Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hát hogy jó kiegészítenék egymást? fogalmam sincs 😃 nem ismerem ezeket az fm2 foglalatú procikat.
sziasztok!
Videokártyát szeretnék cserélni (jelenleg GAINWARD 8600gt pcx 256Mb van), de nem tudom mire kel figyelni, hogy a legmegfelelőbbet válasszam. Linkbe írt vga már a kiszemelt darab lenne. RAM-ot is szeretném bővíteni. Minderre 50.000 Ft van félretéve. Többnyire játékra használom a gépet.
Segítségeteket előre is köszönöm!
+1 (vagy 2) évet még nyernél is, mint ha a toxicot választanád.
Megnéztem több helyen, (v@tera, O.lx) 14-20ig vannak. Tehát passz. Neked kell eldöntetlened ér e annyit...., kb az áránál van.
Megérné még venni GTX 660-as VGA-t ?? Mert szeretnék átváltani a zöldekre és igazából olyan sokszor nem játszom, csak ritkán, de azért ha játszom is, élvezhető legyen..😀
jó üzlet lenne ha vennék egy Zotac GTX 460 768MB 192bit es videókártyát 15ezerért?
köszi a választ előre is.
Erről a kártyáról van valakinek tapasztalata: [LINK]
Egy AMD Athlon X4 760K ki tudná hajtani? Mert volt ahol azt olvastam, hogy egy kártyás rendszerként jó hozzá mivel a kártya leveszi a prociról a terhelést, viszont volt ahol azt, hogy gyenge neki a proci.
Kitaláltak egy pontozási rendszert folyamatosan frissitik azt ennyi
Igazából nem ide tartozik de kellene egy kis segítség.
Vettem egy új alaplapot Gigabyte ga 970a-ud3p és beleraktam az athlon x3 455-ömet ideiglenesen. Azt vettem észre, hogy míg a régi alaplapomnál a proci használat windows alatt volt 0-10% most folyamatosan 20-30% az alap használat.
És van nekem egy 1x8gb Kingston Hyperx Genesis 1600MHz DDR3-as ramom + 1db 2gb Kingmax 1333MHz-es ha ez a kettő benne van a gépben akkor 7,1-et kap a memória az élmény index szerint ha pedig csak a 8gb-os akkor meg 7,0-át. Nem rég volt 2db 1333MHz-es 2gb-os ramom tehát 4gb és az kapott 7,2-őt. Mi lehet a gond?
http://www.anandtech.com/bench/product/1077?vs=1078
a 6850 jelentősen erősebb ugye?
de pénz szemszögből jobban elérhető az 5770, nekem.
mennének a mostani játékok mediumon az 5770 en?
jó üzlet lenne a HD 5750 15 ezerért? vagy tudtok ajánlani jobbat?
milyen videó kártyát ajánlotok egy Intel G2030 2 magos, 3GHz-es procihoz hogy ne legyen procilimitem és max 15ezer ft-ig.
Gondolkodtam Sapphire Radeon HD 5750 1GB DDR5-ön, csak előbb megkérdezlek titeket.