Milyen processzort vegyek?

2009. February 03., téma
Fórum » Asztali PC
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:

-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)

-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
csak úgy általánosan. Csak hogy ne minden csalás legyen, ami más érték mint a tied.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
Dehogy csak órajelben. A 2300, meg a 2500K ugyanaz a processzor, csak nagyobb órajelen, meg szorzózármentesen. Ha órajelben ugyanott vannak akkor egyforma erősek ugye.

Akkor a pentiumok nem valami erősek. Az i3 meg csak ht-ben különbözik a pentiumoktól. Akkor ezek szerint az összes videó csalás ami itt van.[url]http://www.youtube.com/results?search_query=battlefield+3+i3+2100&oq=battlefield+3+i3+2100&gs_l=youtube.3..35i39j0.250524.255473.0.255580.21.21.0.0.0.0.198.2055.12j9.21.0...0.0.1H2_nBiB9OM[/url], hogy harc közben is megvan a 30fps felvétel közben.
Ezt most már én sem kezdem érteni.

Én annyit mondok neked, hogy a YouTube-nak soha sem szabad hinni, a tesztoldalaknak meg ritkán. Ez az Én teljesen szubjektív személyes véleményem, mert k.rva érdekes módok, sokszor elég nagy különbségek vannak 1-1 oldal és az Én méréseim közt. (A YouTube-ot meg nem is említem, mert ott azt írnak amit akarnak.)

Szóval, amikor azt mondom 1-2 grafikonra, hogy "lefizetett sz.r" az nem véletlen van. Ugyan ez van az FX-ekkel, hogy grafikonon láttam már Pentium alatt is, közben meg kanyarban nem ez az eredmény itthon.
Igen, de akkor itt most az összes youtubos kamus. Mert mindegyiknél megvannak azok az eredmények amik a húzott 965-nél. Persze nálam is vannak érdekességek amikor megmérek valamit és tesztoldalon meg duplája van vagy fele. De az, hogy az összes feltöltő kivétel nélkül...

Mutass egyet, mert nem tudom mire gondolsz.
Menj rá valamelyik videóra ahol viszonylag erősebb vga-val fut.
[url]http://www.youtube.com/results?search_query=battlefield+3+i3+2120&oq=battlefield+3+i3+2120&gs_l=youtube.3..35i39.19752.19955.0.20153.2.2.0.0.0.0.201.394.0j1j1.2.0...0.0.lqn9x4UB5Xg[/url]
niteforce: Ezt kinek írtad?
0
0
0
0
niteforce avatar
Más konfig, más felbontás, más beállítás.
Sőt maga a játék is más. Nem mindegy hogy multi, nem mindegy, hogy moddolt-e. Az is számít, hogy az OS milyen régi, mik futnak a háttérben.
Rengeteg minden más azokban a gépekben, mint mondjuk a tiedben.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
Dehogy csak órajelben. A 2300, meg a 2500K ugyanaz a processzor, csak nagyobb órajelen, meg szorzózármentesen. Ha órajelben ugyanott vannak akkor egyforma erősek ugye.

Akkor a pentiumok nem valami erősek. Az i3 meg csak ht-ben különbözik a pentiumoktól. Akkor ezek szerint az összes videó csalás ami itt van.[url]http://www.youtube.com/results?search_query=battlefield+3+i3+2100&oq=battlefield+3+i3+2100&gs_l=youtube.3..35i39j0.250524.255473.0.255580.21.21.0.0.0.0.198.2055.12j9.21.0...0.0.1H2_nBiB9OM[/url], hogy harc közben is megvan a 30fps felvétel közben.

Én annyit mondok neked, hogy a YouTube-nak soha sem szabad hinni, a tesztoldalaknak meg ritkán. Ez az Én teljesen szubjektív személyes véleményem, mert k.rva érdekes módok, sokszor elég nagy különbségek vannak 1-1 oldal és az Én méréseim közt. (A YouTube-ot meg nem is említem, mert ott azt írnak amit akarnak.)

Szóval, amikor azt mondom 1-2 grafikonra, hogy "lefizetett sz.r" az nem véletlen van. Ugyan ez van az FX-ekkel, hogy grafikonon láttam már Pentium alatt is, közben meg kanyarban nem ez az eredmény itthon.
Igen, de akkor itt most az összes youtubos kamus. Mert mindegyiknél megvannak azok az eredmények amik a húzott 965-nél. Persze nálam is vannak érdekességek amikor megmérek valamit és tesztoldalon meg duplája van vagy fele. De az, hogy az összes feltöltő kivétel nélkül...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Szerintetek az a gép, amit nyár végén össze akarok rakni, hogy fog szuperálni s nagyobb gépigényű játékoknál? Esetleg javaslat, hogy mit cseréljek? Csak új alkatrészek érdekelnek, ezt előre leszögezem, illetve többet nem tudok költeni annál, mint a mostani értéke 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
Az hogy feleannyi volt a cache az nemsokat számít 2magos sandynél. Kb akkora teljesítmény volt, mint egy alap G860-as.[LINK]
Itt is egy I3 'majdnem' hozza a 955-ös szintjét. KB 10%-al erősebb a 955.
Még egy dolog. Olyat lehet csinálni, hogy az i5-ből 3 mag aktív alapórajelen? Ha jól számolok akkor kb ez felelne meg egy phenom 965-nek.

Ezek elég tessék-lássék eredmények.
A 965-ről annyit tudok mondani, hogy az vitt mindent.
Azzal nem voltak ilyen problémák, szóval az, vagy egyen értékű Intel már jó választás.
Na akkor még egy tízest össze kéne szednem valahogyan az I3-ra.
Spoiler!
Rosszul nem járnék, mert használtan veszem, és ugyanannyiért el lehetne adni amennyiért vettem. Ráadásul alaplapcserét is megúsznám mikor I7-re váltanék.

Arra még kíváncsi lennék. Biztos, hogy 2.4ghz-en olyan erős?
Akkor kb olyan erős egy 2300-as mint egy jól húzott 965?

Olyan erős, mint egy AMD Phenom II X4 965 3,8GHz-en. Ez inkább kellemes, mint jól. A jól az a 4GHz és fölötte.

Ghost Recon fix 60
GTA IV 29
CoDMW3 fix 60
Igen, de a 2300-asnak nem 2.4 az órajele.
A gta4-nél csak ennyivel erősebb a plusz két mag? A beállítás, hogy van azon?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
Az hogy feleannyi volt a cache az nemsokat számít 2magos sandynél. Kb akkora teljesítmény volt, mint egy alap G860-as.[LINK]
Még egy dolog. Olyat lehet csinálni, hogy az i5-ből 3 mag aktív alapórajelen? Ha jól számolok akkor kb ez felelne meg egy phenom 965-nek.

Ezek elég tessék-lássék eredmények.
A 965-ről annyit tudok mondani, hogy az vitt mindent.
Azzal nem voltak ilyen problémák, szóval az, vagy egyen értékű Intel már jó választás.
Na akkor még egy tízest össze kéne szednem valahogyan az I3-ra.
Spoiler!
Rosszul nem járnék, mert használtan veszem, és ugyanannyiért el lehetne adni amennyiért vettem. Ráadásul alaplapcserét is megúsznám mikor I7-re váltanék.

Arra még kíváncsi lennék. Biztos, hogy 2.4ghz-en olyan erős?
Akkor kb olyan erős egy 2300-as mint egy jól húzott 965?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
Mert nálam cpu limitem van. Minél jobban ki van használva a gpu, annál erősebb vga kellene vagy "gyengébb processzor". Mivel mindkettő ment volna 45fps-el maxiumum grafikán (nem full hd), ha nagyobb volt a kihasználtság, és erőseb videókártya kéne neki =hogy nemsokkal kér több processzort, mint a BC2.

Na ezen megint el lehet gondolkodni, de egyszerűbben nem tudom leírni.

Hát érdekesen fogalmaztál, de értem mit szeretnél.
Nem akarom neked bizonygatni, olvass utána, kérdezz meg másokat az oldalon. Jóval erőteljesebben használja a CPU-t, mint a a régebbi. Nekem HD5850Cf-el nincs limitem és látszik az FPS számon, hogy megugrik ha OC-zom a Procit.
Megvan a bf3?
Kérhetnék tőled valamit?
Spoiler!
Mivel i5-öd van, szeretném tudni, hogy akadnak-e a játékok, ha letiltasz belőle 2 magot (ideiglenesen) és visszaveszed az órajelét 3GHz-re. Ekkor kb olyan erős lenne, mint egy G860-as.
Csak azért, hogy tudjam elég lenne-e csak egy ilyen processzort vennem, hogy ne akadjanak a játékok. Ha megmérted így az fps-eket le tudnád írni a profilomhoz?

Megvan, rendben meglesem.
Melyik játék érdekel?
Leginkább azok amik igénylik a processzort pl: Ghost recon, BC2/BF3 multi.
Előre is köszönöm.

2 magom aktív, 3GHz-re levettem az órajelet. Megnézem mekkora feszültségen érzi magát jól a legjobban és meglesem.

Nyomattam egy Vantage-t.
CPU: 7315, ez nem sok. Phenom II 965 11-13.000 közt produkál.
Nem rábeszélésből írtam, tudom hogy rendíthetetlen vagy. Csak összehasonlítási alap.
Meg nézz utána, amit venni akarsz, mennyit kap.
Még te mondtad, hogy a szintetikus tesztek nem érnek semmit.
Mennyi fps-ben az a felejtős?
devis:10K-ért sem? Mert több pénzem aligha lesz. Viszont "muszáj" 1155-re mennem, mert később nagyon olcsón tudnék váltani i7-re.

Ezt most nem értem. Nekem a ghost recon alig megy 10fps-el. A BF3 sokkal jobban ment multiban, meg a gta4 is. Neked meg az megy a legjobban. Bár nekem ha megvan már a 20fps azzal elvagyok, a mostani 12-15fps helyett.
LOL, MW3 most kb 40-50fps-el megy nekem. Úgy néz ki akkor mégiscsak minimum i3-at vagy i5-öt kéne vennem használtan.
Mondjuk néztem olyan tesztet ahol a g860-as gyengébb volt, mint egy g530-as.
0
0
0
0
Devis avatar
g8**-ból egy darabot se vennék
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
Mert nálam cpu limitem van. Minél jobban ki van használva a gpu, annál erősebb vga kellene vagy "gyengébb processzor". Mivel mindkettő ment volna 45fps-el maxiumum grafikán (nem full hd), ha nagyobb volt a kihasználtság, és erőseb videókártya kéne neki =hogy nemsokkal kér több processzort, mint a BC2.

Nem akarom neked bizonygatni, olvass utána, kérdezz meg másokat az oldalon. Jóval erőteljesebben használja a CPU-t, mint a a régebbi. Nekem HD5850Cf-el nincs limitem és látszik az FPS számon, hogy megugrik ha OC-zom a Procit.
Megvan a bf3?
Kérhetnék tőled valamit?
Spoiler!
Mivel i5-öd van, szeretném tudni, hogy akadnak-e a játékok, ha letiltasz belőle 2 magot (ideiglenesen) és visszaveszed az órajelét 3GHz-re. Ekkor kb olyan erős lenne, mint egy G860-as.
Csak azért, hogy tudjam elég lenne-e csak egy ilyen processzort vennem, hogy ne akadjanak a játékok. Ha megmérted így az fps-eket le tudnád írni a profilomhoz?

Megvan, rendben meglesem.
Melyik játék érdekel?
Leginkább azok amik igénylik a processzort pl: Ghost recon, BC2/BF3 multi.
Előre is köszönöm.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:

Megvan a bf3?
Kérhetnék tőled valamit?
Spoiler!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
GokuTM írta:
Kmisi99 írta:
Hát ha 95W a tdp je (fel szokták tüntetni) akkor valószínű. De nem nagyon ajánlom nem éri meg a töblet pénzt a +2 mag. Mert egyaz gondolom játszol a játékoknak 4 is elég és alapból nem olyan erős ma már ez a phenom2 egy 4 magos pehenom 2 őt egy mostani új kis 2 magos intel i3 lazán megver mindenbe hiába a +2 mag.

Azon játékokban ami 1 vagy 2 magot igényel.
4 magot igénylő játékokban a Phenom II nyer.
Igazad van jobb!
[LINK] De csak ennyivel. GTA4 ami elég jól kihasználja a phenom 4 magját, meg a bad company 2.

A Battlefield 3-at ne hagyd ki. Ő szereti szerintem a legjobban a több magot, és nem vagyok jós, de véleményem szerint Mára már egyre több ilyen játék fog kijönni.
De veled inkább nem állok szóba, mert gondolom megint csak vitázni akarsz 😉
Nem már nem vitatkozom. A bf3 is ugyanúgy igényli a processzort, mint a bc2, csak annak több vga, meg memória kell.

Nem ugyan úgy, jobban igényli a processzort. Nem ugyan az a motor hajtja őket.
Az furcsa. Mindkettő multijával játszottam már. De az érdekes, hogy a vga-mnál nagyobb volt a kihasználtság, ugyanannyi fps-nél a bf3nál.
Lehet más a motorja, de a gépemet, meg a szomszédét is úgy terhelte le, mintha csak annyival lenne több, hogy erősebb vga, meg több memória kellene neki.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
GokuTM írta:
Kmisi99 írta:
Hát ha 95W a tdp je (fel szokták tüntetni) akkor valószínű. De nem nagyon ajánlom nem éri meg a töblet pénzt a +2 mag. Mert egyaz gondolom játszol a játékoknak 4 is elég és alapból nem olyan erős ma már ez a phenom2 egy 4 magos pehenom 2 őt egy mostani új kis 2 magos intel i3 lazán megver mindenbe hiába a +2 mag.

Igazad van jobb!
[LINK] De csak ennyivel. GTA4 ami elég jól kihasználja a phenom 4 magját, meg a bad company 2.

A Battlefield 3-at ne hagyd ki. Ő szereti szerintem a legjobban a több magot, és nem vagyok jós, de véleményem szerint Mára már egyre több ilyen játék fog kijönni.
De veled inkább nem állok szóba, mert gondolom megint csak vitázni akarsz 😉
Nem már nem vitatkozom. A bf3 is ugyanúgy igényli a processzort, mint a bc2, csak annak több vga, meg memória kell.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
Kmisi99 írta:

Igazad van jobb!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát talán lehetséges csak egyik teszbe ez másikba meg amaz volt a jobb.
0
0
0
0
ogre077 avatar
Akor nekem is rosz a proci benne? Amd phenom 565BE 4x 3.4GHz 160w fogyasz.Az alaplapomba pedik müködik proci, törenhet valami a alaplappal vagy a procival?
Itt az alalpalpom: http://www.asrock.com/mb/overview.hu.asp?Model=N68-S3%20UCC
kérem valaszojátok,köszönom előre.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Forje avatar
Köszönöm a választ! Viszont ha jól látom egy AMD Phenom II X6 1045T BOX
belemenne ha minden igaz.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
csak megnézed a gyártó honlapján a cpu support listet és ki is derül hogy nem
[LINK]
a legerősebb phenom 2 es amit támogat az a 945 ös.
0
0
0
0
Forje avatar
Azt szeretném kérdezni h az én alaplapomba:ASRock N68C-S UCC belemenne-e ez a processzor:AMD Phenom II X4 970 BOX Black? Sűrgős lenne! A válaszokat előre is köszönöm😀
0
0
0
0
Devis avatar
fura, nekem minden megy
0
0
0
0
Devis avatar
hát az nagyon ritka 😀 én is találkoztam már olyannal, 1x. de nagyon sok elmegy 64 biten is 😀
0
0
0
0
Devis avatar
Nem sajnos, 4GB-nál és -tól már 64bit-es kell, de nincs vele semmi probléma. Minden ugyan úgy fut vele, és nem találkoztam még programmal, aminek ne lenne 64bites verziója.

akkor sincs semmi ha nincs 64 bites verziója, 32-es is elmegy rajta
0
0
0
0
The Emptiness avatar
JÓ bocsi ): sry má megszoktam hogy így írok sok helyen meg én amugy is a kis betűt nem szeretem (:
0
0
0
0
Sanchez avatar
https://kep.index.hu/1/0/175/1753/17538/1753827_98c17687e7b65049bd82d6b0c55ab474_wm.jpg

32 bites Win nem ismer több ramot ezáltal semmi értelme venned.
0
0
0
0
Devis avatar
könyörgöm nyomd már azt a szar caps lock-ot.... amúgy ha nem raksz 64 bitest fel, akkor semmit nem érsz 3 gigánál több rammal
0
0
0
0
The Emptiness avatar
jA MEG MÉG LENNE 1 KÉRDÉSEM AMI NEM IDE ILLIK DE EHEZ HASONLÓ TÉMAKÖR NINCS ): HA ÉN A 32 BITES WIN 7 EM BE AKAROK A 3 GIGA RAM MELLÉ VANNI VAGY 3 4 ET AKKOR AZ ÉRNE VALAMIT HA NEM RAKOM RÁ A 64 BITEST MERT TUTTOMMAL A 32 BITES CSAK 3 GIGÁT TUD MAX LEKEZELNI. VAGYIS LENNE VALAMI TELJESÍTMÉNY NÖVEKEDÉSEM HA A 32 BITES WIN 7 EMBE VENNÉK MÉG VAGY 3 4 GIGA RAM OT (:
0
0
0
0
The Emptiness avatar
GokuTM írta:
niteforce írta:
igazából különbséget egy olyan VGA-val amit a VGA-s témában ajánlottunk nem éreznél.
Az FX előnye CF-nél vagy SLI-nél jönne ki. (Bár az egy másik kérdés hogy ahelyett egy i5 sokkal jobb választás, de ebbe most ne menjünk bele)

Szerintem sem, nézd meg mennyi a keret a VGA+CPU-ra.

AMD Phenom II X4 965+HD5850 szerintem ebben egyetértünk most.

AKKOR MARAD EZ (: AMD Phenom II X4 965 PROCESSZOR

AMUGY NÉZTEM MÁ NEM EMLÉKSZEK DE AZ 5850 ÚJONNAN ROHADT DRÁGA SAJNA

Radeon HD4850 1GB GDDR5 VIDEÓKÁRTYA
0
0
0
0
niteforce avatar
GokuTM írta:
niteforce írta:
igazából különbséget egy olyan VGA-val amit a VGA-s témában ajánlottunk nem éreznél.
Az FX előnye CF-nél vagy SLI-nél jönne ki. (Bár az egy másik kérdés hogy ahelyett egy i5 sokkal jobb választás, de ebbe most ne menjünk bele)

Szerintem sem, nézd meg mennyi a keret a VGA+CPU-ra.

AMD Phenom II X4 965+HD5850 szerintem ebben egyetértünk most.

nem azért, mert ha a használt FX játszik akkor az i5 is, de most igazad van.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOST MÁ NEM ZARGATLAK TITEKET (VAGY LEHET HOGY KÉSŐBB IGEN )
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
Sanchez avatar
Szerintem inkább 8120...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kösz igen ezt is ***tam ne haragudj akkor most a 2 közül meik a jobb fps tekintetébe és békénhagylak van elég bajod gondolom nélkülem is ): bocs hogy enyit basztatlak
0
0
0
0
The Emptiness avatar
GokuTM írta:
alex1997 írta:
Heló mondjatok má max 35 ezer ft ért a lehető legjobb teljesítményű amd procit amivel lehetőleg olyan 40 45 fps vagy a fölött is elmennének a játékok vagyis nem akardnak és szaggatnak (:azér Remérlem van ien és nem hülyeség (: Ha nem nagy kérés a teljes nevét leírnátok ? KÖSZI ELŐRE IS!!! TOVÁBBI JÓ MUNKÁT

Használt: FX-8120.
Új: 960T.

AMD fronton ezen árban ezek a legjobbak. Bármilyen egykártyás rendszer kiszolgál, FULLHD-ban, és egy jó darabig bírni is fogja😉

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ Ez gyors volt de kérlek leírnád a 2 videókártyának a rendes teljes nevét mert azért én ezekhez anyira nem értek mint ti. (:
0
0
0
0
niteforce avatar
GokuTM írta:
niteforce írta:
AMD A8 3870K
ez is van olyan jó...

Az FM1 szerintem az AMD legjobb platformja, annak ellenére hogy nem ebbe van a legtöbb CPU, de az ötlet nagyon jó. Lesznek még procik Fm1-be.

Hát persze, főleg, hogy jön az FM2 😆

Lesz majd még az A10...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Heló mondjatok má max 35 ezer ft ért a lehető legjobb teljesítményű amd procit amivel lehetőleg olyan 40 45 fps vagy a fölött is elmennének a játékok vagyis nem akardnak és szaggatnak (:azér Remérlem van ien és nem hülyeség (: Ha nem nagy kérés a teljes nevét leírnátok ? KÖSZI ELŐRE IS!!! TOVÁBBI JÓ MUNKÁT
0
0
0
0
niteforce avatar
AMD A8 3870K
ez is van olyan jó...

Az FM1 szerintem az AMD legjobb platformja, annak ellenére hogy nem ebbe van a legtöbb CPU, de az ötlet nagyon jó. Lesznek még procik Fm1-be.

Így van! De a te érzésed sem! Még is kirakod mindenhova...
0
0
0
0
niteforce avatar
De kit érdekel a többi proci ha ez a jó vétel?

Spoiler!
de rohadt vicces vagy. A megérzésed csalt, nem tudom ki az.

hogy én mit érzek a te hsz-eid után az itt most egy warn-t legalább érne...
0
0
0
0
niteforce avatar
de miért ne ajánlhatnánk neki akkor FM1-es lapot?
De mindegy...

az hogy ezeket a fejeket mindenkinek belinkeled biztos marha okos leszel...
0
0
0
0
niteforce avatar
Hol kért AM3 procit?

mellesleg a javaslás úgy működik hogy jó vételeket ajánlunk...
0
0
0
0
niteforce avatar
GokuTM-vegyél már vissza egy kicsit a pofádból! Szerinted teljesen hülye vagyok?
Pontosan tudom hogy nem AM3-mas hanem FM1-es, de a milyen alaplapot vegyek témában kért egy alaplapot, feltételezem összefügg a kettő.
0
0
0
0
no avatar
Ő izé, az FM1 vagy mi !? 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
AMD Athlon II X4 631
alapból négymagos 😃

16 ezer forint
0
0
0
0
no avatar
mamusz11 írta:
milyen procit vegyek amd3 10-15k között

AMD Athlon II X3 450 3.20GHz AM3 BOX 16k

Kis szerencsével 4 magosítható.😉
0
0
0
0
mamusz11 avatar
milyen procit vegyek amd3 10-15k között
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Axelior írta:
geyébként /ebben a témában nem vagyok otthon/ hallottam olyanról, hogy egy gyengébb vidikariból ki lehet hozni azt a teljesítményt, amit az erősebb haverja tud😆 (Így jelölik pl. HD 6950@6970)
Ezt meg lehet csinálni a 6850-nel is?
Nem lehet. Csak azzal a 2gb hd6950-essel lehetett. De ezek nem processzorok.
0
0
0
0
Axelior avatar
geyébként /ebben a témában nem vagyok otthon/ hallottam olyanról, hogy egy gyengébb vidikariból ki lehet hozni azt a teljesítményt, amit az erősebb haverja tud😆 (Így jelölik pl. HD 6950@6970)
Ezt meg lehet csinálni a 6850-nel is?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció