Gépem alkalmas-e játekra?
Sziasztok lenne egy kérdésem most kap egy Gépet és nem tudodom hogy alkalmas-e játékra
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok,ez a gép jó lenne-e játékra?
CPU: Phenom 965BE
RAM: 8Gb
VGA:GTX 650Ti
Képernyő: 1920x1080-as felbontás lenne...
Jó lenne, igen.
CPU: Phenom 965BE
RAM: 8Gb
VGA:GTX 650Ti
Képernyő: 1920x1080-as felbontás lenne...
CPU: Intel Celeron G530 2 Magos 2,4GZH
Ram: 4GB Corsair
VGA: 8800GT Gainward 1Gb-os 256 bit
"Winchester" : SSD OCZ
Moncsi. : Samsung 22" Full HD "1920x1080"
Gigabyte GV-R567D5-512i ez avga ... ez pedig a procija : Intel(R) Core(TM) i5 CPU 660@
S 800*600ban rosszabbul futott neki mint neked? Elég hihetetlenül hangzik😃
A RAM kicsit visszafoghatja a processzort de am jobban kéne teljesítenie egyébként is.
Van a gépeim között "milan-pc" nevű gépem...
és azon ellinditottam most a BF3-at és ment 800x600 lowon lag nélkül... 😀 aztán átmentem a szomszédba (a haveromnál) és megcsináltam ugy a gépét ahogyan az enyémé van (2gb ram csak az ővé DDR3-as volt) és nála nem mint úgy mint nálam 800x600.. ezhogy lehetséges??
És minden pont ugyanaz,mint nálad ??proci,vga,alaplap pontosan,tipusra,verzióra ugyanaz ?
és azon ellinditottam most a BF3-at és ment 800x600 lowon lag nélkül... 😀 aztán átmentem a szomszédba (a haveromnál) és megcsináltam ugy a gépét ahogyan az enyémé van (2gb ram csak az ővé DDR3-as volt) és nála nem mint úgy mint nálam 800x600.. ezhogy lehetséges??
Játékokban elhanyagolható a különbség DDR2 és DDR3 között. Valszeg gyengébb a procija vagy a VGA-ja. Habár 800*600-ban a VGA alig dolgozik. Processzorra kerül a hangsúly.
Más tér idő intervallumban helyezkedik el, mivel a szomszédod.
Vidd haza a gépét jó lex.
Amúgy nem tudom.😆
Sziasztok. Jövőhéten meg lesz a terv nevű gépem. Szerintetek a mostani játékokat bírni fogja rendesen full hd-ban? pl far cry 3 , ac3 , bf3 , swtor.
Valószínűleg csak némi kompromisszummal.FullHD mehet,de a grafikát nem fogod tudni maxra tenni,erősebb vga kellene hozzá.Spoiler!
Sziasztok! Az én gépemen elmenne max. beállításokon a Medal of Honor Warfighter? Ha igen kb. mennyi fps-t produkálna, vagy ha nem megy akkor mi a határ beállítás amin még nem laggolna a játék? Válaszotokat előre is köszönöm!
Videókártya: Asus Radeon HD7750
Processzor: AMD A8-3850 Quad Core 2.9GHz
RAM: 2x4Gb DDR3 Dual Kit
Ha ez számít valamit, akkor a gépigényre 100-99et írt, mert a processzorom nem tetszik neki. Ha nem 2.9-es lenne hanem 3.0GHz akkor 100at írna az ajánlottra is.
igen.
Videókártya: Asus Radeon HD7750
Processzor: AMD A8-3850 Quad Core 2.9GHz
RAM: 2x4Gb DDR3 Dual Kit
Ha ez számít valamit, akkor a gépigényre 100-99et írt, mert a processzorom nem tetszik neki. Ha nem 2.9-es lenne hanem 3.0GHz akkor 100at írna az ajánlottra is.
Sziasztok.
Szerintetek mit újítsak a gépemen?
Vagy már felesleges lenne bámit is venni bele?
Adatok:
Processzor: INTEL CORE QUAD Q9400@3,2GHZ+ 6MB cache+ Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Memória: DDR II 4X1GB 1066 KINGSTON HYP.KIT
Videókártya: BFG GTX280 OC2
Alaplap: ASUS P5QL-E S-775
Tápegység: CORSAIR CX600W
Semmitse.Procit nemigen találsz erösebbet, ebbe a foglalatba,pláne hogy meg is érje.Vga is ok,nem mai darab,de igen erös,csak sokat fogyaszt.Ezt esetleg cserélheted,és ha platform csere lesz,tovább tudod majd vinni.ramból nemárt a 8 Gb,de nekem is csak 4 van,és elég még egyenlöre,de a ddrII igen drága.Táp jó,lap jó.
Ha cserélniakarsz valami,akkor komplett cseréld az egészet pl S1155 vagy am3+ ujabbak,és késöbbiekbn is lehet öket fejleszteni.
Szerintetek mit újítsak a gépemen?
Vagy már felesleges lenne bámit is venni bele?
