Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ebben az alaplapba milyen kártyát tudnék beletenni ami alkalmas újabb játékokra??
[LINK]
De egy gyengébb athlon x4-esnél mert csak arra futotta valakinek egy r7 280x majdnem 2-szer jobban is viheti a játékokat.
Predest: A táp nem a legerősebb. Márkája gondolom jó, dell csak nem olyan rossz, mint egy codegen. Így inkább r7 250x vagy gtx 750 amelyikre telik. R7 260x is jó lehet, de szerintem ez már sok lenne annak a tápnak. Márkából szerintem ASUS Sapphire illetve MSI.
A gép nem a legerősebb bőven lenne benne cpu limit.
Tegnap tönkre ment a videókártyám egy "Gefore 8600 GT", szeretnék venni újat, de ugye ez nem olyan egyszerű..20-30 ezer ft között nézegettem, ahogy olvastgattam egy "RadeOn HD7770" vagy egy "RadeOn R7250x" féle kártyát vennék(persze szivesen várom ha netán lenne optimálisabb szerintetek, internetes kommentek alapján néztem ezeket), először is érdekelne, milyen márkájú lenne a legjobb döntés? (asus,MSI,gigabyte,stb..), és hogy egyátalán elég-e a gépem hozzá.
Jelenleg ami van a gépemben:
Alaplap neve: Dell OptiPlex 740 Enhanced
CPU típusa: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+
RAM: 2 giga ddr2 samsung 400 Mhz(1 giga-1 giga)
Táp: Genuine Dell M360N 305w Power Supply PSU
Remélem leirtam mindent ami kell, A gépben igazából van: 1 DVD olvasó,1 hangkártya,1 proci hűtő,1 vinyó (80 giga),egy 10/100 LAN kártya,és ugye maga a táp, válaszokat előre is köszönöm ! szép napot.
Természetesen nem az a célom hogy BF 4 ultrán menjen, de pl egy League of Legends, v Prototype 2 probléma mentesen fusson ha minden MAX-on van, tervben van természetesen a RAM bővitése is mert tudom hogy az a 2 giga kevéske főleg hogy ddr2-es :S
A 260x és a 750 kb azonos teljesítményű kártyák. A 750 ráadásul kevesebbet is fogyaszt:
Egyébként a tesztet amit linkeltél, ott a GTX 750 OC 1 GB-ost vették teszt alá. Én amit ajánlottam az a GTX 750 OC 2GB-os, ami majdnem hozza a GTX 750Ti OC 2GB-erejét.
Mantle lehetőségről ennyit, ettől még nem kell elájulni.
Ne soroljuk már ide mi menyit fogyaszt mert semmi köze a játékhoz
És nem csak némelyik de a összesnél szinte megellőzi a 260x a 750-et!
ha már 750 et vesz akkor a ti jelzésüt mivel az már megelőzi a 260 x-et és kap már asus-t 35 körül plusz posta!
Amdnél meg ne feledjük el pluszba a Mantle lehetőséget!
egyébként ha érvelsz ne azt a 3 at mutogasd ahol pont a nv nyer hanem mutasd meg a többit is mivel jó 70% amd teljesit jobban!
[LINK]
[LINK]
[url]http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_750_and_750_ti_gaming_review,14.html[/url]
[LINK]
[LINK]
750ti meg 38 ezer ft ra jőn ki és max 35 ezret költene rá
de 32 körül már megvan neki a 260x
http://olx.hu/hirdetes/saphire-r9270x-toxic-2g-gddr5-ID2fDBj.html#3fbefbcf39
MSI N750-2GD5/OCV1 GTX750 2GB GDDR5 PCIE 32.742 Ft
MSI N750 TF 1GD5/OC GTX750 1GB GDDR5 PCIE 33.876 Ft
ASUS GTX750TI-PH-2GD5 GTX 750Ti 2GB GDDR5 PCIE 36.990 Ft
[url]http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_750_and_750_ti_gaming_review,14.html[/url]
[LINK]
Szerintetek megérné becserélni egy Gigabyte GTX 650 1GB OC kártyát egy Gigabyte GTX 560 Ti 1GB OC-ra?
tesztek szerint egyértelműen a 260x a jobb
segítsetek 😞
Asus GTX 770 2GB DDR5 OC (https://www.***/termek/asus-gtx-770-2gb-ddr5-gtx770-dc2oc-2gd5-videokartya-25978)
Melyik a jobb gamingre
Mennyi a max kereted?
Itt [LINK] ezen oldalon néztem meg alsó-felső ábra alapján választottam ki.