Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CsehMedve avatar
Devis írta:
gyurmi írta:
Hát igen április végére ígérték a Jelly Beant is azt sehol semmi.Sárgulást szerencsére megúsztam.

Sárgulást? Mire gondolsz? 😲
Sztem nem rosszak a Sony telefonjai, kifejezetten tetszenek. Nem a legjobbak a piacon ez tény, de azért ott vannak az mezőny elején. Várom a Sony következő nagy dobását ami júliusban kerül bemutatásra és akkor válik el igazán milyen lesz a következő telefonom.

Sony s-ek gyári hiba miatt nagy melegbe besárgulnak, és úgy maradnak. gariztatni kell hogy kijavítsák.

Nah ez jó durva, ilyenről még nem is hallottam pedig nyomon követem a Sony-val kapcsolatos híreket minden fronton.
Nem gond engem akkor sem lehetne lebeszélni majd az új Sony-ról ami állítólag a "one" nevet kapja majd. Nem beszélve arról hogy a barátnőmtől kapott Sony SmartWatchot nem vagyok hajlandó mással használni csak Sony-val 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
gyurmi írta:
Hát igen április végére ígérték a Jelly Beant is azt sehol semmi.Sárgulást szerencsére megúsztam.

Sztem nem rosszak a Sony telefonjai, kifejezetten tetszenek. Nem a legjobbak a piacon ez tény, de azért ott vannak az mezőny elején. Várom a Sony következő nagy dobását ami júliusban kerül bemutatásra és akkor válik el igazán milyen lesz a következő telefonom.

az egy kisebb gond, a másik hogy teljesen sima TFT van az xperia Z-ben is. fakó színekkel és oldalról már nem is lehet látni rendesen.
A szoftver akad, lassú, és rossz használni, rengeteg hiba van benne.
0
0
0
0
Devis avatar
gyurmi írta:

Sony s-ek gyári hiba miatt nagy melegbe besárgulnak, és úgy maradnak. gariztatni kell hogy kijavítsák.
0
0
0
0
CsehMedve avatar

0
0
0
0
gabee97 avatar
niteforce írta:
gabee97 írta:
Nekem egy Sony Xperia S-em van de már nagyon elegem van belőle..

Azt elhiszem, a Sony nem nagyon tud rendszert csinálni, a kijelzőik is vackok 😃

0
0
0
0
azbizony avatar
ebay írta:
Alcatel OT-955 -> 4.0.4 (IceCreamSandwich)
Minden fut rajta 😉 Jelenleg a Carmageddonnal játszok, ami nagyon régen volt PC-re 😀
Ugyan az csak telóra 😀 Brutál jó teló 😀

Na akkor én is megpróbálom rárakni a 4.0.4 et 😃
0
0
0
0
ebay avatar
Alcatel OT-955 -> 4.0.4 (IceCreamSandwich)
Minden fut rajta 😉 Jelenleg a Carmageddonnal játszok, ami nagyon régen volt PC-re 😀
Ugyan az csak telóra 😀 Brutál jó teló 😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Azt a készüléket muterom is hamar dobta.😃 Inkább vett egy S3-at, lese tudja rakni.😃
0
0
0
0
niteforce avatar
gabee97 írta:

Azt elhiszem, a Sony nem nagyon tud rendszert csinálni, a kijelzőik is vackok 😃
0
0
0
0
gabee97 avatar
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Minimálisan veri, viszont a Qualcomm elterjedtebb, jobban optimalizálnak rá, és 3D-s tesztekbe erősebb is, 3DMarktban a világranglista csak 6. helyét érte el, míg a Qualcomm-os az első. amúgy meg fogyasztásban is jobb, hiába van az Octában +4 mag az energia takarékosság jegyében.
0
0
0
0
azbizony avatar
Nekem egy Alcatel ot 995 van. az lenne a kérdésem h a 4.0 ás androidot rá lehet e tenni?
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Kmisi99
Én a helyedben megpróbálkoznék utána járni hogy erre vonatkozik-e garancia, mert ez ami a videón van nagyon nem normális. Nem kifejezetten vagyok Samsung párti de tény hogy a világ egyik vezető telefongyártója lett, nagyon jó telefonokat készít és ilyet nem szabadna csinálnia.

