Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Fel akartam tölteni a Ted-et youtube-ra az egész filmet, de mikor feltöltötte kiírta, hogy nem lehet engedélyezni, és mikor rámentem az általam feltett videóra azt írta, hogy a videó a NBC Universal anyagát tartalmazza, aki letiltotta a szerzői jogi okok miatt. Pedig van fent youtube-on elég sok teljes film amiket nem tiltottak le, és azokat is szerzői jog védi. Ők akkor hogy tették föl, és számíthatok valamilyen büntetésre ez miatt?
0
0
0
0
Vallah avatar
Hali!
Segítségre lenne szükségem. Már vagy egy hete játszok a MassEffecttel, eddig sima hiba nem volt, de ma a képernyő sárga lett, akadozott a játék, leállt a gép, bejött egy kék képernyő(amin a videokártya illesztőprogram neve volt, de azt még a ME előtt telepítettem). Viszont a játékban az életerő, a célkereszt még a menü is látszódik. A Borderlands 2-nél viszont semmi szokatlan nem történik. Mi lehet a baj?
0
0
0
0
fagyivisszanyal avatar
Lenne egy problémám hogy a barátomnál a Minecraft Hd patcher használata után fekete képernyő lesz, de nekem minden müködik rendesen. Teljesen ugyanaz a minecraftunk ugy szint win7 sőt az ő rendszere erősebb szoval nem tudjuk mi a probléma.
0
0
0
0
sszemtelen avatar
bobekrisz írta:
Mit kell akor csinálni, ha a windows konfigurál de lefagyot, nem reagál az egér mozgására és márt 2-órája konfigurál?

Először is, ne ess pánikba, nem kell egyszerre két topikba beírnod! 😃

Másrészt, vagy hagyd még, vagy indítsd újra. Semmi baja nem lesz a gépednek 😀
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Mit kell akor csinálni, ha a windows konfigurál de lefagyot, nem reagál az egér mozgására és márt 2-órája konfigurál?
0
0
0
0
kalaoi avatar
Ez lenne a hiba csatlakozva van de nem jön az internet
[LINK]
0
0
0
0
kalaoi avatar
Sziasztok!
Abban kellene segítség hogy újra raktam a gépet (xp) van rajta és hogy nem tudom behozni az internetet mit kéne tennem egy cisco márkájú routerem van amikor bekötöték az internetet azok nem csináltak a gépel semmit de én most nem megyek semmire bármit nézek az interneten.
Nagyon kéne a segítség!
Előre is köszi!😀
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Próbáltad rendszergazdalént futtatni a telepítőt?
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
kobortomi2 írta:
I Am Alive azt irja hogy korábbi verziot talált ami hülyeség mert még 1szer nem volt feltelepítve. Ötlet?

A telepítésnél írja ki?
Ha igen nézd meg a Programok és szolgáltatásoknál.
0
0
0
0
Roolikeh16 avatar
köszz😃 jah😜 töltöm is a gameket(MOHA Warfighter,Assassins Creed Revulations stb,stb)😃
0
0
0
0
sisko avatar
Roolikeh16 írta:
nincs sárga háromszög😃

hio hip hurrá.Használd egészséggel. 😆.Innentől újra működőképes géped van.
0
0
0
0
Roolikeh16 avatar
nincs sárga háromszög😃
0
0
0
0
sisko avatar
Roolikeh16 írta:
a lan-t meg az audiot felraktam,de vga drivert is felraktam amit leötölttem netről, az ugy jo?

Nézd mek az eszközkezelőt,ha ott nincs ismeretlen eszköz vagy sárga háromszög vagy felkiálltójel,akkor elvileg rendben van.
0
0
0
0
Roolikeh16 avatar
a lan-t meg az audiot felraktam,de vga drivert is felraktam amit leötölttem netről, az ugy jo?
0
0
0
0
sisko avatar
Roolikeh16 írta:
de olyan nincs hogy "alaplap driver" ugye?😃

Ez inkább gyüjtőfogalom.Az alaplapi driverek többek közt : chipset,hangkártya,usb vezérlő,ide-vagy sata vezérlő,lan,stb.Ezeket mind fel kell tenni.
Neked elvileg ezeket szükséges feltenned : VIA high definition audio driver ver:v7700d,INF driver ver:9.1.1.1020,Atheros Lan driver ver:1.0.0.32,VGA driver ver:15.15.6.1892,esetleg még ez : AppCharger ver:1.0.4. Ezek az ASRock honlapjáról vannak.A többi csak inkább kényelmi vagy tuning célokat szolgálnak.
0
0
0
0
Roolikeh16 avatar
de olyan nincs hogy "alaplap driver" ugye?😃
0
0
0
0
sisko avatar
Roolikeh16 írta:
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy hogy újratelepítettem a gépem és amit a gépemhez adtak CD-n lévő cuccokat mindent feltegyek pl asrock-os cucc meg ilyesmi.?

