Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Asus P4P8T
Ati Radeon 9600XT 256MB 128Bit AGP 8x Pixel Shader 2.0 (overclocked)
2GB DDR1 Ram (266Mhz+300Mhz)
Intel Pentium 4 3.0Ghz (478)
Valami third person shooter(tps) vagy first person shooter(fps) game kellene.(ami megy ezen a gépen)
Crysis, Crysis Warhead, Call of Duty (all),Medal of Honor(all), Freedom figters, GTA(all) kilőve
Köszi
Half-Life 1/2
Borderlands
Operation Flashpoint: Resistance
Operation Flashpoint: Cold War Crisis
Ati Radeon 9600XT 256MB 128Bit AGP 8x Pixel Shader 2.0 (overclocked)
2GB DDR1 Ram (266Mhz+300Mhz)
Intel Pentium 4 3.0Ghz (478)
Valami third person shooter(tps) vagy first person shooter(fps) game kellene.(ami megy ezen a gépen)
Crysis, Crysis Warhead, Call of Duty (all),Medal of Honor(all), Freedom figters, GTA(all) kilőve
Köszi
tudnátok neked ajánlani valamilyen stratégiai játékot(2009-2011) ami elfutna a gépemen.előre is köszönöm.
és nem toom miért,de a föld tiszta sárga,és villog,ez miért lehet?
Jó történettel rendelkező viszonylag új játékot keresek, aminek van magyarítása (és ez fontos, mert nem vok vmi jó angolból). Ha vki tud ilyeneket, akkor jöhetnek! Kösz.
Mafia 2 esetleg, nagyon hangulatos játék, története se rossz.
Ha szereted az RPG-t akkor a The Witcher 2-t ajánlom én is.
Jó történettel rendelkező viszonylag új játékot keresek, aminek van magyarítása (és ez fontos, mert nem vok vmi jó angolból). Ha vki tud ilyeneket, akkor jöhetnek! Kösz.
Far Cry 2
Tomb Raider Underworld
Medal Of Honor Airborne
GRAW 2
Köszi! 😀
az assassins creedeknek van a legeslegjobb tortenete bar az angol de ott van konyvben is a reneszansszal kezd... i will never forget 😆
Far Cry 2
Tomb Raider Underworld
Medal Of Honor Airborne
GRAW 2
Köszi! 😀
Battlefield😜lay4free,heroes
Team fortress
Übersoldier ezeket ajánlom😃
Köszi az Übersoldiert még nem próbáltam😃
Far Cry 2
Tomb Raider Underworld
Medal Of Honor Airborne
GRAW 2
hali valaki tudna ajánlani valami új! háborús fps játékot mert a call of duty és a medal of honor meg a battlefield ot már mind kipörgettem😃?
Red orchesta osszes resze
Team fortress
Übersoldier ezeket ajánlom😃
Tudtuk ajánlani egy űrben játszódó akció/stratégia játékot?(Dead space-n meg a star wars/strek részeken kívül)
Vagy olyasmit amiben űrhajókat kell csatába venni.
Haegemonia
Vagy olyasmit amiben űrhajókat kell csatába venni.
Engem auto szimulatorok érdekelnének,első sorban valami olyansmi amiben szabadon lehet járkálni és viszonylag nagy ez a terület (NFS nem érdekel 😆😉
test drive
driver
burnout
de akar egy gtaban is lehet kocsikazni
Most akkor autós játék kell vagy szimulátor? mert amiket Razor írt azok arcade játékok, talán a TDU amolyan szim szerüség...
Szimek:
Race Injection
GTR 2
STCC 2
F1 2002
Cabelas Offroad Adventure 3
4x4 Hummer
Arcade:
Juiced 1-2
Bournout
Crashday
Fuel
igazábol vmi jo kis háborus, esetleg vmi rpg jellegű játék érdekelne
Ha igazi háborús érzést szeretnél, akkor ajánlom a Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad-ot. Szín tiszta háború, és élethűségileg a maximumon van.
RPG:Skyrim; Dragon Age; stb...
Engem auto szimulatorok érdekelnének,első sorban valami olyansmi amiben szabadon lehet járkálni és viszonylag nagy ez a terület (NFS nem érdekel 😆😉
test drive
driver
burnout
de akar egy gtaban is lehet kocsikazni
igazábol vmi jo kis háborus, esetleg vmi rpg jellegű játék érdekelne
rpg: dragon age
Havoeus cod osszes resze
Valami jót tudnátok ajánlani, legyen az fps, szimulátor vagy bármi? 😀
ez azért elég tág megfogalmazás :/
Mesterlövész........😆
U.i:sok hajad van?😃
ha sokat akar röhögni, akkor természetesen ajánlott a Mesterlövész.
SANCAAApc
Katonai szimek:
Operation Flashpoint Goty Edition
Armed Assault 1-2
T34 vs TIGER
T72 Balkans on Fire
Panzer Elite
Taktikai FPS-ek
Ghost Recon széria
Americas Army 1-2-3
Realisztikus arcade beütéssel
Red Orchestra 1-2
Arcade szim beütéssel:
Battlefield széria
Full arcade
COD széria
Homefront
U.i:sok hajad van?😃
valami ultra fosatós kéne az amnesian és a dead space-n kívűl pm be jöhet!!
System Shock 2
Penumbra
SAW: The Game
Menhunt
Menhunt 2
Resident Evil 3: Nemesis
Bioshock (Néhol b*szottul félelmetes)
Cryostasis
Penumbra
Condemned Criminal Origins
Doom 3 szerintem unalmas. Engem a F.E.A.R fosatott meg párszor(Első részéről beszélek). Amőgy ha az amnesia elődjét nem próbáltad akkor ott a Penumbra széria is😀
Aliens VS Predator jó még meg a SAW: The Videogame😎
doom 3
Alan Wake (ez nem annyira)
Üdv.
Valaki tud nekem ajánlani olyan játékot amiben a rombolás a cél mint pl a Redfaction Guerillaban és szintén nyitott világu ?
Én a Prototype-ot tudom ajánlani, szerintem eléggé nyitott és még pusztításra is tökéletesen alkalmas😀
Tudok valami olyan játékot, mint a Populous.
Ebben a játékban egy sámán vagyok, és kezdésnek van 10 emberből álló "munkásaim"/törzsem.
Vannak bizonyos épületeim, amiket fel lehet építtetni a törzsemmel, és ha bemennek vagy többen lesznek vagy átváltoznak harcossá, vagy ilyesmivé és ha úgy érzem elegen vagyunk, akkor át kell menni úgy mond a pálya másik oldalára, hol van egy ugyan ilyen nép, és szét kell őket verni.
nah ilyen kellene nekem PS2-re.
My Tribe
Üdv.
Valaki tud nekem ajánlani olyan játékot amiben a rombolás a cél mint pl a Redfaction Guerillaban és szintén nyitott világu ?
Crysis, Crysis Warhead, igaz ez FPS de nyitott a világ
TPS: Alan Wake,Just Cause 2
a Just Caushoz win vista kell legalább sajnos, de ha nincs akkor ott a just cause 1 az is jó még lehet kapni kb 500 forint 😆
JC1 is tényleg jó. 😀
És viszonylag olcsó.
De én inkább letölteném...Nincs benne multi,fölösleges megvenni.
Üdv.
Crysis, Crysis Warhead, igaz ez FPS de nyitott a világ
TPS: Alan Wake,Just Cause 2
a Just Caushoz win vista kell legalább sajnos, de ha nincs akkor ott a just cause 1 az is jó még lehet kapni kb 500 forint 😆