Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
E5450/Q9650 mellé 1280X1024 felbontásra milyen kártyát ajánlotok? 😀
Átmenetileg meg azt is meg tudod csinálni, hogy veszel méteráru boltban valami vastag kalapgumit amit befűzöl az optikai meghajtó keretbe és abba beledugod a hdd-t. Én is csináltam már, frankón tartja, ráadásul védi a regésekről is ha véletlenül belerúgsz a házba vagy ilyesmi.
Esetleg leveszed a hdd keretet és megpróbálod befogatni a gépház aljába. Akkor lesz hely a kártyának meg a hdd-nek is.
Gépház és ami bele kell :-) PM-be mert sztem nem idevaló topic. :-)
Szeretnék venni egy videókártyát ki is néztem kettőt de nem tudom eldönteni hogy melyik legyen.
Az egyik egy gtx 770 ([LINK])
A másik pedig egy r9 280x ([LINK])
A kérdés ti melyiket ajánljátok ? Melyik lenne jobb a jövőre nézve ?
A keret olyan 80.000ft körül mozog (plusz minusz 10.000)
Persze ha szerintetek van másik jobb videókártya ebben az árkategóriában nyugottan írjátok le
Válaszokat előre is köszönöm
A lapra visszatérve meg procira is azért ezek hogy ne kelljen egy db. ig hozzányúlni a géphez :-)
i7 4770k procit és Asus Maximus VII. Ranger lapot tervezek venni és milyen vgat vegyek mellé (árban 50-65e ft között Nem baj ha esetleg használt de garis még :-) ).
Többen lebeszéltek a 4Gb-s r9 270x kártyákról és a GTX ekről igazából nem nagyon értek hozzá ezért is kérdezném :-)
Thy További szép napot.
Hogy, hogy hogy értem? 😃
pisti17: Ha nem egy nagyon drága gépházról beszélünk (bár feltételezem, hogy codegen ház) akkor egyszerűbb ha vágsz a hdd kereből vagy valami hasonló moddolást csinálsz. Akkor be fog férni az amit szeretnél, és nem a méret alapján kell választanod.
Ami így néz ki az 280mm-es az már necces nem?
[url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2092&psn=&lid=1&leg=0[/url]
Ez is befér mert ez 276mm. Az meg még befér tutira, nem? [url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2024&psn=&lid=1&leg=0[/url]
XFXből semmi. Ott 29,5 centisek. Asusból semmi ott 28,4 centisek. Ezt már powercolortól nem gyártják de ha esetleg van valahol boltban akkor ez 265 mm szóval ez is befér:[LINK]
Hisből is amit árulnak azok 29,7 centisek. Szóval sapphireből msiből válogathatsz kb. Club3d és vtx3d nincs sehol. utóbbit nem is feltétlen ajánlanám bár elvileg jó az is. Club3dből 280x royalqeen és royalking is jó lenne.
Szerintetek érdemes le cserélni egy Gainward gefore gt440 1gb 128bit GDDR5-ös vga-t egy Ati radeon 4870 1gb-ra?
Egy fontos kérdés, mielőtt megvennéd, a procit is cseréled?
Mert ha nem akkor tök fölösleges ilyen kártyát venni mert az x2 240-es soha az életben nem fogja tudni kihajtani azt a vga-t. Cpu limited lesz elég erősen.
Battlefield 4 is jól menne rajta, olyan kellene 😀
Válaszokat előre is köszönöm.
Használtan ki lehet fogni 4K-körül. 😀
intelA32 : köszi, neked is, de az csak youtubeos verzióra lenne megoldás, a többi oldalon ha nézne filmet, szintén kevés lenne, szaggatna... 4k a keret, az nem vág földhöz senkit, csak jobb lenne egy dedikált vga... tehát játékok és hasonló egyáltalán nem kell csak netezésre, online filmezésre.... kösz mindkettőtöknek a választ! 😀