Adatok:
Processzor: INTEL CORE QUAD Q9400@3,2GHZ+ 6MB cache+ Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Memória: DDR II 4X1GB 1066 KINGSTON HYP.KIT
Videókártya: BFG GTX280 OC2
Alaplap: ASUS P5QL-E S-775
Tápegység: CORSAIR CX600W
Sziasztok a haveromnak kéne segítség. venni akar egy új videó karit evvel a gépigényel:
Proci:Intel Core i5-3570K 3.4GHz LGA1155 Processzor
Alaplap:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3
Ram:4gb
Videokártya:Nvidia GeForce 7600GS
olyan 15ezertől 30ezer közöti árban szeretne venni videó kártyát,drága volt neki az alkatrészek a gépbe léccí írjátok meg előre is köszi 😃D
HD 7770 jó lenne neki. 30k körül a lehető legjobb választás. S ez a gép már meg van véve? Csak a proci miatt kérdem mert ilyen erős processzor mellé 30k-s videokártyát tenni nincs sok értelme. Egy kártyás rendszerekhez elég az AMD is. Inkább VGA-ra kéne többet költeni mint procira. De ha már ez egy meglévő gép akkor újonnan a HD 7770 jöhet szóba mint írtam de ha nvidia fan akkor vegyen GTX 550 Ti-t. Használtan nézzen esetleg HD 5850-et GTX 460-at.
Proci:Intel Core i5-3570K 3.4GHz LGA1155 Processzor
Alaplap:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3
Ram:4gb
Videokártya:Nvidia GeForce 7600GS
olyan 15ezertől 30ezer közöti árban szeretne venni videó kártyát,drága volt neki az alkatrészek a gépbe léccí írjátok meg előre is köszi 😃D
Gépem:
AMD A8 5600K (4 mag, 3.6 Ghz)
ATI Radeon HD 5450 (512 Mb) (ez marad a régi)
4 Gb DDR3 ram
win 7 természetesen.
és egy 160-as vinyó... E mellé majd később tervezek egy másikat. De most erre sincs keret.
HD7770 1Gb
8Gb RAM
Mennyire lessz jó 1366x768-ba?
Ha ennél többet akarsz akkor minimum egy HD7750
Milyet kéne, hogy vegyek?
Egy ilyen konfigot keszulok osszeallitani eppen:
alaplap: GIGABYTE GA-G41MT-S2PT, LGA775, Intel GMA4500
vga: alaplapon integralt GMA4500
proci: LGA775 Intel Pentium 630 3GHz 2MB Cache 800FSB
memoria: 4GB DDR3 Kingmax 1333MHz
Kulon vidikarit nem vennek. Mert van alaplapon integralt...
Kerdesem hogy ezzel a konfiggal milyen jatekok mennenek?
GTA IV? SW Force Unleashed?
Koszi a valaszokat!!!!
alex1997: Nem menne el 35fps,fölött,ugyanis a The Run-nak fps korláta van,csak 30 fps van a játékba,szóval akármilyen géped lehet,mindig csak 30fps-ed lesz. Sajna ez ilyen. 😞
öööööö van ilyen?????? hogy fps korlát?? És ez mért jó?
Amúgy kösz
FrSTlo: az segíthet,hogy nagyobb fps-ed legyen hogy: jobb klikk a játékra,tulajdonságok,kompatibilitás, és ott van hogy Asztal-összeállítás letiltása,abba tedd be a pipát.
Egyébként jó géped van.
Itt pl a Tegnap megjelent Gotham City Impostorsra gondoltam.. még csak nem is full hdban játszottam és 20-25 fps... és zavaró már hogy lassú a game:S
http://www.hdsentinel.hu/storageinfo_details.php?lang=hu&model=SAMSUNG%20HD403LJ ez a vinyóm am
atlon x2 2.8 proci
hd 5570 ddr3 512 video memoriával
3 giga ddr2 ram
windows 7 32 bites profesional.
Na és az lenne a problémám hogy igen tudom hogy kint van de szeretném a ti véleményeteket hallani vagyis látni. Hogy ezen full HD ba low on a The Run elmenne-e 35 fps fölött? Köszönöm előre is a válaszotokat.
Egyébként jó géped van.
Segítségeteket szeretném kérni.Viszonylag jó gépem van... De felidegel hogy ha pl Frapsal szeretnék felvenni játék közben akkor nem lesz csak 20-25 29 néha 30 de nem több és zavar olyan módon hogy nem tudok játszani közben.Mit kellene tennem hogy ezt kiküszöböljem? Húzzam a VGA-m vagy Vegyek új Procit vagy VGA-t? Mert nem csak ebben hanem CS-ben is ez van. Nézzetek rá a gépemre pls és adjatok tanácsot..:S Előre is köszi.
CSő !
Erről az összeállításról mi a véleményetek ? 😜
Core 2 Duo E6600
9800 GT
2gb ram
Szerintem mehetne bele még 2gb ram, és jó lenne!😀
Erről az összeállításról mi a véleményetek ? 😜
Core 2 Duo E6600
9800 GT
2gb ram