Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AMD-ből 5770,5850,6770,7750,7770,r7 250,6850
nVidia-ból 550Ti,650,460,650Ti,560
Előre is köszi.
[url]http://www.amazon.de/Gainward-3071-GTX750TI-Grafikkarte-mini-HDMI/dp/B00IZH6AKE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1403294045&sr=8-1&keywords=Gainward+GeForce%C2%AE+GTX+750+Ti#productDetails[/url]
Ezt néztem ki de nem látom sehol hogy valahol írná vki mennyi a memoria Mhz a Core Clock:1202 MHz de a memória sebessgéget sehol nem találom.
Jaa és innen rendelek:
[LINK]
De még mielőtt beleélném magam a dologba van vga csati a tápon?
[LINK]
[LINK]
Mostanában nem nagyon követtem az újabb hardvereket, és tudnátok nekem ajánlani egy játékra alkalmas erős vga-t (full hd-ra) k 40-50k között??
Előre is köszönöm!
Bocsi a figyelmetlenségemért😀
Behalt a vidikarim így vennem kell egy újat, olyan 30-40e Ft körül tudok most rászánni. Mit ajánlotok? 1366x768on játszok. Előre is köszönöm a segítséget 😀 Jah és új karit vennék
Ennek köszönhetően van teljesítménybeli eltérés. Bővebb leírást és teszteredményeket itt olvashatsz:
[LINK]
http: //gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-Radeon-R9-280
feri917 : nekem aztmondták hogy amd nem valami jó játékra.
max 65.000 Ft
nekem a mostani 6870en is megfelel, nem érzem magam kevesebbnek mantle nélkül.. vedd azt, amelyiket szeretnéd.
de esetleg egy 7870 tényleg jobb lenne..
Nvidia oldalról sajnos még drágábban jönnél ki egy gtx 480-al vagy 660Ti-vel ami megérné
zoleee98: jó kis kártya még a 660 de amennyibe kerül szerintem lehet jobbakat kapni
megéri a 75k-t?
N760 TF 4GD5/OC
Gép: Lenovo W500 (4061 A72)
RAM: 4 GB
CPU: Intel P9500
Vid karik: ATI FireGL V5700 512MB és Mobile Intel (alap cucc)
Rajta ül egy "2503 Advanced Dock" dokkolón.
Itt kezd érdekes lenni, ugyanis a dokkolónak van egy pci-e slotja.
Ide szeretnék Vid karit!!
A méret nem para, pci-e hosszabítóval kihozom a dokkolón kívülre..
Mely műszaki adatok figyelembevételével válasszak??
A jelenlegi cél game a SPINTIRES 2014. Ez egy offroad szimulátor.
Várom az ötleteket, tanácsokat!
Köszi köszi! 😀