Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Adzarb avatar
hát factory reset megvolt ,felraktam egy romot ami ha minden igaz jó kellene legyen: OT_918D_MT6573_V2 (neve is benne van) fel is teszi és irja h rebootoljak,de utána ugyanugy bejön a recovery...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Primera írta:
Primera írta:
hali
van egy kis probléma a telómmal...
mikor beakarom kapcsolni,akkor ugye behozza az android feliratot és utána mindig behozza a recovery mode-ot
restore meg backupnál vmi olyat is írt ki hogy: "Oops... something went wrong! Please check the recovery log! (tom h mit jelent,de akkor se tom mi van :S) Alcatel OT 918ról lenne szó
azt azért hozzátenném,hogy előtte baszakottam vmi rommal...

vki help már erre is aki tud : S

Na most rendesen bekapcsolod és a recovery jön be?
Mert ha jol értem akkor valamit nagyon el basztál. (már bocs) ilyenröl még nem halottam.
Alcatelhez nem értek de be a recovery be és leszedni a romot a telefonrol. A factory reset re gondolok vagy mem is tudom hogyelyik törli le a romot. Na szed le rencovery-n keresztül a romot rakd fel az eredetit. És utána pobálj 1 teljesen stabilt felrakni. Amiben minden tökéletesen megy.
0
0
0
0
Adzarb avatar
Primera írta:
hali
mikor beakarom kapcsolni,akkor ugye behozza az android feliratot és utána mindig behozza a recovery mode-ot
restore meg backupnál vmi olyat is írt ki hogy: "Oops... something went wrong! Please check the recovery log! (tom h mit jelent,de akkor se tom mi van :S) Alcatel OT 918ról lenne szó

vki help már erre is aki tud : S
0
0
0
0
molfer98 avatar
hill climb racer , survival run , pou , gta vc , max payne , minecraft pocket edition 😀
0
0
0
0
bluefire avatar
Valaki tudna ajánlani pár játékot?
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Na megvan!!! Sikerült megcsinálni! Az eddigi ftf cuccok nem voltak jók,azok olyan 90-100 megásak voltak,de most apám talált egy 200 megás ftf-et és azzal sikerült megcsinálni flashtoollal,apám nélkül nem sikerült volna megcsinálni,annyi ideig kereste a jó ftf-et,nem hagyta nyugodni amíg nincs meg,és meglett a gyümölcse! 😃
A TI segítségeteket is köszönöm szépen!!!
További szép napot!
0
0
0
0
Adzarb avatar
hali
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Bershka írta:
Azt hol tudom beálítani, hogy a play store-ból let˜öltött alkalmazásokat, játékokat a memória kártyára tegye?

Seh ott az alkalmazások kezelésében tudod rakosgatni.
A belső tárhely a berakott memoria kártya.
A telefon pedig az alap memoria.
(ezekből lehet választani hogy hol legyen.)
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
ProMaXuS: Hidd el, hogy meglehet úgy csinálni ahogy mondtam, csak arra kell rámenni, hogy telefon javítása.
Ha nagyon nemmegy, akkor próbáld meg ezt:

A letöltés link ottvan a leírásban.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Szerintetek az miért van hogy az xperia u-m csatlakozva van a wifim-hez de semmit nem akar csinálni? _Mintha nem lenne fent a hálózaton. Ötlet? 😞
0
0
0
0
Bershka avatar
Azt hol tudom beálítani, hogy a play store-ból let˜öltött alkalmazásokat, játékokat a memória kártyára tegye?
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Nekem most csak az kéne hogy a gyárit vissza tudnám rakni valahogy,aztán kezdeném előről,de semmit nem tudok csinálni.
Olvastam máshol is hogy nekik is volt olyan hogy lefagyott a Sony-nál,de SEUS-sal meg tudták csinálni,nekem nem tudom miért nem sikerül. Egész napom erre ment rá hogy ezt csináltam...
0
0
0
0
niteforce avatar
Ha jó is, egy factory reset kéne azért...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:
azért az ODIN-t ne nagyon próbálja ki. Tudtommal csak samsunghoz jó.
Egyébként ennek is csak szoftveres baja van, valahogy elő kellene hozni a recovery-t, onnantól kezdve bármit vissza tudsz csinálni.

Nemm én (igaz csak 1 szer) de láttam sonyn is odint. De szerintem az nem csak samsunk hoz jo. Mondom x8 asra azzal ragta fel valahol a pali a romot.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Persze,onnantól jó lenne,csak mivel a Sony feliratnál lefagy abba se tudok belemenni. :/
0
0
0
0
niteforce avatar
azért az ODIN-t ne nagyon próbálja ki. Tudtommal csak samsunghoz jó.
Egyébként ennek is csak szoftveres baja van, valahogy elő kellene hozni a recovery-t, onnantól kezdve bármit vissza tudsz csinálni.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Vannak rá programok. Neveket nem tudok de sony ra kizárólag. De amit irtam pm be....
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Elkúrt főzött rom flashelést nekem megjavította a seus, nekem szintén a Sony Ericsson logónál állt meg a tudomány még anno. Ráböktem a Seus-ra kikapcsolt állapotban, az meg rá tette nekem a gyári droidot és már ment is a telefon.

Írtam hogy nem tudom azzal,mert csak azt írja ki hogy a telefonon a legfrisebb verzió van.
De mondom ha nem kapcsol be csak ezt tudja csinálni takaritsa le utána Odin Gyári rom fel! Hajrá! remélem sikerül (mármint ha megcsinálod én nem nyulnék hozzá ha niteforce se tudja akkor öszintén szolva kampó a telefon) De ugyhalottam hogy a sony-t még a halálbol is visza lehet hozni.
Mivel takarítsam le?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ProMaXuS írta:
Üdv! Rootoltam a telót,fel is raktam a egy Cyanmogen7-et,ment is királyul,csak aztán a Google Play nem indult el,ezért visszamentem a recoverybe hogy egy másikat rakjak fel,de ezután a Sony logónál mindig lefagy a teló és se PC Companionnal se SEUS-al nem tudom visszarakni,mert mind2 kiírja hogy a legfrissebb verzió van rajta. Segítsetek pls,nem tudom már mit találhatnék ki,semmi se jó.
a válaszokat előre is köszönöm!
X8-am van.

Nézz be a mobilarénán az X8 topicba ott csak jobban tudják.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
De mondom ha nem kapcsol be csak ezt tudja csinálni takaritsa le utána Odin Gyári rom fel! Hajrá! remélem sikerül (mármint ha megcsinálod én nem nyulnék hozzá ha niteforce se tudja akkor öszintén szolva kampó a telefon) De ugyhalottam hogy a sony-t még a halálbol is visza lehet hozni.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Elkúrt főzött rom flashelést nekem megjavította a seus, nekem szintén a Sony Ericsson logónál állt meg a tudomány még anno. Ráböktem a Seus-ra kikapcsolt állapotban, az meg rá tette nekem a gyári droidot és már ment is a telefon.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
ProMaXuS írta:
Üdv! Rootoltam a telót,fel is raktam a egy Cyanmogen7-et,ment is királyul,csak aztán a Google Play nem indult el,ezért visszamentem a recoverybe hogy egy másikat rakjak fel,de ezután a Sony logónál mindig lefagy a teló és se PC Companionnal se SEUS-al nem tudom visszarakni,mert mind2 kiírja hogy a legfrissebb verzió van rajta. Segítsetek pls,nem tudom már mit találhatnék ki,semmi se jó.
X8-am van.

Na most vagy azt csinálod hogy letakaritod a felefont teljesen de mindent rola 1 db tégla legyen és felrakod odinnal a gyárit és utána csinálod ujra. Vagy nem engem kérdezel mert itt nekem megállt a tudomány.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Írtam hogy se SEUS-sal,se PC Companionnal nem tudom visszarakni,kiírja hogy az ön telefonján már a legfrissebb verzió van és kész. Nem tudok semmit sem csinálni... :S
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
ProMaXuS írta:
De még a Recovery-t se hozza be. :SSS

Régebben jártasabb voltam a témában, de remélem érthető lesz amit mondok.

Megnyitod a Companiont, ott lesz egy olyan, hogy telefon javítása, asszem a szoftverfrissítésen belül (ha jól emlékszem, majd valahol lent lesz kék betűkkel). Na arra rámész, elmagyarázza, hogy mit csinálj, megcsinálod, és rajta lesz a gyári rom.
0
0
0
0
niteforce avatar
Hát az úgy probléma. Az a baj, hogy én SE-hoz egyáltalán nem értek, Samsungot ismerem csak.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
De még a Recovery-t se hozza be. :SSS
0
0
0
0
niteforce avatar
ProMaXuS írta:
X8-am van.

factory reset, és próbáld meg megint.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Kmisi99 írta:
nem lehet hogy a net a szar?

Közben netezek a gépen is. 😃
Már újra is indítottam a telót is meg a wifit is de semmi 😞
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
X8-am van.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem lehet hogy a net a szar?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Lenne egy kis probléma. Frissítettem 4.0-ra és rohadt lassu lett a net. Pedig itt vagyok a rooter mellett 20 cm-re 😞
0
0
0
0
The Emptiness avatar
A játékokat 4sync ről szedd le telefonrol.
A procit a kerner től függ. Mond el hogy milyen telefonod van az alap orajelet és hogy menyi benne a ram.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Hogyan kell felhuzni a telefonon a procit?? és az enyémen meddig lehet huzni? (csak ne legyen lassab töle.. 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
Köszi. Valaki tudna még segíteni? Ezeka játékok kellenének u-ra: Gta vice city , fifa 13 , gangstar rio 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
molfer98 írta:
Sziasztok. Most vettem egy Xperia u-t és 2.3-as android van rajta. Rá mentem arra hogy szoftverfrissítés de azt írja hogy a legfrissebb szoftvér van rajta. De kijött rá a 4.0 nem??

Nekem is ez van a Galaxy S Plus omal 2.3.3 al vettem de 2.3.6 van rá. Kérdezd ott ahol vetted hogy rá tudják-e rakni a.legfrisebbet. De ha értesz hozzá akkor főzött romot.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Most vettem egy Xperia u-t és 2.3-as android van rajta. Rá mentem arra hogy szoftverfrissítés de azt írja hogy a legfrissebb szoftvér van rajta. De kijött rá a 4.0 nem??
0
0
0
0
Bershka avatar
Az a probléma már megoldódott. Letöltöttem egy játékot egy torrent oldalról és valami vírus került a telefonba, azért kapcsolt ki magától.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Vannak korrekt cégek akik nem szarnak a vásárlókra Magyarországon. Köztük a samsung se. Nagyon hasznos ez a szolgáltatás. Ugye csak kijön a csávó leülteted egy asztalhoz 10-30 perc és kész a telefon még ha épp az ország legtávolibb szegletébe is laksz.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Kmisi99 írta:
Sőt jobbat mondok ha garis regisztráld be a samsungnál és ingyen kijönnek és ott helyben a lakásodon megjavítják. Ha nem akarod hogy bemenjenek hozzád akkor meg ingyen kijönnek adnak egy galaxy ace-t elviszik a telód megcsinálják és visszakapod pár nap múlva. Szóval sokkal jobban megéri mint szarakodni szolgáltatóval vagy akármivel.

Ilyenről nem is hallottam még! 😆 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Sőt jobbat mondok ha garis regisztráld be a samsungnál és ingyen kijönnek és ott helyben a lakásodon megjavítják. Ha nem akarod hogy bemenjenek hozzád akkor meg ingyen kijönnek adnak egy galaxy ace-t elviszik a telód megcsinálják és visszakapod pár nap múlva. Szóval sokkal jobban megéri mint szarakodni szolgáltatóval vagy akármivel.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Bershka írta:
Lenne egy másik problémám. Lezártam a képernyőtt, letettem a telót aztán pár perc múlva elővettem, de hiába akarom kioldani nem történik semmi. Először azt hittem kikapcsolt, de hiába nyomom a bekapcs gombot, nem csinál semmit. Szintén érdekes, hogy felcsörgettem magam egy másik telefonról és nem jelezte, pedig kicsöngött. Ha kiveszem az akut majd vissza teszem akkor bekapcsol és megy de ha lezárom a képernyőt majd egy fél óra múlva ki szeretném oldani akkor megint ezt csinálja. Nem tudjátok h mi lehet a gond?

EDIT : A telót elfelejtettem, 4 napos Samsung Galaxy S2.

Gondolom van rá garancia,szerintem vidd be.. ! 😀
0
0
0
0
Bershka avatar
Mi a különbség a fizetős és az ingyenes fruit ninja között? 😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kmisi99 írta:
nekem az első működött kapásból.

Má nekem is jó! Csak 4sync ről kell leszedni.
0
0
0
0
Bershka avatar
Lenne egy másik problémám. Lezártam a képernyőtt, letettem a telót aztán pár perc múlva elővettem, de hiába akarom kioldani nem történik semmi. Először azt hittem kikapcsolt, de hiába nyomom a bekapcs gombot, nem csinál semmit. Szintén érdekes, hogy felcsörgettem magam egy másik telefonról és nem jelezte, pedig kicsöngött. Ha kiveszem az akut majd vissza teszem akkor bekapcsol és megy de ha lezárom a képernyőt majd egy fél óra múlva ki szeretném oldani akkor megint ezt csinálja. Nem tudjátok h mi lehet a gond?

EDIT : A telót elfelejtettem, 4 napos Samsung Galaxy S2.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nekem az első működött kapásból.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kmisi99 írta:
Olyan nehéz ezt megtalálni. A pirateb..on is fönn van tökéletesen működik.

Ja nagyon is csak az a baj hogy mekem se megy vagy 100 oldalt néztem és kidob a game lefagy... torenten is. De itt a 4sync es az nagyon jol megy de ezt telefonrol kell leszedni.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Warrior1001HD írta:
hello!
most vettem egy telót(Huawei ascend y200)
tudnátok ajánlani rá játékokat?(ne angry birds stb)
autós, aciós lövöldözős ugrálós stb😃
am nem egy csúcstelefon:
OS Android OS, v2.3 (Gingerbread)
Chipset Qualcomm MSM7225A Snapdragon
CPU 800 MHz Cortex-A5
GPU Adreno 200
256 MB RAM, 512 MB ROM

Temple Run
Flow
Rat On Scooter XL

Ezek jó játékok 😃
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
hello!
most vettem egy telót(Huawei ascend y200)
tudnátok ajánlani rá játékokat?(ne angry birds stb)
autós, aciós lövöldözős ugrálós stb😃
am nem egy csúcstelefon:
OS Android OS, v2.3 (Gingerbread)
Chipset Qualcomm MSM7225A Snapdragon
CPU 800 MHz Cortex-A5
GPU Adreno 200
256 MB RAM, 512 MB ROM
0
0
0
0
Bershka avatar
Próbáltam már de egyik sem működött.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Olyan nehéz ezt megtalálni. A pirateb..on is fönn van tökéletesen működik.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció