás: Magas (1080p)
mi az és mihez van és hogy lehet h ezt nekem is kidobja?
Nekem HDD fogyasztásban kellene a segítségetek.
Szeretnék venni ebay ről HDD tokot és hozzá egy 120-200Gb körüli laptop HDD-t. És az lenne a kérdésem van olyan amihez olyan USB kábel van ami y os tehát gondolom duplán biztosítsa így az áramot a HDD nek míg a másik egy kábeles de vastagított a normálhoz képest.
Ha az y osat veszem meg akkor az lesz a baj, hogy a TV például csak egy usb bemenet van és már nem is használható hozzá.
Másik kérdésem, hogyha a sima 1 kábeleset veszem akkor az usb s TV met tönkre tudja vágni? Mivel gondolom nagyobb az energiaigénye ennek mint egy sima 16gb os pendrive nak.
És nem szeretnék kárt tenni benne.
Előre köszönöm nektek 😀
Y usb -s tok: [url]http://www.ebay.com/itm/Blue-USB-3-0-HDD-Hard-Drive-External-Enclosure-2-5-Inch-SATA-HDD-Case-Box-/271435174920?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item3f32cc1408[/url]
Sima usb -s tok: [url]http://www.ebay.com/itm/External-USB-3-0-2-0-2-5-HDD-Case-Hard-Drive-SATA-External-Enclosure-Pouch-BOX-/251699022833?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item3a9a6e4bf1[/url]
Vagy az alaphűtő van rajta?
Nem.Az SRI=Játék gépigényének nagysága
Ez azt jelenti minél magasabb annál izmosabb pc-dnek kell lennie.
Ha kitöltöd a géped adatai akkor !NAGYJÁBÓL!(azért mert nem tudja biztosra megmondani)megmondja hogy hogy menne.És mivel majdnem ugyanolyan laptopunk van így azt mondom hogy low-on talán megy.