Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem egy olan gém kéne lövöldözös vagy valami jó ami felmenne a nem olyan roszz LOL nevü gépemre akármi jó még star wars mount and blade FÉLÉK! kiemelten FÉLÉK tehát nem azzok érdekelnek vidakari gond nincs csak folyton avval van a baj hogy 1.8 ghz van csak elöe is köszi ja és autos gémekbl nem kérek 😃
a Battlefront 1, 2 és a Republic Commando kilőve
metin2 az 1 xardarab és am is sok szint van meg lassú is a lv up...
aion hol futna szerinted ? 😆
lotr... azért fizetni kell meg am sem nyerte el a tetszésem..
shaiya-val meg toltam de végül CABAL-t szedtem le 😆
Pont a Cabalt akartam volna ajánlani😂 Régen én is toltam, őár nap alatt LvL70 😆
kéne 1 final fantasy szerü game (hasonló legyen a harc)
Melyik Final Fantasy 😀 ?
en mondok jobbat SINGLARITI
Az Singularity, nem SINGLARITI 😆
en mondok jobbat SINGLARITI
https://gepigeny.hu/games.php?id=1222
Sziasztok tudom hogy nem ide illik
De a COD MW2 vel probálnék játszani de mindig azt irja ki hogy : Steam Must be running to play this game
Mit kéne csinálnom ?
nem biztos de asszem ha rendszergazdaként futtatod akkor jó lesz
Eredeti a game v tort?
Facepalm LVL9000. Írta is, hogy eredeti 😆 .
dzsanni94: Törli a VGA Driver -t? Ez nekem furcsa azért. Nem csak leáll a driver? Nem lehet, hogy túlmelegszik a VGA -d és azért lép ki? Pontosan milyen típusú 8800GT van a gépedben és milyen idős? Szoktad portalanítani?
lenne egy olyan problémám hogy játszok a Mass Effect 1-el és vagy kilép vagy befagy vagy törli a videokártya driverét.
A játék eredeti és a patch-eket is felraktam rá.
Mi lehet a baj?
De a COD MW2 vel probálnék játszani de mindig azt irja ki hogy : Steam Must be running to play this game
Mit kéne csinálnom ?
Az sajnos egy steam probléma. Kb hónaponta fordul elő nálam, ilyenkor annyi a teendő, hogy vársz akár 1 napot is rossz lehet. Vagy indítsd gyakran újra a géped.
Mit kéne csinálnom ?
inditsd el stem-en
Mit kéne csinálnom ?
nem tudna valaki egy olyan minecraft-ot mondani amihez nem kell net?
semelyikhez se kell😃
De nekem megvan a hun versio amit valami colos22 csinált és ahoz kell
Mit kéne csinálnom ?
nem tudna valaki egy olyan minecraft-ot mondani amihez nem kell net?
semelyikhez se kell😃
Szerintetek ezen a gépen közepesen vagy maxon mennék a gamek 1280x1024 felbontáson?
INTEL DUAL CORE 2 D925 2 x 3,0 GHz 4MB L2
KINGMAX 2 x 1 GB DDR2 800 MHz CL5 DUAL CHANNEL
NVIDIA GEFORCE 8800 GT [OverClocked] 512 MB 256 BIT [G92]
milyen játékra gondolsz, esetleg évszám, stb...?
Mindenkinek ajánlom a "Blades of Time" Című játékot! 😀 Nagyon jóra sikeredett! 2012-es év eddigi Best of ja nállam 😀
Kicsit Hunters The Demons Forge feelingje van ( vidik alapján ) szóval lehet, hogy kipróbálom. Köszi az ajánlást😃
itt nézd meg biztos benne van😉
lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudjátok melyik az a játék amelyikben egy emberrel mész és 2 féle fej meg a képbe bele lóg annyit tudok hogy olyan mint a maffia és valamilyen 'dark' úgykezdődött vagy végzett a címe
marhavicces frédi 😃D mondjatok gémet,ami megy ezen a fos gépen 😃
max payne
max payne the fall of max payne ez a 2. resze
flatout meg carmageddon már jön is le 😃 mafia-t már végigvittem 20-szor 😃D a többi nem jön be. van még vmi jó?😃D pls irjatok sokat nagyon unatkozok 😃
Szedjél hangyát.......................................................................................................................................................................boxkesztyűben 😉
Carmageddon
GTA2
Worm World Party
Heroes 3
Flatout
Toca 2
vmi más még esetleg?
64 mb-s videókártya, 1,6 ghz celeron proci,256mb ram ilyen géphez kellene játék,mindenféle jó,csak jó legyen és vigye rendesen 😀😉 kössziii
Quake III Arena & Team Arena
Warcraft III - The Frozen Throne
Command & Conquer Red Alert 2 - Yuri's Revenge (+ ajánlom hozzá a módokat)
Hehe bocs ha annak tüntem amugy ténleg kösz hogy megprobáltok segiteni és végre normálisan is tudok irni 😜
na szóval össze foglalom kéne egy TPS (Third Person Shooter) játék ami:-Akciódús
-Szép grafika
-Sok fegyer
-változatos
-Szép látványvilág
Bicike:azokat már probáltam
Warhammer 40k Space Marine
Dead Space 1 - 2
Just Cause 1 - 2
Tomb Raider Legend, Anniversary, Underworld
na szóval össze foglalom kéne egy TPS (Third Person Shooter) játék ami:-Akciódús
-Szép grafika
-Sok fegyer
-változatos
-Szép látványvilág
Bicike:azokat már probáltam