Igazából elég csak a drivereket felrakni,a többi szinte csak felesleges dolog szerintem.
0
0
0
0
Roolikeh16 avatar
ha ne mrakom fle az nem baj ugye? nem befolyásol semmit?
0
0
0
0
Roolikeh16 avatar
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy hogy újratelepítettem a gépem és amit a gépemhez adtak CD-n lévő cuccokat mindent feltegyek pl asrock-os cucc meg ilyesmi.?
0
0
0
0
Bicike avatar
Próbáld a Fifa mappájában, nekem a 09-nél mûködött.

Lenne egy problêmám, a kedvenc játékom az Assassin's Creed 2, megvan eredetiben, játszottam vele 15 órát kb. s utána mindig kifagyott 😞 . A gépem megvan hozzá. Az AC 1 is eredeti, azzal 2 órát játszottam, s az is 15 percenként kifagy 😞 a Brotherhood-al mâr meg sem próbálkozom.
Szerintetek mi lehet a baj?
Nagyon szépen köszönöm 😀
0
0
0
0
no avatar
Tudna vki segíteni hogy hogyan lehet kitörölni egy karriert a fifa 12ben?
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
rendben köszöntem mind2 választ 😀 már elvileg feltelepítette.
0
0
0
0
19ati93 avatar
TheBalint1996 írta:
Sziasztok nekem a far cry 2vel lenne gondom. fel akarom telepíteni, de az uninstall indul el és azt írja, hogy már fenn van a gépen pedig nincs 😞

TwekNow Regcleanarral és CCleanerrel a registryt gyaluld le, de ésszel 😃
0
0
0
0
mtrelax avatar
próbáld meg a ccleaner-t lehet a registriben maradt valami!

Nekem pedig a gépem produkál olyan jelenséget, h játék, vagy videolejátszás közben lefagy a Windows intéző (explorer.exe), majd újra indul mintha mise történt volna (lehet elszaladt templomba 😆 ) de elég kellemetlen mikor játék közben átvált a hibajelentés küldése ablakra. ráadásul kb. percenként?! most úgy használom, h feladatkezelőben bezártam. De ez valahogy nem a legjobb megoldás! 😀 valakinek valami ötlete? Köszi! 😀
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
Sziasztok nekem a far cry 2vel lenne gondom. fel akarom telepíteni, de az uninstall indul el és azt írja, hogy már fenn van a gépen pedig nincs 😞
0
0
0
0
Splint avatar
Sziasztok!! S.O.S. be kellene egy kis segítség
Vettem egy ilyen lapost: [url]http://www.***/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580GH_Intel_Pentium_Dual_Core_B970_8GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Sotetbarna_LENOVO-G580-59-346876_7097.htm#attekintes[/url]
A gondom az, hogy a fel akartam rakni a Win7- et, de miután a telepítés befejeződött és következne a Win7 első indítása hmmm... hát nem, mert újra és újra indul a a gép.
Valami ötlet?? A telepítő lemezzel nincs gond, az asztali gépemre is az van telepítve.

Gyors segítség kellene akár PM-be is

Köszi
0
0
0
0
cseszka avatar
Nemhinném h ez lenne a gond,nekem 6megás van,720kb/s tölt le torrentnél,de soha nem szakad meg.Ez vagy beállitás,vagy modem vagy szolgáltató hiba.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom-e, ha nem akkor bocsi.
Szóval adott egy winfast tv 2000 xp rm típusú tv tuner. Az a nagy helyzet, hogy nem csinál a gyártó hozzá 64 bites drivert. Guglizgattam egy kicsit, és kiderült, hogy bár van portolva 64 bites driver, de az én típusomat pont nem támogatja.
Az én tunerem adatai:
conexant 878A fusion chip
philips fm1216ame pal/secam mutli

Találtam egy progit, a neve DScaler, amivel már azt sikerült elérnem, hogy kép legyen. De sajnos valamiért hang nincs.
Tudnátok valami megoldást javasolni?
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Bershka avatar
Akkor csak tegyem vissza a régi fájlokat?
0
0
0
0
Bershka avatar
Pedig csak pár autót cseréltem le.
0
0
0
0
Ducky avatar
Bershka írta:
Helló. GTA IV-el lenne problémám. Beletettem pár mod-ot és azóta folyton kidob egy hibaüzenettel : Gta IV fatal error : Unrecoverable fault - Please restart the game. Van erre valamilyen megoldás?

reinstall.
0
0
0
0
Bershka avatar
Helló. GTA IV-el lenne problémám. Beletettem pár mod-ot és azóta folyton kidob egy hibaüzenettel : Gta IV fatal error : Unrecoverable fault - Please restart the game. Van erre valamilyen megoldás?
0
0
0
0
Gorasz avatar
Sanchez, anyit sikerült elérnem, hogy registrybe átírtam egy kicsit és a vonalszintű bemeneten kivül mindent tudtam állítani (nem értem az miért nem megy). Igaz ezzel az a gond, hogy csak manuálisan lehet állítani registy-ből.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Gorasz írta:
Hali. Az lenne a gondom, hogy vettem egy asus alaplapot és a hátlapi jack dugaszokat nem lehet állítani olyan kimenetieszközre amire szeretném ( régi Gigabyte alaplapomon lehetett ), így nem tudom rákötni az 5.1 (3 dugasz) mellé a két aktív hangfalamat (1 dugasz-ez lenne a kék vagyis a vonalszintű bemenet, csak nem lehet változtatni) és a fülesemet (2 dugasz). Amit lehet változtatni az a két előlapi csatlakozó és két hátlapi csatlakozó (mikrofon bemenet és egy hangszoró kimenet, a zöld).A kérdésem az lenne hogy nem lehetne valami más drivert felrakni aminél nincsenek ilyen korlátozások? Az alaplapom: Asus P8Z77-M PRO.
https://imgur.com/YrJvu.jpg

Ha rájössz erre az egészre akkor nekem is mond meg, mert engem is idegesít ez a driver...Sose úgy működik ahogy én szeretném.
0
0
0
0
sh1t avatar
Shadowking írta:
Jó helyen érdeklődök afelől, hogy miért van az hogy nem indulhat a java 64-bites verziója? 64-bites os-em van, és sehogyse akar működni, pedig mindig letölti és telepíti de nem működik (azt hogy nem működik onnan tudom hogy a minecraft-ban nem tudom far-ra venni a látótávolságot, de lehet hogy attól még jó csak valamit be kell állítani de nem tudom hogy mi lenne az)

tedd fel a 32 bitest is, sok minden nem fut 64 bitessel
0
0
0
0
Gorasz avatar
Hali. Az lenne a gondom, hogy vettem egy asus alaplapot és a hátlapi jack dugaszokat nem lehet állítani olyan kimenetieszközre amire szeretném ( régi Gigabyte alaplapomon lehetett ), így nem tudom rákötni az 5.1 (3 dugasz) mellé a két aktív hangfalamat (1 dugasz-ez lenne a kék vagyis a vonalszintű bemenet, csak nem lehet változtatni) és a fülesemet (2 dugasz). Amit lehet változtatni az a két előlapi csatlakozó és két hátlapi csatlakozó (mikrofon bemenet és egy hangszoró kimenet, a zöld).A kérdésem az lenne hogy nem lehetne valami más drivert felrakni aminél nincsenek ilyen korlátozások? Az alaplapom: Asus P8Z77-M PRO.
https://imgur.com/YrJvu.jpg
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Attól tartok reinstall nélkül nem mész semmire. Esetleg egy system repair, de ahhoz is kellene a setup lemez...
0
0
0
0
ors11 avatar
Help. Nem indul el semmi .exe fajl...es a laptopom egy kicsit lelassult ,semmi programot nem inditt el es amikor ki akarom kapcsolni akkor jonnek elo az end now-os szarsagok vagy 6. Valami virust kaptam el...es mivel nincs virusirtom becumiztam. A windowst nem akarom ujra rakni,mert van egy csomo program ami kell,es nincs idom ujra letolteni meg ijesmi mert nagyon lassu a netem. Mit csinaljak?HELP
0
0
0
0
Shadowking avatar
Jó helyen érdeklődök afelől, hogy miért van az hogy nem indulhat a java 64-bites verziója? 64-bites os-em van, és sehogyse akar működni, pedig mindig letölti és telepíti de nem működik (azt hogy nem működik onnan tudom hogy a minecraft-ban nem tudom far-ra venni a látótávolságot, de lehet hogy attól még jó csak valamit be kell állítani de nem tudom hogy mi lenne az)
0
0
0
0
sh1t avatar
javát nem tudom updatelni se törölni
mindig azt írja hogy nem találja a jre1.7.0_05-c.msi -t de nincs sehol a gépemen és neten se találom sehol csak jre1.7.0_05 van ami meg nem jó
valaki nem tudja hogy mit kell csinálni ilyenkor?
edit: megoldva
0
0
0
0
apetit1989 avatar
DoN_BeNCe22 írta:
Sziasztok!

Olyan problémám lenne , hogy Win7-et telepítek. ok. eljut valameddig aztán újra indul, ez természetes is eddig. de nem folytatódik a telepítő hanem az írja ki hogy BOOTMGR hiányzik.
Nos én utánna jártam természetesen máshol is,de konkrétan erre nem találtam semmit. Biosban elsődleges a DVD boot. 2 féle Win7-el is próbáltam, hátha.

Aki tud kérem segítsen, üdv Bence😀

Másodlagosra azt a hdd-t vagy ssd-t kell beállítani, amelyikre telepítetted a setup-ban a win-t.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
traktor 2-ben van fader start?
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Sziasztok!

Olyan problémám lenne , hogy Win7-et telepítek. ok. eljut valameddig aztán újra indul, ez természetes is eddig. de nem folytatódik a telepítő hanem az írja ki hogy BOOTMGR hiányzik.
Nos én utánna jártam természetesen máshol is,de konkrétan erre nem találtam semmit. Biosban elsődleges a DVD boot. 2 féle Win7-el is próbáltam, hátha.

Aki tud kérem segítsen, üdv Bence😀
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Hogy váltsak ip-t? A sütik még talán mennek,de a msáik már nem nagyon...
0
0
0
0
Sanchez avatar
Töröld ki a sütiket a böngésződből és ha teheted válts IP-t.
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Sziasztok!

Olyan problémám lenne,hogy egy ideje a google nem tölt be.Van net,megy minden,de ha rákeresnék valamire a guglival,akkor csak tölt,tölt, és semmi.
Túl későn válaszolt,ezt írja ki,meg h próbáljam újra később,próbálom,de akkor is ugyanaz.
Nem szokott ilyet csinálni,persze a másik gépen megy.

Vírusirtottam,de még mindig kakukk.

Előre is köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
Player123 avatar
Sziasztok.Letöltötem a Prototype 2-öt mind tökéletesen megy,de van egy küldi "Maze of Blood" aszem.Na az lenne a gond ,hogy bemek elinditom a küldit megnézem a videót de mikor be kéne tölteni nem csinál semmit csak tölt,de csak ennél a küldinél.Van ötletetek?
0
0
0
0
spleenszuru avatar
hali

games for windows live-s kérdésem lenne.
mostanában játszok pár olyan játékkal, ami igényli az offline profilt. namost ha én formázni szoktam, ki szoktam írni a játékaim mentéseit.
olyan kérdésem lenne, hogy a gfwl offline profilja, amit létrehoztam, és használja minden játék, aminek kell, megmarad, vagy van a kliensnek is valami mentéskönyvtára ?
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
Sziasztok írta:
sziasztok
a gothic 2-vel az a problámám hogy ugye meg kell csinálni azokat az átíásokat: vmi.lsc-vmi.lcs, ou.dat-ou.bin
az elsővel nem volt bajom, azt simán átírtam,viszont az ou.dat file-nál nem volt odaírva a fájlnévben hogy .dat hanem csak alatta halványan a fájltípusnál hogy kmplayer.dat amit nem tudok átírni.
pls help

Gothic 2 fan vagyok, de ilyenrol meg nem hallottam...
Leirnad, hogy pontosan mi a hiba es hogy mit is akarsz csinalni? Hatha tudok segitani.
0
0
0
0
bendeguz avatar
hello ezzel a rohadt sony vegassal szopok már mióta ha valakinek van sony vegas pro 11 64bit-es verziója és működik is akkor pls agyon egy linket iszonyat hálás lennék
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció