Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ea-st-ar avatar
hector maio írta:
hali tudnátok segíteni az a probléma hogy leszedtem az nfs hotpursuitot és indulás helyett hibaüzenet jön ezt írja

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Application Name: Nfs11.exe
Application Version: 0.2.0.125
Application Timestamp: 4c981f99
Fault Module Name: unknown
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 06576259
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038

mért van 2-őt is leszedtem mind a kettőre ezt írja HELP! köszi 😀

Őőő... már láttam máshol is ilyen problémát.
Próbáld meg kikapcsolni az 1ik magot a procidban, hogy csak egy magot használjon. Neten az van, hogy ilyen hiba a 4 és a több magosoknál fordul elő és úgy oldják meg, hogy kikapcsolnak két magot. Mivel a te procid 2 magos próbáld meg kikapcsolni az egyiket.
VAGY
Ha kétmagos és mindegyiknek két logikai szála van (nem tudom, milyen ez Athlon X2-es proci), akkor próbáld azt, hogy a logikai szálakat kapcsolod ki.
Más ötletem nincs. GL!
0
0
0
0
Adam996 avatar
hali tudnátok segíteni az a probléma hogy leszedtem az nfs hotpursuitot és indulás helyett hibaüzenet jön ezt írja

Probléma-aláírás:
Application Name: Nfs11.exe

mért van 2-őt is leszedtem mind a kettőre ezt írja HELP! köszi 😀
0
0
0
0
BiGame avatar
Van egy kis gondom a Gears of War-al ez!
https://i249.photobucket.com/albums/gg202/Endless9930/runtime.jpg
0
0
0
0
Th3KiD avatar
Pont ezt szeretném elkerülni. 😆 Megoldottam hogy restartnál bejöjjön az OS választás menü, W7el meg Limpussal, nemtoom mi van ha a Limpust választom, de nm is szeretném megtudni. 😆 Most már csak az érdekelne hogy hogyan szabadulok meg onnan a Limpustól hogy csk W7 legyen, azaz be se jöjjön az OS választás dolog .. X_X
0
0
0
0
cseszka avatar
Legjobb megoldás,ha formatélod a c meghajtot,és ujra rakod a win7 et.Itt már jol összekatymazoltál mindent,a régi már biztos nemlesz.
0
0
0
0
Th3KiD avatar
Üdv. Segitség kellene sűrgősen !!!

Tudja e valaki h a Win7en belül hogy és hol tudom a Linpus setupot kitörölni a bootból??

Leirom részletesen a bajt.

Tegnap reggel ki akartam próbálni a Linpus-t, a linuxnak vmi változata az, nmtoom. Letöltöttem az ISO file-t meg mindent ami kell, és elinditottam a telepitést. Állitólag simán elfért volna a Windows 7 mellett (az van most a gépemen), bootoláskor ki lehetett volna választani ugye hogy Linpus induljon vagy Win7, ahogy az Ubuntuval vagy a Kubuntuval is volt, sose volt velük bajom. A baj ott kezdődött mikor a Linpus telepitésénél kiirt egy rakás error-t, és nem telepitette tovább .. Egy idő után újrainditottam a gépet, de újra a Linpus telepitő jött be, és újra lefagyott egy idő után. Ezt végigjátszottam vagy 10szer, akkor elegem lett, és vissza akartam kapni a W7emet. Baj az volt, hogy minden restartnál csak a Linpus jött be, nyomtam F6ot v F8at, nmtoom, ahol ki lehet választani hogy melyik OP rendszert bootolja, de ott se volt W7 sehol. Beraktam a W7 Repair Disc-et, csináltam vele system restore-t, startup repairt, de csak a Linpus setup jött be. Dühömbe bemásztam a Repair disc-ről a command promptba, és szépen kitöröltem minden Linpust amit valaha letöltöttem. Azóta restartnál csk annyi van hogy kiirja a linpus setup hogy nem találja az ISOt és kész. W7 sehol. Egyetlen megoldás amit találtam, hogy feltettem W7 mellé egy kb 500 megás microXPt, na az bebootolt rendesen, kitöröltem a C-ről a maradék linpus-t is, restart, majd a startup repair meg tudta csinálni hogy bejöjjön az OP rendszer kiválasztó menü inditáskor (Win7el meg Linpussal, XP sehol). Evvel tudok most is fent lenni, meg irni. De ez csk egyszeri dolog (tapasztalat), ha most újrainditom a gépet, megint csak a Linpus setup jön be errorral h nm találja az ISO-t, startup repair nm segit már, system restoret felhasználtam már, megint el kellene játszam az XPs dolgot hogy vissza tudjak mászni a Win7be..

Tudna vki segiteni? 😞
0
0
0
0
cseszka avatar
Csikinelli írta:
helló
az lenne a gondom h letöltöttem a battlefield bad company 2-őt és elindul de a játékban nem lehet rendesen irányítani a karaktert mert nem reagál az egére rendesen csak jobbra és fel lehet mozgatni hiába tolom h le akk fel meg és onnan sehogyan sem mozdul el csak jobbra és forog az egész... próbáltam átállítani de semmi változás nem történt töröltem és újratelepítettem utána sem jó mi lehet a gond?
a segítséget előre is köszönöm...

instaláld le,valamint a c:/users/.../documnets/,itt kell lennie a battlefield badcompany 2 nek egy mappa,ahova ment,meg a beállitások mentése is.tehát ezt a mappát is töröld,valamint a regisztrácios adatbázosbol is töröld ki a BFBC2,h semmi jele nemaradjon h volt telepitve,majd csak ezek utánn rakd ujra fel.
0
0
0
0
laci503 avatar
Csikinelli írta:
helló
az lenne a gondom h letöltöttem a battlefield bad company 2-őt és elindul de a játékban nem lehet rendesen irányítani a karaktert mert nem reagál az egére rendesen csak jobbra és fel lehet mozgatni hiába tolom h le akk fel meg és onnan sehogyan sem mozdul el csak jobbra és forog az egész... próbáltam átállítani de semmi változás nem történt töröltem és újratelepítettem utána sem jó mi lehet a gond?

próbálj meg valamien másik cracket hozzá
0
0
0
0
Csikinelli avatar
helló
0
0
0
0
Adam996 avatar
valaki tudna segíteni ez a probléma amikor elindítom a sims3-at akkor azt írja hogy hibaüzenet probléma részletei
Leírás:
Stopped working

Probléma-aláírás:
Application Name: Sims3Launcher.exe

és az nfs hotpursuitnál is ez van pedig abból 2-őt szedtem le és eggyik se megy :/ mi lehet a gond?
0
0
0
0
bloodypck avatar
üdv!

az új NFS-be amikor indítanám a kiválasztott mission-t kidob a játék... app stopped working címszóval... újra raktam más stb semmi változás prioritást realtimera tettem, adminba futtatom és semmi változás. PLS HELP!
0
0
0
0
siposito avatar
a painkiller overdose nem indul. mert súlyos hibaútán áll helyre. nem tom mi baja lehet. a c meghajtón a temp fájlok miatt van az egyész és nem to megoldani. segítsetek vagy csak tippeljetek.
Válaszotokat előre is köszönöm: SIPOSITO
0
0
0
0
victim017 avatar
tibor560sec írta:
victim017 írta:
tibor560sec írta:
victim017 írta:
tibor560sec írta:
victim017 írta:
tibor560sec @ segíts már lécci 😞 én már kerestem de nemjó

Ezt találtam : [LINK]

Köszi, megnézem 😀

Remélem betölt a gamma ezzel a cuccal 😀

ÁÁÁÁÁááá nemhiszem el 😞 nemjó 😕

Felejtsd el azt a verziót keress másik linket : torrent eval itt tuti találsz 😀
Ám én megyek pihizni , te is tégy úgy

Énis tépek 😀 kösz a segítséget
0
0
0
0
tibor560sec avatar
victim017 írta:
tibor560sec írta:
victim017 írta:
tibor560sec írta:
victim017 írta:

Köszi, megnézem 😀

Felejtsd el azt a verziót keress másik linket : torrent eval itt tuti találsz 😀
Ám én megyek pihizni , te is tégy úgy
0
0
0
0
victim017 avatar
tibor560sec írta:
victim017 írta:
tibor560sec írta:
victim017 írta:

Köszi, megnézem 😀

0
0
0
0
tibor560sec avatar
victim017 írta:
tibor560sec írta:
victim017 írta:

Köszi, megnézem 😀

0
0
0
0
victim017 avatar
tibor560sec írta:
victim017 írta:

Köszi, megnézem 😀
0
0
0
0
tibor560sec avatar
victim017 írta:

0
0
0
0
victim017 avatar
0
0
0
0
tibor560sec avatar
victim017 írta:
tibor560sec írta:
victim017 írta:
be

és úgy is kér cd-t , vagy el sem indul ?

ugyanaz mint az elején 😞 az a sz@ros hibakód

akkor a crack a rossz tesó sajna 😞 kell keresni egy másikat 😀
0
0
0
0
victim017 avatar
tibor560sec írta:
victim017 írta:
be

ugyanaz mint az elején 😞 az a sz@ros hibakód
0
0
0
0
tibor560sec avatar
victim017 írta:
be

0
0
0
0
tibor560sec avatar
Figyelj ! crack-et beraktad ?
0
0
0
0
victim017 avatar
tibor560sec @ nemjó 😞 kéri a CD-t
0
0
0
0
tibor560sec avatar
victim017 írta:
tibor560sec @ azt csinálom 😃 majd meglátjuk milesz.

OKé victim017😀
0
0
0
0
victim017 avatar
tibor560sec @ azt csinálom 😃 majd meglátjuk milesz.
0
0
0
0
tibor560sec avatar
victim017 írta:
tibor560sec @ néztem már cracket de nemjó 😞

Cheese @ megcsinálom akkor,de szerintem kérné fogja a CD-t úgyis 😞

Rakd újra 😀
0
0
0
0
victim017 avatar
tibor560sec @ néztem már cracket de nemjó 😞

Cheese @ megcsinálom akkor,de szerintem kérné fogja a CD-t úgyis 😞
0
0
0
0
tibor560sec avatar
victim017 írta:
Sziasztok!
A F.E.A.R. 1. részével lenne gondom, feltettem az 1.08as patch-et, aztán szedtem le 1 cracket. Indítanám de ezt írja

A "0x00428051" címen található utasítás a "0x101a4050" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read", A program befejezéséhez blablabla...

valami ötlet?😕

Hát én még nem telepítettem soha 😞
Ám tuti hogy a Crack k.ú.rta el a gémed
Vagy a Patch-al megegyező verzió számú crack-et kerres hozzá , és azt rakd be a játék mappájába , vagy rakd újra a játékot .
0
0
0
0
victim017 avatar
Már néztem másikat, de ugyanezt írja 😢
0
0
0
0
victim017 avatar
Sziasztok!
A F.E.A.R. 1. részével lenne gondom, feltettem az 1.08as patch-et, aztán szedtem le 1 cracket. Indítanám de ezt írja

A "0x00428051" címen található utasítás a "0x101a4050" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read", A program befejezéséhez blablabla...

valami ötlet?😕
0
0
0
0
pomrum avatar
Cheese írta:
Valaki segítene nem indul nekem a Need For Speed World nevű játék ilyen hibaüzenetet dob ki... https://kepfeltoltes.hu/101102/hiba_zi_nfs_w_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Valaki tudna segíteni ? 😞 nagyon érdekelne a játék
Nem látja a regisrációs adatbázisban a Net Framework-öt. Azt kell újratelepíteni.
0
0
0
0
utahl2 avatar
köszi looserking így már fut az msn😃
hogy tenném fel a x64-et ? 😆
0
0
0
0
utahl2 avatar
Nekem is egy msn gondom lenne.Most lett újra rakva a gép.Letöltöm a legújabb msn s nem engedi felrakni.Azt írja ki hogy nem win32 alakalmazás, utánéztem s a legújabb msnt nem támagotja az XP-t? MEgpróbáltam a 2009-es msnel de ezzel nem akar bejelentkezni,mert azt írja hogy nem elérhető a szolgáltatás. Xp nem is lehet msnezni??
0
0
0
0
Csikinelli avatar
JoshJuve írta:
a gta 4-et h kell felrakni? mer a kódoknál elakadtam!!! pls help!!!!!!

szerintem ha leszedsz 1 crack-et pl.: razor1911 crack-et az bizti h megoldja a gondod mert nekem is razor crack-el megy... 😆
0
0
0
0
Csikinelli avatar
akos328 írta:
Csikinelli írta:
akos328 írta:
Mit, mire akartál patchelni???
Én a hibaüzenetből azt vettem ki, újabb, verzió van fent mint ami a patch.

assassin's creed v1.0 és az 1.2-öt akrtam feltenni de nem engedi lásd az elöbbi üzenetem...

De patch nélkül megy a játék?

Megy csak az a gond h vannak a grafikahibák és azok kicsit zavarnak...
0
0
0
0
no avatar
igazad volt, mostmár a prociba köt bele, de azzal biztos nincs gond. az viszont gond, hogy mégsem indul el a játék. elkezd tölteni, de abbahagyja és nem történik semmi. nem tudom mit kellene még feltelepítenem.....😞azért köszönöm!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
mathgery írta:
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy Guitar Hero World Tour-t szeretném elindítani, de a Pixel Shader verzió miatt azt irta a gepigeny.hu, hogy nem fog elindulni. Láttam volt már ilyen hozzászólás, de nekem zsír új a gép, és egy Asus Engtx460 videókártya lett bele véve. Lehetséges, hogy nem indul el?Régebben a régi gépemen futott (abba egy 4 éves kártya volt már nem emlékszem milyen)
A segítséget előre is köszönöm!
rosszul töltötted ki a gépednél a pixel shader részt, el fog rajta indulni(am 5.0-ás a kártyád)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy Guitar Hero World Tour-t szeretném elindítani, de a Pixel Shader verzió miatt azt irta a gepigeny.hu, hogy nem fog elindulni. Láttam volt már ilyen hozzászólás, de nekem zsír új a gép, és egy Asus Engtx460 videókártya lett bele véve. Lehetséges, hogy nem indul el?Régebben a régi gépemen futott (abba egy 4 éves kártya volt már nem emlékszem milyen)
A segítséget előre is köszönöm!
0
0
0
0
akos328 avatar
Csikinelli írta:
akos328 írta:

assassin's creed v1.0 és az 1.2-öt akrtam feltenni de nem engedi lásd az elöbbi üzenetem...

De patch nélkül megy a játék?
0
0
0
0
no avatar
a gta 4-et h kell felrakni? mer a kódoknál elakadtam!!! pls help!!!!!!
0
0
0
0
Csikinelli avatar
akos328 írta:

0
0
0
0
SzAbbbI avatar
Feki1991 írta:
Általában mindíg bekapcsolás után jelentkeznek a problémák hisz a fontosabb regek kikapcsoláskor íródnak fel s ezáltal miután újra kapcsolod a gépet már jönnek is a problémák (ha valamit összekatyvaszoltál).

Tehát mit kéne csinálnom hogy jó legyen a game?
0
0
0
0
bobbycfc avatar
cső!segítsetek nekem abban!hogy a fear elején amikor leütnek és megyek vissza akkor mér ír hibaüzenetet!?Írjatok privát üzenetet aki tudja!!Kössz!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
SzAbbbI írta:
akos328 írta:
Ez nekem is beszokott jönni, de egy restart orvosolja a problémát. Ez csak egy tipp, de ne vedd biztosra. Én arra gondolok hogy tele van minden(már bocs)sz@..al a géped és akkor is futnak amikor nem használod őket, lopják a RAM-odat
Nincs elég hogy a SA-is beírja magát.
Amikor újra rakták akkor még nem voltak fent ilyen progik, akkor még ment az SA.
Aztán amikor megint telepakoltad, újra leterhelted a gépet.
Csak 1 tipp, de nekem beszokott jönni, ha leállítok 1-2 progit

Konkrétan hétfőn raktam újra a gépet. Feltettem az alap programokat (viirusiirtó, totalcommander, iesmik) Majd SA-t. Aznap este még jóvolt minden simán elindult. Másnap bekapcsoltam a gépet, semmi újat nemtettem rá, a játék mégsemindult el. 😕
Mostis üres a gépem, töredezetségmentesiitettem mégsem jó. 😕

Általában mindíg bekapcsolás után jelentkeznek a problémák hisz a fontosabb regek kikapcsoláskor íródnak fel s ezáltal miután újra kapcsolod a gépet már jönnek is a problémák (ha valamit összekatyvaszoltál).
0
0
0
0
SzAbbbI avatar
akos328 írta:
Ez nekem is beszokott jönni, de egy restart orvosolja a problémát. Ez csak egy tipp, de ne vedd biztosra. Én arra gondolok hogy tele van minden(már bocs)sz@..al a géped és akkor is futnak amikor nem használod őket, lopják a RAM-odat
Amikor újra rakták akkor még nem voltak fent ilyen progik, akkor még ment az SA.

Konkrétan hétfőn raktam újra a gépet. Feltettem az alap programokat (viirusiirtó, totalcommander, iesmik) Majd SA-t. Aznap este még jóvolt minden simán elindult. Másnap bekapcsoltam a gépet, semmi újat nemtettem rá, a játék mégsemindult el. 😕
Mostis üres a gépem, töredezetségmentesiitettem mégsem jó. 😕
0
0
0
0
akos328 avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció