Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bocs ám,de kezdő vagyok...olyat keresek,ami vinné az F1 2011-et..
E8400 biztosan vinné egy normális VGA mellett.
Helló! Egy 2 magos proci használtan mennyibe kerülhet?Mennyiből úszhatja meg az ember?Köszi!
Ha jól látom akkor S775-be keresel 2 magos procit. E8400 az általam ajánlott és 15-16ezer Ft-ért hozzá lehet jutni.
Helló! Egy 2 magos proci használtan mennyibe kerülhet?Mennyiből úszhatja meg az ember?Köszi!
attól függ milyen.
Atlon 64 X2 vagy i3 2120 nem mindegy.
írd le a foglalatot mibe kell.
vagy csak én agodalmaskódok feleselegesen amugy a profilomon meg lehet nézni a gép profilomat .
Köszi a segitséget
Üd mindenkinek azt szeretném kérdezni hogy melyik az az AMD athlon2 -es proci amit négymagosítani lehet?
Előre is köszönöm
X3-mas Athlonok
Előre is köszönöm
Ez de LOL! Mindig akkor megy el a netem amikor valamit írok Goku-nak, de még a TV is.😃.
Superlompos: KB 10K különbség van a két proci között. De annyival viszont már nem jobb (legalábbis az fm1-es athlontól)
Nem értem, hogy keverted ide az fm1-et 😆
A fentebb belinkelt tesztedben is nem értem hogy lehet összehasonlítani őket.
A másik meg, hogy amikor nincs is keret leírva, hogyan lehet bármit is hasonlítgatni 😃
Hu... Elsőre nehéz lesz megérteni, de másodjára sem lesz könnyű.
Én nem kezdek el veled vitát nyitni, mert most láttam a profilodnál Cooley is szánt rád elég sokat a drága időből és nem sikerült megvilágosítania 😂
Én meg nem szánok rád időt 😃
De bátran ki lehet jelenteni, hogy a Gépigény.hu legnagyobb Intel b.zija te vagy 😃 Most hogy ez neked dicsőség avagy nem, a Te tiszted eltenni a dolgot valahová.😉
Aki Intelt használ 😂
Na jóvan. Elég szórakozásból, mert megint csinálnánk vagy 4-5 oldalt 😆
Ez de LOL! Mindig akkor megy el a netem amikor valamit írok Goku-nak, de még a TV is.😃.
Superlompos: KB 10K különbség van a két proci között. De annyival viszont már nem jobb (legalábbis az fm1-es athlontól)
A másik meg, hogy amikor nincs is keret leírva, hogyan lehet bármit is hasonlítgatni 😃
Én nem kezdek el veled vitát nyitni, mert most láttam a profilodnál Cooley is szánt rád elég sokat a drága időből és nem sikerült megvilágosítania 😂
Én meg nem szánok rád időt 😃
De bátran ki lehet jelenteni, hogy a Gépigény.hu legnagyobb Intel b.zija te vagy 😃 Most hogy ez neked dicsőség avagy nem, a Te tiszted eltenni a dolgot valahová.😉
ez egy jel hogy gondold át még egyszer 😃
Akkor már add el az alaplapot is, és vegyél 1155-öt vagy AM3-mat.
Ha kevés a pénz, akkor gyengusz 1155-jön össze, inkább AM3+.
egy pentium azért kijön.
Jah, amivel kitörölheti úgy konkrétan😊
Mer' másra nem jó 😃
akkor drágábban vesz egy phenom II X4 -et.
Minden csak pénz kérdése
egy pentium azért kijön.
Jah, amivel kitörölheti úgy konkrétan😊
Mer' másra nem jó 😃
AMD-ből mit kapni 20 alatt (gondolom ennyi ha már pentium volt emlegetve)? Csak AMD Athlon II X4 631-et. Ami ugyan nem rossz.
[LINK]
amúgy az E2160 csak 1,8 GHz-es,
Ezért tettem fel a kérdést mert egy online hirdetésben láttam. És inkább biztosra megyek. 😀
Sziasztok.
Szerintetek megvegyem? INTEL™ DUAL CORE E2160 2 x 3,01 GHz vagy NTEL™ DUAL CORE E6500 2 x 3,8 GHz 2MB L2.
És meg egy kérdés belemegy egy 775 ős alaplapba?
Ha valóban nincs nagyobb keret, akkor inkább a 2. a jobb választás, de ha gondolod nekem van egy Dual-Core-os E6500-as procim eladó 😀
Amugy szerintem elirtál valamit, az szerintem nem 3,8 Ghz
Megfontolom az ajánlatod és ezt írta a Google, hogy 3,8-os 😃
Nekem érdekes módon egyből az intel oldalát dobja ki a google, s 2,93 GHz az órajele. Valószínűleg valami tuningolt darabot láttál.
egy pentium azért kijön.
Gigabyte EP43-UD3L alaplaphoz milyen 4 magos Procit tudnátok ajánlani?😊
Mennyi a zséd rá?😃 Csakis használtan tudsz venni.😎
Pénz az nincsen>.< de mennyibe fáj?😀csak érdeklődök,és a mostani procit elpaszolnám+kiegészíteném😀
Gigabyte EP43-UD3L alaplaphoz milyen 4 magos Procit tudnátok ajánlani?😊
Mennyi a zséd rá?😃 Csakis használtan tudsz venni.😎
amúgy az E2160 csak 1,8 GHz-es,
Ezért tettem fel a kérdést mert egy online hirdetésben láttam. És inkább biztosra megyek. 😀
Sziasztok.
Szerintetek megvegyem? INTEL™ DUAL CORE E2160 2 x 3,01 GHz vagy NTEL™ DUAL CORE E6500 2 x 3,8 GHz 2MB L2.
Ha valóban nincs nagyobb keret, akkor inkább a 2. a jobb választás, de ha gondolod nekem van egy Dual-Core-os E6500-as procim eladó 😀
Megfontolom az ajánlatod és ezt írta a Google, hogy 3,8-os 😃
Csak most nézem tényleg... hülyén fogalmaztam ez tény, de ez nem változtat semmin! 😜
(már ha van a játékban, nem játszottam vele)
niteforce: Miért nem vennél soha nvidia-t? 😊 😶
nem szeretem, sokkal jobban bízok a Radeon-ban, de mondjuk az újak nem rosszak.De ezt megtartom a magam meggyőződésének, így ajánlani már nem csak radeont ajánlok.
Radeon ellen egy érv (tapasztalatból mondom) a Rage NEM megy az 5800-as szériával... alapból nem is lehet fps-t mérni mert 3-5 másodpercenként lát az ember 1 képkockát update-el már meg van az 1fps...
biztos javítják majd valami patch-el 😀
De nem zavar, mert 6800-as van 😃
Sziasztok.
Írtam Üzenetet is
nem szeretem, sokkal jobban bízok a Radeon-ban, de mondjuk az újak nem rosszak.De ezt megtartom a magam meggyőződésének, így ajánlani már nem csak radeont ajánlok.
Radeon ellen egy érv (tapasztalatból mondom) a Rage NEM megy az 5800-as szériával... alapból nem is lehet fps-t mérni mert 3-5 másodpercenként lát az ember 1 képkockát update-el már meg van az 1fps...
Írtátok, hogy a gépbe, amit összeállítottam, a hd 6870 lenne a best buy. Mennyivel járnék rosszabbul egy hd 6850-essel?
[LINK]
de a CF-et igen, az a lényeg 😀
Azt minden lap támogatja, kivéve az 1 Pci-e csatisok.😊 😆
De nem támogatja az SLI-t az a lap. 😆
de támogatja 😀
Főleg a G45 hogy akkor már fair legyen 😃
G45 sem támogatja.😃
[LINK]
Superlompos ajánlata igen.