Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Inkább várjál és vegyél egy 270-et.
Én eddig tökéletesen meg vagyok elégedve a 750Ti vel!
GeForce GTX750 ASUS OC 2GB DDR5
AMD Radeon R7 260X ASUS OC 2GB GDDR5
proci:amd fx 8320 3.5 GHZ
ram: 16 gb ddr3
táp:600w-os chieftec
Szerintetek megérni még egy GTX 660ti beszereznem és SLibe nyomtani vagy egy újabb és erősebb VGA-t beszerezni?
Tudnátok ajánlani valami erős és jó minőségű kártyát 60.000 forintig?
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
Köszi a segítséget !
FSP Raider 550 elbírna egy GTX 760-al ?
Intel Core i5-3570K 3.4GHz processzort gondoltam a videokártya mellé.
Azt szeretném kérdezni, hogy ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 alaplaphoz milyen videokártyát ajánlotok?
Abszolút merem ajánlani.
I3 4130/4150/4160 (3,4-3,6 GHz) milyen videokártyát tud még kihajtani, ahol nem lenne proci limit? AMD és NV is érdekelne.
Köszi!
Csendesnek csendes, de szerintem eléggé meleg. OC csak még inkább felmelegítené.
Legalább is amennyire olvastam róla (én se vagyok nagy szakértője az fm tokozásnak) azt írogatták, hogy FX procival jobban jársz. Vagy intel.
De hát google a barátod. Találni fogsz infót bőven ami alapján tudsz majd dönteni.