Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Van egy Intel Core 2 Duo-m ami 2.8 GHz-es és a azt huzni szeretném de nemtom hogy kell és hogy mennyire lehet (gyári hűtővel)...:S Segítene vki? köszi..
Hát maximum 3.1 GHz ig húzd vagy vegyél egy jobb hűtőt, és akkor mehet legalább 3,4-ig is!😀
Van egy Intel Core 2 Duo-m ami 2.8 GHz-es és a azt huzni szeretném de nemtom hogy kell és hogy mennyire lehet (gyári hűtővel)...:S Segítene vki? köszi..
Pff nesokat.... Ramot nem nagyon szabad húzni, mert pápá alaplap... max sztem 1100mhz😃 1150...
Rendben akkor 1200😆😆 annál többet úgyse bírna az alaplapom 😆 És az a hűtős dolog valamennyit segít rajta, vagy csak foglalja a helyet?😆
Van egy AMD Athlon 64 x2 6000+-os procim és azt szeretném kérdezni, h milyen hűtőt ajánlotok ha 3,4 és 3,5 GHz-re akarom húzni
És azt szeretném kérdezni h egy Cooler Master Hyper TX2-es elég -e hozzá?
THX
Everestben nézd meg a höfokot. De kb. 15%!
Köszi Szamp!
(Alapon 2700MHz)
mondjuk az én procim így se versenyképes
megcsináltam és csak egy kicsit állítottam feljebb😃
200mhz-210mhz-ig