Ha szabd kicsit offolni. Miért van az hogy S4 esetében az i9500 típusjelű pár ezerrel még olcsóbb is mint az i9005. Holott elméletileg i9500-ban van az octa5, míg i9005-ban egy 300-as Krait. Úgy tudom az octa5 teljesítményben odaveri a Krait-ot. Még ha csak az A15-ös "négyesfogatot" nézzük benne akkor is, de ezt még támogatja egy A7-es is. Nem értem én ezt....😲
0
0
0
0
xyfree avatar
Nekem egy Nokia C7 és egy Lumia 800 van. Lehet furcsa, de én imádom a symbiant a mai napig is. Kb mindenre használható, ha lassabban is. A wp7 egy véletlen során került a képbe, de maradt. Nincs bajom a korlátok miatt. Telefonáláson és neten kívül másra nem használom. A C7 jó nyúzós készüléknek ha nincs pc a közelben letöltésre, vagy navigálásra stbstb.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Full gyári szoftverrel csinálta mindegyikkel. KB havonta kapott egy frissebbet. De az s2-m is csinál hasonlót de ott nem ennyire durva.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Ez elég durva, nálam ilyen nem volt, nem lehet valami gyíkja van?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Annyira nem volt vele bajom csak nem a legszebb volt meg a kinézet annyira nem fontos nekem. Hát gyakorlatilag volt hogy gépeléseknél szaggatott mint állat. (A videó alapból laggol de látszik hogy késve érkezik meg a betű)
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Nekem is fél évig volt S3-asom és max a widget választóbban szaggatott be az első 1-2 lapozásnál. A szoftverével i volt a bajod? Ha a kinézete meg nem tetszett minek vetted meg.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát vagy nem. S3 mam volt fél évig gyűlöltem. Alapból is utálom a kinézetét meg szoftveresen is szar volt szaggatott mint állat. Az s4 tudom hogy ilyen szempontból már jobb mert van elég ramja de az s3 1gb rammal olyan volt mint egy i7 es proci egy gtx610 vga val.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ez az xperia z tényleg elég jó. El tudnám képzelni, hogy lesz egy ilyenem. Az S4 et váram mint a megváltót de a leleplezéskor óriásit csalódtam így azt kihúztam már akkor a listámról.
0
0
0
0
james008 avatar
Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Wave 8500, Samsung Galaxy Gio.
A Wave és a Gio eladók, hogyha esetleg vkit érdekelne. Mindkettő független.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
cey85: Na rájöttem, csak kellett hozzá egy microSD.😀 Arról már engedi odamásolni.
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Én kezdtem egy SE W300i-vel ---> Samsung Corby--> SE Vivaz Pro--> ZTE (mit tom én mi 😆😉-->LG Optimus One (P500 kedvenc (Y) ) ---> és most akarok venni egy LG Optimus L9-et..
(Optimustól nem válok meg soha mert ha vmi történik vele segít az örök szikra meg a mátrix (Y) 😃D )
0
0
0
0
thug85 avatar
xCube írta:
thug85 írta:
xCube írta:
Én egy ideje egy Galaxy Nexus -t nyüstölök, nem maradéktalan megelégedéssel. Erősen gondolkodom, hogy leváltom egy Xperia Z -re.

Emellett van egy tabletem is, amolyan kimondottan játékos tablet, egy Archos GamePad (a gépeim között megtekinthető). Utóbbival jelenleg intenzíven csapatom a Carmageddon Android verzióját, nagyon jó port, egyedül az fáj, hogy az ellenfelek nagyon könnyen halnak.

Én most vettem egy Z-t. Az S4 és a Z között őrlődtem, mindkettőt kipróbáltam, végül a Z nyert. Nagyon bejön, kiváló készülék. Biztosan nem bánod meg ha veszel egyet, csak ajánlani tudom.

Én S4 -ben valamiért nem is gondolkodtam, egyelőre elég volt a Samsung telókból. Viszont a Z mellé bejött a HTC One mint alternatíva, úgyhogy én most ezek között őrlődöm. A Z mellett szól a vízállóság, ami nekem elég nagy pozitívum.

A HTC One akkor még nem játszott amikor vettem a Z-t, de egyébként nekem is bejön. Bár fórumon elég sok negatív dolgot olvastam róla tulajoktól, szoftveres, és összeszerelési problémái vannak. De ettől függetlenül jó cuccnak tartom.

Blue-Fox

Én nem utálom az S4-et kiváló telefon, csak a Z jobban bejön. Szerintem jobb az anyaghasználat, és jó az IP57 szabvány.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Én 176-ért vettem, úgy hogy 70be elpasszoltam az S3-am. A tablet az nekem már túl nagy. Mármint zsebben hordani már az s4-et is okosan kell.😀
0
0
0
0
no avatar
Ha S4-et vennék, akkor megvárnám a Google Edition-t. Gyári android amúgy is jobban néz ki és még olcsóbb is lesz mint a sima.
0
0
0
0
no avatar
Fekete, sötétben világít...😜
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
S4-et miért utáljátok ennyire? Én imádom, tényleg semmi baj nincs vele.

cey85: Kipróbálom köszi a segítséget.
0
0
0
0
xCube avatar
thug85 írta:
xCube írta:
Én egy ideje egy Galaxy Nexus -t nyüstölök, nem maradéktalan megelégedéssel. Erősen gondolkodom, hogy leváltom egy Xperia Z -re.

Emellett van egy tabletem is, amolyan kimondottan játékos tablet, egy Archos GamePad (a gépeim között megtekinthető). Utóbbival jelenleg intenzíven csapatom a Carmageddon Android verzióját, nagyon jó port, egyedül az fáj, hogy az ellenfelek nagyon könnyen halnak.

Én most vettem egy Z-t. Az S4 és a Z között őrlődtem, mindkettőt kipróbáltam, végül a Z nyert. Nagyon bejön, kiváló készülék. Biztosan nem bánod meg ha veszel egyet, csak ajánlani tudom.

Én S4 -ben valamiért nem is gondolkodtam, egyelőre elég volt a Samsung telókból. Viszont a Z mellé bejött a HTC One mint alternatíva, úgyhogy én most ezek között őrlődöm. A Z mellett szól a vízállóság, ami nekem elég nagy pozitívum.
0
0
0
0
xCube avatar
apetit1989 írta:
xCube, nálam is a Carmageddon a sláger a telefonomon, eszéletlenül jó lett. Hihetetlen, hogy ezentúl bármikor bekapcsolhatom. Főleg, hogy mostanában sokat vonatozok, mert elvették a jogsim. Egyszerűen szuper, messze a legjobb androidos app amivel eddig dolgom volt.

Telón is fent van, de a nehézkesebb irányítás miatt inkább a tableten szoktam játszani vele a dedikált kontroller miatt. Így közel ugyanaz az élmény, mint anno PC -n 😀 . Egyedül az zavar, hogy az ellenfelek sokkal könnyebben törnek, a normal fokozat kb a régi easy, a hard pedig a régi normal. Remélem a Splat Pack -et is lehozzák majd a fejlesztők egyszer 😀 ,
0
0
0
0
FLaci81 avatar
Buta telefont használok kettőt (SE S500i, SE C510) plusz egy "okos" cégest (V845)...
0
0
0
0
cey85 avatar
Blue-Fox@ Szerintem de nem biztos van pár tippem, pl root hiánya, másik fájlkezelővel próbáld, először másold arra a területre ahol van az obb mappa és onnan próbáld átmásolni, totalcommanderből másold adattároló módba, nem kell valahol engedélyezni (pl virúskezelő progiban) a módosítást, hogy engedje módosítani a mappát? Többet nem tudok mert néha nekem sem szokta engedni, hogy másoljak oda ahova akarok de akkor USB-mód és tcm-ben minden meg van oldva. Remélem segít
0
0
0
0
stoker93 avatar
alcarel ot 995-t használok.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
S4-esemnál nagyon nincs baj a szabad memóriával, de tény hogy sokat megeszik a 4.2.2. De még nem találtam választ rá hogy az obb mappába miért nem enged másolni semmit.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Eddig S3 mam volt kb egy hónapja váltottam ismét S2 re sokkal jobb telefon számomra. Még gyorsabb is és szebb is. Valószínűleg valami kínai csodára fogom lecserélni. Ott már 40-50 000 kapok újonnan s2-s3 tudást ugyan olyan minőségben.
0
0
0
0
cey85 avatar
Nekem LG Optimus 2X-em van 4.0.4-el mert a 4.2.2 nem igazán memória barát😕
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Azt tudja valaki hogy az obb mappába miért nem enged másolni semmit? S3-ason nem volt ilyen gond, ez valami védelem? Ki lehet játszani?
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Nekem LG Optimus L7-em van úgy másfél hónapja 😃
Én is a carmageddon-t meg a Re-Volt -ot játszom intenzívebben rajta 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Nekem pedig ma délelőtt jött meg az LG Nexus 4-em...(mindjárt dobok képet)
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Nekem ma délelőtt érkezett meg a Galaxy S4-em.😀 Imádom, eddig S3-asom volt és igen... van különbség nem is kevés.
0
0
0
0
thug85 avatar
xCube írta:

0
0
0
0
megaone6 avatar
LG GT-540, mint a gépeim között látható, de szülinapomra lehet hogy használtan szerzek egy jobbat 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
xCube, nálam is a Carmageddon a sláger a telefonomon, eszéletlenül jó lett. Hihetetlen, hogy ezentúl bármikor bekapcsolhatom. Főleg, hogy mostanában sokat vonatozok, mert elvették a jogsim. Egyszerűen szuper, messze a legjobb androidos app amivel eddig dolgom volt.
0
0
0
0
no avatar
Nekem egy Nokia 5130c-2 telóm van,tök jó 😆 😆 😆 mint zenetelefon persze 😀
0
0
0
0
xCube avatar

0
0
0
0
gisti avatar
nekem jelenleg samsung galaxy s advence
0
0
0
0
hell12324 avatar
Enyém még tökéletesen müködik 😃