Magadról
Akik beszeretnének mutatkozni, vagy már bemutatkoztak azok itt írhatnak magukról, akár képet is rakhatnak be magukról, kezdem!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
THX, R0x0r ! 😀
Ja, Rajz-Vizualis Kommunikacio volt a szakparom, de miert vagsz ilyen savanyu kepet hozza ??? 😀
Rajzból minden rajztanár megfelé akart buktatni, mert nagyon csúnyán rajzoltam. Utáltam mindet!
Bár Te nem voltál a tanárom.. 😜
Tessék itt egy másik kép rólam (ami nincs többé 😆😉
UI.: hedzsooo jó munkát 😀
Engem nehezebb felhuzni azert, szvsz ! 😆
Majd meg dobok be 1 kepet az 1ik rajzomrol is, mindjart...kesz is, ott vannak, picit visszabb, a tobbivel ! 😀
Nekem is van egy haverom, aki földrajz tanár! Mindig szivattuk vele! Ha valami olyat csináltam ami neki nem tetszett, akkor csak ennyit kérdeztem! Most mi lesz, beírsz az ellenőrzőmbe? Fellehetett vele húzni!
hedzsooo: Szimpatikus ember vagy!😀
Kocsis Norbert a nevem, 15 éves vagyok, Budapesti, szakközépbe járok, informatikusnak készülődök. 177 cm vagyok, 70 kg. Ennyi elég. Itt egy kép, ha röhögsz, akkor...NE röhögj! 😆
szar lett az előző leírásom.
név: András
haj: hosszú barna
szem: kék
lakhely: Nagykanizsa
kor: 12
magasság: 165 cm
súly: 45 kg
szín: fekete, piros, kék
zene: blekmetál
neme: de igen
kép sokára
Te is ugy írtad le, mint én x D
soz, nem láttam h te is így írtad. átírjam?
NE ne nem kell! csak mondtam 😆
Hajam fekete, szemem sotet kek, magassagom kb. 181 cm, sulyom kb. 75 Kg, kulonos ismertetojelem h, pl. sokat hunyorgok napkozben, miutan atgepeztem a fel ejszakat. 😆
Kedvenc hobbim a PC-ezes, bringazas, kirandulas, rajzolas-festes, aztan olvasgatas, zene hallgatas, iszogatas, fekvehanyas, stb... 😀
Ja, vegzettsegem Rajz-tanar, vmint szakkozepben diszito-festo szakon vegeztem.
Vok iwiw-en, bar ritkan hasznalom, tobbnyire csak mikor nekem ir vki rajta. 😀 Vok MyVIP-en, bar 1 eve mar, legalabb, h nem hasznaltam. 😆
aztan vok steam-en, MSN-en, Skype-on, stb..., aki akar, az megtalalhat, az azonosito-nevem alt.-ban hedzsooo.
Kepek:
A "zarandok" helyemen, ahova tobbszor is felnezek 1 evben, a Ben Nevis teteje ( UK legmagasabb pontja ).
Meg 1 Ben Nevis-es kep a TOP-on 😀
Melok, regebbiek, vazlatok, most ezeket taliztam gepre lementve hirtelen:
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Király... 😂
szar lett az előző leírásom.
név: András
haj: hosszú barna
szem: kék
lakhely: Nagykanizsa
kor: 12
magasság: 165 cm
súly: 45 kg
szín: fekete, piros, kék
zene: blekmetál
neme: de igen
kép sokára
Te is ugy írtad le, mint én x D
De nekem legalább szép piros.😆
jó kép 😃 és jó aprólékos a leírás is 😃 am meddig hagyod itt kint a képet???
Nem tudom, talán 1-2 órát! Annyi idő alatt aki érdekel, megtudja nézni!
Képet majd rakok fel
Attilának hívnak, házas vagyok, és Dunakeszin lakom! Kisvárdán születtem, és Szabolcsveresmarton éltem 21 éves koromig! Jelenleg 25 éves vagyok, 196 centi, és 112 kiló!
Már harmadik éve dolgozom biztonsági őrként egy autókereskedésben! Előtte műszerészként dolgoztam egy fényforrásgyárban! Géplakatos szakmám van, de viszonylag keveset melóztam benne!
Természetemet tekintve nyugodt, türelmes, és megértő vagyok, de nem tűröm az ellentmondást! Nem szeretem ha hülyére vesznek, és roppant lobbanékony vagyok!
Nem csak nálad van ez így thug, én is hasonlóképp gondolkodom. Az iwiw-en ugyan fent vagyok, de csak azért hogy ha valaki szervez mondjuk egy osztálytalálkozót, ott el tud érni. A telefonszámom meg a lakcímem nem szerepel ott sem. Nincs 500 ismerősöm mint egyeseknek, és nem is vadászom újakra, csak azokat igazolom vissza akik tényleg ismernek legalább egy kicsit. Utálom az olyat aki azért bejelöl mondjuk mert a munkahelyen többször látott, de még egy szót nem beszéltünk....
Remélem elkapom majd azt a képet amit feldobsz, mert azért érdekelne hogy egy hozzám mérhetően nagy "marha" hogy néz ki! 😆
Ezt természetesen vedd dicséretnek! 😂
Had vegyelek akkor fel, ha úgyse raksz fel képet😃!
Az iwiw-en van képem, de leírtam hogy kiket vagyok hajlandó vissza jelölni. 😀
Ahogy thug mondta, ez ilyen "megrögzött hülyeség". 😆
monjuk sehol máshol😀
Nem csak nálad van ez így thug, én is hasonlóképp gondolkodom. Az iwiw-en ugyan fent vagyok, de csak azért hogy ha valaki szervez mondjuk egy osztálytalálkozót, ott el tud érni. A telefonszámom meg a lakcímem nem szerepel ott sem. Nincs 500 ismerősöm mint egyeseknek, és nem is vadászom újakra, csak azokat igazolom vissza akik tényleg ismernek legalább egy kicsit. Utálom az olyat aki azért bejelöl mondjuk mert a munkahelyen többször látott, de még egy szót nem beszéltünk....
Remélem elkapom majd azt a képet amit feldobsz, mert azért érdekelne hogy egy hozzám mérhetően nagy "marha" hogy néz ki! 😆
Had vegyelek akkor fel, ha úgyse raksz fel képet😃!
toopa se rakott😜
Jó visszafogjuk magunkat (vagyis én igen a többiek nevében nm baszélhetek) am thug te tudsz magadról képet adni???
Vagy ha már van akk bocs!
Nem még nincs! Szeretem megőrizni az anonimitásomat! Iwiw-en, és Myvip-en sem vagyok fent!
Egyébként is csak lagzis fotó van a gépen!😀
Megnéznék egy olyan képet😃!
Jó visszafogjuk magunkat (vagyis én igen a többiek nevében nm baszélhetek) am thug te tudsz magadról képet adni???
Nem még nincs! Szeretem megőrizni az anonimitásomat! Iwiw-en, és Myvip-en sem vagyok fent!
Jól teszed,hogy nincs iwiw-ed és myviped😃 Már megbántam énis,mert csak időpazarlás az egész!