Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Valami jó akció, stratégia játékot tudtok mondani, aminek szép a grafikája és elmegy a "Cool" nevü gépemen?
Előre is köszi!
tud nekem valaki olyan játékot, amit lehet coop-ban játszani? stratégiai nem érdekel...😀
Sziasztok!Tudna ajánlani nekem valaki egy jó kis csapatjátékot igénylő játékot, amit lehet tunnglen vagy ingyenesen játszani? Nézegettem az ArmA 2-t elég jól néz ki, de nincs nagyon pénzem megvenni, és elütném valamivel az időt. Esetleg zombis játék is jöhet, de leginkább valami jó kis lövöldözős csapatjáték kéne. Kivéve:Battlefield, L4D, Killing Floor. Előre is köszi.
Dead Island(Zombis).Tunnglén lehet tolni,bár sokaknak nem sikerül megcsinálnia.
Nekem sikerült... 😆
Operation Flashpoint 2 - Dragon Rising
Hasonló mint az ARMA II és "ingyenesen" játható online, LAN-on illetve neten COOP-ba! Mi is toltuk haverokkal koliba! 😀
A Red River az újabb része, arról nem tudok ilyen téren semmit, érdemes lenne utánanézned!
Srácok jó FPS eket ajánlanátok?
Köszi 😃
CoD összes része, Far Cry 2, Crysis összes része
moh all of
necrovision
call of juarez
Srácok jó FPS eket ajánlanátok?
Köszi 😃
CoD összes része, Far Cry 2, Crysis összes része
Köszi 😃
Tud valaki ajánlani egy kalózos játékot, ami kb 2010-2011 jelent meg. Előre is kösz.
Igaz,hogy ez nem 2010-2011,hanem 2012,de Risen 2:Dark Waters.
Ha pedig valami okból kifolyólag nagyon számít a kiadás éve,akkor nem tudok mást,csak amit Bicike mondott.
Tud valaki ajánlani egy kalózos játékot, ami kb 2010-2011 jelent meg. Előre is kösz.
LEGO Karib-tenger kalózai
Sziasztok!Tudna ajánlani nekem valaki egy jó kis csapatjátékot igénylő játékot, amit lehet tunnglen vagy ingyenesen játszani? Nézegettem az ArmA 2-t elég jól néz ki, de nincs nagyon pénzem megvenni, és elütném valamivel az időt. Esetleg zombis játék is jöhet, de leginkább valami jó kis lövöldözős csapatjáték kéne. Kivéve:Battlefield, L4D, Killing Floor. Előre is köszi.
Dead Island(Zombis).Tunnglén lehet tolni,bár sokaknak nem sikerül megcsinálnia.
Nekem sikerült... 😆
Splinter Cell Conviction (2 player coop) bátyámmal kivittem nagyon jó 2 en.
GRAW 2
L.A. Noire mint játékélmény gyanánt hasonlít nagyon a gtahoz? vagy inkább ilyen jokis nyomozós?😃
Teljesen más, tényleg nyomozós. Házakat kell átkutatni ( minden kicsi zugot ) a bizonyítékokat (amiket a helyszínen, házakban, autókban találsz) vagy a szemtanúk beszámolóját kihallgatásnál fel lehet használni. És az angol tudás elengedhetetlen.
Értem, angol tudás megvan, + érdekel nagyon (nemtudom hogyhogy csak most láttam meg 😃😉 ugyhogy csapatom is 😃 köszi szépen!
L.A. Noire mint játékélmény gyanánt hasonlít nagyon a gtahoz? vagy inkább ilyen jokis nyomozós?😃
Teljesen más, tényleg nyomozós. Házakat kell átkutatni ( minden kicsi zugot ) a bizonyítékokat (amiket a helyszínen, házakban, autókban találsz) vagy a szemtanúk beszámolóját kihallgatásnál fel lehet használni. És az angol tudás elengedhetetlen.
Hali valami third person shooter game kéne vagy egy fps ami megy a gépemen (gta iv 4fps nemjöttbe 😃😉
Max Payne 2
Assasins Creed 1
Mass Effect
Cs 1.6 , Source
Red Orchestra
Call Of Duty részek
Left 4 dead 1
Battlefield 2
Medal Of Honor részek (Airborne-ig)
Call Of Juarez (a BiB nem biztos)
Tenksz,de a call of yuarez meg az assasins creed nemindul 😞
Hali!
A haveromnak kellene valami jó verekedős/boxolós játék.
Laikus vagyok ebben a témában ezért kérem a segítséget.
Gépe:Athlon II X2 240
GT 220-as VGA 1 GB VRam-mal.
2 GB DDR3 RAM.
Előre is köszi!
Tekken 3 ps emulátorral
Street Fighter 4 (azt hiszem ez van PC-re)
Köszi! ^^
Hali!
2 GB DDR3 RAM.
Előre is köszi!
Tekken 3 ps emulátorral
Street Fighter 4 (azt hiszem ez van PC-re)
2 GB DDR3 RAM.
Előre is köszi!
Valami jó akció, stratégia játékot ajánljatok pls, aminek szép a grafikája és elmegy a "Cool" nevü gépemen. Köszönöm!
Hali! Jó grafikájú stratégiai játékok érdekelnének, olyanok mint a Stronghold Crusader!
Age Of Empires 3,Online
Valami építős féle stratégiait mondhatnátok olyan is jöhetne amit lehet tolni online és játszák 1 páran
Age Of Empires részek
Age Of Mithology
Supreme Commander részek
Cossacks részek
Anno részek
Starcraft részek
Warcraft részek
ezeket ismerem
Hali valami third person shooter game kéne vagy egy fps ami megy a gépemen (gta iv 4fps nemjöttbe 😃😉
Max Payne 2
Assasins Creed 1
Mass Effect
Cs 1.6 , Source
Red Orchestra
Call Of Duty részek
Left 4 dead 1
Battlefield 2
Medal Of Honor részek (Airborne-ig)
Call Of Juarez (a BiB nem biztos)
a covert azt most töltöm! a Shift??
Ahha NFS Shift 2009-es jó game😉😎
hallod az miota max 4 éves?
már van az 6 is 😆
csak hirtelen ez ugrott be😆
Van még talán az:
NFS Undercover
meg a Shift 1
már van az 6 is 😆
Ajánlanátok nekem Valami jó autós játékot amibe rohadt sok autó van tuningolos is jöhet és lehetöleg max 4 éves legyen !!!
Köszi !! 😀
NFS Underground 1-2
Köszi !! 😀
letöltöttem a crysist, a warheadat a stalker összes részét a mirrors edge-t és mind1 3 perc játék után újra indul és egy gyökér hiba bejelentést nyom a képembe aki valamennyire tudja mi lehet a gond az írjon üzit köszi előre is
Köszi 😀😃
kellene egy F1 2007 torrentes link amin van SEED
Elolvastad a fórum nevét? " Ajánljatok nekem egy játékot!" Ezt inkább a játék gépigényéhez kellett volna írnod és egy kicsit szebben fogalmazva.
Tudtok valami szellemes vagy zombis játékot?
Left 4 Dead
Half Life
Resident Evil mondjuk
Alan Wake-hez hasonló TPS-eket keresek😀
Talán a Silent Hill játékok.
Köszi K3nzor ezt még nem próbáltam😉
Akkor a 2002 - 2003 -as játékok listáját böngészd át.
Nem feltétlenül, aval a géppel olyan 2006-07-ig talál magának játékokat