Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Segítségre lenne szükségem. Már vagy egy hete játszok a MassEffecttel, eddig sima hiba nem volt, de ma a képernyő sárga lett, akadozott a játék, leállt a gép, bejött egy kék képernyő(amin a videokártya illesztőprogram neve volt, de azt még a ME előtt telepítettem). Viszont a játékban az életerő, a célkereszt még a menü is látszódik. A Borderlands 2-nél viszont semmi szokatlan nem történik. Mi lehet a baj?
Mit kell akor csinálni, ha a windows konfigurál de lefagyot, nem reagál az egér mozgására és márt 2-órája konfigurál?
Először is, ne ess pánikba, nem kell egyszerre két topikba beírnod! 😃
Másrészt, vagy hagyd még, vagy indítsd újra. Semmi baja nem lesz a gépednek 😀
[LINK]
Abban kellene segítség hogy újra raktam a gépet (xp) van rajta és hogy nem tudom behozni az internetet mit kéne tennem egy cisco márkájú routerem van amikor bekötöték az internetet azok nem csináltak a gépel semmit de én most nem megyek semmire bármit nézek az interneten.
Nagyon kéne a segítség!
Előre is köszi!😀
I Am Alive azt irja hogy korábbi verziot talált ami hülyeség mert még 1szer nem volt feltelepítve. Ötlet?
A telepítésnél írja ki?
Ha igen nézd meg a Programok és szolgáltatásoknál.
nincs sárga háromszög😃
hio hip hurrá.Használd egészséggel. 😆.Innentől újra működőképes géped van.
a lan-t meg az audiot felraktam,de vga drivert is felraktam amit leötölttem netről, az ugy jo?
Nézd mek az eszközkezelőt,ha ott nincs ismeretlen eszköz vagy sárga háromszög vagy felkiálltójel,akkor elvileg rendben van.
de olyan nincs hogy "alaplap driver" ugye?😃
Ez inkább gyüjtőfogalom.Az alaplapi driverek többek közt : chipset,hangkártya,usb vezérlő,ide-vagy sata vezérlő,lan,stb.Ezeket mind fel kell tenni.
Neked elvileg ezeket szükséges feltenned : VIA high definition audio driver ver:v7700d,INF driver ver:9.1.1.1020,Atheros Lan driver ver:1.0.0.32,VGA driver ver:15.15.6.1892,esetleg még ez : AppCharger ver:1.0.4. Ezek az ASRock honlapjáról vannak.A többi csak inkább kényelmi vagy tuning célokat szolgálnak.
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy hogy újratelepítettem a gépem és amit a gépemhez adtak CD-n lévő cuccokat mindent feltegyek pl asrock-os cucc meg ilyesmi.?
Igazából elég csak a drivereket felrakni,a többi szinte csak felesleges dolog szerintem.
Lenne egy problêmám, a kedvenc játékom az Assassin's Creed 2, megvan eredetiben, játszottam vele 15 órát kb. s utána mindig kifagyott 😞 . A gépem megvan hozzá. Az AC 1 is eredeti, azzal 2 órát játszottam, s az is 15 percenként kifagy 😞 a Brotherhood-al mâr meg sem próbálkozom.
Szerintetek mi lehet a baj?
Nagyon szépen köszönöm 😀
Sziasztok nekem a far cry 2vel lenne gondom. fel akarom telepíteni, de az uninstall indul el és azt írja, hogy már fenn van a gépen pedig nincs 😞
TwekNow Regcleanarral és CCleanerrel a registryt gyaluld le, de ésszel 😃
Nekem pedig a gépem produkál olyan jelenséget, h játék, vagy videolejátszás közben lefagy a Windows intéző (explorer.exe), majd újra indul mintha mise történt volna (lehet elszaladt templomba 😆 ) de elég kellemetlen mikor játék közben átvált a hibajelentés küldése ablakra. ráadásul kb. percenként?! most úgy használom, h feladatkezelőben bezártam. De ez valahogy nem a legjobb megoldás! 😀 valakinek valami ötlete? Köszi! 😀
Vettem egy ilyen lapost: [url]http://www.***/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580GH_Intel_Pentium_Dual_Core_B970_8GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Sotetbarna_LENOVO-G580-59-346876_7097.htm#attekintes[/url]
A gondom az, hogy a fel akartam rakni a Win7- et, de miután a telepítés befejeződött és következne a Win7 első indítása hmmm... hát nem, mert újra és újra indul a a gép.
Valami ötlet?? A telepítő lemezzel nincs gond, az asztali gépemre is az van telepítve.
Gyors segítség kellene akár PM-be is
Köszi
Nem tudom jó helyre írom-e, ha nem akkor bocsi.
Szóval adott egy winfast tv 2000 xp rm típusú tv tuner. Az a nagy helyzet, hogy nem csinál a gyártó hozzá 64 bites drivert. Guglizgattam egy kicsit, és kiderült, hogy bár van portolva 64 bites driver, de az én típusomat pont nem támogatja.
Az én tunerem adatai:
conexant 878A fusion chip
philips fm1216ame pal/secam mutli
Találtam egy progit, a neve DScaler, amivel már azt sikerült elérnem, hogy kép legyen. De sajnos valamiért hang nincs.
Tudnátok valami megoldást javasolni?
Előre is köszönöm!
Helló. GTA IV-el lenne problémám. Beletettem pár mod-ot és azóta folyton kidob egy hibaüzenettel : Gta IV fatal error : Unrecoverable fault - Please restart the game. Van erre valamilyen megoldás?
reinstall.
Hali. Az lenne a gondom, hogy vettem egy asus alaplapot és a hátlapi jack dugaszokat nem lehet állítani olyan kimenetieszközre amire szeretném ( régi Gigabyte alaplapomon lehetett ), így nem tudom rákötni az 5.1 (3 dugasz) mellé a két aktív hangfalamat (1 dugasz-ez lenne a kék vagyis a vonalszintű bemenet, csak nem lehet változtatni) és a fülesemet (2 dugasz). Amit lehet változtatni az a két előlapi csatlakozó és két hátlapi csatlakozó (mikrofon bemenet és egy hangszoró kimenet, a zöld).A kérdésem az lenne hogy nem lehetne valami más drivert felrakni aminél nincsenek ilyen korlátozások? Az alaplapom: Asus P8Z77-M PRO.
Ha rájössz erre az egészre akkor nekem is mond meg, mert engem is idegesít ez a driver...Sose úgy működik ahogy én szeretném.
Jó helyen érdeklődök afelől, hogy miért van az hogy nem indulhat a java 64-bites verziója? 64-bites os-em van, és sehogyse akar működni, pedig mindig letölti és telepíti de nem működik (azt hogy nem működik onnan tudom hogy a minecraft-ban nem tudom far-ra venni a látótávolságot, de lehet hogy attól még jó csak valamit be kell állítani de nem tudom hogy mi lenne az)
tedd fel a 32 bitest is, sok minden nem fut 64 bitessel
mindig azt írja hogy nem találja a jre1.7.0_05-c.msi -t de nincs sehol a gépemen és neten se találom sehol csak jre1.7.0_05 van ami meg nem jó
valaki nem tudja hogy mit kell csinálni ilyenkor?
edit: megoldva
Sziasztok!
Olyan problémám lenne , hogy Win7-et telepítek. ok. eljut valameddig aztán újra indul, ez természetes is eddig. de nem folytatódik a telepítő hanem az írja ki hogy BOOTMGR hiányzik.
Nos én utánna jártam természetesen máshol is,de konkrétan erre nem találtam semmit. Biosban elsődleges a DVD boot. 2 féle Win7-el is próbáltam, hátha.
Aki tud kérem segítsen, üdv Bence😀
Másodlagosra azt a hdd-t vagy ssd-t kell beállítani, amelyikre telepítetted a setup-ban a win-t.
traktor 2-ben van fader start?
Olyan problémám lenne , hogy Win7-et telepítek. ok. eljut valameddig aztán újra indul, ez természetes is eddig. de nem folytatódik a telepítő hanem az írja ki hogy BOOTMGR hiányzik.
Nos én utánna jártam természetesen máshol is,de konkrétan erre nem találtam semmit. Biosban elsődleges a DVD boot. 2 féle Win7-el is próbáltam, hátha.
Aki tud kérem segítsen, üdv Bence😀
Olyan problémám lenne,hogy egy ideje a google nem tölt be.Van net,megy minden,de ha rákeresnék valamire a guglival,akkor csak tölt,tölt, és semmi.
Túl későn válaszolt,ezt írja ki,meg h próbáljam újra később,próbálom,de akkor is ugyanaz.
Nem szokott ilyet csinálni,persze a másik gépen megy.
Vírusirtottam,de még mindig kakukk.
Előre is köszönöm a segítséget!
games for windows live-s kérdésem lenne.
mostanában játszok pár olyan játékkal, ami igényli az offline profilt. namost ha én formázni szoktam, ki szoktam írni a játékaim mentéseit.
olyan kérdésem lenne, hogy a gfwl offline profilja, amit létrehoztam, és használja minden játék, aminek kell, megmarad, vagy van a kliensnek is valami mentéskönyvtára ?
sziasztok
a gothic 2-vel az a problámám hogy ugye meg kell csinálni azokat az átíásokat: vmi.lsc-vmi.lcs, ou.dat-ou.bin
az elsővel nem volt bajom, azt simán átírtam,viszont az ou.dat file-nál nem volt odaírva a fájlnévben hogy .dat hanem csak alatta halványan a fájltípusnál hogy kmplayer.dat amit nem tudok átírni.
pls help
Gothic 2 fan vagyok, de ilyenrol meg nem hallottam...
Leirnad, hogy pontosan mi a hiba es hogy mit is akarsz csinalni? Hatha tudok segitani.