Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
valaki nem tud ilyen city life és a sim cityhez hasonló gameket amikbe várost kell épiteni meg ilyesmi
Az ANNO sorozat ilyesmi es sztem jo jatek ha ertesz hozza ugy jobb
Nkm coopba jatszhato jatekok kellenenek (amit nm kell megvenni) ha lehet jo sokat csak mennyenek is a gepemen
Ajánlatok már nekem 1 játékot. Szét unom a fejem :// Gépemhez,vagy profilomhoz,esetleg ide is írhatjátok!! Valami jó legyen 😉) Köszi
Attól függ milyen játékokat szeretsz😃
De én ajánlom Gothic-1,2,3
BloodRayne 2
Archlord
Cod 4 Mordern Warfare
World Racing 2
valami jó mmo-t ajánlani tudna valaki ? de ne olyat amivel szenvedni kell csak letöltöm regizek és játszok
előre is köszi.
amivel szenvedsz az a sima Metin2 csak az nm jo de annyirra nincsenek jo mmo-k legalabbis amilyen neked kellene olyan nincs
én a szenvedést a letöltés és a telepitésre gondoltam hogy nem bonyolult 😃
Valaki nem tud valami jóféle MMO-t ? tudom van belőlle tucatnyi de éngem csak a jelentősebb része érdekelne,aminek jó a grafikája meg ilyenek. Kösz.
RIFT
WoW
Tera, Aion, Wow, Swtor talán még lineage2
valami jó mmo-t ajánlani tudna valaki ? de ne olyat amivel szenvedni kell csak letöltöm regizek és játszok
előre is köszi.
amivel szenvedsz az a sima Metin2 csak az nm jo de annyirra nincsenek jo mmo-k legalabbis amilyen neked kellene olyan nincs
előre is köszi.
Valaki nem tud valami jóféle MMO-t ? tudom van belőlle tucatnyi de éngem csak a jelentősebb része érdekelne,aminek jó a grafikája meg ilyenek. Kösz.
RIFT
WoW
Keresek egy játékot, ennél találóbb témát nem találtam.
2008 körüli FPS játék, a mapon szabad járkálással. Vannak kis lepukkant városok, erdők, sivatag.
Ha random lövöldöztem rámtámadtak, és le sem szálltak rólam, míg éltem. Valamelyik küldetés közben valaki kisért a városban, akkor még nem voltak mérgesek rám. Felkisértek egy házba, ott volt valami boss, azzal ment a duma. Az utcákon barikádok voltak kocsiból, meg fémlapokból, ha jól emlékszem. Lehet benne vezetni, van sima kis autó, meg van olyan is aminek a tetején machine gun van. Ha elromlik a kocsi, egy csavarkulccsal meglehet javítani, teker rajta párat a motorházban és megy is. A kocsikat az npck is használják előszeretettel. Egyszer elkóboroltam a sivatagban és egy idő után elájult a karakterem. Aztán felébredtem valami random helyen, még mindig jól a sivatagban. Ott találtam egy kis házat, belopóztam a garázsba, ahol volt egy buggy. Azzal elhúztam, utánam szaladtak.
Ééééés ennyire emlékszek.
Ha valakinek megvan, légyszi írjon vagy ide, a profilomra, vagy PM-et.
-----
Megtaláltam! Far Cry 2
Ajánlanátok nekem olyan játékot amit itthon HÁZI LANban tudok játszani öcsémmel és a WIN7 és az XPvel kompatibilis.
Köszi 😃
De milyen műfajú legyen?
FPS,TPS,Szimulátor stb.
Köszi 😃
Ha nem játszol ajánlom (ingyenes MMORPG)
nem az a nagy szinvonalú,nem nagyon ismert,de jó játék
Mafia 1 2
Max Payne 1 2 3
Burnout paradise
Ezeket ismerem de meg naon sokat ezeken kivul csak nem jut eszembe 1 se
Nekem valami Devil May Cry féleség kéne!😀
Soul Reaver 2 😃
Valaki tudna nekem ajánlani II. világháborús, többnyire mesterlövészes játékot, ami idei vagy tavalyi? (Sniper Elite-n kívül 😃😉
2010-es A Sniper: Ghost Warrior😀 jó játék nekem tetszett😀
Lenne egy fontos kérdésem...hogy a Dotába lehete costum game-ba botokat rakni,vagy egyáltalán lehete? S ha igen hogyan?
Nem lehet botokat berakni. Dota 2-ben lehet.
sziasztok, ki kérném tanácsotokat, hogy mit ajánlotok. ismertek-e valamilyen középkori stílusú szerepjátékot , aránylag jó grafikával, és történettel? nagyon megköszönném 😀
Age Of Empires 3,Myth 3,Skyrim,The Lord Of The Rings részek...😀
AoE 3 megvan, a myth-el nem játszottam még, a skyrim meg valamiért akadozik, de köszi szépen 😀
sziasztok, ki kérném tanácsotokat, hogy mit ajánlotok. ismertek-e valamilyen középkori stílusú szerepjátékot , aránylag jó grafikával, és történettel? nagyon megköszönném 😀
Age Of Empires 3,Myth 3,Skyrim,The Lord Of The Rings részek...😀
ajánlanátok valami arcade autós játékot meg valami akciódús játékot ami elmegy a laptopomon??😀
Horror FPS-t találtam már de háborús FPS-t még keresek!😀
Valamit mondanátok ami lefoglal és a grafikája is jó?:$ 😃
(és persze elmegy a gépemen:$😃😉
(Call of duty,Medal of Honor,Battlefield,ArmA már kivégezve!😃😉
Brothers In Arms Hell's Highway
Valamit mondanátok ami lefoglal és a grafikája is jó?:$ 😃
(és persze elmegy a gépemen:$😃😉
(Call of duty,Medal of Honor,Battlefield,ArmA már kivégezve!😃😉
Autos játékok nevei kellenének ami belülnézetes nem csak az ujak hanem a régiek IS érdekelnének elöre is köszi.
Valaki tud segíteni ezen a honlapon való vásárlással?
Hogy 3027 HuF,- ba kerül szállítási költséggel meg mindennel?
Előre is köszi.
Hali all😀
valami király horror FPS-t tudnátok nekem mondani? 😀
meg egy háborús FPS-t (Call of duty,Medal of Honor,Battlefield,ArmA már kivégezve!😃😉
persze csak olyanokat kérnék amiket gond nélkül elvisz a gépem 😀
előre is köszi😀
Dead space 1-2-t szerintem próbáld ki, szerintem elfut a gépeden
memorya:4gb
És windws 7 fut rajta és erre a gépre milyen játékok indulnak eL?
valami király horror FPS-t tudnátok nekem mondani? 😀
meg egy háborús FPS-t (Call of duty,Medal of Honor,Battlefield,ArmA már kivégezve!😃😉
persze csak olyanokat kérnék amiket gond nélkül elvisz a gépem 😀
előre is köszi😀
Motorstorm Apocalypse
FUEL
19ati93: hát csak bármilyen f1-es játékot leszedek és felrakok annak kötelező pár nap, esetleg 1-2 hét alatt bedobni a törülközőt! először az f1 2010-es mondott csődöt nem birom felrakni, mert valami media4.cab hiányzik neki pedig 100% hogy jó írtam ki! f1 2011-es pedig gondolt egyet és mielőtt eljutna addig, hogy betöltené az offline profilt az előtt ki írja, hogy az f1 2011 működése leállt és utána kész vége! megpróbáltam már többször újból felrakni, de most csak ezt írja ki, hogy Checking storage devices és egy rövid idő után eltűnik utána meg csak f1-es logo és zene van, de fél óráig hagyom akkor se lesz semmi! megpróbáltuk egy másik gépen is, mert azt hittem, hogy az én gépemmel van a gond! de azon is ugyan ez a szitu, nem lehet csinálni offline profilt sem! 😞
ajánlanátok nekem f1-es játékot rfactor vagy valami régebbi f1-et, csak ne a mostani legyen az a lényeg, meguntam ezeket az újabb részeket! egy idő után mindig valami gond van velük!😀
mi az hogy egy idő után gond van velük? 😲 😃
az rfactorhoz rengeteg különbözö jobbnál jobb mod van! RFT 2011-et ráadásul Sompir készitette aki magyar és ez a legelismertebb mod az egész galaxysban 😆