Playstation 2 (PS2)

2010. December 20., téma
Fórum » Konzol
A Playstation 2 (PS2)-ről minden...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ceni98 avatar
ennek mi az isten értelme van? erik...... a szopatásod (már bocsánat) rohadtul nem vicces...."meghalt erik jaj szegény...." én a helyedbe szégyelném magam...bocs h ezt ide írtam de most nagyon kifakadt belőlem
egyébként a killzone nekem bitang mód bejön 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
erik: senki nem kérdezte h van e....
az oylan h nefarious clank qwark és ratchet játékba esik bele (mint a gladiator) ahol össze kell dolgozniuk hogy kiszabaduljanak.ez 1 vetélkedő lett volna amibe jelentkezni kell és túl kell élni csak nefarious terve balul sült el
0
0
0
0
Erik94 avatar
igen és nekem van is ps3 😆
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Az összes részt foglalja egy dvd-re de az csak ps3-ra jelent meg
0
0
0
0
Erik94 avatar
ez is jó de ez gladiátor ebben több a battle és enm a story😕 nálam 1.2.3 a favorit meg a future tools of destruction...A All4 in one mien lehet?
0
0
0
0
Macilaci235 avatar
nem ismer valaki egy olyan játékot ami kardozós, ostromlós, vagy a középkorban játszódik?
0
0
0
0
ceni98 avatar
ez a Gladiator PAL régiós címen 😃 xen adok linket ha kell 😀 egyébként én már 5x kitoltam ezt is 😃 bitang game 😃
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Macilaci235 írta:
érdemes inkább csipeltettni a ps2-t minthogy játékokat venni rá?

1000% Megéri hiszen csak letöltöd kiírod és mehet a játék

ui: Csak szakembernél chippeld ki mert ha egy amatőr csinálja akkor a ps-ednek lőttek Itt egy vidi hogy csinálják

Ceni ez melyik része a sororzatnak?
0
0
0
0
Macilaci235 avatar
érdemes inkább csipeltettni a ps2-t minthogy játékokat venni rá?
0
0
0
0
ceni98 avatar
ott nincs fent vagyis fent van (a rayman 3 nem) a treasure planet vmi isz fájlba van....
0
0
0
0
ceni98 avatar
tudom megvan mint az 5 rsésze 😃 de mivel nicns kedvem felrakosgatni ezért inkább leszedem psre 😆 egyébként rayman 3mat Palba és/vagy treasure planet pal (ps2 mert ps1 megvan 😆 ) nem tuddok linket vmelyikről?
0
0
0
0
Erik94 avatar
sands of time pop az nagy játék imádom a pop sorozatot am pcre is van az a játék😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
vagy több 😀
egyébként a pop sand of timeot most szedem utána batman rise of sin tzu (haver miatt mert 2 en fogjuk tolni)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
50 HZ az csak pal lehet, mivel az NTSC-U az 60 HZ.
0
0
0
0
ceni98 avatar
philps vagy fingom nicns 😆 50h-zes 😃
0
0
0
0
Sonymeans avatar
ceni98 írta:
ha pal lenne akkor nem lenne probléma csak 10 centis csík a tv alján rohadt idegesítős :S

Nekem tök mindegy hogy pal vagy ntsc mind a kettőt tökéletesen müködik
milyen tévére van rákötve?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
GTA4 PS3-ra, Xbox360-ra és PC-re jelent meg.
0
0
0
0
Macilaci235 avatar
jaaaaaaaaa 😲 ezt nem tudtam
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Macilaci235 írta:
a gta 4-et érdemes ps2-re megvenni?

és mért van az hogy bf2-ről néztem videót és a pc-s teljesen más volt mint a ps2-es?

Nem érdemes, mert az nem jelent meg PS2-re.
0
0
0
0
Macilaci235 avatar
a gta 4-et érdemes ps2-re megvenni?

és mért van az hogy bf2-ről néztem videót és a pc-s teljesen más volt mint a ps2-es?
0
0
0
0
ceni98 avatar
ha pal lenne akkor nem lenne probléma csak 10 centis csík a tv alján rohadt idegesítős :S
0
0
0
0
ceni98 avatar
hmm ebből az ICOval nem totlam csak 😆
a pop kéne viszont psre
tudsz pübe linket adni?
0
0
0
0
Sonymeans avatar
1.Ghostbusters
2.Total Overdose gta klón
3.Transformers
4.ICO
5.Kingdom Hearts 1, 2
6.Prince of Persia
7.Sonic Heroes
0
0
0
0
ceni98 avatar
tps nem autós ha platform az nagyon jó csak legyen 3d-s fps ne nagyon legyen emrt béna vok benne (killzone lesz a kezdő lökés) verekedős se
mondjuk vmi lovagos game is jöhet 😀
0
0
0
0
Sonymeans avatar
ööö Simpsons Road Rage olyan mint a crazy taxi utasokat kell elszállítani persze a simpson szereplökkel de mondjál műfajt és tudok mondani
0
0
0
0
ceni98 avatar
hmm nekem nem jön be ez a game 😆 tudsz vmi gamet egyébként emi nem ilyen game (ufósstb...persze ha ratchet szerű gamet mondasz az nem baj akkor lehet ufó😆😉 és nem véres?
0
0
0
0
Sonymeans avatar
nos igen csak autóba nem lehet beszállni de van benne 4 vagy 5 város london .san francisco a többit még nem tom mert most játszom ki. nagyon jó és amit vezethetsz benne az egy faja ürhajó van egy csomó fegyó emberek bőrébe tudsz bújni szóval nagyon jó játék érdemes ki próbálni most kitolom a 2-őt majd utána az 1-et (jah és van jetpacked is és a fegyókat is lehet fejleszteni mint a ratchet and clank-be)
0
0
0
0
ceni98 avatar
basszus 😆 egyébként a destroy all humans az sandbox?
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Nembaj kivárom😆😆😆

Ceni! amúgy találtam a ratchet and clack 3-nak egy normális verziót
0
0
0
0
Erik94 avatar
okés ezzel egyetértek 😆 én már voltam birosagon de 1 évbe telt mire vége lett 😲
0
0
0
0
Sonymeans avatar
De mielőtt kirugnak elmondom nekik hogy ceni fel akar jelenteni ha nem töltöm le a ratchet-et 😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Menjetek de ki is dobnak onnan 😆
0
0
0
0
Sonymeans avatar
nem kell majd letöltöm most inkább ezzel játszok:
0
0
0
0
ceni98 avatar
igen menjünk 😆 egyébként ha kell adok linket az 1-2ről meg a gladiatorról a 3ról elvileg nincs normális verzsön 😃 nekem az eredeti megéri emgvenni D:
0
0
0
0
Erik94 avatar
Okés nem én akartam egyébként hanem egy másik tag...De ennyi ha akarsz regelsz ha nem nem 😉
0
0
0
0
Sonymeans avatar
na úgye!!!!!!!!!!!!!! mondtam nagy bejárható terep van

ui:Ceni menjünk Biróságra??
0
0
0
0
ceni98 avatar
https://webtrax.hu/myfacewhen/faces/lineart-memes/you-dont-say.jpg egyébként ah azt veszed félig meddig az
és erik a püvel ne zaklass (regelj) mert nem küldöm tovább köszi 😉
0
0
0
0
Erik94 avatar
Igy van 😆 am a 3as se gta féle 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
erik..........nem a lost micsodáról beszéltünk hanem a 3ról...igen van benne sandbox rséz (rohadt nagy terep) és a ratcheteket azonnali hatállyal szedd le különben....különben......FELJELENTELEK 😆
0
0
0
0
Sonymeans avatar
nem annyira ismerem azt a műfajt én inkább nagyon startégia rajongó vagyokk de sokszor cod-ozok még ps-en is
0
0
0
0
Erik94 avatar
gta szerűség?A jak 3D platformer 😂 Már hogy lenne gta féle 😆
Még csak a stilusa se olyan jó story ja van,de sok benne a repülős játék😕 Ratchet and clank a kedvenc játékom a világon miatta megvettem még a ps3ost is 😆 kedvencem mindet végivittem vagy 20szor 😆
0
0
0
0
Sonymeans avatar
láttam róla vidiket ilyen gta szerüség én most a ratchet and clack-en gondolkodom hogy letöltsem-e (Up your Arsenall)
0
0
0
0
Erik94 avatar
Az jó játék meg a lost frontier is
0
0
0
0
ceni98 avatar
sony: a jak 3mat meg az összes jak-et szedd le 😃
0
0
0
0
Sonymeans avatar
hát annyira nincs vér benne
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát igen 😃 egyébként tudom mert megvan a game 😃 minny megnézem 😃 egyébként nem tudjátok honnan lehet megszerezni a Rayman 3mat olcsón vagy a rayman 10th anyversary packot egybe? mert nekem külön akarták adni 1200/game....a packnak pont az a lényege h egybe van 😆 egyébként a killzone mennyire véres? van benne furvább jelenet? pl valakit kiloccsantanak úgy h annak maradandó nyoma is marad?
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Mégegyszer köszii😃

Nem hallotam róla de nekem megvan a battlefront 1 , 2 és azok nagyon bejöttek a 2-be van ürcsata is

ui: Mi tartjuk életbe a ps2-es topikot 😃

Ittvan a Kilzone-ról egy botok elleni meccs:
0
0
0
0
ceni98 avatar
sonymeans: mindjárt megy pü 😉
és landolt a pü remélem tetszik 😃
egyébként mostanában nagyon rákaptam a sw gamekre 😃 a bounty hunter nevű sw gameről mit tudtok?😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció