Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hali
van egy kis probléma a telómmal...
mikor beakarom kapcsolni,akkor ugye behozza az android feliratot és utána mindig behozza a recovery mode-ot
restore meg backupnál vmi olyat is írt ki hogy: "Oops... something went wrong! Please check the recovery log! (tom h mit jelent,de akkor se tom mi van :S) Alcatel OT 918ról lenne szó
azt azért hozzátenném,hogy előtte baszakottam vmi rommal...
vki help már erre is aki tud : S
Na most rendesen bekapcsolod és a recovery jön be?
Mert ha jol értem akkor valamit nagyon el basztál. (már bocs) ilyenröl még nem halottam.
Alcatelhez nem értek de be a recovery be és leszedni a romot a telefonrol. A factory reset re gondolok vagy mem is tudom hogyelyik törli le a romot. Na szed le rencovery-n keresztül a romot rakd fel az eredetit. És utána pobálj 1 teljesen stabilt felrakni. Amiben minden tökéletesen megy.
hali
mikor beakarom kapcsolni,akkor ugye behozza az android feliratot és utána mindig behozza a recovery mode-ot
restore meg backupnál vmi olyat is írt ki hogy: "Oops... something went wrong! Please check the recovery log! (tom h mit jelent,de akkor se tom mi van :S) Alcatel OT 918ról lenne szó
vki help már erre is aki tud : S
A TI segítségeteket is köszönöm szépen!!!
További szép napot!
Azt hol tudom beálítani, hogy a play store-ból letöltött alkalmazásokat, játékokat a memória kártyára tegye?
Seh ott az alkalmazások kezelésében tudod rakosgatni.
A belső tárhely a berakott memoria kártya.
A telefon pedig az alap memoria.
(ezekből lehet választani hogy hol legyen.)
Ha nagyon nemmegy, akkor próbáld meg ezt:
A letöltés link ottvan a leírásban.
Olvastam máshol is hogy nekik is volt olyan hogy lefagyott a Sony-nál,de SEUS-sal meg tudták csinálni,nekem nem tudom miért nem sikerül. Egész napom erre ment rá hogy ezt csináltam...
azért az ODIN-t ne nagyon próbálja ki. Tudtommal csak samsunghoz jó.
Egyébként ennek is csak szoftveres baja van, valahogy elő kellene hozni a recovery-t, onnantól kezdve bármit vissza tudsz csinálni.
Nemm én (igaz csak 1 szer) de láttam sonyn is odint. De szerintem az nem csak samsunk hoz jo. Mondom x8 asra azzal ragta fel valahol a pali a romot.
Egyébként ennek is csak szoftveres baja van, valahogy elő kellene hozni a recovery-t, onnantól kezdve bármit vissza tudsz csinálni.
Írtam hogy nem tudom azzal,mert csak azt írja ki hogy a telefonon a legfrisebb verzió van.
Üdv! Rootoltam a telót,fel is raktam a egy Cyanmogen7-et,ment is királyul,csak aztán a Google Play nem indult el,ezért visszamentem a recoverybe hogy egy másikat rakjak fel,de ezután a Sony logónál mindig lefagy a teló és se PC Companionnal se SEUS-al nem tudom visszarakni,mert mind2 kiírja hogy a legfrissebb verzió van rajta. Segítsetek pls,nem tudom már mit találhatnék ki,semmi se jó.
a válaszokat előre is köszönöm!
X8-am van.
Nézz be a mobilarénán az X8 topicba ott csak jobban tudják.
Üdv! Rootoltam a telót,fel is raktam a egy Cyanmogen7-et,ment is királyul,csak aztán a Google Play nem indult el,ezért visszamentem a recoverybe hogy egy másikat rakjak fel,de ezután a Sony logónál mindig lefagy a teló és se PC Companionnal se SEUS-al nem tudom visszarakni,mert mind2 kiírja hogy a legfrissebb verzió van rajta. Segítsetek pls,nem tudom már mit találhatnék ki,semmi se jó.
X8-am van.
Na most vagy azt csinálod hogy letakaritod a felefont teljesen de mindent rola 1 db tégla legyen és felrakod odinnal a gyárit és utána csinálod ujra. Vagy nem engem kérdezel mert itt nekem megállt a tudomány.
De még a Recovery-t se hozza be. :SSS
Régebben jártasabb voltam a témában, de remélem érthető lesz amit mondok.
Megnyitod a Companiont, ott lesz egy olyan, hogy telefon javítása, asszem a szoftverfrissítésen belül (ha jól emlékszem, majd valahol lent lesz kék betűkkel). Na arra rámész, elmagyarázza, hogy mit csinálj, megcsinálod, és rajta lesz a gyári rom.
X8-am van.
factory reset, és próbáld meg megint.
nem lehet hogy a net a szar?
Közben netezek a gépen is. 😃
Már újra is indítottam a telót is meg a wifit is de semmi 😞
X8-am van.
A procit a kerner től függ. Mond el hogy milyen telefonod van az alap orajelet és hogy menyi benne a ram.
Sziasztok. Most vettem egy Xperia u-t és 2.3-as android van rajta. Rá mentem arra hogy szoftverfrissítés de azt írja hogy a legfrissebb szoftvér van rajta. De kijött rá a 4.0 nem??
Nekem is ez van a Galaxy S Plus omal 2.3.3 al vettem de 2.3.6 van rá. Kérdezd ott ahol vetted hogy rá tudják-e rakni a.legfrisebbet. De ha értesz hozzá akkor főzött romot.
Sőt jobbat mondok ha garis regisztráld be a samsungnál és ingyen kijönnek és ott helyben a lakásodon megjavítják. Ha nem akarod hogy bemenjenek hozzád akkor meg ingyen kijönnek adnak egy galaxy ace-t elviszik a telód megcsinálják és visszakapod pár nap múlva. Szóval sokkal jobban megéri mint szarakodni szolgáltatóval vagy akármivel.
Ilyenről nem is hallottam még! 😆 😆
Lenne egy másik problémám. Lezártam a képernyőtt, letettem a telót aztán pár perc múlva elővettem, de hiába akarom kioldani nem történik semmi. Először azt hittem kikapcsolt, de hiába nyomom a bekapcs gombot, nem csinál semmit. Szintén érdekes, hogy felcsörgettem magam egy másik telefonról és nem jelezte, pedig kicsöngött. Ha kiveszem az akut majd vissza teszem akkor bekapcsol és megy de ha lezárom a képernyőt majd egy fél óra múlva ki szeretném oldani akkor megint ezt csinálja. Nem tudjátok h mi lehet a gond?
EDIT : A telót elfelejtettem, 4 napos Samsung Galaxy S2.
Gondolom van rá garancia,szerintem vidd be.. ! 😀
nekem az első működött kapásból.
Má nekem is jó! Csak 4sync ről kell leszedni.
EDIT : A telót elfelejtettem, 4 napos Samsung Galaxy S2.
Olyan nehéz ezt megtalálni. A pirateb..on is fönn van tökéletesen működik.
Ja nagyon is csak az a baj hogy mekem se megy vagy 100 oldalt néztem és kidob a game lefagy... torenten is. De itt a 4sync es az nagyon jol megy de ezt telefonrol kell leszedni.
hello!
most vettem egy telót(Huawei ascend y200)
tudnátok ajánlani rá játékokat?(ne angry birds stb)
autós, aciós lövöldözős ugrálós stb😃
am nem egy csúcstelefon:
OS Android OS, v2.3 (Gingerbread)
Chipset Qualcomm MSM7225A Snapdragon
CPU 800 MHz Cortex-A5
GPU Adreno 200
256 MB RAM, 512 MB ROM
Temple Run
Flow
Rat On Scooter XL
Ezek jó játékok 😃
most vettem egy telót(Huawei ascend y200)
tudnátok ajánlani rá játékokat?(ne angry birds stb)
autós, aciós lövöldözős ugrálós stb😃
am nem egy csúcstelefon:
OS Android OS, v2.3 (Gingerbread)
Chipset Qualcomm MSM7225A Snapdragon
CPU 800 MHz Cortex-A5
GPU Adreno 200
256 MB RAM, 512 MB ROM