DarthRoni írta:
sziasztok, erről a fejhallgatóról mi a véleményetek?
[url]http://***/webshop/product/_genius_hs_g500v/159557[/url]
a mostani kezd döglődni, és erre gondoltam helyette, nincsenek nagy elvárásaim, de remélem azért tűrhető a cucc : ))
nem működik a link így a nevét írom: GENIUS HS-G500V
Nekem egy Genius HS-05A-m volt és még csak azért nem kukáztam hátha odaadhatom valakinek akinek szüksége van rá.
a mostani kezd döglődni, és erre gondoltam helyette, nincsenek nagy elvárásaim, de remélem azért tűrhető a cucc : ))
Van olyan laptop, aminek a kimenete digitálissá alakítható driverből. Egyébként nem igazán lehet 5.1et kinyerni belőle. Külső hangkártya lehet a megoldás.
Jack elosztóval értelemszerűen csak a sztereo jelet osztanád tovább, ami ugye nem "surround". Mondjuk alapból sem való az 5.1 zenére. Még a jóval komolyabb Pro Logic II vagy DTS Neo sem igazán. Persze ízlések és pofonok, de én 2.1-ben hallgatok zenét. 😀
tasiadam: 2 csatornán hogy hozod ki a 6 csatornás hangot? 😀
kukoj írta:
Laptophoz kellene haveromnak 5.1 hangrendszer... Ugyebár a laptopokon egy darab 3,5 ös kimenet van és van -e egyáltalán létezik -e "egy kábeles" 5.1 hangrendszer? Esetleg agyaltunk olyasmit ha nincs ilyen akkor működne vajon jack elosztóval? mármint meglenne a surround hatás?
szerintem átálítja a hangkártyán 5.1-re, jack-et szétosztod és mehet a házimoziba vagy amibe akarod. Tesóm úgy csinálta meg és jó volt. (a hangkártyába kell egy RCA-jack átalakító amibe belemegy 2 darab RCA. A másik 2 RCA dugajt pedig a hangfalakba dugod)
Laptophoz kellene haveromnak 5.1 hangrendszer... Ugyebár a laptopokon egy darab 3,5 ös kimenet van és van -e egyáltalán létezik -e "egy kábeles" 5.1 hangrendszer? Esetleg agyaltunk olyasmit ha nincs ilyen akkor működne vajon jack elosztóval? mármint meglenne a surround hatás?
Kmisi99 írta:
nem létezik mp5 lejátszó azt csak a hülye magyarok találták ki ez mp4(az érintő kijelző nem teszi mp5 év) Vagyis hivatalosan nem létezik ettől függetlenül kaphatnak mp5 nevet!
Lehetséges hogy így van, én nem nagyon értek ezekhez. MP5 van a dobozra is írva meg maga a lejátszó is MP5-ként lép be.(vagy is mikor bekapcsolom azt írja hogy "Alcor Skin MP5"😉
niteforce írta:
Sziasztok, most vennek uj fulest, megtetszett egy, a markaja skullcandy. van valakinek tapasztalata errol a markarol? jo gyarto?
kosz elore is a valaszokat! 😀
Egyik haveromnak ilyen márkájú fülese volt, és ő elégedett volt vele.
Viszont utána néztem és a Skullcandy főleg a dizájnra megy, stílusos füleseket gyártanak. Mikrofonja is tiszta, és a 2 oldali hangfal is tisztán és sok ideig bírja.
Ha ezt nézted ki márkailag akkor nyugodtan veheted is, csalódni nem fogsz benne.
De viszont ha igazi gamer fülest akarsz akkor tudom ajánlani a :
-Razer
-Genius
-Logitech
-Trust
-A4Tech
-Sennheiser
-Roccat
(Amiket kijelöltem azok a jobb minőségűek, és ezért valamivel drágábbak is a másik gyártóéktól.
Szerintem a Steelseries is jó gamer füleseket gyárt
nem létezik mp5 lejátszó azt csak a hülye magyarok találták ki ez mp4(az érintő kijelző nem teszi mp5 év) Vagyis hivatalosan nem létezik ettől függetlenül kaphatnak mp5 nevet!
Hát elsősorban utálom a house-t😆. Min alapszik? basszus? Mert akkor még vissza is kell venned lehet mert akkora basszusa van komolyan hogy felrobbantja az agyad. Én némely zenénél én lejjebb is vettem a basszust mert kegyetlen ereje van ebben az apróságba. Ja és alumínium háza van igencsak minőségi
niteforce írta:
kosz, nem gamelesre kell hanem zenehallgatasra telohoz, de akkor ha jo akkor az lesz 😀
kosz a valaszt 😀
Fülhallgatóból tudom ajánlani a playaz ar100 audiophile-t (német prémium márka) kb egy sennheiser cx300ii minőségét hozza fele annyiért kb 3500ft ért adja themebuilder a hardverapron. Vadi újakat árul én is tőle vettem és olyan basszust képvisel mintha szubládát kötnél a füledre közbe látom ilyen csicsások jönnek be akkor ez nem lesz az eseted 😆
nrL3ITO
Hidd el van tőle jobb hasonló árba pl xears szintén német prémium márka ahogy a sennheser is😉
jó lesz, de a legjobb hangminőségben a zenehallgatás terén a Sennheiser ajánlanám nagyon. Nem túlzok ha azt mondom hogy a Sennheiser-nek van a legjobb hangminősége. 😀
niteforce írta:
Sziasztok, most vennek uj fulest, megtetszett egy, a markaja skullcandy. van valakinek tapasztalata errol a markarol? jo gyarto?
Viszont utána néztem és a Skullcandy főleg a dizájnra megy, stílusos füleseket gyártanak. Mikrofonja is tiszta, és a 2 oldali hangfal is tisztán és sok ideig bírja.
Ha ezt nézted ki márkailag akkor nyugodtan veheted is, csalódni nem fogsz benne.
-Razer
-Genius
-Logitech
-Trust
-A4Tech
-Sennheiser
-Roccat
(Amiket kijelöltem azok a jobb minőségűek, és ezért valamivel drágábbak is a másik gyártóéktól.
Sajnos a kék ledes ventik nem valami halkak. Talán a Scythe gyárt elfogadható minőségűt, de az nem olcsó...
Körbejártam a kérdést anno, de végül hátra énis AC F12-őt tettem + kék ledsort körbe a ház tetejébe. Van rajta kapcsoló, így bármikor ki tudom kapcsolni.
dani0903 írta:
Sziasztok.
Szeretnék venni egy Thermaltake Commander MS-I gépházat.. és ebben van egy darab ventilátor alapból.. én még szeretnék most venni bele kettőt.. 12 cm-eset.. azt szeretném kérdezni hogy tudtok e olyan ventilátort ami jó minőség és nem túl drága darabja?? és lehetőleg kék led-es legyen??
előre is köszi 😀
Nincs tapasztalatom a ledes ventiket nem ismerem nem szeretem a villogást de a sima arctic f12 nagyon jó és nagyon jó ára van
KogeruKiller írta:
Genius HS-05A fejhallgatóról mit gondoltok? Nem drága,nem akarok csúcsminőséget elég ha hallok vele rendesen és van mikrofon 😀
+ nekem nagyon tetszik a kinézete.
Valakinek van tapasztalata? Gondolom tovább bírja mint egy teszkós 300 ftos ami most van nekem. 😃
Van. Szemét 😀 Ha Nyíregyházán jársz ingyen odaadom az enyémet ha kell. Kidobni nem akarom, mert működik meg nincs hibája, de eladni nem lehet, mert ára sincs. (én hülye meg 5000 körül vettem anno a Media Markt-ban)
Hang-és anyagminőségben sem biztos, hogy jobb.
dani0903 írta:
Sziasztok.
Szeretnék venni egy Thermaltake Commander MS-I gépházat.. és ebben van egy darab ventilátor alapból.. én még szeretnék most venni bele kettőt.. 12 cm-eset.. azt szeretném kérdezni hogy tudtok e olyan ventilátort ami jó minőség és nem túl drága darabja?? és lehetőleg kék led-es legyen??
előre is köszi 😀
Nincs tapasztalatom a ledes ventiket nem ismerem nem szeretem a villogást de a sima arctic f12 nagyon jó és nagyon jó ára van
Sziasztok.
előre is köszi 😀
Genius HS-05A fejhallgatóról mit gondoltok? Nem drága,nem akarok csúcsminőséget elég ha hallok vele rendesen és van mikrofon 😀
Valakinek van tapasztalata? Gondolom tovább bírja mint egy teszkós 300 ftos ami most van nekem. 😃
A Gingerbread-hez lehet, hogy sovány a proci, de nem próbáltam még.
Amúgy az a durva, hogy egy barátommal ugyanott vettünk telefont (ugyanabban a Telenoros üzletben) én GEN2-est kaptam, ő 3 héttel később GEN1-est. 😲
Hát, most, hogy kijött a hivatalos Telenoros 2.2-es frissítés, én is nekiállok okosítani. 😃 Sőt, mivel gen2-est csinál belőle, mehetnek rá a Gingerbread romok is. 😜
+1 Blade. Olcsó és minden lényeges dolgot tud és remekül lehet moddolni. Nagy kijelző és persze android.
Ennél jobb ár-érték arányú telefon nincs a piacon, max a párezresek.
a Simsonomba vegyek uj aksit vagy a gépemre költsem?? 😆
Ez kérdés? alap hogy Simsonba aksit 😆
Nekem egy Genius HS-05A-m volt és még csak azért nem kukáztam hátha odaadhatom valakinek akinek szüksége van rá.
5 K-t szánnék rá, mit ajánlotok ennyiért?
köszi előre is 😀
Jack elosztóval értelemszerűen csak a sztereo jelet osztanád tovább, ami ugye nem "surround". Mondjuk alapból sem való az 5.1 zenére. Még a jóval komolyabb Pro Logic II vagy DTS Neo sem igazán. Persze ízlések és pofonok, de én 2.1-ben hallgatok zenét. 😀
tasiadam: 2 csatornán hogy hozod ki a 6 csatornás hangot? 😀
szerintem átálítja a hangkártyán 5.1-re, jack-et szétosztod és mehet a házimoziba vagy amibe akarod. Tesóm úgy csinálta meg és jó volt. (a hangkártyába kell egy RCA-jack átalakító amibe belemegy 2 darab RCA. A másik 2 RCA dugajt pedig a hangfalakba dugod)
5-10k körül milyen fejhallgatókat ajánlotok?
Plantronics GameCom 377 gaming headset
ez direkt játokosaknak ajánják 10000Ft.
Lehetséges hogy így van, én nem nagyon értek ezekhez. MP5 van a dobozra is írva meg maga a lejátszó is MP5-ként lép be.(vagy is mikor bekapcsolom azt írja hogy "Alcor Skin MP5"😉
-Razer
-Genius
-Logitech
-Trust
-A4Tech
-Sennheiser
-Roccat
Szerintem a Steelseries is jó gamer füleseket gyárt
kosz hogy megismertetted velem 😀
de amugy megneztem, nagyon kiraly kis fulesnek tunik
amugy nem kell csicsas, az megtetszett, hangminosegre megyek 😀
kosz, nem gamelesre kell hanem zenehallgatasra telohoz, de akkor ha jo akkor az lesz 😀
kosz a valaszt 😀
Fülhallgatóból tudom ajánlani a playaz ar100 audiophile-t (német prémium márka) kb egy sennheiser cx300ii minőségét hozza fele annyiért kb 3500ft ért adja themebuilder a hardverapron. Vadi újakat árul én is tőle vettem és olyan basszust képvisel mintha szubládát kötnél a füledre közbe látom ilyen csicsások jönnek be akkor ez nem lesz az eseted 😆
nrL3ITO
Hidd el van tőle jobb hasonló árba pl xears szintén német prémium márka ahogy a sennheser is😉
ez lenne az, csak amit rendeltem abban van mikrofon is 😜
kosz a valaszt 😀
-Razer
-Genius
-Logitech
-Trust
-A4Tech
-Sennheiser
-Roccat
Körbejártam a kérdést anno, de végül hátra énis AC F12-őt tettem + kék ledsort körbe a ház tetejébe. Van rajta kapcsoló, így bármikor ki tudom kapcsolni.
Sziasztok.
előre is köszi 😀
Köszi szépen.. elgondolkozom ezen 😃
Van. Szemét 😀 Ha Nyíregyházán jársz ingyen odaadom az enyémet ha kell. Kidobni nem akarom, mert működik meg nincs hibája, de eladni nem lehet, mert ára sincs. (én hülye meg 5000 körül vettem anno a Media Markt-ban)
Hang-és anyagminőségben sem biztos, hogy jobb.
Sziasztok.
előre is köszi 😀
előre is köszi 😀
Füllhalgatót=fejhalgatót akarok játékokhoz venni de nem tom miet 😀 ajánlatok ?😀
Mennyit szánnál rá?
Füllhalgatót=fejhalgatót akarok játékokhoz venni de nem tom miet 😀 ajánlatok ?😀
Creative Fatality Gaming
Csak is ezt 😃 Tökéletes hangzás... nem drága... árához képest.
ÉS nem recseg komolyabb zenéknél sem..
Miért lenne kevés a proci? Sokkal jobban van optimalizálva, mint a 2.1, amivel gyárilag adták...
Bocsi, most jut eszembe, hogy én a Honeycomb-ra gondoltam 😲
[movie=youtube]3XP5oJCtjGg&feature[/movie]
Amúgy az a durva, hogy egy barátommal ugyanott vettünk telefont (ugyanabban a Telenoros üzletben) én GEN2-est kaptam, ő 3 héttel később GEN1-est. 😲
Ennél jobb ár-érték arányú telefon nincs a piacon, max a párezresek.
Én nem bántam meg 😉
Főleg ha vevő vagy arra hogy kicsit belenyúlj a szoftverbe.