Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Miért csak 10° melegedhet? Ha terhelés alatt 50 kröül van nyugodtan melegedhet 15-20°-ot is!
És mind 3 esetben azt mondom: 25 max 30%-ot lehet húzni!
Ramokat nem ajánlom addig!
Oks, köszi 😀
Csak azért írtam 10fok-ot, mert annál jobban nem nagyon akarom terhelni 😆
És mind 3 esetben azt mondom: 25 max 30%-ot lehet húzni!
Ramokat nem ajánlom addig!
Na az 1. Meddig lehet felhúzni 1 9800GT-t úgy hogy még stabil?
2. Meddig lehet húzni alap feszen 1 Q9550 es procit, úgy hogy nem melegszik 10fok nál többet?
3. Meddig lehet húzni 1 E8500 as procit alapfeszen úgy hogy nem melegszik 10foknál többet?
És a 4. Fel lehet-e húzni a 800MHz-s ramot 1066ra?
[LINK]
////////Mivel megnéztem az alaplapod támogatja a Core 2 Quadot is, de csak az 533mhz-es ramokat, ami viszont lassú! Ezért esetleg kellhet majd új lap!
- processzor: Intel Dual-Core E5200
- működési frekvencia: 2,5 GHz
- FSB: 800 MHz
- foglalat: 775
- L2 cache: 2048kb
- Dual Core
- MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3
Itt csak 800mhz az FSB- amúgy ha csak a Penitum D_ig támogatja, akkor nem lesz jó bele a DC, illetve attól felfelé semmi! Ha nincs ráírva akkor nézz utána hogy támogat-e mások procikat is, de ha nem akkor csak Pentium D-t tudsz venni bele!
Nekem egy olyan lapom van amire nincs ráirva hogy támogatja a core 2 dou procit, de támogatja azt az fsb-t ami neki kell. Akkor jó lesz?Pentium D-ig van a dobozra ráirva, a lapom P48907SA-RS2H
Ugye csak a dual-core prociknak van 1066Mhz fsb-je?
az amd 6000+ 3.10ghz-es procimat szeretném huzni az alap hűtőjével meddig lehet?
és ha kicserélem a hűtőt nem érdekel h hangos meg ienek a teljesitmény érdekel. más hűtővel meddig lehet??
Ati: Catalyts-ban OverDrive
Nvidia: Control Panelben Óverclocking
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=09912[/url]
és én ebbe a RightMark CPU Clock Utility nem tom hol kell tuningolni