Sziasztok. adott egy internet kartya amirol megy a net a kalauz digihez, de nem talalom a drivert sehogy,csak annyi van a kartyara irva h ws-pci2xs232. tudna nekem valaki segiteni mert ez nelkul nem megyek semmire?!
pocokur2: K-s proci mellé Z lap kell, de bőven jó lenne egy szorzózáras Cpu. 270x 4Gb-nak semmi értelme, inkább 2Gb-os erősebb kártya. Háznak nem látom értelmét, olcsóbb ház rendszerhűtőkkel kifizetődőbb. Tápból felesleges akkora. Valami hasonlót ajánlok.
Jó kis masina lesz,inteles lapokhoz nemértek,majd valaki ajánl esetleg másik lapot,a proci az biztos bika,k-s jelzésü,tehát birod is huzni egy jobb hütövel,viszont itt nemtudom a leirt alaplap mennyire jó OC-ra.Viszont a 270X karibol felesleg a 4Gb verzio,nemtudja kihasználni.Akkor vedd meg ha olcson hozzátudsz jutni,ill nemsokkal drágább mint a 2Gb verzió.Sajna elég sok felárat elkérnek a +2Gb memo miatt.
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=23135&sub=usercomp&comp=51788]Gépe
sziasztok! Ehez az összeállításhoz mit szóltok? Átolvastam pár cikket meg megtoldottam a ráfordítandó zsetont. VGA egy kicsit gyengébb, de itt simán vinné a The Witcher 3: Wild Hunt játékot. Próbáltam a cikkek alapján egy "idő alló", csendes és játékPC konfigot összehozni.
Köszönöm az eddigi javaslatokat is, ezek hatására bújtam bele magam a PC irodalomba ( 😀 nem lettem okosabb 😞 )
@Shark_Ryan !!GYÁRI HŰTŐVEL SOSE!! Ezt jegyezd meg jól 😃 Inkább vegyél valami olcsóbb torony hűtőt és akkor már érdemesebb túlhúzni a processzort. (!személyes vélemény csak!)
Jó kis gép lesz,bár én inkább olcsóbb lapot vennék,itt Szerbiában az Asrock lap amit irtál is 40Euroval drágább mint ami nekem van MSI 970a-g46.Az Msi lappal is lehet oc-ni,elégedett is vagyok vele,a lényeg tudnál spórolni a lapon,és egy erösebb procit bele,pl FX 8320 vagy intel oldalon egy nem k-s procit,egy olcsobb lappal.
Sziasztok! A közeljövőben összejön egy kis zsé. Összeállítottam egy konfigot és szeretném a véleményeteket kérni, hogy élet képes-e. 😀 A fő szempont az volt, hogy 200k alá szorítsam az árat, de szépen vigye az újabb játékokat.
Sziasztok, pár hete ujítottam 775-ös gépem 1156-osra és beszereztem egy I3-ms procit, alap hűtővel. (35-50C között van, ahogy látom alap OC 3.3Ghz-n megy)
Az lenne a kérdésem, hogy meddig lehet az ilyesmit húzni, vagy megéri-e?
És a Hyper threading (2 mag 4 szál) mennyivel roszabb egy 4 magosnál?
A másik meg, van egy 500W-os Chieftec tápom, ez kb meddig lesz jó? I5 proci, GTX 480, 8GB RAM-ig ki fogja bírni, vagy szerezzek nagyobbat?
Üdv.
Valaki tudna segíteni, hogy az msi afterburnert hogy lehet beállítani rendesen?
Ami kell az fps,cpu használat,memória használat,gpu használat, ennyi lenne. 😃
Valahogy így kellene csak írja ki, hogy a magokat vagy az egész procit mennyire használja.
2 db msi radeon 4850 oc hez elég egy xfx pro series 650 es táp?
egyáltalán össze lehet kötni ezt a két vga-t crossfire ba?
am ez a pro series jó minőség, megbízható?
De lehet elsőnek kártyát cserélem, még nem tudom, majd ahogy alakul. De olcsóbb megoldás egyenlőre a lapot és a procit cserélni mert úgy még max egy 10ezerrel kell kipótolni, de kártyámat meg olyan 20ért bírnám eladni, és hogy vegyek egy r9 290 az + 70ezer lenne. Ha használtan venném akkor + 40ezer minimum.
Genesis1919
Tudom, de r9 290 vagy gtx 970 akarok, ezekkel a kártyákkal meg már cpu limitem lenne. Úgy hogy inkább cserélem a lapot és a pocit, és egy darabig nem lesz gond.
i7 2600k--i7 3770k--i7 4770k ezek mind ugyan azok semmi külömbség nincs,szóval ha kevés lesz a 2600k akkor kevés lesz a többi is,de az nem mostanában lesz!
Luiboy
Tuningolni nem nagyon akarom én, max 4ghz-ig.
Szerintem marad az a lap amit írtam lentebb az asus, majd ha már kevés lesz a i7 2600k, akkor veszek használtan bele egy i7 3770k proict, ez a haditerv 😃
Az jó lap és később a 3. szériás I procik is mehetnek bele.
De ha maradni akarsz az I7 2600K nál akkor keres használtan jól felszerelt P67-es (én is olyanra vadászom tuningra állítólag jobb és nincs integrált VGA) alaplapot esetleg ha kell az integrált VGA vész esetére akkor Z68 is szóba jöhet.
Jól felszerelt P-s alaplap olyan 15 körül van hardverapron, a Z68-at is olyan áron mérik.
Luiboy
Februárba el is adom, és veszek egy i7 2600k, tudnál valami jónak mondható alaplapot hozzá? Ahogy néztem ez 1155 foglalatú, újonnan ezt a lapot néztem Asus P8Z77-V LX 20ezer.
Athis: A két processzor közül egyértelműen az fx-6300 a jobb. Ha újat akarsz, akkor a 6300 ~30e. Alaplapból meg Gigabyte egész jókat ad 20 körül. (pl: GIGABYTE GA-78LMT-USB3 ~17e Ft)
Hasonló árban Intelből i3-3250 jön ki újonnan, ehhez ASROCK B75 Pro3-M (~17e Ft).
proci+ alaplap 40-50 között uj lenne a legjobb, de ha használtan is tudtok ajánlani valamit, azt is szivesen várom 😀 intel/amd mind1, de sokan az intelt ajánlják inkább játékra.
Intel Core i5 4440 : 47k
MSI H97M-E35 : : 22k
Kingston HyperX Fury Kit 2x4Gb 1600Mhz : 22k
MSI N760 TF 2GD5/OC 2GB : 63k
Seagate Barracuda 500GB (ST500DM002) : 12k
Kingston SSDNow V300 60GB : 13k
XFX ProSeries 450W : 16k
BitFenix Comrade : 10k
+ 2x Enermax T.B. Silence UCTB12 : 4k rendszerhűtő.
209k
sziasztok! Ehez az összeállításhoz mit szóltok? Átolvastam pár cikket meg megtoldottam a ráfordítandó zsetont. VGA egy kicsit gyengébb, de itt simán vinné a The Witcher 3: Wild Hunt játékot. Próbáltam a cikkek alapján egy "idő alló", csendes és játékPC konfigot összehozni.
Köszönöm az eddigi javaslatokat is, ezek hatására bújtam bele magam a PC irodalomba ( 😀 nem lettem okosabb 😞 )
Intel Core i3-3240 3.4GHz erröl mi a véleményetek? Játékok futtatására alkalmas lenne? Ha igen, valami lapot tudnátok ajánlani hozzá?
Köszi.
Shark_Ryan: EKL Alpenföhn Brocken ECO : 10k Azért ezt írom, mert jó 1155, 1150 foglalatra, így ha váltasz még felhasználhatod.
Az lenne a kérdésem, hogy meddig lehet az ilyesmit húzni, vagy megéri-e?
És a Hyper threading (2 mag 4 szál) mennyivel roszabb egy 4 magosnál?
A másik meg, van egy 500W-os Chieftec tápom, ez kb meddig lesz jó? I5 proci, GTX 480, 8GB RAM-ig ki fogja bírni, vagy szerezzek nagyobbat?
[url]http://hardverapr...hz_lga1155[/url]
[url]http://hardverapr...z77a-g45_1[/url]
Valaki tudna segíteni, hogy az msi afterburnert hogy lehet beállítani rendesen?
Ami kell az fps,cpu használat,memória használat,gpu használat, ennyi lenne. 😃
Valahogy így kellene csak írja ki, hogy a magokat vagy az egész procit mennyire használja.
ezt találtam most rendszer karbantartásnál, ez lehet a baj?
Össze lehet kötni, a xfx nagyon jó tápok, elégnek kell lenni-e.
egyáltalán össze lehet kötni ezt a két vga-t crossfire ba?
am ez a pro series jó minőség, megbízható?
Tudom, de r9 290 vagy gtx 970 akarok, ezekkel a kártyákkal meg már cpu limitem lenne. Úgy hogy inkább cserélem a lapot és a pocit, és egy darabig nem lesz gond.
[LINK]
HD 7970Ghz, 2600k mellett már Gpu limit van.
Ahogy nézegettem a i7 2600k a i5 4670k szintjén van, vagy inkább alatta kicsivel.
Luiboy
Egy árban van kb a i7 2600 és i7 2600k, úgy hogy akkor inkább a k-s 😃
Tuningolni nem nagyon akarom én, max 4ghz-ig.
Szerintem marad az a lap amit írtam lentebb az asus, majd ha már kevés lesz a i7 2600k, akkor veszek használtan bele egy i7 3770k proict, ez a haditerv 😃
De ha maradni akarsz az I7 2600K nál akkor keres használtan jól felszerelt P67-es (én is olyanra vadászom tuningra állítólag jobb és nincs integrált VGA) alaplapot esetleg ha kell az integrált VGA vész esetére akkor Z68 is szóba jöhet.
Jól felszerelt P-s alaplap olyan 15 körül van hardverapron, a Z68-at is olyan áron mérik.
Februárba el is adom, és veszek egy i7 2600k, tudnál valami jónak mondható alaplapot hozzá? Ahogy néztem ez 1155 foglalatú, újonnan ezt a lapot néztem Asus P8Z77-V LX 20ezer.
Igen az általad leírt ár reális, annyit kapnod kellene érte.
Nézve az árakat, én olyan 50ezere gondoltam.
Hasonló árban Intelből i3-3250 jön ki újonnan, ehhez ASROCK B75 Pro3-M (~17e Ft).
szerk: az alaplapok micro ATX méretűek.
neked hogy lehet 24+4 vagy procival együtt érted?