Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem is most egy 650 ti megy a gépembe a gigabyte-tól és nincs vele gondom csak ez a tf ez valami széthuzott féle lehet ha jol gondolom.
Bocsánat 😀.
Kinézet Pl: egy szempont. Gyártók között max 25Mhz eltérés van. 😀 Meg esetleg a ventilátorok száma.
olyan nincs, hogy egyik jobb a másiknál.. vannak szempontok, illetve hogy kinek mi jön be, de olyan számottevő különbség nincs köztük.
A Sapphire és az Asus egyformán jó.(Nekem a Sapphire volt szimpi mindig.De azt hiszem ezzel sokan vannak így.)Az MSI-nél van 1-2 kevésbé jól sikerült modell.(Rossz hűtés,rossz design-bár utóbbi sokat nem számít,az ember azért csak a pofásabb cuccot veszi,ha tudja.)
A Sapphire mellett szól még,hogy-a többi gyártóval ellentétben-nekik a fő profiljuk a vga.
Gainward-al még mostanság is van gond.
nekem volt olyanom elviselhetően futtotak rajta a játékok egy 1 éve hogymost mit produkál sajnos nem tudom de annyira rossz nem lehet egy lowot biztos hogy hoz még ma is😀
Videókártyát szeretnék vásárolni max. 11.000FT értékben. Ehhez a géphez:
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=110127&sub=usercomp&comp=112142]Gépem adatai[/url]
milyen videókártyát vegyek?
Köszönöm szépen a segítséget!
További szép napot!
Üdv.:
Lord
később, ha esetleg egy 100fölötti összeget fektetsz gépbe, akkor jó a 7850, és az erősebbek.
Köszönöm a választ, le is tettem a kártyáról. 6670-essel szerinted mellényúltam?
Köszi előre is!
Üdv.:
Lord
milyen videókártyát ajánlanátok a gépemhez 30 ropi körül?
Nekem egy 6870 van, ami kicsit gyengébb, de emellé sem elég 2 mag, meg 4GB RAM.. a proci szinte füstöl, a RAM televan, a VGA pedig 50%on áll, mert nem tudja kihajtani a proci..
Tudom, illetlenség: nem olvastam vissza a fórumot, elnézést.
Ma meghalt a videókártyám és a kevés olvasott hozzászólás alapján a Radeon 7850-essel szemezek. Jelenleg egy Sapphire 3850-esem van, elődje egy ATI 9600-os volt 😀
Hipro 480-as táp, két vinyó, egy DVD-RW, hálókártya, két RAM az alap, ami eszi a tápot.
Véleményetek szerint problémamentesen működne-e ebben a gépben (MB: ASRock 4CoreDual-SATA2, annó az alaplapom halt meg, mikor megvettem az AGP-s 3850-et, ezért lett egy hibrid lap, ami tud PCI-e-t fogadni, CPU: Intel 3 GHz)?
Sokat játszok (gyerek is besegít 😀😉, ezért már kellene egy kicsit nagyobb kraft. Hol és milyen árfekvésben érdemes megvenni, amennyiben megfelelő a vas?
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv.:
Lord
ximo: bezony, elírtam 😆
Maximum a GTX 760/R9 270X ára jön szóma, tehát max 63.000Ft, több semmiképp se.
Az viszont lehet, hogy jobb lenne, hogy egy R9 270X és mellé még 4gb ram? (most 4gb van a gépbe) Vagy az erősebb GTX 760?
Elsősorban új játékokhoz kellene (pl BF4, CoD (csak hogy ne szóljanak meg a BF-fanok 😊, Watch Dogs, stb)
szerk:Mivel YoloMcNigga lehülyézett ezért itt egy kis összehasonlítás is.
[LINK]
Új videókártyát vennék, mivel az előző elromlott. Nem nagyon értek hozzá, de egy ismerősöm ezeket ajánlotta nekem: Nvidia gtx460 vagy Radeon hd 7850. Elég jó áron be tudná őket szerezni. Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Ha gtx 760 és R9 270x közül kellene választani igazából szerintem szinte mindegy a gtx kicsit erősebb ennyivel drágább is, viszont ha már van pénzed a 760-ra akkor annyiért kapni AMD oldalról r9 280-at vagy 280x-et azok már erősebbek...
Kiszemeltjeim: GTX 760 DC2OC 2GD5 vagy egy GeForce R9 270X (2gb, GDDR5)
Melyiket mondanátok elsősorban ár/érték tekintetében? Melyiken futnak jobban a játékok?
Köszi az eddigi válaszokat! 😀