Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hát én hd 7770et vennék fullhdban 18% erösebb a gtx550tinél, többi felbontásban sincs nagy különbség.
Szerintetek melyiket érdemes megvennem: msi hd7770 1gb gddr5 (29000 Ft) (gondolom mert rendelni kell nekik, azért ennyi) VAGY 550GTX Titan 1Gb DDR5 192bit (26000 Ft) (ilyen van nekik készleten)
Köszi előre is a válaszokat 😀
Ennél jobb félkonfigot nem találtál?
ASUS GF GTX660, ASUS ENGTX650 Ti Boost szerintetek melyik lenne a jobb hosszú távra ? vagy egyáltalán milyen kártya képes kibirni 3-4 évet a mostani játékkokkal a 45-50 ezres kategóriában?😃 Válaszokat köszi.
Feltennék egy kérdést, de nem igazán tudom hova soroljam. Szóval van egy Benq XL 2410T 120Hz monitorom, a gépben pedig egy Avermedia Live GamerHD, és 2db AMD HD7970 Crossfire-be kötve. A monitort és a vga-t összekötöttem DVI-D-vel, működik is a 120Hz. Majd az Avermedia-t is összekötöttem az elsődleges vga-val hdmi-vel. Viszont amint klón módba állítom, tehát hogy mindkét kimeneten ugyanazt a jelet küldje ki, visszaugrik 100Hz-re. De ha kiterjesztett módra állítom a viszonyt, akkor megy a 120Hz. Nekem pont a klón mód kellene, ugyanis úgy tudnám venni a felvevőkártyával a játékot úgy, hogy közben 120Hz-en játszom. Valamiért ez meghiúsul, és csak 100Hz-et engedélyez. (kiválasztani ki lehet a 120-at, de visszaugrik 100-ra)
Valaki tudna nekem segíteni ez ügyben?
Előre is köszönöm!
Üdv.