Sziasztok!
Szerintetek ez a gép elegendő lenne komolyabb játékokhoz pl. Dead Rising 3, Ryse vagy a most érkező Mad max-hez? Nem ultran gondolom, de egy erős mediumon elfutna? 4GB RAM-ot tervezek még venni.
Lehet, hogy benyomta, bár mondta, hogy elvitték Pestre szervízbe, azt hiszem tegnap. Kehbya: Azért ez az ember beteg kissé, ezért a hülye játékért tette tönkre a szobáját meg a monitorát? 😃
iNoob i5/850m a legjobb. Ezeknél a Game-eknél az 1 magos teljesítménye a processzornak többet ér mintaz hogy 2 vagy 4 magod van. A legjobb választás persze i7 HQ jelzéssel mert annak 4 magja van de ezekhez a játékokhoz felesleges, meg ez az i5 is nagyon jó. AMD 1 magos teljesítményben Pocsék! Persze online shooterekhez megtenné az a proci is és ha majd jönni fognak DX12es játékok amik jól kihasználják a 4+ magot szintén jobban ki lesz használva a 4 mag, de ebben az árkategóriában nagyon nem az a nyerő, és az amd még 4 magon is gyengébb mint az az i5.
17es laptopot nehezebb magaddal cibálni, ha sokat lesz egy asztalon megteszi az is, de én inkább vennék 15öst, jobb vidkarival!
Hát én leginkább enyhén vizes ronggyal, főleg azzal ami a tévéhez járt, törölgetem,ha úgy van. Nem tudom, hogy hogy is tudott befolyni, egyszer csak szólt, hogy gond van. :/
Elpárologhat belőle a folyadék?
Valami ilyesmi:
garancia ezt nem hiszem hogy fedi... hacsak nem párolog el magától a folyadék, szerintem vigyétek el szervízbe... macbookot úgy tudom nem épp egyszerű szétszedni, ezért ne kezdjetek neki magatok... legalább megtanultátok hogy folyadékkal sosem tisztítunk gépet, nedves rongy-igen.
Ne haragudjatok, lehet OFF lesz, de nem találtam semmi fórum címet hozzá. 😞
Egyik ismerősöm tisztítófolyadékkal törölte át Apple MacBook Air laptopját, amikor is beázott enyhén, vagy nem tudjuk, a bal kávától egy 5-7 cm-es függőleges, minden színben álló csíkok keletkeztek.
Most kissé megijedt, s gondoltam itt segítséget találhatunk. Főleg azért is fél, mert most nincs semmije amin dolgozhatna a munkájához.
Valami esély megjavítani otthon?
Vagy el kellene vinni szervízbe?
Garanciálisan meg tudják csinálni?
Üdw
Segítségre lenne szükségem gamer laptop vásárlásban mert sajnos nem sok tesztet találok a kiszemelt gépekről és tapasztalatom sincs nagyon hasonló konfigokkal úh legfőképpen hozzáértők válaszát várom!
Többnyire online FPS játékokat játszok:AVA,CSGO,stb.
A rá szánt összeg kb. 250-270K,memória és ssd nem oszt nem szoroz van pluszba mind a 2 polcon.
A kiszemelt gépek :
[LINK]
[LINK]
[LINK]
talán ez a 3 gép ami szóba jöhet,esetleg még az ASUS G551 olcsóbbik konfigja.
Ami még érdekelne h jobb vagy rosszabb választás esetleg egy 17,3 kijelző ?itt gondolok arra h nincs e zavaró tényező vagy esetleg nem e fárasztóbb a szemnek ilyesmi mert eddig laptop téren 14"hoz vagyok szokva pár éve.
A másik amivel hadilábon állok az az AMD,semmilyen tapasztalatom nincs vele és minél többet olvasok róluk,annál zavarosabb mert kb annyi jót írnak róluk mint rosszat...Ez azért is fontos kérdés számomra mert a gx70 el szemezgetek nagyon.
Az árakkal én is csak egyet tudok érteni.
Már az amit én kinéztem se egy olcsó préda, de kategóriáját tekintve szerintem a legjobb vétel.
Nem sokkal erősebbek, pedig arany áron vannak.
És sokszor nem is a teljesítmény az ami az árá felviszi.
Nagyon képernyő, nagyobb felbontás, nagyobb tárhely, milyen márka. Ezek olyan dolgok amik nem befolyásolják drasztikusan a teljesítményt.
A többi dolog mint CPU, Ram, VGA pedig nem biztos hogy annyival erősebbek mint amennyivel drágább is a készülék.
Kéredeztelek titeket is hogy melyik éri meg legjobban de én néztem teszteket is közben miközben a laptopokat válogattam és sok oldalt is néztem hogy milyen árakkal dolgoznak.
Néztem olyan laptopokat amikben pl. GTX 960M dolgozik.
Árban jóvalta magasabbak a 960-as kártyával felszerelt laptopok mint egy 860-al,viszont tesztek alapján ugyan azt tudja a két kártya. Én ez alapján választottam azt amit. Persze egy 960-asnak jobban örülne a ember mert még is újabb, de ha az árát is nézi az ember és a tudtást is amennyivel esetleg pluszba többet tud adni, akkor már azért elgondolkodik az ember hogy megéri e.
Azt amit lived belinkelt legutóbb, az egy szép alap, mármint az hogy rendes intel és rendes quad core, viszont az a grafikus maxra nem biztos hogy elég mindenre! Viszont léteznek gamer laptopok erősebb vidkarival is, de azoknak már nagyon elszalad az áruk, és nem is keveset fogyasztanak, szóval melegedés, vastag hűtés, vaskos gép, az már az a kategória, mivel jócskán 1000 eur felett van hogy Szerintem jobban megéri pl. 1000ért asztalit, meg hogy ha hordozgatásra is kell egy gép, 500ért egy nem csúcs viszont nem is gagyi laptopot, ami pl. munkára tökéletes, és a nem legigényesebb és legoptimalizálatlanap és régebbi cimek pedig futnak rajta. Amúgy meg ha mindent fel akarsz húzni maxra arra csakis desktop, de értelmetlen az egész, mert sok játéknál high meg ultra között allig észrevehető a diff, viszont erőforrásigény meg hatalmassat ugrik.
Most hogy jönnek ki az újabb játékok, és a gépigényeket elnézve, meg optimalizátlanságokat, szerintetek egy Archam Knite a legújabb batman játék természetesen, Carmageddon 4, Assasins creed unity, Diling Light, Gta5, Shadow of the mordor kb ezek azok a játékok amik igazán megeszik a gépet. Ezekhez milyen laptop kéne, hogy élvezhető legyen maxra felhúzva?
hankok, hagyjad azt a gépet, annyiért ne vegyél amdsset! Ha ragaszkodsz amdhez vegyed azt a lenovót amit lentebb Szbencének ajánlottam! Olcsóbban jössz ki!
De 180Kért én i5 vagy i7, 8GB RAM és Geforce 840m vagy 920m esetleg ha belefér 940m. Vagy esetleg egy ilyen konfig 4gb-al és később veszel bele még 4 ramot! Originál Windowsal akkor vennék gépet, ha konkrétan munkára fogod használni. Emígy itt van 3 tipp:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Én szívem szerint vagy Lenovot vagy Asust vagy Dellt vennék, de tégy úgy ahogy érzed, remélem segítettem!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Laptopot szeretnék venni játékra.
Kinéztem már az Asus X550ZE-t de egy másik oldalon lebeszéltek róla.
Véleményt szeretnék kérni hogy megérie vagy nem és ha nem akkor egy másik laptopot ha ajánlanátok olyan 180K körül megköszönném.
Az van hogy ezek mind full hd panelek szóval kell alá a kakaó, inkább a 950. Viszont az olcsóbban i5 van H-s jelzésű ami ugyan sokat fogyaszt, az órajele viszonylag magas de csak 2 magos! a HQ jelzésű i7 4 magos, de hát ugye az drágább. Ha belefér akkor mindenképp vedd az utolsót, ha nem akkor játszásra többet ér az erősebb grafikus mint az erősebb proci
Hát már a legelső is drága, de úgy vagyok ha veszek akkor valami jót.
Még annyit hogy ma mondta kollegám hogy az MSI-ket nem ajánlja mert sok a macera velük.
Én még régebben olvastam pár cikket róluk és elég jó kirtikákat kaptak anno.
Azóta nem igen néztem utána a dolgoknak.
Nem tudom hogy közületek ki mennyire van képben az ilyenekben és mi a véleménye az MSI-kről, de ti hogy álltok a feni dologhoz?
Sajnos közben változott a keret így csak 130-140 ezret tudnék rászánni. Tudnátok ilyen laptopokat ami
a LoL, CS Go, Tom Clancy's GR játékokat tudja futtatni? Köszönöm
Az van hogy ezek mind full hd panelek szóval kell alá a kakaó, inkább a 950. Viszont az olcsóbban i5 van H-s jelzésű ami ugyan sokat fogyaszt, az órajele viszonylag magas de csak 2 magos! a HQ jelzésű i7 4 magos, de hát ugye az drágább. Ha belefér akkor mindenképp vedd az utolsót, ha nem akkor játszásra többet ér az erősebb grafikus mint az erősebb proci
Update: [LINK]
Kinéztem két laptopot.
Átlépem a keretet jóval, de ezek azok amik paramétereikben legfőképp megfelelnének nekem.
Kikérném róla a véleményeteket:
[LINK]
[LINK]
Az erősebb VGA miatt megérném a drágább a plusz pénzt?
Ill. ez erősebb procival de gyengébb vga-val
[LINK]
A legjobb persze ez lenne de ez már túl drága lenne (vagy megérné? 😃 )
[LINK]
Sziasztok.
Laptopot szeretnék vásárolni.
Sokat nem akarok rákölteni mert van már gépem amin játszhassak, viszont ha megyek valahova akkor is jó lenne ott is játszani néha valamivel.
Ami jó lenne ha elmenne rajta kb. közepes beállításokon és normálisan olyan játékok mint a Heroes of the storm, cod mw2-3 l4d2. Még az se hátrány ha a crew is elmegyeget rajta.
Az ár olyan 200e körül legye, ha egy kicsit több az se gond, de nem akarok még többet költeni rá.
Nekem a masodik van.Egy y50-70,minden mai jatek elfut rajta,meg semmivel nem volt gondom es azert a penzert egy eleg nagy teljesitmenyt kapsz.Elso laptoprol annyit hogy pl 4gb rammal huzosan watchdogozol majd.En kicsivel olcsobban vettem az enyem de minden penzet megerte.Majd meg egy ssd-t kell vennem bele mert egyedul a HDD je az ami lehetne jobb .
Sziasztok, ezt a 2 laptopot néztem.
A lényeg az, hogy néha fusson rajta 1-2 game (NFS vagy CS:GO semmi sokkal komolyabb max Watch Dogs).
Lényegében munkára kell, de azt szeretné, hogy pár évig jó legyen és még játszani is lehessen rajta.
De lényegesebb, hogy munkára tudjam használni.
Legfőképp Lenovo vagy ASUS esetleg Acer érdekel. HP, DELL nem tetszik. (sajnos ez van)
Ha tudtok másikat akkor az is jó lesz. Max 200-250k -t szánok rá, de azt részletre.
Ezt a 2-t néztem eddig:
[LINK]
[LINK]
pc-outlet.hu-t már néztem, de az "utilag" nem oldható meg 😞
Lenovo G50-45 tényleg jó választásnak tűnik. Én különben azt nézném hogy 15W-os legyen benne a proci, igy nem is melegszik annyira halkabban pörög a venti is (amd a4 6210, a6 6310 stb, U-s jelzésű i3), ha személyes használatra van és nem professzionálisra akkor talán 8giga ram jobban megéri mint az oprendszer, szintén nem fontos hogy legyen benne dedikált grafikus, mert a fent emlitett procikba integráltak is elég jók a mindennapi teendőkhöz, sőt még egy kis játékhoz is. 😀
reload:
Lenovo G50-45 (AMD processzor, Windows 8.1)
Lenovo G50-70 (ugyan az, mint a fenti, csak Intel i3 procival, árban is kb. ugyan az, csak ehhez nincs oprendszer)
ASUS X550ZA-XO014D (Szintén oprendszer nélkül)
reload: A photoshop mennyire komoly? Úgy értem, csak néha szerkesztgetsz családi képet, vagy rendesen használod munkára, pénzkeresetre. Mert ha azt tényleg komolyan használod, akkor 120k kevés lesz.
Üdv. Laptopot szeretnék venni, ugyanis a gépemtől megválok, mivel már nem tartok rá igényt, nem játszom, csak facebook, stb.
Ezért szeretnék venni egy laptopot amin a következőket lehessen csinálni : facebook, word, internetezés, adobe photoshop , ilyesmik, meg azér ha úgyvan a wow mennyen el rajta, illetve tudjak torrentezni is rajta. Maximum 120k-t költök rá. Tudtok ilyen gépet ajánlani ? Edigitalnal vennem .
Tibi:
G751JY (nem JT! ) Asus ROG abszolút bestbuy most. Felszereltségtől függően változik az ára.
Az biztos, hogy a i7 4860HQ és a 4710HQ cpu között semmi lényegi eltérés nincs ami miatt megérné a felárat a 4860.
A GTX980M az fix mindben.
A legalapabb verzió, 8GB rammal, i7 4710HQ cpu, 1TB hhd-vel van szerelve olyan 440 környékén szokott lenni. Szerintem az SSD-t elég drágán mérik hozzá, jobban jársz ha külön veszel, mivel a sima 2,5' ssd-t is bele lehet tenni mókolás nélkül. 8gb ram meg vastagon elég még manapság, de később bővíthető mivel a hátlap levételével hozzáférhető 2 slot.
Esetleg MSI GT72 Dominator Pro amit még érdemes számításba venni, szintén GTX980M gpu van benne, viszont MXM szabvány így azt is lehet benne később cserélni. A ROG-ban fixre van forrasztva.
Hűtése mindkettőnek szuper.
Szbence8, árban elég jó választás elég sokat kapsz érte, 4 magos proci, 8giga ram dedikált grafikus. Amit tudni kell, a dedikált grafikust NEM birod használni. Vagyis hogy csakis az integráltal egyetemben. Mit jelent ez - röviden annyit hogy mindent az integrált végez, ha a játékhoz van profil dual graphicshoz akkor besegít a dedikált is. De amúgy nyugi van, elvileg az integrált maga is kellene hogy vigye még Hardline-t is igaz full lowon, szóval BF3 kell hogy menjen! Ami ennél jobb választás lenne mondjuk i3, i5 (M-es jelzésű nem U-s mert az nem erősebb igazán) meg egy elfogadható grafikus pl: 840M, na de ilyet, főleg 8 giga rammal nem találsz ennyiért.
tibi2013 - részben magamat ismétlem, annyira nem nézegettem gépeket ebben az árkategóriában ,mert hát kicsit magas, de mindenféleképp HQ-jelzésű i7, valamint azt is nézném hogy legyen benne hely ssd-nek(ha már eleve ssdvel veszed, szerintem jobban lehúznak árban, érdemes utána egyet beletenni) ips panel, szerintem fullhdnál felesleges nagyobb felbontás meg ez mellé árban ami megfelel legerősebb vidkari. Ha szükséged van típus összehasonlításra írj, emígy nem fogom most végignézni milyen gépek vannak 400k felett 😃
UI: Bence ha nem ódzkodsz acertől, és bírod úgy rendelni hogy +4gb memóriával kapjad meg és belefér akkor ez jobb: [LINK]
Helló! Én egy olyan laptop masinériát keresek 400-600 ezer forint környékén, amely kielégíteni a lenti paramétereket:
- Hordozhatósága másodlagos
- A 2010-es évektől kiadott játékok medium-high-ultra keveréken, vagy ennél jobban fussanak
- Akumlátor üzemideje.. úgy ahogy, az AAA+-s címekkel úgy sincs értelme aksiról játszani.
Szerintetek ez a gép elegendő lenne komolyabb játékokhoz pl. Dead Rising 3, Ryse vagy a most érkező Mad max-hez? Nem ultran gondolom, de egy erős mediumon elfutna? 4GB RAM-ot tervezek még venni.
http://http://www.bestbyte.hu/termekek/79987/Acer_Aspire_E5_572G_59D7_15_6_FHD_Intel_Core_i5_4210M_2_6GHz_4GB_1000GB_DVD_iro_fekete_notebook.html/termekek/79987/Acer_Aspire_E5_572G_59D7_15_6_FHD_Intel_Core_i5_4210M_2_6GHz_4GB_1000GB_DVD_iro_fekete_notebook.html
Kehbya: Azért ez az ember beteg kissé, ezért a hülye játékért tette tönkre a szobáját meg a monitorát? 😃
17es laptopot nehezebb magaddal cibálni, ha sokat lesz egy asztalon megteszi az is, de én inkább vennék 15öst, jobb vidkarival!
Elpárologhat belőle a folyadék?
Valami ilyesmi:
Ne haragudjatok, lehet OFF lesz, de nem találtam semmi fórum címet hozzá. 😞
Egyik ismerősöm tisztítófolyadékkal törölte át Apple MacBook Air laptopját, amikor is beázott enyhén, vagy nem tudjuk, a bal kávától egy 5-7 cm-es függőleges, minden színben álló csíkok keletkeztek.
Most kissé megijedt, s gondoltam itt segítséget találhatunk. Főleg azért is fél, mert most nincs semmije amin dolgozhatna a munkájához.
Valami esély megjavítani otthon?
Vagy el kellene vinni szervízbe?
Garanciálisan meg tudják csinálni?
Előre is köszönöm 😀
Segítségre lenne szükségem gamer laptop vásárlásban mert sajnos nem sok tesztet találok a kiszemelt gépekről és tapasztalatom sincs nagyon hasonló konfigokkal úh legfőképpen hozzáértők válaszát várom!
Többnyire online FPS játékokat játszok:AVA,CSGO,stb.
A rá szánt összeg kb. 250-270K,memória és ssd nem oszt nem szoroz van pluszba mind a 2 polcon.
A kiszemelt gépek :
[LINK]
[LINK]
[LINK]
talán ez a 3 gép ami szóba jöhet,esetleg még az ASUS G551 olcsóbbik konfigja.
Ami még érdekelne h jobb vagy rosszabb választás esetleg egy 17,3 kijelző ?itt gondolok arra h nincs e zavaró tényező vagy esetleg nem e fárasztóbb a szemnek ilyesmi mert eddig laptop téren 14"hoz vagyok szokva pár éve.
A másik amivel hadilábon állok az az AMD,semmilyen tapasztalatom nincs vele és minél többet olvasok róluk,annál zavarosabb mert kb annyi jót írnak róluk mint rosszat...Ez azért is fontos kérdés számomra mert a gx70 el szemezgetek nagyon.
A válaszokat előre is köszönöm!
Már az amit én kinéztem se egy olcsó préda, de kategóriáját tekintve szerintem a legjobb vétel.
Nem sokkal erősebbek, pedig arany áron vannak.
És sokszor nem is a teljesítmény az ami az árá felviszi.
Nagyon képernyő, nagyobb felbontás, nagyobb tárhely, milyen márka. Ezek olyan dolgok amik nem befolyásolják drasztikusan a teljesítményt.
A többi dolog mint CPU, Ram, VGA pedig nem biztos hogy annyival erősebbek mint amennyivel drágább is a készülék.
Kéredeztelek titeket is hogy melyik éri meg legjobban de én néztem teszteket is közben miközben a laptopokat válogattam és sok oldalt is néztem hogy milyen árakkal dolgoznak.
Néztem olyan laptopokat amikben pl. GTX 960M dolgozik.
Árban jóvalta magasabbak a 960-as kártyával felszerelt laptopok mint egy 860-al,viszont tesztek alapján ugyan azt tudja a két kártya. Én ez alapján választottam azt amit. Persze egy 960-asnak jobban örülne a ember mert még is újabb, de ha az árát is nézi az ember és a tudtást is amennyivel esetleg pluszba többet tud adni, akkor már azért elgondolkodik az ember hogy megéri e.
http://www.box.co.uk/MSI_GS60_2PC_%28Ghost%29-474UK_1717350.html
Végre egy hely ahol normális emberek vannak 😀
De 180Kért én i5 vagy i7, 8GB RAM és Geforce 840m vagy 920m esetleg ha belefér 940m. Vagy esetleg egy ilyen konfig 4gb-al és később veszel bele még 4 ramot! Originál Windowsal akkor vennék gépet, ha konkrétan munkára fogod használni. Emígy itt van 3 tipp:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Én szívem szerint vagy Lenovot vagy Asust vagy Dellt vennék, de tégy úgy ahogy érzed, remélem segítettem!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Laptopot szeretnék venni játékra.
Kinéztem már az Asus X550ZE-t de egy másik oldalon lebeszéltek róla.
Véleményt szeretnék kérni hogy megérie vagy nem és ha nem akkor egy másik laptopot ha ajánlanátok olyan 180K körül megköszönném.
Előre is köszönöm a segítséget
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Sajna a Gigabyte laptopok nem nagyon vannak mo-on pedig azok is jók.
Hát már a legelső is drága, de úgy vagyok ha veszek akkor valami jót.
Még annyit hogy ma mondta kollegám hogy az MSI-ket nem ajánlja mert sok a macera velük.
Én még régebben olvastam pár cikket róluk és elég jó kirtikákat kaptak anno.
Azóta nem igen néztem utána a dolgoknak.
Nem tudom hogy közületek ki mennyire van képben az ilyenekben és mi a véleménye az MSI-kről, de ti hogy álltok a feni dologhoz?
a LoL, CS Go, Tom Clancy's GR játékokat tudja futtatni? Köszönöm
Update: [LINK]
Átlépem a keretet jóval, de ezek azok amik paramétereikben legfőképp megfelelnének nekem.
Kikérném róla a véleményeteket:
[LINK]
[LINK]
Az erősebb VGA miatt megérném a drágább a plusz pénzt?
Ill. ez erősebb procival de gyengébb vga-val
[LINK]
A legjobb persze ez lenne de ez már túl drága lenne (vagy megérné? 😃 )
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Laptopot szeretnék vásárolni.
Sokat nem akarok rákölteni mert van már gépem amin játszhassak, viszont ha megyek valahova akkor is jó lenne ott is játszani néha valamivel.
Ami jó lenne ha elmenne rajta kb. közepes beállításokon és normálisan olyan játékok mint a Heroes of the storm, cod mw2-3 l4d2. Még az se hátrány ha a crew is elmegyeget rajta.
Az ár olyan 200e körül legye, ha egy kicsit több az se gond, de nem akarok még többet költeni rá.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
A lényeg az, hogy néha fusson rajta 1-2 game (NFS vagy CS:GO semmi sokkal komolyabb max Watch Dogs).
Lényegében munkára kell, de azt szeretné, hogy pár évig jó legyen és még játszani is lehessen rajta.
De lényegesebb, hogy munkára tudjam használni.
Legfőképp Lenovo vagy ASUS esetleg Acer érdekel. HP, DELL nem tetszik. (sajnos ez van)
Ha tudtok másikat akkor az is jó lesz. Max 200-250k -t szánok rá, de azt részletre.
Ezt a 2-t néztem eddig:
[LINK]
[LINK]
pc-outlet.hu-t már néztem, de az "utilag" nem oldható meg 😞
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM 😀
Processzor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66Ghz @ 2.666 Mhz
Alaplap : Asus P5KPL (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Memória : 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Hangkártya : Asus Xonar DG 5.1
Videokártya : NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB )
Merevlemez : WDC WD10EZEX-08M2NA0 ATA Device
Táp : 400 Wattos asszem
--------------------
Monitor : AOC illetve LG DM2350D
Lenovo G50-45 (AMD processzor, Windows 8.1)
Lenovo G50-70 (ugyan az, mint a fenti, csak Intel i3 procival, árban is kb. ugyan az, csak ehhez nincs oprendszer)
ASUS X550ZA-XO014D (Szintén oprendszer nélkül)
[LINK]
Ezért szeretnék venni egy laptopot amin a következőket lehessen csinálni : facebook, word, internetezés, adobe photoshop , ilyesmik, meg azér ha úgyvan a wow mennyen el rajta, illetve tudjak torrentezni is rajta. Maximum 120k-t költök rá. Tudtok ilyen gépet ajánlani ? Edigitalnal vennem .
Sajnos 4gb memóriával van szerelve, de megéri ha teszel/tetetsz bele még 4et.
[LINK]
Ez már 8al:
[LINK]
Gyengébb proci:
[LINK]
fullhd:
[LINK]
G751JY (nem JT! ) Asus ROG abszolút bestbuy most. Felszereltségtől függően változik az ára.
Az biztos, hogy a i7 4860HQ és a 4710HQ cpu között semmi lényegi eltérés nincs ami miatt megérné a felárat a 4860.
A GTX980M az fix mindben.
A legalapabb verzió, 8GB rammal, i7 4710HQ cpu, 1TB hhd-vel van szerelve olyan 440 környékén szokott lenni. Szerintem az SSD-t elég drágán mérik hozzá, jobban jársz ha külön veszel, mivel a sima 2,5' ssd-t is bele lehet tenni mókolás nélkül. 8gb ram meg vastagon elég még manapság, de később bővíthető mivel a hátlap levételével hozzáférhető 2 slot.
Esetleg MSI GT72 Dominator Pro amit még érdemes számításba venni, szintén GTX980M gpu van benne, viszont MXM szabvány így azt is lehet benne később cserélni. A ROG-ban fixre van forrasztva.
Hűtése mindkettőnek szuper.
Ebben még 512-es SSD is van.
Ez a te géped: [url]http://www.digiprime.hu/laptop/asus-g751jy-17888-elado/?utm_source=arukereso&utm_medium=17888-asus&utm_campaign=konverzio[/url]
tibi2013 - részben magamat ismétlem, annyira nem nézegettem gépeket ebben az árkategóriában ,mert hát kicsit magas, de mindenféleképp HQ-jelzésű i7, valamint azt is nézném hogy legyen benne hely ssd-nek(ha már eleve ssdvel veszed, szerintem jobban lehúznak árban, érdemes utána egyet beletenni) ips panel, szerintem fullhdnál felesleges nagyobb felbontás meg ez mellé árban ami megfelel legerősebb vidkari. Ha szükséged van típus összehasonlításra írj, emígy nem fogom most végignézni milyen gépek vannak 400k felett 😃
UI: Bence ha nem ódzkodsz acertől, és bírod úgy rendelni hogy +4gb memóriával kapjad meg és belefér akkor ez jobb: [LINK]
- Hordozhatósága másodlagos
- A 2010-es évektől kiadott játékok medium-high-ultra keveréken, vagy ennél jobban fussanak
- Akumlátor üzemideje.. úgy ahogy, az AAA+-s címekkel úgy sincs értelme aksiról játszani.