Milyen kiegészítőket vegyek?

Szerző: Ferrari, 2009. October 01., téma
Fórum » Periféria
Itt lehet tanácsot kérni, hogy milyen kiegészítőt vegyél.
Pl: hangfal, mikrofon, webcamera...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Adam996 avatar
beowulf írta:
a Simsonomba vegyek uj aksit vagy a gépemre költsem?? 😆

Ez kérdés? alap hogy Simsonba aksit 😆
0
0
0
0
JackFeryll avatar
DarthRoni írta:
sziasztok, erről a fejhallgatóról mi a véleményetek?
[url]http://***/webshop/product/_genius_hs_g500v/159557[/url]
a mostani kezd döglődni, és erre gondoltam helyette, nincsenek nagy elvárásaim, de remélem azért tűrhető a cucc : ))

nem működik a link így a nevét írom: GENIUS HS-G500V

Nekem egy Genius HS-05A-m volt és még csak azért nem kukáztam hátha odaadhatom valakinek akinek szüksége van rá.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
valaminek kell működtetni a lámpát meg a dudát 😆
0
0
0
0
beowulf avatar
a Simsonomba vegyek uj aksit vagy a gépemre költsem?? 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok, gamepadot szeretnék venni, hogyha nagyobb monitorom lesz, ne kelljeon olyan közel ülni hozzá a bill. miatt.

5 K-t szánnék rá, mit ajánlotok ennyiért?

köszi előre is 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
hát én a geniust nem ajánlom, ami volt eddig genius cuccom az mind a kukába landolt, billentyűzetből nem rosszak, de abban mi romolhat el?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
sziasztok, erről a fejhallgatóról mi a véleményetek?
[url]http://***/webshop/product/_genius_hs_g500v/159557[/url]
a mostani kezd döglődni, és erre gondoltam helyette, nincsenek nagy elvárásaim, de remélem azért tűrhető a cucc : ))

nem működik a link így a nevét írom: GENIUS HS-G500V
0
0
0
0
Osynho avatar
Van olyan laptop, aminek a kimenete digitálissá alakítható driverből. Egyébként nem igazán lehet 5.1et kinyerni belőle. Külső hangkártya lehet a megoldás.
Jack elosztóval értelemszerűen csak a sztereo jelet osztanád tovább, ami ugye nem "surround". Mondjuk alapból sem való az 5.1 zenére. Még a jóval komolyabb Pro Logic II vagy DTS Neo sem igazán. Persze ízlések és pofonok, de én 2.1-ben hallgatok zenét. 😀

tasiadam: 2 csatornán hogy hozod ki a 6 csatornás hangot? 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
kukoj írta:
Laptophoz kellene haveromnak 5.1 hangrendszer... Ugyebár a laptopokon egy darab 3,5 ös kimenet van és van -e egyáltalán létezik -e "egy kábeles" 5.1 hangrendszer? Esetleg agyaltunk olyasmit ha nincs ilyen akkor működne vajon jack elosztóval? mármint meglenne a surround hatás?

szerintem átálítja a hangkártyán 5.1-re, jack-et szétosztod és mehet a házimoziba vagy amibe akarod. Tesóm úgy csinálta meg és jó volt. (a hangkártyába kell egy RCA-jack átalakító amibe belemegy 2 darab RCA. A másik 2 RCA dugajt pedig a hangfalakba dugod)
0
0
0
0
kukoj avatar
Laptophoz kellene haveromnak 5.1 hangrendszer... Ugyebár a laptopokon egy darab 3,5 ös kimenet van és van -e egyáltalán létezik -e "egy kábeles" 5.1 hangrendszer? Esetleg agyaltunk olyasmit ha nincs ilyen akkor működne vajon jack elosztóval? mármint meglenne a surround hatás?
0
0
0
0
Master Killer avatar
Értem, kösz a segítséget de inkább veszek egy Ozone Spark-ot 5k-ért! 😉
0
0
0
0
foxbet avatar
Master Killer írta:
5-10k körül milyen fejhallgatókat ajánlotok?

Plantronics GameCom 377 gaming headset
ez direkt játokosaknak ajánják 10000Ft.
0
0
0
0
Master Killer avatar
5-10k körül milyen fejhallgatókat ajánlotok?
0
0
0
0
nrL3ITO avatar
Kmisi99 írta:
nem létezik mp5 lejátszó azt csak a hülye magyarok találták ki ez mp4(az érintő kijelző nem teszi mp5 év) Vagyis hivatalosan nem létezik ettől függetlenül kaphatnak mp5 nevet!

