Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nah, senki nem tud nekem ajánlani? :/ Kapartman. MiNecraftot ismerem 😀😉 de köszi 😃
inFamous- The game
inFamous 2
Red Dead Redemption
köszi, de pc-re kéne 😀
2009 utánit nem igazán tudok mondani, max a Just Cause 2, The Godfather 2, Batman Arkham Ashylum/City
ott van a Driver😜aralles Lines/San Francisco meg az Assasin's Creed sorozat a Scarface igaz 2006-os de egesz jo es hat az RPG jatekokban is lehet maszkalni baromkodni viszont nem.A Prototype eleg brutalis de sandbox amellett hogy nemsokara megjelnik a Prototype 2 sztem elleszel addig az elsovel meg a tobbi jatekkal
Nekem is kene par RPG game ahol en utom az ellenfelet tehat nem rakattintok(Dragon Age II)hanem odamegyek es pufolom(Metin2),de ha az MMO gamektol megkimeltek akk azt megkossonnem
nah, senki nem tud nekem ajánlani? :/ Kapartman. MiNecraftot ismerem 😀😉 de köszi 😃
inFamous- The game
inFamous 2
Red Dead Redemption
köszi, de pc-re kéne 😀
2009 utánit nem igazán tudok mondani, max a Just Cause 2, The Godfather 2, Batman Arkham Ashylum/City
inFamous- The game
inFamous 2
Red Dead Redemption
köszi, de pc-re kéne 😀
helósztok egy nagyon jó fps-t nem tudtok nagyon grajikával cod,bf kilőve.
STALKER
METRO 2033
Medal of Honor 2010
Crysis 1-2
Sniper Ghost Warrior
Nekem olyyan játék kéne, h MMOFPS. lehessen törttel multizni. Olyan legyen h léped s zintet és kapsz Xp-ket, pontokat, és akkor eltudod osztani a pontot mondjuk célzás, gyorsaság stb tulajdonságokra.
legyen jó grafja, a gépigény mind1.
WarInc: Warfront bár ez TPS
inFamous- The game
inFamous 2
Red Dead Redemption
scrawzz: Nincs mit (tudod ha neked segitenek segits tés 😜)
Én ajánlom egyébknét a Freedom Fighters (ezt úgy mindenkinek), mert nagyon jó játék.
Darksiders vagy Prototype?
legyen jó grafja, a gépigény mind1.
vki mondjon nekem pár real time stratégiai játékot amiben lehet építkezni, fejlődni!
C&C Red Alert 3
C&C Generals
C&C Tiberium Wars
Company of Heroes
Sziasztok. tudnátok nekem ajánlani egy jó mmorpg-t , ami ingyenes? (Kilőve: metin2 , gates of andaron , cabal online , mu online. )
infinite aion, külföldi szerver de nagyon sok magyar van rajta😀
Nekem olyan játék kéne hogy....igazábol nem tudom mivel játszanék 😕 akciodús játék kéne és persze melözétek a COD,BF meg ilyen ismertebb neveket mert tudhatjátok hogy azt már ugyis ismerem.Elöre is kösz.
Arma sorozat
Fallout: New Vegas
Saints Row: The Third
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
Rage
Dead Island
Az armán kivül mind megvolt de az pedig nem tetszik.
Hellgate: London
Freedom Fighters
Sniper Elite
vki mondjon nekem pár real time stratégiai játékot amiben lehet építkezni, fejlődni!
Act of War
Armies of Exigo
Middle Earth széria
Dawn of Fantasy
Dawn of War
Dawn of War 2
Celtic Kings: Rage of War
Nekem olyan játék kéne hogy....igazábol nem tudom mivel játszanék 😕 akciodús játék kéne és persze melözétek a COD,BF meg ilyen ismertebb neveket mert tudhatjátok hogy azt már ugyis ismerem.Elöre is kösz.
Arma sorozat
Rage
Dead Island
Az armán kivül mind megvolt de az pedig nem tetszik.
Arma sorozat
Rage
Dead Island
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani pár jó játékot, amik igazán letudják kötni az embert? A stílusról annyit, hogy ne stratégiai, RPG legyen. Előre is köszönöm.
Quake III Arena
Metro 2033
Red faction
Alan Wake
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani pár jó játékot, amik igazán letudják kötni az embert? A stílusról annyit, hogy ne stratégiai, RPG legyen. Előre is köszönöm.
tehát ne RPG?
GTA összes része
Max Payne 1-2
CoD összes része
Prototype
Far Cry 2
Assassin's Creed összes része
Tudna vlk mondani egy jo kosaras jatekot ami nm tul regi meg medium grafon elmenne a gepemen (NBA 2K12 nm nyugozott le)
FreeStyle Street Basketball
Valami jófajta TPS-t nemtudtok? 😜
Max Payne 1-2
GTA részek
Mount&Blade.bár az rpg de tps 😆
Dragon Age vérvonalak eszmélés és II.
James Camerons AVATAR The Game
Harry Potter 1-7
GTA 4 lehet megproszálom, vmi ujjab fajta nincsen? most pl transformert nyuzm, LOL mellett 😆
Kane and Lynch 1-2
CoD MW2(3rd person mod multi)
Akkor még 1 kérésem lenne😀 Gta stílusú játékok?😃
Kilőve:gta,scarface,driver,wheelman,saintsrow, 😀
The Godfather 1-2
True Crime 1-2
Just Cause 1-2
L.A. noire
The gofather 1,2 😃
Max Payne 1-2
GTA részek
Harry Potter 1-7
GTA 4 lehet megproszálom, vmi ujjab fajta nincsen? most pl transformert nyuzm, LOL mellett 😆
Nekem üzibe dobhatna valaki egy két játékot,vagy itt is jó komiba 😀 minden evő vagyok 😀
Hangulatos és jó játékok:
Quake III Arena
Quake IV
C&C Red Alert 2 / Red Alert 2 Yuri's Revenge
Warcraft III
Metro 2033
Mass Effect 1/2/3
CoD 2
Battlefield sorozat
League Of Legends
DOTA
CS 1.6
Max Payne 1-2
GTA részek
Harry Potter 1-7
Olyan játék amivel haverokkal tudjuk tolni? Bármi érdekel.
128mb vga
1giga ram
3.2ghz proc.
Minecraft,cod,cs,hl,tf2,nfs,gta,scarface,saintsrow,godfather,driver KILŐVE
Iszonyat sok játékot próbáltam tudnátok ajánlani?:S az ilyen gyerekes sz*rokon,mmo-n,és a stratégián kívül minden érdekel,igazából jó lenne ha egy jó hosszú játék realisztikus dolgokkal lenne tele mint pl a gta Role play game,tudjátok az olyan amivel a haverral közbe skypeolhatsz és jól elvagytok összjátékkal...mint a minecraft😀
Mount&blade warband
Garry's mod-on belül HL2 RP. (Ha GTA RP tetszett.)
Sziasztok, vmi olyasmi game-eket kersek, mint akarkilehetek, és vmi mass effect, meg dragon age szerűeket. A Fallout stílusúak is jöhetnek. előre is kösz.
Risen 2: Dark Waters
Amugy jó avatár dbz forever
Sziasztok, valami lebilincselő, nem túl hosszú, de élvezhető hangulatos játékot mondtok nekem a gépemre?köszi
Kingdoms of Amalur: Reckoning(Minimumon szépen menne.)
Fallout
Fallout 2
Fallout 3
Fallout 3: The Pitt
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
Mass Effect
Mass Effect 2
Mass Effect 3