maniacc írta: béla ragadozó állat? macska? kutya? farkas?
Most kérdezted az elöbb, hogy ember? Mondtam, hogy igen 😆 Béla egy ember, 2 lába van, 2 keze, 1 feje, teljesen átlagos ember 😂
Nemtud vezetni és Kiugrik egy ejtöernyövel
És tudja hogy megfog halni.. de nemnyitja ki az ejtöernyöt és ugy hal meg
Lényegében igen. Ez a megfejtés egy kis eltéréssel.
Megoldás
Tud vezetni, de műszaki hiba miatt lezuhan, kiugrik, de nem működik az ejtőernyő és ezért nem bírja kinyitni, ezért meghal.
maniacc írta: béla ragadozó állat? macska? kutya? farkas?
Most kérdezted az elöbb, hogy ember? Mondtam, hogy igen 😆 Béla egy ember, 2 lába van, 2 keze, 1 feje, teljesen átlagos ember 😂
Nemtud vezetni 😃 és Kiugrik egy ejtöernyövel 😃 😃
És tudja hogy megfog halni.. de nemnyitodik ki az ejtöernyö 😃 és ugy hal meg 😃
béla ragadozó állat? macska? kutya? farkas?
Béla a kukoricamező közepe felé halad. Amikor odaér, biztosan meghal, de mégsem áll meg. Miért?
Összefoglalás:
Béla tudja, hogy megfog halni, ha odaér, nem öngyilkosságról van szó, de mégsem akar eljutni a kukoricamező közepéig. Nem üldözi senki, és nem is tévedt el. Bélának nincs semilyen betegsége és nincs másik szereplő a sztoriban. Tudjuk, hogy nincs célja a kukoricamezőn, és a kukorica mező nem fontos, tehát akár egy erdő is lehetne vagy bármi más. Tudjuk, hogy van nála egy tárgy, ami nem veszélyes, sokkal inkább segítség lenne neki, de nem működik. Baleset történt tehát nem természetes módon hal meg.
András egy törpe!!! Aki a 20. emeleten lakik és ha lefele megy akkor eléri az 1. szint gombját, de ha felfele megy akkor nem éri el a 20. emelet gombját, kivéve ha esik az eső mert akkor mindig nála van az esernyő, amivel eléri a gombot.
na a 3. verziói amit ismerek... mondtam h az esernyővel csinál valamit és ahhoz van köze neki.... ne találj ki több ilyet 😃
Vagy már halottad mástól 😆
vagy egy zseni vagy? 😃
Mi az elveszel belöle és nagyobb lessz?
igen 😀
És tudja hogy megfog halni.. de nemnyitja ki az ejtöernyöt és ugy hal meg
Lényegében igen. Ez a megfejtés egy kis eltéréssel.
Megoldás
Tud vezetni, de műszaki hiba miatt lezuhan, kiugrik, de nem működik az ejtőernyő és ezért nem bírja kinyitni, ezért meghal.
Nemtud vezetni 😃 és Kiugrik egy ejtöernyövel 😃 😃
És tudja hogy megfog halni.. de nemnyitodik ki az ejtöernyö 😃 és ugy hal meg 😃
Igen, de ez így még nem teljes 😀
macska?
kutya?
farkas?
Igen, de ezt már kérdezték. Szerintem ez egyértelmű ebbe a sztoriba 😀
Nem, nem támadja meg senki és semmi.
puskája van ami nem műxik??
Nem puska
Nem nincs.
Béla a kukoricamező közepe felé halad. Amikor odaér, biztosan meghal, de mégsem áll meg. Miért?
Összefoglalás:
Béla tudja, hogy megfog halni, ha odaér, nem öngyilkosságról van szó, de mégsem akar eljutni a kukoricamező közepéig. Nem üldözi senki, és nem is tévedt el. Bélának nincs semilyen betegsége és nincs másik szereplő a sztoriban. Tudjuk, hogy nincs célja a kukoricamezőn, és a kukorica mező nem fontos, tehát akár egy erdő is lehetne vagy bármi más. Tudjuk, hogy van nála egy tárgy, ami nem veszélyes, sokkal inkább segítség lenne neki, de nem működik. Baleset történt tehát nem természetes módon hal meg.
Igen
jött a kombájn és lekaszálta?
Nem
Hát ezt nem lehet természetesnek hívni, bár a természetben hal meg 😂 de nem természetes módon hal meg.
nem
veszélyes tárgy van nála?
nem
az ő kukoricamezője?
nem
gyilkosságról van szó?
nem
Tudja, hogy a kukorica meg fogja ölni?
nem a kukorica öli meg de tudja hogy ha odaér meghal.
fegyver van nála?
nem
Igen, mondhatni.
Nemnagyon vágom feladványt!
Nem, bár nem tudom mért érdekel.
Valamilyen célja van?
Nem, nincs
Fontos a kukoricamező?
Nem fontos, lehetne erdő is, ott is meghalna.
Igen. Tetőtől talpig 😃
Nem, nincs
Béla szenved valamilyen betegségben?
Nem, makk egészséges.
nem,nem
tehát még1x a feladvány:
Összefoglaló:
Béla tudja, hogy megfog halni, ha odaér, nem önygilkosságról van szó, de mégsem akar eljutni a kukoricamező közepéig.
MEGOLDÁS:
András egy törpe!!! Aki a 20. emeleten lakik és ha lefele megy akkor eléri az 1. szint gombját, de ha felfele megy akkor nem éri el a 20. emelet gombját, kivéve ha esik az eső mert akkor mindig nála van az esernyő, amivel eléri a gombot.
na a 3. verziói amit ismerek... mondtam h az esernyővel csinál valamit és ahhoz van köze neki.... ne találj ki több ilyet 😃
Az előző feladvány nem teljesen igaz, szerintem kitaláció. Ugyanis bárkit megkérhetett volna, hogy nyomja meg neki a gombot!😂
Nem
[Elmegyek lezuhanyzok, 5 perc, addig rakjatok fel sok kérdést]
SZERK: gigazte. A 20. emeleten csak egy lakás van és az az ővé.😆 az úgy túl egyszerű lett volna, és mondtam hogy mindig egyedül megy fel 😃
nem
Igen tudja.
azért mert nem tudja hogy hol a közepe a kukoricatáblának
De tudja.
Ne geometriázz, nem ez a megfejtés. Van közepe a kukoricamezőnek.
azért mert nem tudja hogy hol a közepe a kukoricatáblának...
és egyébként ha téglalap alakú akkor nincs is közepe de ha 4 zet akkor van közepe vagy ha kör...
ha viszont téglalap alakú azért nem áll meg mert annak nincs közepe és biztonságban érzi magát..