Lehetséges hogy így van, én nem nagyon értek ezekhez. MP5 van a dobozra is írva meg maga a lejátszó is MP5-ként lép be.(vagy is mikor bekapcsolom azt írja hogy "Alcor Skin MP5"😉
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A listából kimaradt a Creative. Pedig az élmezőnyben van
0
0
0
0
axelfoly avatar
nrL3ITO írta:
niteforce írta:
Sziasztok, most vennek uj fulest, megtetszett egy, a markaja skullcandy. van valakinek tapasztalata errol a markarol? jo gyarto?
kosz elore is a valaszokat! 😀

Egyik haveromnak ilyen márkájú fülese volt, és ő elégedett volt vele.
Viszont utána néztem és a Skullcandy főleg a dizájnra megy, stílusos füleseket gyártanak. Mikrofonja is tiszta, és a 2 oldali hangfal is tisztán és sok ideig bírja.
Ha ezt nézted ki márkailag akkor nyugodtan veheted is, csalódni nem fogsz benne.

De viszont ha igazi gamer fülest akarsz akkor tudom ajánlani a :
-Razer
-Genius
-Logitech
-Trust
-A4Tech
-Sennheiser
-Roccat

(Amiket kijelöltem azok a jobb minőségűek, és ezért valamivel drágábbak is a másik gyártóéktól.

Szerintem a Steelseries is jó gamer füleseket gyárt
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem létezik mp5 lejátszó azt csak a hülye magyarok találták ki ez mp4(az érintő kijelző nem teszi mp5 év) Vagyis hivatalosan nem létezik ettől függetlenül kaphatnak mp5 nevet!
0
0
0
0
niteforce avatar
MP5 - hoz adnak fulest? :-) :-) fegyverhez minek ? :-):-)
0
0
0
0
nrL3ITO avatar
Énnekem az MP5-höz ilyen no-name fülesem van, de agyba dugós mélynyomós. De az is nagyon jól szól, még ha teljes hangerőn is van.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nincsmit! Nagyon jó cucc és az eladó is megbízható
0
0
0
0
niteforce avatar
hat tetszik, alszom ra egyet, holnap eldontom melyik lesz 😃
kosz hogy megismertetted velem 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát elsősorban utálom a house-t😆. Min alapszik? basszus? Mert akkor még vissza is kell venned lehet mert akkora basszusa van komolyan hogy felrobbantja az agyad. Én némely zenénél én lejjebb is vettem a basszust mert kegyetlen ereje van ebben az apróságba. Ja és alumínium háza van igencsak minőségi
0
0
0
0
niteforce avatar
House zenet hallgattal rajta? Elsosorban az lenne rajta hallgatva 😀
de amugy megneztem, nagyon kiraly kis fulesnek tunik

amugy nem kell csicsas, az megtetszett, hangminosegre megyek 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
niteforce írta:
kosz, nem gamelesre kell hanem zenehallgatasra telohoz, de akkor ha jo akkor az lesz 😀
kosz a valaszt 😀

Fülhallgatóból tudom ajánlani a playaz ar100 audiophile-t (német prémium márka) kb egy sennheiser cx300ii minőségét hozza fele annyiért kb 3500ft ért adja themebuilder a hardverapron. Vadi újakat árul én is tőle vettem és olyan basszust képvisel mintha szubládát kötnél a füledre közbe látom ilyen csicsások jönnek be akkor ez nem lesz az eseted 😆

nrL3ITO
Hidd el van tőle jobb hasonló árba pl xears szintén német prémium márka ahogy a sennheser is😉
0
0
0
0
niteforce avatar
[LINK]

ez lenne az, csak amit rendeltem abban van mikrofon is 😜
0
0
0
0
nrL3ITO avatar
jó lesz, de a legjobb hangminőségben a zenehallgatás terén a Sennheiser ajánlanám nagyon. Nem túlzok ha azt mondom hogy a Sennheiser-nek van a legjobb hangminősége. 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
kosz, nem gamelesre kell hanem zenehallgatasra telohoz, de akkor ha jo akkor az lesz 😀
kosz a valaszt 😀
0
0
0
0
nrL3ITO avatar
niteforce írta:
Sziasztok, most vennek uj fulest, megtetszett egy, a markaja skullcandy. van valakinek tapasztalata errol a markarol? jo gyarto?

Egyik haveromnak ilyen márkájú fülese volt, és ő elégedett volt vele.
Viszont utána néztem és a Skullcandy főleg a dizájnra megy, stílusos füleseket gyártanak. Mikrofonja is tiszta, és a 2 oldali hangfal is tisztán és sok ideig bírja.
Ha ezt nézted ki márkailag akkor nyugodtan veheted is, csalódni nem fogsz benne.

De viszont ha igazi gamer fülest akarsz akkor tudom ajánlani a :
-Razer
-Genius
-Logitech
-Trust
-A4Tech
-Sennheiser
-Roccat

(Amiket kijelöltem azok a jobb minőségűek, és ezért valamivel drágábbak is a másik gyártóéktól.
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
Osynho avatar
Sajnos a kék ledes ventik nem valami halkak. Talán a Scythe gyárt elfogadható minőségűt, de az nem olcsó...
Körbejártam a kérdést anno, de végül hátra énis AC F12-őt tettem + kék ledsort körbe a ház tetejébe. Van rajta kapcsoló, így bármikor ki tudom kapcsolni.
0
0
0
0
dani0903 avatar
Kmisi99 írta:
dani0903 írta:
Sziasztok.
Szeretnék venni egy Thermaltake Commander MS-I gépházat.. és ebben van egy darab ventilátor alapból.. én még szeretnék most venni bele kettőt.. 12 cm-eset.. azt szeretném kérdezni hogy tudtok e olyan ventilátort ami jó minőség és nem túl drága darabja?? és lehetőleg kék led-es legyen??
előre is köszi 😀

Nincs tapasztalatom a ledes ventiket nem ismerem nem szeretem a villogást de a sima arctic f12 nagyon jó és nagyon jó ára van

Köszi szépen.. elgondolkozom ezen 😃
0
0
0
0
JackFeryll avatar
KogeruKiller írta:
Genius HS-05A fejhallgatóról mit gondoltok? Nem drága,nem akarok csúcsminőséget elég ha hallok vele rendesen és van mikrofon 😀
+ nekem nagyon tetszik a kinézete.

Valakinek van tapasztalata? Gondolom tovább bírja mint egy teszkós 300 ftos ami most van nekem. 😃

Van. Szemét 😀 Ha Nyíregyházán jársz ingyen odaadom az enyémet ha kell. Kidobni nem akarom, mert működik meg nincs hibája, de eladni nem lehet, mert ára sincs. (én hülye meg 5000 körül vettem anno a Media Markt-ban)
Hang-és anyagminőségben sem biztos, hogy jobb.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
dani0903 írta:
Sziasztok.
Szeretnék venni egy Thermaltake Commander MS-I gépházat.. és ebben van egy darab ventilátor alapból.. én még szeretnék most venni bele kettőt.. 12 cm-eset.. azt szeretném kérdezni hogy tudtok e olyan ventilátort ami jó minőség és nem túl drága darabja?? és lehetőleg kék led-es legyen??
előre is köszi 😀

Nincs tapasztalatom a ledes ventiket nem ismerem nem szeretem a villogást de a sima arctic f12 nagyon jó és nagyon jó ára van
0
0
0
0
dani0903 avatar
Sziasztok.
előre is köszi 😀
0
0
0
0
KogeruKiller avatar
Genius HS-05A fejhallgatóról mit gondoltok? Nem drága,nem akarok csúcsminőséget elég ha hallok vele rendesen és van mikrofon 😀
+ nekem nagyon tetszik a kinézete.

Valakinek van tapasztalata? Gondolom tovább bírja mint egy teszkós 300 ftos ami most van nekem. 😃
0
0
0
0
axelfoly avatar
sootylunatic írta:
Füllhalgatót=fejhalgatót akarok játékokhoz venni de nem tom miet 😀 ajánlatok ?😀

Mennyit szánnál rá?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
sootylunatic írta:

Creative Fatality Gaming

Csak is ezt 😃 Tökéletes hangzás... nem drága... árához képest.
ÉS nem recseg komolyabb zenéknél sem..
0
0
0
0
sootylunatic avatar
0
0
0
0
pukkancs avatar
hali! valami középkategóriás gamepad-et tudtok ajánlani? 😃 főleg fifához kéne ^^ max 5-6 ezer forintig 😃 (ha van ilyen)
0
0
0
0
Master Killer avatar
Köszönöm a segítséget! 😉
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Osynho írta:
Miért lenne kevés a proci? Sokkal jobban van optimalizálva, mint a 2.1, amivel gyárilag adták...

Bocsi, most jut eszembe, hogy én a Honeycomb-ra gondoltam 😲
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
van is vidim hogy mekkora sebességre képes a blade
[movie=youtube]3XP5oJCtjGg&feature[/movie]
0
0
0
0
Osynho avatar
Miért lenne kevés a proci? Sokkal jobban van optimalizálva, mint a 2.1, amivel gyárilag adták...
0
0
0
0
JackFeryll avatar
A Gingerbread-hez lehet, hogy sovány a proci, de nem próbáltam még.
Amúgy az a durva, hogy egy barátommal ugyanott vettünk telefont (ugyanabban a Telenoros üzletben) én GEN2-est kaptam, ő 3 héttel később GEN1-est. 😲
0
0
0
0
Devis avatar
én már cm7nél járok....😆 2.3.4 mindjuk samsung galaxy mini...😃
0
0
0
0
Osynho avatar
Hát, most, hogy kijött a hivatalos Telenoros 2.2-es frissítés, én is nekiállok okosítani. 😃 Sőt, mivel gen2-est csinál belőle, mehetnek rá a Gingerbread romok is. 😜
0
0
0
0
JackFeryll avatar
+1 Blade. Olcsó és minden lényeges dolgot tud és remekül lehet moddolni. Nagy kijelző és persze android.
Ennél jobb ár-érték arányú telefon nincs a piacon, max a párezresek.

Én nem bántam meg 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
+1 a blade
Főleg ha vevő vagy arra hogy kicsit belenyúlj a szoftverbe.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció