Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tothkristof98 avatar
Heló!
Valami jó akció, stratégia játékot tudtok mondani, aminek szép a grafikája és elmegy a "Cool" nevü gépemen?
Előre is köszi!
0
0
0
0
Ducky avatar
hello!
tud nekem valaki olyan játékot, amit lehet coop-ban játszani? stratégiai nem érdekel...😀
0
0
0
0
Keksz03 avatar
adam990304 írta:
Mongoosewow írta:
Sziasztok!Tudna ajánlani nekem valaki egy jó kis csapatjátékot igénylő játékot, amit lehet tunnglen vagy ingyenesen játszani? Nézegettem az ArmA 2-t elég jól néz ki, de nincs nagyon pénzem megvenni, és elütném valamivel az időt. Esetleg zombis játék is jöhet, de leginkább valami jó kis lövöldözős csapatjáték kéne. Kivéve:Battlefield, L4D, Killing Floor. Előre is köszi.

Dead Island(Zombis).Tunnglén lehet tolni,bár sokaknak nem sikerül megcsinálnia.
Nekem sikerült... 😆

Operation Flashpoint 2 - Dragon Rising
Hasonló mint az ARMA II és "ingyenesen" játható online, LAN-on illetve neten COOP-ba! Mi is toltuk haverokkal koliba! 😀
A Red River az újabb része, arról nem tudok ilyen téren semmit, érdemes lenne utánanézned!
0
0
0
0
getcarter avatar
Bicike írta:
Camaro SS írta:
Srácok jó FPS eket ajánlanátok?
Köszi 😃

CoD összes része, Far Cry 2, Crysis összes része

moh all of
necrovision
call of juarez
0
0
0
0
Bicike avatar
Camaro SS írta:
Köszi 😃

CoD összes része, Far Cry 2, Crysis összes része
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Köszi 😃
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Köszi mindkettőtöknek! A Dead Islandet kihagytam, aztis végig toltam coopban haverommal.
0
0
0
0
no avatar
zoli9898 írta:
Tud valaki ajánlani egy kalózos játékot, ami kb 2010-2011 jelent meg. Előre is kösz.

Igaz,hogy ez nem 2010-2011,hanem 2012,de Risen 2:Dark Waters.
Ha pedig valami okból kifolyólag nagyon számít a kiadás éve,akkor nem tudok mást,csak amit Bicike mondott.
0
0
0
0
Bicike avatar
zoli9898 írta:
Tud valaki ajánlani egy kalózos játékot, ami kb 2010-2011 jelent meg. Előre is kösz.

LEGO Karib-tenger kalózai
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
Mongoosewow írta:
Sziasztok!Tudna ajánlani nekem valaki egy jó kis csapatjátékot igénylő játékot, amit lehet tunnglen vagy ingyenesen játszani? Nézegettem az ArmA 2-t elég jól néz ki, de nincs nagyon pénzem megvenni, és elütném valamivel az időt. Esetleg zombis játék is jöhet, de leginkább valami jó kis lövöldözős csapatjáték kéne. Kivéve:Battlefield, L4D, Killing Floor. Előre is köszi.

Dead Island(Zombis).Tunnglén lehet tolni,bár sokaknak nem sikerül megcsinálnia.
Nekem sikerült... 😆
0
0
0
0
no avatar
Mongoosewow írta:

Splinter Cell Conviction (2 player coop) bátyámmal kivittem nagyon jó 2 en.
GRAW 2
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
0
0
0
0
Sezx avatar
dzsola írta:
Sezx írta:
L.A. Noire mint játékélmény gyanánt hasonlít nagyon a gtahoz? vagy inkább ilyen jokis nyomozós?😃

Teljesen más, tényleg nyomozós. Házakat kell átkutatni ( minden kicsi zugot ) a bizonyítékokat (amiket a helyszínen, házakban, autókban találsz) vagy a szemtanúk beszámolóját kihallgatásnál fel lehet használni. És az angol tudás elengedhetetlen.

Értem, angol tudás megvan, + érdekel nagyon (nemtudom hogyhogy csak most láttam meg 😃😉 ugyhogy csapatom is 😃 köszi szépen!
0
0
0
0
no avatar
Sezx írta:
L.A. Noire mint játékélmény gyanánt hasonlít nagyon a gtahoz? vagy inkább ilyen jokis nyomozós?😃

Teljesen más, tényleg nyomozós. Házakat kell átkutatni ( minden kicsi zugot ) a bizonyítékokat (amiket a helyszínen, házakban, autókban találsz) vagy a szemtanúk beszámolóját kihallgatásnál fel lehet használni. És az angol tudás elengedhetetlen.
0
0
0
0
Sezx avatar
0
0
0
0
rpattz avatar
SZiaszok nekem lenne egy kérdésem ,mégpedig az hogy melyik játékot vegyem meg a Crysis 2-őt(azt már kiakasztottam warezban) vagy a Battledield Bad Company 2-őt ?
0
0
0
0
Fukoshi avatar
dzsola írta:
Shark_Ryan írta:
Hali valami third person shooter game kéne vagy egy fps ami megy a gépemen (gta iv 4fps nemjöttbe 😃😉

Max Payne 2
Assasins Creed 1
Mass Effect
Cs 1.6 , Source
Red Orchestra
Call Of Duty részek
Left 4 dead 1
Battlefield 2
Medal Of Honor részek (Airborne-ig)
Call Of Juarez (a BiB nem biztos)

Tenksz,de a call of yuarez meg az assasins creed nemindul 😞
0
0
0
0
no avatar
dzsola írta:
adam990304 írta:
Hali!

A haveromnak kellene valami jó verekedős/boxolós játék.
Laikus vagyok ebben a témában ezért kérem a segítséget.
Gépe:Athlon II X2 240
GT 220-as VGA 1 GB VRam-mal.
2 GB DDR3 RAM.

Előre is köszi!

Tekken 3 ps emulátorral
Street Fighter 4 (azt hiszem ez van PC-re)

Köszi! ^^
0
0
0
0
no avatar
adam990304 írta:
Hali!

2 GB DDR3 RAM.

Előre is köszi!

Tekken 3 ps emulátorral
Street Fighter 4 (azt hiszem ez van PC-re)
0
0
0
0
no avatar
Hali!

2 GB DDR3 RAM.

Előre is köszi!
0
0
0
0
tothkristof98 avatar
Heló!
Valami jó akció, stratégia játékot ajánljatok pls, aminek szép a grafikája és elmegy a "Cool" nevü gépemen. Köszönöm!
0
0
0
0
xoki avatar
Jó hack and slash játékok érdekelnének. Olyan mint a ninja blade, devil may cray vagy ahhoz hasonló csak kicsit jobb irányitásal. Aki tud az pls PÜ be irja meg. Köszi!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
gytomi írta:
Hali! Jó grafikájú stratégiai játékok érdekelnének, olyanok mint a Stronghold Crusader!

Age Of Empires 3,Online
0
0
0
0
gytomi avatar
Hali! Jó grafikájú stratégiai játékok érdekelnének, olyanok mint a Stronghold Crusader!
0
0
0
0
Garnett94 avatar
Legyetek szívesek ajánlani játékokat nekem. A saját top 5-ös listátokat írjátok le, ha kérhetem. Köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
foxman írta:
Valami építős féle stratégiait mondhatnátok olyan is jöhetne amit lehet tolni online és játszák 1 páran

Age Of Empires részek
Age Of Mithology
Supreme Commander részek
Cossacks részek
Anno részek
Starcraft részek
Warcraft részek
ezeket ismerem
0
0
0
0
foxman avatar
Valami építős féle stratégiait mondhatnátok olyan is jöhetne amit lehet tolni online és játszák 1 páran
0
0
0
0
no avatar
Shark_Ryan írta:
Hali valami third person shooter game kéne vagy egy fps ami megy a gépemen (gta iv 4fps nemjöttbe 😃😉

Max Payne 2
Assasins Creed 1
Mass Effect
Cs 1.6 , Source
Red Orchestra
Call Of Duty részek
Left 4 dead 1
Battlefield 2
Medal Of Honor részek (Airborne-ig)
Call Of Juarez (a BiB nem biztos)
0
0
0
0
Fukoshi avatar
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Camaro SS írta:
a covert azt most töltöm! a Shift??

Ahha NFS Shift 2009-es jó game😉😎
0
0
0
0
Camaro SS avatar
a covert azt most töltöm! a Shift??
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Camaro SS írta:
hallod az miota max 4 éves?
már van az 6 is 😆

csak hirtelen ez ugrott be😆
Van még talán az:
NFS Undercover
meg a Shift 1
0
0
0
0
Camaro SS avatar
hallod az miota max 4 éves?
már van az 6 is 😆
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Camaro SS írta:
Ajánlanátok nekem Valami jó autós játékot amibe rohadt sok autó van tuningolos is jöhet és lehetöleg max 4 éves legyen !!!
Köszi !! 😀

NFS Underground 1-2
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Ajánlanátok nekem Valami jó autós játékot amibe rohadt sok autó van tuningolos is jöhet és lehetöleg max 4 éves legyen !!!
Köszi !! 😀
0
0
0
0
Fukoshi avatar
jack spero-s játékok 😃
0
0
0
0
Haraposs avatar
Nem tudtam hova írjak hát ide írom van egy VIP béta kulcsom Brick Forcehoz akinek kell az írjon, az elsőnek fogom oda adni. [LINK]
0
0
0
0
norbi6 avatar
valaki helpelni tudna tudom nem ide kellene de ez eléggé olvasott rész ? :S
letöltöttem a crysist, a warheadat a stalker összes részét a mirrors edge-t és mind1 3 perc játék után újra indul és egy gyökér hiba bejelentést nyom a képembe aki valamennyire tudja mi lehet a gond az írjon üzit köszi előre is
0
0
0
0
no avatar
Mondjatok vmi kalózos játékot ahol földön vízen lehet menni 😃
0
0
0
0
foxman avatar
Mondjatok olyan Stratégiai játékot amit játszanak még online!!!!!!
Köszi 😀😃
0
0
0
0
alpyka2 avatar
de nincs benne az atadbazisban az f1 2007. bocs az OFF-ert
0
0
0
0
no avatar
alpyka2 írta:
kellene egy F1 2007 torrentes link amin van SEED

Elolvastad a fórum nevét? " Ajánljatok nekem egy játékot!" Ezt inkább a játék gépigényéhez kellett volna írnod és egy kicsit szebben fogalmazva.
0
0
0
0
alpyka2 avatar
kellene egy F1 2007 torrentes link amin van SEED
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Patkos96 írta:
Tudtok valami szellemes vagy zombis játékot?

Left 4 Dead
Half Life
Resident Evil mondjuk
0
0
0
0
Sicu33 avatar
K3nzor írta:
djwarp írta:
Alan Wake-hez hasonló TPS-eket keresek😀

Talán a Silent Hill játékok.

Köszi K3nzor ezt még nem próbáltam😉
0
0
0
0
Bukta avatar
valaki Nem tudna belinkelni 1 Minecraft 1.2.5 os alpha versiót mert én csak vírusosat találok
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Alan Wake-hez hasonló TPS-eket keresek😀
0
0
0
0
Szilvexter avatar
xCube írta:
Akkor a 2002 - 2003 -as játékok listáját böngészd át.

Nem feltétlenül, aval a géppel olyan 2006-07-ig talál magának játékokat
0
0
0
0
xCube avatar
Akkor a 2002 - 2003 -as játékok listáját böngészd át.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció