Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kéne valami Raly-s játék Dirt és WRC kilöve
Richard Burns Rally
Sega Rally
Kéne valami jó fegyveres játék, vagy olyan gördeszkás, mint a Skate 3.
gördeszkásba csak a Tony Hawk's-ottudom felhozni.
Tony Hawk's American Wasteland
Tony Hawk's Pro Skater 4
FPS:
Metro 2033
Team Fortress 2
Operation Flashpoint: Red River
Borderlands
hello
mondana valaki pár instalállás nélküli portable játékot?
crayon physics deluxe
angry birds ennyit ismerek ^^
mondana valaki pár instalállás nélküli portable játékot?
Nekem valami fps háborús kéne csak ne legyen 2055ben játszódó
Előre is köszi!
Brothers In Arms: Hell's Highway
Sniper Elite
Return to Castle Wolfenstein
Red Orchestra: Ostfront 41-45
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Wolfenstein
Előre is köszi!
Sziasztok gorky 17 szerű játékot keresek
Dungeon Siege 1 2 3
köszönöm 😀
Sziasztok!Tudnátok nekem ajánlani valami jó stratégiai játékot?Előre is köszi a választ!
C&C Red Alert 3
C&C Generals
C&C Tiberium Wars
Company of Heroes
Warhammer 40k Dawn of War
World in Conflict
Sziasztok!
Tudtok olyan stratégiai játékot amiben a gazdaság irányításán van a hangsúly és nem a háborún, vagy egyáltalán nincs háború?
sim city 4
Sziasztok!
A notebookomra szeretnék játékokat (gépeim között megtaláljátok)
KB a NFS Most wanted a max amit így elbír.
Stílust tekintve FPS, autós, akció legyen.
zombis, sportolós, RPG ne legyen 😀
köszi 😉
Én még ajánlom a Dead Space 1,2-őt.😃 Nekem nagyon bejött és a gépigényed is kicsi.😉
Tudtok olyan stratégiai játékot amiben a gazdaság irányításán van a hangsúly és nem a háborún, vagy egyáltalán nincs háború?
CS 1.6
Sziasztok!
köszi 😉
GTA sorozat
ToCa 3
CrossFire
Battlefield 2
rFactor
GTR 2
CoD 2
talán CoD 4
köszi 😉
Nekem is kene par RPG game ahol en utom az ellenfelet tehat nem rakattintok(Dragon Age II)hanem odamegyek es pufolom(Metin2),de ha az MMO gamektol megkimeltek akk azt megkossonnemz(Fable is olyan legalabbis az 1 meg a Lost Chapters az)
Mount&bladdragon age 1 is jo sztem
Mass effect 1-3
M&B mar nm olyan jo mi regen a DA1 meg jo de hamar megunom de az ME is jo de en kardozosra gondoltam
Nekem is kene par RPG game ahol en utom az ellenfelet tehat nem rakattintok(Dragon Age II)hanem odamegyek es pufolom(Metin2),de ha az MMO gamektol megkimeltek akk azt megkossonnemz(Fable is olyan legalabbis az 1 meg a Lost Chapters az)
Skyrim
Sajna nm megy
Cabal Online
Bár az MMORPG
TPS Játékokat keresek az elmúlt 5 évből😀
Rainbow 6
Gear of War
Grand Theft Auto 4
Resident Evil 4,5
Stranglehold
Lost Planet
Max Payne 2
Star Wars: Battlefront II The Force Unleashed
Dead Space 1,2
Mass Effect 1,2,3
Wet
Köszi ezek jók😉
TPS Játékokat keresek az elmúlt 5 évből😀
Rainbow 6
Gear of War
Grand Theft Auto 4
Resident Evil 4,5
Stranglehold
Lost Planet
Max Payne 2
Star Wars: Battlefront II The Force Unleashed
Dead Space 1,2
Mass Effect 1,2,3
Wet
Hali😀
Valami unaloműző játékot mondanátok nekem? 😀
a grafikája szép legyen és jó hosszú sztorija legyen 😀 :$
Az már mind1 h éppen háborús vagy bármi 😀
(bár a háborús game-ek a legjobban😜😃😉
előre is köszi😀
Band of Brothers Hell's highway eszméletlen jó játék de tényleg😃 meg a grafika sem rossz, ez emberek agyvelejét kilehet lőni végtagokat lerobbantani.... Sztoriról csak annyit, hogyha láttad a filmet (elit alakulat) akkor nagy hasonlóságot találsz benne.
Esetleg még a Bulletstormmal még el lehet szórakozni, itt azt hiszem 4 féle ellenség van akik ugyanúgy harcolnak egymással,mint te bármelyikükkel... Szóval mész és azt látod, hogy ott ölik egymást meg persze téged is.
Vagy még a Stranglehold és a Wet, ez a két játék a Max Paynére hasonlítanak.
Valami unaloműző játékot mondanátok nekem? 😀
a grafikája szép legyen és jó hosszú sztorija legyen 😀 :$
Az már mind1 h éppen háborús vagy bármi 😀
(bár a háborús game-ek a legjobban😜😃😉
előre is köszi😀
[quote][b]BRUgamer írta:[/b]
És mégis mégis miért nem lehet egyszerre egeret és bill.-t használni ?? amugy meg általába az Need For Speed-okat csak billenytüvel lehet játszani.[/quote]
Ami azt illeti nekem is laptopom van mégsem zavarják egymást a bill.-és az egér 😊
Mass effect 1-3
M&B mar nm olyan jo mi regen a DA1 meg jo de hamar megunom de az ME is jo de en kardozosra gondoltam
Skyrim
Sajna nm megy
Üdv, nekem laptopom van, és egyszerre nem lehet egeret, billentyűt használni, nem tudtok olyan játékot amit lehet csak billentyűvel? (Vagy lopakodós vagy sima lövöldözős kéne)
gta 1 és a gta 2 csak billentytűvel lehet
[quote][b]dzsola írta:[/b]
Üdv. Olyasmi játékot, mint a Band Of Brothers Hell's Highway tudtok ajánlani? Köszi 😀[/quote]
Syndicate
Ez nekem már túl elvont😃 De azért köszi 😀
Üdv. Olyasmi játékot, mint a Band Of Brothers Hell's Highway tudtok ajánlani? Köszi 😀
Syndicate
sziasztok.
tudnátok olyan FPS játékokat ajánlani,amiket lehet joystickal játszani?
szinte minden FPS játékban lehet Joystick-al játszani(amibe beleépítették). Úgy hogy itt a lista elég hosszú.
Skyrim
sziasztok.
tudnátok olyan FPS játékokat ajánlani,amiket lehet joystickal játszani?[/quote
left4dead 2
tudnátok olyan FPS játékokat ajánlani,amiket lehet joystickal játszani?
Mass effect 1-3
Üdv!Valaki tudna mondani valami jó horror co-op játékot? Nem ilyenekre gondolok hogy left 4 dead meg killing floor hanem tényleg fosatós játékra gondolok, ami hossza a félelmetes hangulatot😀
BioShock
BioShock 2
System Shock 2 (régi, de b*romi jó)
Penumbra
Manhunt
Manhunt 2
Igen 4-szer végigvittem, de nekem olyan kéne amit co-op-ba lehet:/
Kár, pedig nekem nagyon tetszik!😀 De a Dead Space 2 a legjobb! Viszont látom hogy azt már párszor végigtoltad😀
Üdv!Valaki tudna mondani valami jó horror co-op játékot? Nem ilyenekre gondolok hogy left 4 dead meg killing floor hanem tényleg fosatós játékra gondolok, ami hossza a félelmetes hangulatot😀
Amnesia-tól garantáltan befosol!😆
a street fighter 4-et érdemes megvenni?
Sztem sem eredemes megvenni de letolteni mindekeppen megeri az arcade editionbe tobb kari van