A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Koppy96 avatar
valaki ismer olyan Gadgetet Win7-re ami a CPU ventilátor sebességét(is) monitorozza ?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
lenyegeben hasznalhatatlan lesz, a desktopig sem enged
0
0
0
0
Chuck avatar
hali! mi történik ha nem aktiválom a win7-et?? és lejár az aktiválási idő??
0
0
0
0
alratar avatar
Shadowking írta:
Lenne egy kérdésem. Azt meg lehetne valahogy oldani hogy egy parancsikon futtatásához jelszót kelljen beírni? (úgy, hpgy csak 1 felhasználó van a gépemen)

Nem.
0
0
0
0
Shadowking avatar
Lenne egy kérdésem. Azt meg lehetne valahogy oldani hogy egy parancsikon futtatásához jelszót kelljen beírni? (úgy, hpgy csak 1 felhasználó van a gépemen)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Én gmailes címről regisztráltam. Többi program am nem vált be?:S
0
0
0
0
1337Kenji avatar
Nem jött e-mail, majd megpróbálom 1 másikra.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát valamilyen megerősítő e-mailt vagy valamit nem kaptál? Nem hinném, hogy már nem működik a regisztráció.
0
0
0
0
1337Kenji avatar
Igen, csak hiába regiztem, nem enged be 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
1337Kenji írta:
XSplit-re h lehet regizni? 😃

Szoftvernél mikor be kéne jelentkezni akkor ott van egy elég egyértelmű mondat. "No XSplit account?" Ha erre kattintasz akkor bejött volna a következő oldal. [LINK]
0
0
0
0
1337Kenji avatar
XSplit-re h lehet regizni? 😃
0
0
0
0
alex13 avatar
1337Kenji írta:
Windows 7-re és XP-re nem tudtok olyan programot, amivel lehet videózni az asztalt.?
Fraps kilőve.! 😀
Válaszokat előre is köszöntem.

HyperCam, Camstudio bár a minőségük nem a legjobb, de a célnak megfelel 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mivel asztalt fogod venni vagy valamit csinálsz a gépen de nem játszol vagy hasonló még sok is a 25 fps😃 Bár nem tudom😃 Én most ezt tudtam ajánlani😃
0
0
0
0
1337Kenji avatar
min. 30 fps-es szerintem jó volna. 😀
meg a sztereó hang is jól jönne, de azért köszi. 😀
de ha nem lesz más, jó lesz ez is. 😂
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
XSplit😀 Ha nem veszel premiumot hozzá akkor maximum 25 fps-es videót csinálhatsz(ami szerintem nem rossz) a hang meg maximum mono 16 bites 16000 Hz-es
maximum 42200 bit rátával. De elég jó kis program😀
0
0
0
0
1337Kenji avatar
Windows 7-re és XP-re nem tudtok olyan programot, amivel lehet videózni az asztalt.?
Fraps kilőve.! 😀
Válaszokat előre is köszöntem.
0
0
0
0
kalahari10 avatar
Igazad van, erre énis gondolhattam volna. 😃 De ha jobb a fentebb említett program, akkor inkább azzal csinálom meg. Azért köszönöm a segítséget. 😀
0
0
0
0
Sanchez avatar
Megnyomod a startot és elkezded írni. Ki fogja dobni.
0
0
0
0
kalahari10 avatar
Sanchez: Nekem ott nincsen. 😀

niteforce, TaylorXIII: Köszönöm a tanácsotokat, utána nézek.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
niteforce írta:
kalahari10 írta:
Sziasztok! Olyan problémám lenne, ami ugyan hülyén hangzik, de nem rég váltottam át Win7-re és nem találom a Lemezkarbantartást és a Töredezettségmentesítést. Valaki elmondja hol találom ezeket? Előre is köszönöm! 😀

Arra jobb ha külön programot használsz, ezek hatékonyabbak, és többet tudnak sokkal.
Én a Piriform Defraggler-t ajánlom, nagyon jó progi, én is ezt használom

Osztom niteforce véleményét. Nekem is egy rendszrgazda ajánlotta egy cégnél😀
0
0
0
0
niteforce avatar
kalahari10 írta:
Sziasztok! Olyan problémám lenne, ami ugyan hülyén hangzik, de nem rég váltottam át Win7-re és nem találom a Lemezkarbantartást és a Töredezettségmentesítést. Valaki elmondja hol találom ezeket? Előre is köszönöm! 😀

Arra jobb ha külön programot használsz, ezek hatékonyabbak, és többet tudnak sokkal.
Én a Piriform Defraggler-t ajánlom, nagyon jó progi, én is ezt használom
0
0
0
0
Sanchez avatar
Start > Lemezkarbantartó
Start > Töredezettségmentesítés

😊
0
0
0
0
kalahari10 avatar
0
0
0
0
no avatar
syasztok az lenne a kérdésem hogy én most telepitettem elöször win 7 el a gépemet mivel hogy most ujitottam is de miota a win 7 van fent 1 játék nem sok anyi nem indullt el mert az irja hogy az exe hibát észlelt lehet ez az xp miatt??????
0
0
0
0
mlan0 avatar
oké kőszőnőm... 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
nekem eddig minden ment a HP-n! (eredeti) nem tom ez összefügghet-e vele...
0
0
0
0
alex13 avatar
De amúgy nálam volt olyan játék ami nem futott Home Premium-on, és Ultimate meg igen, sok külöbség a kettő között nincs, sokan az Ultimate-et találják a legjobbnak, az extra funkciók végett, de amúgy játékra talán még jobb is mint a Home Premium(saját vélemény).
0
0
0
0
FoLey avatar
otthoni használatra és játékra Home Premium extra szolgáltatásért és munkához Ultimate
0
0
0
0
19ati93 avatar
mlan0 írta:
Azt szeretném megtudni hogy melyik a legjobb windows 7... és hogy minek? mert nekem a home premium van de azt mondjál hogy az ultimate a legjobb.. de minek? miben más?

pár extra funkciója van ennyi 😃
0
0
0
0
mlan0 avatar
Azt szeretném megtudni hogy melyik a legjobb windows 7... és hogy minek? mert nekem a home premium van de azt mondjál hogy az ultimate a legjobb.. de minek? miben más?
0
0
0
0
FoLey avatar
tothricsi95 írta:
FoLey-v írta:
fene enné meg elég a 10GB is 😆 a másik problémám azlenne,h csak win 7-et tölti be és nem úgy,hogy 2 oprendszer közti választási lehetőség ezt valahogyan meglehet oldani?

Hát ha még csak fel sem ajánlja a választás lehetőséget akkor az XP-d már el is veszett. 😆DD De majd valami hozzáértő talán ír valami okosabbat😃

megoldva egy program segítségével mostmár a Sound Blaster hangkarival szenvedek 😆
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
FoLey-v írta:
fene enné meg elég a 10GB is xD a másik problémám azlenne,h csak win 7-et tölti be és nem úgy,hogy 2 oprendszer közti választási lehetőség ezt valahogyan meglehet oldani?

Hát ha még csak fel sem ajánlja a választás lehetőséget akkor az XP-d már el is veszett. xDDD De majd valami hozzáértő talán ír valami okosabbat:D
0
0
0
0
FoLey avatar
fene enné meg elég a 10GB is 😆 a másik problémám azlenne,h csak win 7-et tölti be és nem úgy,hogy 2 oprendszer közti választási lehetőség ezt valahogyan meglehet oldani?
0
0
0
0
sisko avatar
Ügyes,de én akkor sem tenném föl 10-15 GB-ra(egyébként 16 GB van megadva minimumnak a 32 bitesnek a Microsoft szerint 😉 )
UI:Windows 7 Home Basic-ban van minialkalmazás?
Úgy tudom,van,csak az aero felület van nagyon megkurtítva.(ill.ezen kívül még sokminden más)
0
0
0
0
FoLey avatar
sisko írta:
FoLey-v írta:
hali win 7-hez elég a 10GB? csak netezésre kéne meg a bunkó bátyámnak a időjárás alkalmazására

Én most tettem win7 64bitet egy 90GB-os SSD-re(amiből 83GB használható),és a tiszta telepítés meg egy-két alapprogram után még kb.60 GB szabad - tehát 23 GB-t eszik(igaz,ebből kb 8GB most a lapozófájl,a hibernálást meg kikapcsoltam)

nekem 32bit kell és énis felraktam már nemis 1x 5-6 gb-ot evett programokkal és közel 9gb-ot akkor programok nélkül max firefox meg foxit reader akkor 7-8 körül

UI:Windows 7 Home Basic-ban van minialkalmazás?
0
0
0
0
sisko avatar
FoLey-v írta:
hali win 7-hez elég a 10GB? csak netezésre kéne meg a bunkó bátyámnak a időjárás alkalmazására

Én most tettem win7 64bitet egy 90GB-os SSD-re(amiből 83GB használható),és a tiszta telepítés meg egy-két alapprogram után még kb.60 GB szabad - tehát 23 GB-t eszik(igaz,ebből kb 8GB most a lapozófájl,a hibernálást meg kikapcsoltam)
0
0
0
0
FoLey avatar
de max 120GB lemezem van 80+40=120 most XP van fenn neki nemtetszik a minialkalmazás miatt ebből lett komoly vita neki sem a win 8 sem az xp nemtetszik nekem meg a 7 nemtetszik,mert lassú és cod 4-hez lassú! XP-vel hasítok 10-15GB max amit rááldozok!
0
0
0
0
niteforce avatar
10 giga maximum a starterhez elég. de annak is nagyon szűkösen. Semmiképpen nem elég. minimum olyan 40 gigát rakj neki
0
0
0
0
Arnybiro avatar
FoLey-v írta:

testvéri szeretet megvan 😃 (am ismerős a helyzet😀 ). na de a téma, én 120 GB-t raktam neki félre, és ott csak az OP rendszer van meg pár fontosabb progi. nem hiszem, hogy 10 elég lesz mert ha a gépigényt nézed ultimatehez is kell minimum 20. úgyhogy azt tanácsolom inkább többet rakj félre neki.
0
0
0
0
FoLey avatar
0
0
0
0
roxas avatar
Sziasztok!
Lenne 1 kis gondom, remélem a megfelelő helyre írom 😀
Van 1 laptopom, Toshiba Satellite C660D-18T
És az lenne a problémám, hogy win7 alatt kicsit szaggat 1-2 (kisebb) játék, gondolom mert a win7 enyhén leterheli a procit vagy miegymást :S
Szóval rá tettem 1 XP-t de nem találok kimondottan ilyen modelhez driver-eket..
Tudnátok nekem mondani akár 1 oldalt vagy valamit, honnan tudnék hozzá jó drivert leszedni?? Mert mindenhol csak win7es Driverek vannak fennt :S
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

valaki tud segíteni,mért fagy le a gép,és a hang beakad pár másodpercig,utánna újra indul,mintha misem történt volna?!
0
0
0
0
cseszka avatar
Próbáld meg ujra rakni,és ne aktiváld loaderrel.Van 30nap proba idöd.Ha ez alatt nemjelentkezik a gond akkor loader hiba,szedj le másikat,vagy ha akkor is,akkor meg a win7 telepitö lehet hibás.
0
0
0
0
yaap avatar
Sziasztok!
Nemtudom, hogy jó helyre irom-e ezt a problémát, de nekem az a problémám, hogy mikor feltelepitem a Windows 7 Professional x86-ot (32 bites), akkor egy idő után mindig lefagy, vagy ujrakapcsolgat a gép, vagy ilyen kék ablak jön ki az egész képernyőn és azt irja cimnek, hogy "Windows has been damaged."
Windows 7 loaderrel szoktam aktiválni, és ha először egyik probléma jön (pl. lefagy) akkor már a többi probléma nem mutatkozik csak lefagy állandóan, és csak ha ujratelepitem akkor egy idő után jön a másik probléma vagy épp ugyanaz. Nemtudom miért van ez, és még azt szerentém kérdezni, hogy Windows Vista-nál jelentkeznének-e ezek a problémák?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
másodlagosra be van állítva a merevlemez, amire telepítesz?
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Sziasztok!

Olyan problémám lenne , hogy Win7-et telepítek. ok. eljut valameddig aztán újra indul, ez természetes is eddig. de nem folytatódik a telepítő hanem az írja ki hogy BOOTMGR hiányzik.
Nos én utánna jártam természetesen máshol is,de konkrétan erre nem találtam semmit. Biosban elsődleges a DVD boot. 2 féle Win7-el is próbáltam, hátha.

Aki tud kérem segítsen, üdv Bence😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
A win7-et hogy tudom aktiválni? 😀
0
0
0
0
rafferd avatar
Sanchez írta:
Hát nem tudom, ez elég noname-nek tűnik. :/

Amit ajánlottál, az már 2372hibát talált 😀
0
0
0
0
rafferd avatar
persze amint rányomok, hogy fix problems, kidobja hogy fizessek érte ^^ meg a jóqrva anyjukat
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció