Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Érdemi előrelépés Gtx 760 lenne. De én elsősorban 7870 tuningal próbálkoznék, van benne tartalék, lazán kihozhatsz +20% teljesítménynövekedést. (1250*1500Mhz röhögve) 😉
Spoiler!
Megérné lecserélni a mostani karimat egy AMD R9 270X-re? Lenne valami teljesítmény növekedés vagy inkább hagyjam a francba és tartsam meg a mostani karim.😀
Meg,hogy egy újabb infoval lettem gazdagabb😀.
5670 van mint irtam gépeimnél is nem a leg jobb De célt kiszolgálja
bánnom az 5770 hogy eladtam
De nem csak a vidi karin mulik
haveromnak HD5450 volt AMD phenon 965T melett és elég joll meg birkózot
Jó cpu gyenge vga amit a cpu ki is hajtott maximálisan
Hát HD5670 se gyenge de nem is erős !
Akitől vettem volna most írta hogy újból bele tette a gépbe és megfagy a játék és becsíkoz, szóval felejtős...
De akkor már újat, GT630 nézegetem, (1gb,gddr3)
GT430-tól (1gb,gddr3,128bit) a GT630 mennyivel jobb? régen volt egy gt430-am és lehet hogy a mostani erősebb annál! de a crysis3 ment rajta😃
LEhet vicesnek tünik de én már találkoztam ezel a lapal és tapasztaltam hogy igen is AMD radeont nem szereti a deszka
TrolHunter 1 próbát meg ér 😀
A felbontással van valami,mert jó,de mégse?!
Egy két játéknál jelentkezik az.hogy a felbontást felrakom 1920x1080 mert ez ajánlott a monitornak és a curzor ott van de még is 2-3 cm arrébb érzékeli.Ilyenkor mi a teendő?Na meg eleinte a LoLba jól ment és minap beléptem s ugyan ez a probléma?! geforce gt630 2gb ddr3 és LG 22en33 meg Win 7 64 Ultimate
Vajon a driver a baj vagy a windows?
Olvastam kicsit és nem sok info de lehet a windows a baj és szerintetek?
Meg összezavart az,hogy mindenhol azt irja,hogy a felbontásom 1920x1080 de az NVIDIA GeForce Experience proginal azt irja,hogy 1536x864 és most akkor mi van?
Azzal a problémával fordulnék felétek, hogy észre vettem játék terén egy kis hibát (Dota 2) Van amikor totál jól lejátszok kb 10 meccset egymás után, de van olyan, hogy a 1. meccs után hirtelen fekete képernyő és sehol semmi ! Hang van, de nem a játéknak, hanem pl : ts 3-on hallom az emereket 😀 Ez miért van ?! Alt+Tab se jó...Alt+f4 sem jó...:/ Resizni kell a gépet mindig 😞
Spoiler!
A hd5770 napi használatba volt 😀
ha van integrált próbáld meg a bios elemet ki venni vagy integráltal be álitani a biosba PCI-e re
Valószinü a vga ki van kapcsolva
Vagy nagyon ritka eset találkoztam olyan lapal is ami intel és csak nvidiát fogadot Derisd ki a tipusát
tuti valahol a vga csati vagy a vga kompatibilitás szerepel 😃 Sokat nem vesztesz Ha amd akk atit ha intel akk nvidia ......
Kösz a tanácsot épp most fogom visszavinni. Egyébként nem neten lett véve úgyhogy ez kizárható, de a garancia az garancia. Az új videókártya meg azért kellet, mert aki ilyen gépet vesz nagy eséllyel nem fog félkonfiggal bajlódni, hanem inkább vesz egy teljeset. Az a mindketten ezt vették cucc meg... Még a leghülyébje se hinné el.
Tehát a fejlemények: Videókártya garanciával kicserélve egy ugyanolyan újra. A baj az lenne, hogy tlejesen ugyanazt produkálja, mint a másik. Megnéztem, hogy másik rammal hogy megy, de minden ment rendesen, úgyhogy mostmár biztos, hogy a videókártya a ludas. Még egy ötletem van azt megnézem. Ha valaki tudna segíteni azt nagyra értékelném.
Anélkül is el lehetett volna adni,beleteszed a régit a vevő kipróbálja,majd kiveszed...
Nem tudom egy pc boltban van e olyan hogy 8 munkanapon belül....
[LINK]
Fater vette szülinapodra,de anyu is ezt vett, így nicsen rá szükséged szeretnéd visszakapni a pénzedet.....ha azt mondják vásárold le,megmondod innen nem kell nekem semmi.....
vagy választol mást helyette.Esetleg hogy sikerrel járj vidd a faterodat is magaddal.
szerk: Akkor 1333 mhz a gpu memória órajele.
Adott egy teljesen jól működő gép (a gépeim közt a The gép) és ez kerülne eladósorba, videókártya nélkül. A gond ott kezdődik, hogy az alaplapban nincs videókártya és ezért újat kellett venni hozzá, hogy el lehessen adni. Eddig nincs is baj. De beszerelem a videókártyát (aminek a kérdések megelőzése végett egy darab adatát se tudom, még azt se, hogy radeon vagy nvidia csak annyit, hogy asus(apám ment el érte és nem nagyon figyelt oda)) és 1 hosszú 3 rövid hangot ad, amit meg is fejtettem: ennél az alplapnál ez ram/pci-e-s videókártya probléma. A rammmal biztos, hogy nincs gond, mert visszacseréltem a kártyákat és most is erről a gépről írok, tehát már csak a videókártya lehet a hunyó. Azt viszont szervizből vettük használtan, de állítólag működik (mint mondtam nem voltam ott a vételekor ezért nem tudom biztos). A kérdés, mint már gondolom sokan sejtitek: mit lehet ezzel kezdeni?
Mielőbbi válaszotokat nagyon köszönném.
Szerk.: A videókártya 3 hónap garival van, úgyhogy vissza lehet vinni de gondoltam azért megkérdezem, mert ha beviszem a boltba és azt mondják, hogy ennek semmi baja akkor... akkor az elég ciki lenne,
-------Hehh az állat-------