gacso írta:
sziasztok! azt szeretném megtudni hogy a laptopomon van egy hdmi csatlakozó, arra rá tudnék kötni egy xbox360-at, illetve szebb képe lenne mint egy régebbi fajta tv-n? válaszokat előre is köszönöm😀
Kizárt dolog mivel a laptopodon lévő csati kimenet és nem bemenet.
sziasztok! azt szeretném megtudni hogy a laptopomon van egy hdmi csatlakozó, arra rá tudnék kötni egy xbox360-at, illetve szebb képe lenne mint egy régebbi fajta tv-n? válaszokat előre is köszönöm😀
Legolas24 írta:
Egy RGH gépre lehet peniveon keresztül játékot feltelepíteni?
Lehet, hogy hogyan azt ne kérdezd mert még nincs meg az rgh-m 😕
Két oldalt ajánlok amik az Xbox360-nal foglalkoznak csak (pc-vel csak a dvd írás erejéig) [LINK] és
[LINK] (rem nem tíltja semmi..)
Itt majd kiokosítanak 😃
Legolas24 írta:
Szerintetek megéri venni egy xbox 360 slim 250 gb gépet ami RGH-va van 60000-ért?
Meg bizony! Én 52-ért vettem a 4gb-at és magamnak flasheltem itthon de most lesz majd rgh-ztatva... (csak úgy mondom hogy az rgh 12k a vinyó kb 20k... ) szal szerintem megéri.
Mennyiért tudnám kb eladni a gépemet?
2009-es gyártású,arcade jasperes,nincs rajta hdd pár száz mega a tárhely asszem... szervizbe soha nem volt,keveset használtam,illetve chip-elve sincs.
+Van hozzá 9db játék pl Forza 4 ,Driver San Fransisco stb...
Legolas24 írta:
Aszt akarom kerdezni hogy mennyi a különbseg az alap xbox360(feher) es a xbox 360 slim között? Teljesitmenyt nezve
a slim sokkal biztonságosabb mint a sima , nem lesz 3 ledes és a slimben több venntillátor ven.
Nincs 3 ledes hiba már rég a boxokban, nem a slim óta nincs 😀
Maximum 2009 óta mert nekem volt egy 2008 as régi fehér xbox om annó az simán 3 ledes lett 3 hónap után! Slim az sok tekintetben jobb halkabb jobb hűtés és külsőre jobban mutat egy ideje már megvan a Slim és semmi panaszom nincs rá! 😀
Teljesítményt nézve semmi különbség nincs egyik xbox 360 konzol között se. Hűtésileg a Slim lépett egyet előre és azon már CGPU-van ami annyit jelent hogy egyben van a CPU és a GPU így csak egy borda van benne valamint kevesebbet fogyaszt. Manapság újonnan elég nehéz beszerezni a fehér változatot mert nem gyártják. A Slim-ben van beépített N-es wifi ami a multi szempontjából jó míg a fehér xbox 360-hoz külön kell megvenni drágapénzért. Slim-ből nem mindegyik flashelhető vagy RGH-zható. RGH-zni csak a Trinity alaplapos gépeket lehet (A hátulján vagy a dobozon 10,83A van írva). Röviden ennyi.
Legolas24 írta:
Aszt akarom kerdezni hogy mennyi a különbseg az alap xbox360(feher) es a xbox 360 slim között? Teljesitmenyt nezve
a slim sokkal biztonságosabb mint a sima , nem lesz 3 ledes és a slimben több venntillátor ven.
Maximum 2009 óta mert nekem volt egy 2008 as régi fehér xbox om annó az simán 3 ledes lett 3 hónap után! Slim az sok tekintetben jobb halkabb jobb hűtés és külsőre jobban mutat egy ideje már megvan a Slim és semmi panaszom nincs rá! 😀
Bl0ck írta:
az író márkája lényegében olyan mindegy majdnem, mint, hogy milyen színű.....
ha ki írt 1-et jól, a többit is ki kell, viszont az új gameket elvileg nem tudod, mert "speckó" író kell hozzá...
prohardveren olvasgattam múltkor....az a hely, ahol nagyon nem érdemes tájékozódni....azért vegyek 2 írót, hogy egyikkel ki írom, a másikkal meg ellenőrizzem, hogy milye3n a minősége.....-.-"
ez így éget, az úgy....nem mind1? nem 110 évre tervezem kiírni....
ma vettem dupla rétegű verbatim dvd-t. ki írtam img burn-el de amikor elindítom kiírja hogy rockstar és utána csak fekete képernyőt mutat. Mitől lehet? 😞
ha ki írt 1-et jól, a többit is ki kell, viszont az új gameket elvileg nem tudod, mert "speckó" író kell hozzá...
prohardveren olvasgattam múltkor....az a hely, ahol nagyon nem érdemes tájékozódni....azért vegyek 2 írót, hogy egyikkel ki írom, a másikkal meg ellenőrizzem, hogy milye3n a minősége.....-.-"
akk jtag/rgh-t ajánlom 😃 mondjuk sztem nem ér meg annyit sajnos a multi hiába k*a jó de ha drága....nah mind1 nem lefikázom a boxot scak mondjuk nem éri meg a multi meg a gamek stb...am h egyáltalán facebookozni aakarsz rajta azért is fizetned kell?
Bocs, hogy belevakerok, de RGH meg Flash.
Ezt a 2 szót próbáld meg használni, mert az előzőtől a hideg ráz.
RGH: drágább, de minden megy a HDD-ről
Flash: olcsóbb(Slim típus esetén nem biztos), dvd-ről mennek a dolgok, és adott időközönként illik frissíteni, mert a teljesen új játékok nem fognak menni!
Melyiket érdemes?
Személy szerint sajátomat is kicserélném RGH-ra, és utánakérdeznék, hogy hogy kell HDD-re húzni a dolgokat és teljesen békesség van.
Szerk.: Teljesen mind1, hogy flashhelteted-e vagy sem, eredeti játékkal TUDSZ JÁTSZANI, AMÍG NEM AKARSZ MULTIZNI!!!
Sima "egyszemélyes" módban tudsz eredetivel is játszani, ha flashhelt, csak a multinál van kis csavar....
Olvasó kicsippeltetlés az nincs olyan van hogy RGH (nézz utána neten kb olyan mint a JTAG) de ennek köze nincs az olvasóhoz. Ki lehet flasheltetni hogy vigye a másolt játékokat kb 5-6k körül csinálják szerintem. RGH is ugyan erre jó de ahhoz kell HDD is meg stb.
Legolas24 írta:
Most akarok venni egy Xbox 360 slim 250 Gb + kinect kicsipeletve. Szerintetek mennyibe fog ez kerülni
Szerintem 80e forint körül :/ 😃
Aha köszönöm.
Neked van xbox-od?Ha van milyen?
Nem akarok beleszólni de szerintem drágább mint 80K
A Konzol: 55K
Kinekt:30K
Flash 5-10K
Nekem 4GB-os Slimem van Kinekt és Flash nélkül vettem 47K-ért😀
Nekem is 4 gigás slimem van 55-ért vettem flashelve 😃
Legolas24 írta:
Most akarok venni egy Xbox 360 slim 250 Gb + kinect kicsipeletve. Szerintetek mennyibe fog ez kerülni
Aha köszönöm.
Flash 5-10K
Nem tudjátok hogyan lehetne megoldani azt hogy egy monitoron menjen a box és a pc ? De úgy hogy ne keljen állandóan összedugni csak kapcsolni (régebben tv-m volt ezért nem volt rá szükség de az tönkrement) lehetőleg valami olcsó megoldás kéne 😃
Kizárt dolog mivel a laptopodon lévő csati kimenet és nem bemenet.
Egy RGH gépre lehet peniveon keresztül játékot feltelepíteni?
Lehet, hogy hogyan azt ne kérdezd mert még nincs meg az rgh-m 😕
Két oldalt ajánlok amik az Xbox360-nal foglalkoznak csak (pc-vel csak a dvd írás erejéig) [LINK] és
[LINK] (rem nem tíltja semmi..)
Itt majd kiokosítanak 😃
Hogyan lehet az xbox 360 slim 250gb merevlemezt összekötni pc-vel?
RGH-val ftp-n keresztül is lehet amúgy pedig kell valami connectivity cucc hozzá.
Szerintetek megéri venni egy xbox 360 slim 250 gb gépet ami RGH-va van 60000-ért?
Meg bizony! Én 52-ért vettem a 4gb-at és magamnak flasheltem itthon de most lesz majd rgh-ztatva... (csak úgy mondom hogy az rgh 12k a vinyó kb 20k... ) szal szerintem megéri.
Meg. Én a 4 gigásat vettem flashel 55.000Ft-ért
Gruesomewater18-ez a nevem ha valakinek van csak jelojjon😀
2009-es gyártású,arcade jasperes,nincs rajta hdd pár száz mega a tárhely asszem... szervizbe soha nem volt,keveset használtam,illetve chip-elve sincs.
+Van hozzá 9db játék pl Forza 4 ,Driver San Fransisco stb...
Teljesítményt nézve semmi különbség nincs egyik xbox 360 konzol között se. Hűtésileg a Slim lépett egyet előre és azon már CGPU-van ami annyit jelent hogy egyben van a CPU és a GPU így csak egy borda van benne valamint kevesebbet fogyaszt. Manapság újonnan elég nehéz beszerezni a fehér változatot mert nem gyártják. A Slim-ben van beépített N-es wifi ami a multi szempontjából jó míg a fehér xbox 360-hoz külön kell megvenni drágapénzért. Slim-ből nem mindegyik flashelhető vagy RGH-zható. RGH-zni csak a Trinity alaplapos gépeket lehet (A hátulján vagy a dobozon 10,83A van írva). Röviden ennyi.
ma vettem dupla rétegű verbatim dvd-t. ki írtam img burn-el de amikor elindítom kiírja hogy rockstar és utána csak fekete képernyőt mutat. Mitől lehet? 😞
Kicsipeltettes az.mennyibe kerül?
haveromnak 6000-ért csinálták, profibbak 7-8ezerért (gondolom én) mert azért nem veszélytelen a dolog már ha ugyanarra a chippelésre gondoltunk 😀
viszont ha nem multizni kell a box, bőven megéri egyszer kifizetni a chippelést és utána nem kell tízezreket költeni eredeti játékokra utána
Xbox csak játékra kell
Flasheles=ujjab jatekok hogy elinduljankak
chippeltetes= hogy ne csak eredeti jatekokat vigyen
Ezt a 2 szót próbáld meg használni, mert az előzőtől a hideg ráz.
RGH: drágább, de minden megy a HDD-ről
Flash: olcsóbb(Slim típus esetén nem biztos), dvd-ről mennek a dolgok, és adott időközönként illik frissíteni, mert a teljesen új játékok nem fognak menni!
Melyiket érdemes?
Személy szerint sajátomat is kicserélném RGH-ra, és utánakérdeznék, hogy hogy kell HDD-re húzni a dolgokat és teljesen békesség van.
Szerk.: Teljesen mind1, hogy flashhelteted-e vagy sem, eredeti játékkal TUDSZ JÁTSZANI, AMÍG NEM AKARSZ MULTIZNI!!!
Sima "egyszemélyes" módban tudsz eredetivel is játszani, ha flashhelt, csak a multinál van kis csavar....
HDD-re pakolod a cuccokat és megy...
Kicsipeltettes az.mennyibe kerül?
Olvasó kicsippeltetlés az nincs olyan van hogy RGH (nézz utána neten kb olyan mint a JTAG) de ennek köze nincs az olvasóhoz. Ki lehet flasheltetni hogy vigye a másolt játékokat kb 5-6k körül csinálják szerintem. RGH is ugyan erre jó de ahhoz kell HDD is meg stb.
A Flashelés meg a kicsipeltetés ugyan az?
Nem vagyok nagyon jártas konzol téren.
Nagybátyám aszt mondta 80 ezer lenne a konzol
a flash elés az a dvd meghajtóban kicseréli az eredeti biost egy másikra
a csipelés meg más
Nem vagyok nagyon jártas konzol téren.
Nagybátyám aszt mondta 80 ezer lenne a konzol
Aha köszönöm.
Flash 5-10K
Nekem is 4 gigás slimem van 55-ért vettem flashelve 😃
Aha köszönöm.
Flash 5-10K
Aha köszönöm.